Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024 Støt Vordingborg Festuge på MobilePay 11190
                VML Entreprise ApS   -   HuaXin   -   Betty Boo   -   Øernes Revision   -   Henriks Hvidevarer   -   Sydsjællands Ship Service   -   Palles Kraner   -   Skønne Fusser   -   Intersport, Seiffert   -   Snedker Svendsen   -   Bruuns Studio   -   First Stop   -   Heramb køreskole   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Viking Malt A/S   -   HuaXin   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Boligselskab   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Dream Team Cleaning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   HomeOptik's brillebus   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kjærs Slibeservice   -   De raske drenge   -   Stars   -   Loxam rental   -   Lykke Service Teknik   -   Fejeriet ApS   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Vordingborg Ishus   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   DGI huset Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kaffebønnen   -   Taskehuset   -   Hos Kim   -   Kai Døssing   -   GF Forsikring   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   TOPmanager A/S   -   Wolt   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Seesafe   -   Benchmark Biler   -   Nicko-Leg   -   JDE   -   VVSsøren   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Mercoprint   -   Hemmingsen Transport   -   Holbøll   -   Nybolig   -   Party Line   -   Ingemann's Bilpleje   -   Neder Vindinge VVS   -   Jane B   -   Lollands Bank   -   Franks Auto   -   Hjorth's Grill   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Karl Mertz   -   JMS Maskinservice ApS   -   ITFON   -   MF Maskinservice   -   Tandlægehjørnet   -   Din Skobutik   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   Kafé Ann'en   -   Ole Stage el   -   VVS Lars Nielsen   -   Cafe La Buffalo   -   Tid og stil   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stage optik   -   SJEB   -   Phicasso, frisør   -   Safe IT-Solutions   -   O.P. Ejendomsservice   -   GT Motors A/S   -   Øernes dækcenter   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Cafe Klint   -   Othello Konditoriet   -   JC Jensen   -   Vordingborg Køreskole   -   Karlsen   -   Colourplus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Frede Andersen & Søn   -   Danbolig   -   Radio 40 plus   -   Pankas   -   Tuborg   -   Showtime Music & Event   -   Vordingborg Kommune   -   Jonica   -   Shell   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Jens Hunsballe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bentes Systue   -   Home, Vordingborg   -   Jacobsen   -   Røstofte Maskiner   -   Tøjeksperten   -   Bog og Idé   -   Maler E & J Rasmussen   -   Ristorante Roma   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Møns Bank   -   Filtenborg El   -   Choco Isbar   -   JE Service   -   OT Skabe   -   Cafe Einstein   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Venstre   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Låseservice   -   Youku - Sushi   -   Grave-Eksperten ApS   -   Hørkram   -   Amigo Bar   -   PortvinSyd   -   MR. Niels Ove   -  

Vordingborg Festuge er stærkere end nogensinde

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.