Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kafé Ann'en   -   Loxam rental   -   Nybolig   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Det Gyldne Steakhouse   -   HuaXin   -   De raske drenge   -   Kop og Kande   -   Kayser og Thorsen   -   GF Forsikring   -   Colourplus   -   Heidis Guld og Sølv   -   Lollands Bank   -   Hos Kim   -   JDE/Cafax   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Einstein   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Benchmark Biler   -   Skousen   -   Cafe Oskar   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Rema1000   -   Din Skobutik   -   Paraffinhuset   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Bog og Ide   -   Sydsjællands Ship Service   -   Danlej   -   Jacobsens Bageri   -   Restaurant Snekken   -   Kiss Real Estate   -   Palles Autokraner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skjold Burne   -   Peak Production   -   OT Skabe   -   Heramb køreskole   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FE Olsen   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   MyGym   -   Snacks'n Smoothie   -   VVS Brian Johannessen   -   Kaffebønnen   -   Jens Hunsballe   -   Frede Andersen & Søn   -   Jane B   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tuborg   -   El centret   -   Socialdemokraterne   -   Pankas   -   DGI huset Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Intersport, Seiffert   -   VVSsøren   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Garant Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Snedker Svendsen   -   ITFON   -   Vordingborg kommune   -   Roma   -   Ole Stage el   -   Henriks Hvidevarer   -   Phicasso, frisør   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Amigo Bar   -   Tømmergården Aps   -   Hold da helt fest   -   Digital TV Service   -   Kids Coolshop   -   Dansk Pyro Art   -   Dream Team Cleaning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Storstrøm Forsikring   -   VML Beton   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tid og stil   -   Røstofte Maskiner   -   Taskehuset   -   Dansk kvalitets brolægning   -   LE34   -   Filtenborg El   -   SOSU Nykøbing   -   Øernes Revision   -   Fejeriet Aps   -   Karlsen   -   Hørkram   -   VVS Lars Nielsen   -   Jacobsen, tøj   -   CoPrint   -   Bilbyen Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Renova   -   Rådhuspub'en   -   Lev-vel Sjælland   -   Bygma, Hvalsø   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Slagter Zangenberg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   JC Jensen   -   Betty Boo   -   Marina Fisk   -   Arnestedet   -   Cafe Klint   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Othello Konditoriet   -   CBG-Entreprise   -   Danmarks Borgcenter   -   HomeOptik's brillebus   -   Danbolig   -   Thorsvang   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stage optik   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danwax   -   Jonica   -   Ore Strand Camping   -   Home, Vordingborg   -   FJ Byg   -   MR, Niels Ove   -   Show time music   -   First Stop   -   Jyske Bank   -   Fru Andkjær   -   Stars   -   Fog trælast   -   Shell   -   SJEB   -   O.P. Ejendomsservice   -   Seesafe   -   Vordingborg Låseservice   -   Loop Fitness Vordingborg   -   AO   -   AjourCare   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.