Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Phicasso, frisør   -   Kafé Ann'en   -   Frede Andersen & Søn   -   Tuborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Colourplus   -   Danmarks Borgcenter   -   Jyske Bank   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Bilbyen Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Bygma, Hvalsø   -   O.P. Ejendomsservice   -   Møns Bank   -   Jane B   -   Digital TV Service   -   Betty Boo   -   MR, Niels Ove   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Garant Vordingborg   -   El centret   -   Røstofte Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Peak Production   -   Din Skobutik   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Cafe Oskar   -   GF Forsikring   -   Brian´s Dyrecenter   -   Roma   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Danwax   -   Ore Strand Camping   -   Lollands Bank   -   JC Jensen   -   FJ Byg   -   HuaXin   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg kommune   -   Ole Stage el   -   Loxam rental   -   Jonica   -   Palles Autokraner   -   Pankas   -   AO   -   Danlej   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kaffebønnen   -   DGI huset Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Tid og stil   -   Karlsen   -   Restaurant Snekken   -   Jens Hunsballe   -   Hold da helt fest   -   Paraffinhuset   -   Amigo Bar   -   Arnestedet   -   Danbolig   -   Show time music   -   Kiss Real Estate   -   Socialdemokraterne   -   Rådhuspub'en   -   Marina Fisk   -   CoPrint   -   VVSsøren   -   Cafe Klint   -   Renova   -   Fog trælast   -   Øernes Revision   -   Shell   -   HomeOptik's brillebus   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Slagter Zangenberg   -   Seesafe   -   Dansk Pyro Art   -   AjourCare   -   JDE/Cafax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kayser og Thorsen   -   ITFON   -   Intersport, Seiffert   -   First Stop   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Taskehuset   -   Cafe Einstein   -   Home, Vordingborg   -   Stage optik   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   MyGym   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Skousen   -   Kids Coolshop   -   Snedker Svendsen   -   CBG-Entreprise   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dream Team Cleaning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Hos Kim   -   Skjold Burne   -   OT Skabe   -   Bog og Ide   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Rema1000   -   Vordingborg Låseservice   -   LE34   -   FE Olsen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fejeriet Aps   -   De raske drenge   -   Kai Døssing   -   VML Beton   -   Benchmark Biler   -   Snacks'n Smoothie   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   VVS Lars Nielsen   -   Heidis Guld og Sølv   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tømmergården Aps   -   Stars   -   Nybolig   -   Othello Konditoriet   -   Jacobsen, tøj   -   Lev-vel Sjælland   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Henriks Hvidevarer   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Storstrøm Forsikring   -   SOSU Nykøbing   -   SJEB   -   Fru Andkjær   -   Thorsvang   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.