Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Socialdemokratiet   -   Bold   -   CP Bådformidling   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jane B   -   Hos Kim   -   Østen Group A/S   -   Vordingborg Ishus   -   Kayser og Thorsen   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -   Betty Boo   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Møns Bank   -   Insatech A/S   -   Othello Konditoriet   -   Shell   -   Circle K   -   Taskehuset   -   Hansen & Co   -   Kvickly Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Sydsjællands Ship Service   -   DGI huset Vordingborg   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Loxam rental   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Radio 40 plus   -   Palles Autokraner   -   Franks Auto   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   OT Skabe   -   Venstre   -   Lootbox   -   VVSsøren   -   Showtime Music & Event   -   Din Skobutik   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   De raske drenge   -   Frede Andersen & Søn   -   Danbolig   -   Ingemann's Bilpleje   -   Stage optik   -   Karl Mertz   -   Stars   -   Bog og Idé   -   BB Vikar   -   J.A.Entreprenøren   -   Cafe Klint   -   Sønderby Legal   -   Det Gyldne Hjørne   -   Hørkram   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kids Coolshop   -   Roma   -   Fibia   -   Strikkelade   -   Paraffinhuset   -   Diageo Denmark   -   HuaXin   -   GF Forsikring   -   Mercoprint   -   Vordingborg Låseservice   -   Tandlægehjørnet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Hjorth's Grill   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kaffebønnen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Øernes Revision   -   Benchmark Biler   -   Heramb køreskole   -   VML Entreprise ApS   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kafé Ann'en   -   First Stop   -   Øernes dækcenter   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Skjold Burne   -   Autohjørnet Vordingborg   -   MF Maskinservice   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   Beck's Service   -   Verifone   -   McDonald's Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ole Stage el   -   Røstofte Maskiner   -   Safe IT-Solutions   -   Skønne Fusser   -   VVS Lars Nielsen   -   Jonica   -   Jacobsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Viking Malt A/S   -   Tuborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   MR, Niels Ove   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Henriks Hvidevarer   -   Colourplus   -   Dream Team Cleaning   -   Rema1000   -   Lindsten El ApS   -   ITFON   -   Borgens Blomster   -   Vordingborg Net   -   Filtenborg El   -   Eurotrading DK ApS   -   SJEB   -   Rådhuspub'en   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Mono Group   -   Bentes Systue   -   JC Jensen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Lollands Bank   -   JE Service   -   Amigo Bar   -   Karlsen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Phicasso, frisør   -   Jens Hunsballe   -   JMS Maskinservice ApS   -   Michael's Vinduespolering   -   Bruuns Studio   -   HomeOptik's brillebus   -   Grave-Eksperten ApS   -   PortvinSyd   -   Nature Energy   -   Café Guldgåsen   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Pankas   -   Eurotrading DK ApS   -   Snedker Svendsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Materialepladsen A/S   -   Fejeriet Aps   -   Home, Vordingborg   -   Holbøll   -   Cafe La Buffalo   -   JDE   -   Vordingborg Kommune   -   Hall-gruppen   -   Ore Strand Camping   -  

Vordingborg Festuge er stærkere end nogensinde

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.