Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Heidis Guld og Sølv   -   Garant Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk Pyro Art   -   FE Olsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Paraffinhuset   -   Digital TV Service   -   VVS Brian Johannessen   -   Dream Team Cleaning   -   Nybolig   -   ITFON   -   Brian´s Dyrecenter   -   Arnestedet   -   SJEB   -   MR, Niels Ove   -   Show time music   -   Bygma, Hvalsø   -   El centret   -   Marina Fisk   -   Slagter Zangenberg   -   Øernes Revision   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tømmergården Aps   -   Shell   -   Home, Vordingborg   -   Danbolig   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   CoPrint   -   De raske drenge   -   Vordingborg kommune   -   OT Skabe   -   Rådhuspub'en   -   Kafé Ann'en   -   Tuborg   -   Hørkram   -   Jens Hunsballe   -   AO   -   Snacks'n Smoothie   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jacobsen, tøj   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Othello Konditoriet   -   Karlsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   GF Forsikring   -   HomeOptik's brillebus   -   Klokkeblomst   -   Vordingborg Låseservice   -   Filtenborg El   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Thorsvang   -   VVSsøren   -   Olsen's haveservice   -   JC Jensen   -   Skousen   -   Betty Boo   -   Jane B   -   Cafax/JDE   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   DGI huset Vordingborg   -   Møns Bank   -   Jonica   -   LE34   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Fru Andkjær   -   AjourCare   -   Skjold Burne   -   Jyske Bank   -   Danwax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Amigo Bar   -   Palles Autokraner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tømrer Hyldgaard   -   Taskehuset   -   Kai Døssing   -   Kaffebønnen   -   Kop og Kande   -   Din Skobutik   -   Peak Production   -   Hold da helt fest   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Danmarks Borgcenter   -   Kids Coolshop   -   Frede Andersen & Søn   -   Pribo-huset   -   Cafe Oskar   -   Storstrøm Forsikring   -   Socialdemokraterne   -   Seesafe   -   HuaXin   -   Privatvask   -   Rema1000   -   Phicasso, frisør   -   Sydsjællands Ship Service   -   Loop Fitness Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Klint   -   First Stop   -   Henriks Hvidevarer   -   Lollands Bank   -   Pankas   -   FJ Byg   -   Bog og Ide   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Loxam rental   -   Renova   -   Kiss Real Estate   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Roma   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tid og stil   -   Benchmark Biler   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Stars   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Boligselskab   -   MyGym   -   Colourplus   -   Hos Kim   -   Cafe Einstein   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Heramb køreskole   -   Ole Stage el   -   Kayser og Thorsen   -   Bilbyen Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Danlej   -   VML Beton   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   Jacobsens Bageri   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fog trælast   -   Stage optik   -   Lev-vel Sjælland   -   O.P. Ejendomsservice   -   Intersport, Seiffert   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.