Tak til vores sponsorer og annoncører:
                AjourCare   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Boligselskab   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jane B   -   ITFON   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Peak Production   -   Dansk Pyro Art   -   Lev-vel Sjælland   -   Heidis Guld og Sølv   -   Cafe Oskar   -   Stage optik   -   Kids Coolshop   -   Lollands Bank   -   Kaffebønnen   -   Seesafe   -   Fog trælast   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Show time music   -   Vordingborg kommune   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   MyGym   -   De raske drenge   -   Hørkram   -   Bycentrum Vordingborg   -   Betty Boo   -   Loxam rental   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bog og Ide   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kiss Real Estate   -   Fejeriet Aps   -   Intersport, Seiffert   -   Frede Andersen & Søn   -   Vordingborg Køkkenet   -   Filtenborg El   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Othello Konditoriet   -   Telmore   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fru Andkjær   -   Tuborg   -   CoPrint   -   Slagter Zangenberg   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Palles Autokraner   -   SOSU Nykøbing   -   Danlej   -   Socialdemokraterne   -   MR, Niels Ove   -   HomeOptik's brillebus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jyske Bank   -   Hos Kim   -   El centret   -   Dream Team Cleaning   -   VVSsøren   -   SJEB   -   OT Skabe   -   Kayser og Thorsen   -   Pankas   -   JDE/Cafax   -   Henriks Hvidevarer   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.