Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Roma   -   Fru Andkjær   -   Digital TV Service   -   Thorsvang   -   Kaffebønnen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dream Team Cleaning   -   Danlej   -   Shell   -   Home, Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Fog trælast   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jens Hunsballe   -   First Stop   -   Brian´s Dyrecenter   -   AO   -   VVS Brian Johannessen   -   Kayser og Thorsen   -   Ore Strand Camping   -   Rema1000   -   HuaXin   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Låseservice   -   Danmarks Borgcenter   -   Palles Autokraner   -   Rådhuspub'en   -   Tuborg   -   Tid og stil   -   El centret   -   Stars   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jacobsen, tøj   -   GF Forsikring   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   FJ Byg   -   Snedker Svendsen   -   Røstofte Maskiner   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Hørkram   -   Benchmark Biler   -   SOSU Nykøbing   -   LE34   -   Danwax   -   Cafe Einstein   -   SJEB   -   Cafe Klint   -   Kop og Kande   -   Socialdemokraterne   -   Bog og Ide   -   Storstrøm Forsikring   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Betty Boo   -   Jonica   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Taskehuset   -   AjourCare   -   Arnestedet   -   Din Skobutik   -   Kids Coolshop   -   Nybolig   -   Funder og Henriksen, revisor   -   MR, Niels Ove   -   ITFON   -   Snacks'n Smoothie   -   Phicasso, frisør   -   Colourplus   -   Dansk Pyro Art   -   Karlsen   -   Danbolig   -   Kim Skovgaard Hansen   -   CoPrint   -   Skjold Burne   -   Filtenborg El   -   Hold da helt fest   -   Bycentrum Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   VML Beton   -   Renova   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Ole Stage el   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   De raske drenge   -   Vordingborg Køkkenet   -   Amigo Bar   -   JDE/Cafax   -   Skousen   -   FE Olsen   -   Øernes Revision   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Show time music   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Henriks Hvidevarer   -   O.P. Ejendomsservice   -   Heidis Guld og Sølv   -   OT Skabe   -   Tømmergården Aps   -   Marina Fisk   -   Cafe Oskar   -   Pankas   -   JC Jensen   -   VVSsøren   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   Vordingborg kommune   -   Slagter Zangenberg   -   Restaurant Snekken   -   Frede Andersen & Søn   -   VVS Lars Nielsen   -   Kafé Ann'en   -   Jacobsens Bageri   -   Stage optik   -   Lev-vel Sjælland   -   MyGym   -   Hos Kim   -   Othello Konditoriet   -   Paraffinhuset   -   CBG-Entreprise   -   Loxam rental   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Jane B   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bygma, Hvalsø   -   Peak Production   -   HomeOptik's brillebus   -   DGI huset Vordingborg   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   Lollands Bank   -   Garant Vordingborg   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.