Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Funder og Henriksen, revisor   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kaffebønnen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danlej   -   Karl Mertz   -   JDE/Cafax   -   Henriks Hvidevarer   -   Seesafe   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Ingemann's Bilpleje   -   FE Olsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Paraffinhuset   -   Ole Stage el   -   Garant Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Othello Konditoriet   -   Palles Autokraner   -   Karlsen   -   Heramb køreskole   -   Fru Andkjær Blomster   -   Frede Andersen & Søn   -   Kids Coolshop   -   De raske drenge   -   MR, Niels Ove   -   HomeOptik's brillebus   -   Bog og Idé   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Nybolig   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Socialdemokraterne   -   Tid og stil   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Home, Vordingborg   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Taskehuset   -   Bycentrum Vordingborg   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   CP Bådformidling   -   Skjold Burne   -   Pankas   -   Hold da helt fest   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kayser og Thorsen   -   Kai Døssing   -   Danbolig   -   Jane B   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Bentes Systue   -   Autohjørnet Vordingborg   -   First Stop   -   Kop og Kande   -   Hørkram   -   PortvinSyd   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Lundgreen Rideudstyr   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Michael's Vinduespolering   -   Fladså Turist A/S   -   Dream Team Cleaning   -   Fibia   -   VVS Lars Nielsen   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   DFM Vordingborg Aps   -   Showtime Music & Event   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kafé Ann'en   -   Lollands Bank   -   Snacks'n Smoothie   -   Øernes Revision   -   Mono Group   -   Verifone   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jens Hunsballe   -   Loxam rental   -   Thorsvang   -   Roma   -   Benchmark Biler   -   Stage optik   -   Lev-Vel Sjælland   -   Røstofte Maskiner   -   Candy Vordingborg   -   Rema1000   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VVSsøren   -   Cafe Klint   -   Colourplus   -   Tuborg   -   Donuts&Bobblez   -   Tandlægehuset   -   Shell   -   Vordingborg Boligselskab   -   Materialepladsen A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   LE34   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Møns Bank   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   MF Maskinservice   -   Cafe Oskar   -   Franks Auto   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Strikkelade   -   Ore Strand Camping   -   Din Skobutik   -   Circle K   -   McDonald's Vordingborg   -   Vordingborg kommune   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   SJEB   -   Stars   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   ITFON   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Maler Rasmussen   -   Cafe La Buffalo   -   Jonica   -   Hos Kim   -   Jacobsen   -   Rådhuspub'en   -   Phicasso, frisør   -   VML Entreprise ApS   -   JC Jensen   -   HuaXin   -   Vordingborg Låseservice   -   Betty Boo   -   El centret   -   Slagter Zangenberg   -   Arnestedet   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Ishus   -   Viking Malt A/S   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Køkkenet   -   Mercoprint   -   Borgens Blomster   -   Amigo Bar   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.