Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Othello Konditoriet   -   Renova   -   Marina Fisk   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Danlej   -   Cafe Einstein   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Rema1000   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Home, Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   GF Forsikring   -   MR, Niels Ove   -   Roma   -   Jyske Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Danmarks Borgcenter   -   Lev-vel Sjælland   -   Restaurant Snekken   -   Stars   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bilbyen Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Loxam rental   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Intersport, Seiffert   -   Ore Strand Camping   -   Bycentrum Vordingborg   -   Taskehuset   -   Tid og stil   -   Heramb køreskole   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Amigo Bar   -   Kids Coolshop   -   VVS Lars Nielsen   -   First Stop   -   DGI huset Vordingborg   -   FJ Byg   -   Dream Team Cleaning   -   JC Jensen   -   Frede Andersen & Søn   -   Kiss Real Estate   -   Betty Boo   -   Socialdemokraterne   -   Ole Stage el   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jacobsen, tøj   -   Storstrøm Forsikring   -   Borgens Blomsterbinderi   -   FE Olsen   -   Dansk Pyro Art   -   HuaXin   -   Jane B   -   Bygma, Hvalsø   -   Skousen   -   Digital TV Service   -   El centret   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg kommune   -   Skjold Burne   -   Fejeriet Aps   -   Tømmergården Aps   -   Vordingborg Låseservice   -   Sydsjællands Ship Service   -   Garant Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   Heidis Guld og Sølv   -   Slagter Zangenberg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   SOSU Nykøbing   -   Fru Andkjær   -   De raske drenge   -   Jonica   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Snacks'n Smoothie   -   Pankas   -   LE34   -   CBG-Entreprise   -   Fog trælast   -   SJEB   -   JDE/Cafax   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   CoPrint   -   Colourplus   -   Funder og Henriksen, revisor   -   VVSsøren   -   Rådhuspub'en   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Filtenborg El   -   Bog og Ide   -   Shell   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Klint   -   Kop og Kande   -   Thorsvang   -   MyGym   -   Din Skobutik   -   Jacobsens Bageri   -   Jens Hunsballe   -   AjourCare   -   Møns Bank   -   Henriks Hvidevarer   -   Kai Døssing   -   Hos Kim   -   Kayser og Thorsen   -   Arnestedet   -   Show time music   -   ITFON   -   Danbolig   -   Snedker Svendsen   -   Peak Production   -   Tuborg   -   Danwax   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tømrer Hyldgaard   -   VML Beton   -   Nybolig   -   Paraffinhuset   -   OT Skabe   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Phicasso, frisør   -   Kaffebønnen   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe Oskar   -   AO   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.