Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                MR, Niels Ove   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   HuaXin   -   Jyske Bank   -   Jacobsen, tøj   -   Shell   -   Karlsen   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   Frede Andersen & Søn   -   Ole Stage el   -   Home, Vordingborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Dream Team Cleaning   -   Tømmergården Aps   -   Cafe Klint   -   Tømrer Hyldgaard   -   Betty Boo   -   Rådhuspub'en   -   AjourCare   -   Bycentrum Vordingborg   -   El centret   -   Kafé Ann'en   -   Danbolig   -   MyGym   -   Colourplus   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jonica   -   Benchmark Biler   -   Taskehuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tuborg   -   Paraffinhuset   -   GF Forsikring   -   First Stop   -   Cafe Einstein   -   Din Skobutik   -   Stage optik   -   Renova   -   Snedker Svendsen   -   Restaurant Snekken   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kai Døssing   -   Lev-vel Sjælland   -   Palles Autokraner   -   Kayser og Thorsen   -   Jens Hunsballe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Digital TV Service   -   Nybolig   -   Seesafe   -   Othello Konditoriet   -   Henriks Hvidevarer   -   SOSU Nykøbing   -   Filtenborg El   -   Slagter Zangenberg   -   HomeOptik's brillebus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tid og stil   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   FJ Byg   -   VVS Brian Johannessen   -   Ore Strand Camping   -   LE34   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kop og Kande   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bygma, Hvalsø   -   Cafe Oskar   -   Skousen   -   Dansk Pyro Art   -   AO   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Kids Coolshop   -   Hold da helt fest   -   Amigo Bar   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   VVS Lars Nielsen   -   Phicasso, frisør   -   DGI huset Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Socialdemokraterne   -   Fejeriet Aps   -   Marina Fisk   -   CoPrint   -   Bilbyen Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kiss Real Estate   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Skjold Burne   -   VML Beton   -   Kaffebønnen   -   Arnestedet   -   Fru Andkjær   -   Hørkram   -   Danwax   -   VVSsøren   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Fog trælast   -   Hos Kim   -   O.P. Ejendomsservice   -   FE Olsen   -   Peak Production   -   Stars   -   Pankas   -   Loxam rental   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   ITFON   -   CBG-Entreprise   -   JDE/Cafax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danmarks Borgcenter   -   Intersport, Seiffert   -   Øernes Revision   -   JC Jensen   -   Jacobsens Bageri   -   Danlej   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg kommune   -   SJEB   -   Snacks'n Smoothie   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Thorsvang   -   Rema1000   -   Møns Bank   -   Storstrøm Forsikring   -   Roma   -   Sydsjællands Ship Service   -   De raske drenge   -   OT Skabe   -   Show time music   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Garant Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bog og Ide   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.