Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Paraffinhuset   -   SJEB   -   Tømrer Hyldgaard   -   Peak Production   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Oskar   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skousen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   CoPrint   -   Jacobsen, tøj   -   Ore Strand Camping   -   Stars   -   Jacobsens Bageri   -   LE34   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Øernes Revision   -   Rådhuspub'en   -   GF Forsikring   -   JC Jensen   -   VVSsøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   FE Olsen   -   Hos Kim   -   Tid og stil   -   Filtenborg El   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Sydsjællands Ship Service   -   AO   -   Thorsvang   -   Hold da helt fest   -   Stage optik   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Colourplus   -   Danbolig   -   Danwax   -   Lollands Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Jane B   -   Restaurant Snekken   -   Shell   -   CBG-Entreprise   -   Show time music   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Lars Nielsen   -   VVS Brian Johannessen   -   Lev-vel Sjælland   -   DGI huset Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Phicasso, frisør   -   Othello Konditoriet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Det Gyldne Hjørne   -   Marina Fisk   -   Snacks'n Smoothie   -   VML Beton   -   Storstrøm Forsikring   -   Heramb køreskole   -   Tømmergården Aps   -   Cafe Klint   -   Vordingborg Låseservice   -   Rema1000   -   Fejeriet Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Ole Stage el   -   Roma   -   Frede Andersen & Søn   -   Garant Vordingborg   -   Karlsen   -   Loxam rental   -   First Stop   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   AjourCare   -   Henriks Hvidevarer   -   Pankas   -   Kids Coolshop   -   Kai Døssing   -   Intersport, Seiffert   -   Dream Team Cleaning   -   Kayser og Thorsen   -   HomeOptik's brillebus   -   SOSU Nykøbing   -   Kafé Ann'en   -   Danlej   -   Amigo Bar   -   Vordingborg kommune   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Bog og Ide   -   Arnestedet   -   Betty Boo   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jyske Bank   -   Din Skobutik   -   Snedker Svendsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   OT Skabe   -   Heidis Guld og Sølv   -   JDE/Cafax   -   HuaXin   -   O.P. Ejendomsservice   -   ITFON   -   MyGym   -   Benchmark Biler   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Digital TV Service   -   Fog trælast   -   Jonica   -   Fru Andkjær Blomster   -   Røstofte Maskiner   -   Seesafe   -   Kiss Real Estate   -   Socialdemokraterne   -   Nybolig   -   Skjold Burne   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MR, Niels Ove   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Taskehuset   -   Bilbyen Vordingborg   -   Home, Vordingborg   -   De raske drenge   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kop og Kande   -   Jens Hunsballe   -   Renova   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   Bygma, Hvalsø   -   FJ Byg   -   Hørkram   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.