Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Peak Production   -   Vordingborg Køkkenet   -   JC Jensen   -   Pankas   -   Loxam rental   -   VVS Lars Nielsen   -   Røstofte Maskiner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Hørkram   -   SJEB   -   Øernes Revision   -   Fog trælast   -   Dansk Pyro Art   -   VVSsøren   -   Hold da helt fest   -   Bycentrum Vordingborg   -   Seesafe   -   Fejeriet Aps   -   Fru Andkjær   -   Kayser og Thorsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Othello Konditoriet   -   Lollands Bank   -   Vordingborg kommune   -   Tuborg   -   Kiss Real Estate   -   Show time music   -   Filtenborg El   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Palles Autokraner   -   De raske drenge   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.