Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Phicasso, frisør   -   Circle K   -   Lollands Bank   -   Paraffinhuset   -   HomeOptik's brillebus   -   Lev-Vel Sjælland   -   Bog og Idé   -   O.P. Ejendomsservice   -   Candy Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Øernes Revision   -   VML Beton   -   Vordingborg kommune   -   Kafé Ann'en   -   Garant Vordingborg   -   PortvinSyd   -   Karl Mertz   -   Skjold Burne   -   Fru Andkjær Blomster   -   Vordingborg Låseservice   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   JC Jensen   -   Betty Boo   -   Cafe Oskar   -   Slagter Zangenberg   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Carsten Jensen Biler   -   Loxam rental   -   LE34   -   MF Maskinservice   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Jonica   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Showtime Music & Event   -   Tid og stil   -   Fibia   -   Røstofte Maskiner   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Ishus   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Roma   -   Tandlægehuset   -   Danlej   -   Snedker Svendsen   -   Shell   -   Othello Konditoriet   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Thorsvang   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe La Buffalo   -   ITFON   -   Snacks'n Smoothie   -   VVS Lars Nielsen   -   De raske drenge   -   Restaurant Snekken   -   Dream Team Cleaning   -   Jacobsen   -   Hørkram   -   Cafe Klint   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   OT Skabe   -   Rådhuspub'en   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Sydsjællands Ship Service   -   Socialdemokraterne   -   Møns Bank   -   Kayser og Thorsen   -   SJEB   -   Henriks Hvidevarer   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Borgens Blomster   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Nybolig   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Arnestedet   -   Seesafe   -   Mono Group   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bycentrum Vordingborg   -   Peak Production   -   Jens Hunsballe   -   DFM Vordingborg Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Ingemann's Bilpleje   -   Taskehuset   -   Kai Døssing   -   Palles Autokraner   -   Ore Strand Camping   -   CP Bådformidling   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Rema1000   -   El centret   -   MR, Niels Ove   -   FE Olsen   -   Kop og Kande   -   Brian´s Dyrecenter   -   Benchmark Biler   -   Kaffebønnen   -   McDonald's Vordingborg   -   Pankas   -   Frede Andersen & Søn   -   Kids Coolshop   -   Filtenborg El   -   Bentes Systue   -   Salg2salg   -   Fejeriet Aps   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Hos Kim   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Hold da helt fest   -   Karlsen   -   Colourplus   -   Din Skobutik   -   Maler Rasmussen   -   Jane B   -   Heramb køreskole   -   Amigo Bar   -   Vordingborg Boligselskab   -   JDE/Cafax   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Stars   -   HuaXin   -   Danbolig   -   First Stop   -   Materialepladsen A/S   -   Franks Auto   -   Strikkelade   -   Ole Stage el   -   Viking Malt A/S   -   Intersport, Seiffert   -   VVSsøren   -   Tuborg   -   Stage optik   -   Home, Vordingborg   -  

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.