Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Grave-Eksperten ApS   -   Hansen & Co   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Strikkelade   -   Hold da helt fest   -   Socialdemokratiet   -   PortvinSyd   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jonica   -   Ingemann's Bilpleje   -   Møns Bank   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Net   -   Ole Stage el   -   Paraffinhuset   -   Franks Auto   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Seesafe   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kafé Ann'en   -   Skjold Burne   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Kayser og Thorsen   -   Hørkram   -   Home, Vordingborg   -   VVSsøren   -   Din Skobutik   -   JDE   -   Tid og stil   -   Kaffebønnen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stage optik   -   Cafe La Buffalo   -   OT Skabe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Circle K   -   Røstofte Maskiner   -   ITFON   -   Funder og Henriksen, revisor   -   De raske drenge   -   Skønne Fusser   -   HomeOptik's brillebus   -   First Stop   -   Vordingborg Boligselskab   -   Lollands Bank   -   El centret   -   SJEB   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Loxam rental   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   Det Gyldne Hjørne   -   Roma   -   Øernes dækcenter   -   Materialepladsen A/S   -   Tuborg   -   Hjorth's Grill   -   Borgens Blomster   -   Café Guldgåsen   -   Dream Team Cleaning   -   Amigo Bar   -   Cafe Klint   -   Intersport, Seiffert   -   Kai Døssing   -   Shell   -   Tandlægehuset   -   VML Entreprise ApS   -   JC Jensen   -   Mono Group   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   MF Maskinservice   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jens Hunsballe   -   Taskehuset   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Phicasso, frisør   -   Ore Strand Camping   -   Karl Mertz   -   Brian´s Dyrecenter   -   Heramb køreskole   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   VVS Lars Nielsen   -   Venstre   -   PeakPro   -   Snedker Svendsen   -   Nature Energy   -   Pankas   -   Karlsen   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Ishus   -   Hos Kim   -   GF Forsikring   -   Frede Andersen & Søn   -   Eurotrading DK ApS   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Bentes Systue   -   Colourplus   -   Stars   -   Jacobsen   -   Vordingborg Låseservice   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Rådhuspub'en   -   Showtime Music & Event   -   HuaXin   -   Betty Boo   -   Michael's Vinduespolering   -   Mercoprint   -   Othello Konditoriet   -   Restaurant Snekken   -   Danbolig   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lindsten El ApS   -   Safe IT-Solutions   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sydsjællands Ship Service   -   Palles Autokraner   -   Benchmark Biler   -   Viking Malt A/S   -   Insatech A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Eurotrading DK ApS   -   Bog og Idé   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Rema1000   -   Filtenborg El   -   Kyse Kloak og anlæg   -  

Vordingborg Festuge er stærkere end nogensinde

Vordingborg Festuge 2017 blev en stor succes med masser af glade besøgende. Og det beviser igen, at Vordingborg Festuge er en vigtig del af Vordingborg og hele landsdelen.

Samtidig med at Vordingborg Festuge 2017 blev gennemført, blev der arbejdet på en ny struktur, der skal sikre en mere sikker grund at bygge fremtidens festuger på, så den situation vi oplevede i 2017, hvor festugen var tæt på ikke at fortsætte, ikke gentager sig.

Den nye struktur indebærer, at der nu er dannet to foreninger med hver sin bestyrelse: Foreningen Vordingborg Festuge og Støtteforeningen Vordingborg Festuge. Støtteforeningens formål er, at kunne opbygge et sted hvor selve konceptet Vordingborg Festuge ligger sikkert placeret. Og Foreningen Vordingborg Festuge er den forening, der gennemfører Festugen og låner konceptet af Støtteforeningen.

Denne konstruktion er sammenlignelig med andre festuger og festivaller i Danmark. Konstruktionen sikrer en stabil fremtid for Vordingborg Festuge.