Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Tuborg   -   Stars   -   Taskehuset   -   Circle K   -   Jonica   -   Tandlægehuset   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Arnestedet   -   Vordingborg kommune   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   FE Olsen   -   Dream Team Cleaning   -   Kaffebønnen   -   Stage optik   -   Mono Group   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Låseservice   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Karl Mertz   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   Loxam rental   -   MR, Niels Ove   -   JC Jensen   -   Snacks'n Smoothie   -   VVS Lars Nielsen   -   Borgens Blomster   -   Danbolig   -   Fibia   -   Heramb køreskole   -   Kai Døssing   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Shell   -   Lollands Bank   -   Fladså Turist A/S   -   First Stop   -   Seesafe   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Colourplus   -   Othello Konditoriet   -   Restaurant Snekken   -   PortvinSyd   -   HomeOptik's brillebus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Cafe Klint   -   Jens Hunsballe   -   Bentes Systue   -   DFM Vordingborg Aps   -   Fru Andkjær Blomster   -   Benchmark Biler   -   Palles Autokraner   -   El centret   -   LE34   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JDE/Cafax   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Kafé Ann'en   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Filtenborg El   -   Showtime Music & Event   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Skjold Burne   -   Kayser og Thorsen   -   Henriks Hvidevarer   -   VVSsøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Cafe La Buffalo   -   Paraffinhuset   -   Mercoprint   -   Maler Rasmussen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   Vordingborg Ishus   -   Lev-Vel Sjælland   -   Sydsjællands Ship Service   -   Strikkelade   -   Hos Kim   -   Donuts&Bobblez   -   McDonald's Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Viking Malt A/S   -   Jane B   -   Nybolig   -   Candy Vordingborg   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Phicasso, frisør   -   Kids Coolshop   -   Materialepladsen A/S   -   Møns Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   Røstofte Maskiner   -   Rådhuspub'en   -   CP Bådformidling   -   VML Entreprise ApS   -   Franks Auto   -   Peak Production   -   Pankas   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Roma   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Jacobsen   -   Ole Stage el   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Verifone   -   Tid og stil   -   Hold da helt fest   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafe Oskar   -   SJEB   -   Michael's Vinduespolering   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Thorsvang   -   Karlsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   HuaXin   -   O.P. Ejendomsservice   -   De raske drenge   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Bycentrum Vordingborg   -   Home, Vordingborg   -   OT Skabe   -   Garant Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Danlej   -   Øernes Revision   -   MF Maskinservice   -   Amigo Bar   -   Betty Boo   -   Frede Andersen & Søn   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Ore Strand Camping   -   Din Skobutik   -   Ingemann's Bilpleje   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Rema1000   -   Fejeriet Aps   -   Bog og Idé   -   Socialdemokraterne   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.