Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Autohjørnet Vordingborg   -   Rådhuspub'en   -   Skjold Burne   -   Hansen & Co   -   Pankas   -   VVS Lars Nielsen   -   Michael's Vinduespolering   -   Taskehuset   -   Betty Boo   -   VVSsøren   -   Shell   -   Benchmark Biler   -   JDE   -   First Stop   -   Øernes dækcenter   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Palles Autokraner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   MF Maskinservice   -   Karlsen   -   Karl Mertz   -   HuaXin   -   Møns Bank   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   Café Guldgåsen   -   Eurotrading DK ApS   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Eurotrading DK ApS   -   Lollands Bank   -   Kayser og Thorsen   -   Seesafe   -   Danbolig   -   Hjorth's Grill   -   Grave-Eksperten ApS   -   Mercoprint   -   Strikkelade   -   Frede Andersen & Søn   -   Safe IT-Solutions   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hos Kim   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Ole Stage el   -   Dream Team Cleaning   -   Venstre   -   De raske drenge   -   ITFON   -   Filtenborg El   -   Cafe Klint   -   PortvinSyd   -   Vordingborg Køkkenet   -   Borgens Blomster   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Restaurant Snekken   -   Insatech A/S   -   JC Jensen   -   Tuborg   -   Vordingborg Net   -   Rema1000   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henriks Hvidevarer   -   Loxam rental   -   Kids Coolshop   -   SJEB   -   Home, Vordingborg   -   Ingemann's Bilpleje   -   Roma   -   Hørkram   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Ishus   -   GF Forsikring   -   El centret   -   Snedker Svendsen   -   Socialdemokratiet   -   Colourplus   -   Kaffebønnen   -   Kafé Ann'en   -   PeakPro   -   Jane B   -   HomeOptik's brillebus   -   VML Entreprise ApS   -   Kai Døssing   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Heramb køreskole   -   Stage optik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Cafe La Buffalo   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Amigo Bar   -   Ore Strand Camping   -   Viking Malt A/S   -   Bog og Idé   -   Nature Energy   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lindsten El ApS   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jens Hunsballe   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Phicasso, frisør   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Din Skobutik   -   HuaXin   -   Jonica   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bentes Systue   -   MR, Niels Ove   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Skønne Fusser   -   Øernes Revision   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tid og stil   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Franks Auto   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   Circle K   -   OT Skabe   -   Paraffinhuset   -   Stars   -   Mono Group   -   Materialepladsen A/S   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tandlægehuset   -   Det Gyldne Hjørne   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Showtime Music & Event   -   Jacobsen   -  

Sådan blev Vordingborg Festuge 2017 en realitet

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.