Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Det Gyldne Hjørne   -   Øernes Revision   -   Bilbyen Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Benchmark Biler   -   Jyske Bank   -   Tømmergården Aps   -   Colourplus   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hos Kim   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jacobsens Bageri   -   Betty Boo   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Danmarks Borgcenter   -   Privatvask   -   Phicasso, frisør   -   First Stop   -   Show time music   -   DGI huset Vordingborg   -   Stage optik   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Kop og Kande   -   Fru Andkjær   -   Filtenborg El   -   Møns Bank   -   Kafé Ann'en   -   Henriks Hvidevarer   -   Jacobsen, tøj   -   Klokkeblomst   -   MR, Niels Ove   -   Heramb køreskole   -   HuaXin   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   GF Forsikring   -   Danwax   -   Nybolig   -   Vordingborg Køkkenet   -   Skousen   -   VVS Lars Nielsen   -   Thorsvang   -   Pankas   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Røstofte Maskiner   -   Jens Hunsballe   -   Rema1000   -   Stars   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Marina Fisk   -   Kai Døssing   -   Hørkram   -   SJEB   -   Dream Team Cleaning   -   HomeOptik's brillebus   -   OT Skabe   -   Lollands Bank   -   Snedker Svendsen   -   Pribo-huset   -   AjourCare   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   LE34   -   Jane B   -   Bycentrum Vordingborg   -   FJ Byg   -   Roma   -   Kaffebønnen   -   CBG-Entreprise   -   O.P. Ejendomsservice   -   Palles Autokraner   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg kommune   -   Ore Strand Camping   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Garant Vordingborg   -   Jonica   -   JC Jensen   -   Kiss Real Estate   -   Loop Fitness Vordingborg   -   De raske drenge   -   Frede Andersen & Søn   -   Arnestedet   -   Tømrer Hyldgaard   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Renova   -   Snacks'n Smoothie   -   Rådhuspub'en   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Peak Production   -   Tid og stil   -   Amigo Bar   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Cafe Einstein   -   Lev-vel Sjælland   -   Kids Coolshop   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   MyGym   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kayser og Thorsen   -   Seesafe   -   FE Olsen   -   AO   -   CoPrint   -   VML Beton   -   Taskehuset   -   Fog trælast   -   VVS Brian Johannessen   -   Cafe Klint   -   Hold da helt fest   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Skjold Burne   -   Heidis Guld og Sølv   -   Vordingborg Boligselskab   -   Digital TV Service   -   Loxam rental   -   Paraffinhuset   -   Slagter Zangenberg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Oskar   -   Home, Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Ole Stage el   -   Cafax/JDE   -   Danlej   -   Tuborg   -   ITFON   -   Olsen's haveservice   -   Bog og Ide   -   Shell   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   VVSsøren   -   Brian´s Dyrecenter   -   El centret   -   Din Skobutik   -   Dansk Pyro Art   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Karlsen   -   Vordingborg Låseservice   -   Sydsjællands Ship Service   -   Othello Konditoriet   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.