Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Røstofte Maskiner   -   Kaffebønnen   -   Slagter Zangenberg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Sydsjællands Ship Service   -   Ole Stage el   -   Restaurant Snekken   -   Tuborg   -   FE Olsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jacobsens Bageri   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stage optik   -   Øernes Revision   -   Kids Coolshop   -   HomeOptik's brillebus   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dream Team Cleaning   -   DGI huset Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kim Skovgaard Hansen   -   First Stop   -   Jens Hunsballe   -   Danbolig   -   CoPrint   -   Karlsen   -   Hold da helt fest   -   Bilbyen Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Roma   -   MR, Niels Ove   -   Kayser og Thorsen   -   Renova   -   Loxam rental   -   Seesafe   -   Danlej   -   Fru Andkjær   -   Marina Fisk   -   VVS Brian Johannessen   -   Hos Kim   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Cafe Oskar   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   SJEB   -   Møns Bank   -   ITFON   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Snacks'n Smoothie   -   Ore Strand Camping   -   VML Beton   -   Brian´s Dyrecenter   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Skjold Burne   -   Thorsvang   -   Tid og stil   -   MyGym   -   Lollands Bank   -   Bog og Ide   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jyske Bank   -   Digital TV Service   -   De raske drenge   -   Phicasso, frisør   -   Home, Vordingborg   -   Arnestedet   -   Storstrøm Forsikring   -   Danwax   -   CBG-Entreprise   -   Jacobsen, tøj   -   AO   -   Fog trælast   -   Taskehuset   -   Benchmark Biler   -   AjourCare   -   Bygma, Hvalsø   -   FJ Byg   -   Show time music   -   Stars   -   Skousen   -   Shell   -   Intersport, Seiffert   -   Rådhuspub'en   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Peak Production   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Vordingborg Låseservice   -   Socialdemokraterne   -   Colourplus   -   Jonica   -   Tømmergården Aps   -   Paraffinhuset   -   Hørkram   -   Lev-vel Sjælland   -   LE34   -   Vordingborg Boligselskab   -   Cafe Klint   -   Betty Boo   -   Frede Andersen & Søn   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   OT Skabe   -   Nybolig   -   VVSsøren   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Othello Konditoriet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kai Døssing   -   JDE/Cafax   -   Henriks Hvidevarer   -   GF Forsikring   -   El centret   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kafé Ann'en   -   VVS Lars Nielsen   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Einstein   -   Palles Autokraner   -   JC Jensen   -   Din Skobutik   -   Garant Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   HuaXin   -   Vordingborg Køkkenet   -   Heramb køreskole   -   Dansk Pyro Art   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tømrer Hyldgaard   -   Filtenborg El   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Danmarks Borgcenter   -   Jane B   -   Vordingborg kommune   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Snedker Svendsen   -   Rema1000   -   Kop og Kande   -   Pankas   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.