Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                MyGym   -   Palles Autokraner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Marina Fisk   -   Bilbyen Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Skjold Burne   -   Møns Bank   -   Snedker Svendsen   -   First Stop   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danwax   -   Othello Konditoriet   -   Jonica   -   FE Olsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Møblér med Møllers Møbler   -   SOSU Nykøbing   -   Roma   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg kommune   -   Karlsen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jens Hunsballe   -   Jyske Bank   -   Bog og Ide   -   Fog trælast   -   Rema1000   -   Dream Team Cleaning   -   Jacobsen, tøj   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Home, Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tømmergården Aps   -   Phicasso, frisør   -   OT Skabe   -   Hos Kim   -   Betty Boo   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tuborg   -   VVSsøren   -   Tid og stil   -   Lollands Bank   -   Dansk Pyro Art   -   Rådhuspub'en   -   Kop og Kande   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kaffebønnen   -   CBG-Entreprise   -   ITFON   -   Tømrer Hyldgaard   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Henriks Hvidevarer   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Låseservice   -   Shell   -   Taskehuset   -   Cafe Einstein   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JC Jensen   -   GF Forsikring   -   Ore Strand Camping   -   Benchmark Biler   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heidis Guld og Sølv   -   AjourCare   -   Røstofte Maskiner   -   Cafe Klint   -   Kafé Ann'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stage optik   -   El centret   -   Paraffinhuset   -   Kayser og Thorsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Colourplus   -   Seesafe   -   Cafe Oskar   -   JDE/Cafax   -   Det Gyldne Hjørne   -   Renova   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Storstrøm Forsikring   -   Bygma, Hvalsø   -   Danlej   -   AO   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danbolig   -   Peak Production   -   Pankas   -   Fru Andkjær   -   Kai Døssing   -   Danmarks Borgcenter   -   Snacks'n Smoothie   -   Vordingborg Boligselskab   -   Slagter Zangenberg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   O.P. Ejendomsservice   -   De raske drenge   -   Stars   -   Kiss Real Estate   -   Loxam rental   -   Kids Coolshop   -   Nybolig   -   Amigo Bar   -   Hørkram   -   LE34   -   CoPrint   -   Show time music   -   Skousen   -   Filtenborg El   -   HomeOptik's brillebus   -   Garant Vordingborg   -   SJEB   -   Sydsjællands Ship Service   -   Digital TV Service   -   Thorsvang   -   Din Skobutik   -   Ole Stage el   -   Jacobsens Bageri   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hold da helt fest   -   Frede Andersen & Søn   -   Heramb køreskole   -   Jane B   -   Loop Fitness Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Lev-vel Sjælland   -   Restaurant Snekken   -   FJ Byg   -   Fejeriet Aps   -   Arnestedet   -   VML Beton   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.