Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Dream Team Cleaning   -   LE34   -   Dansk Pyro Art   -   Hørkram   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   CBG-Entreprise   -   De raske drenge   -   Det Gyldne Steakhouse   -   VVSsøren   -   VML Beton   -   Socialdemokraterne   -   Shell   -   Stars   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   GF Forsikring   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg kommune   -   Funder og Henriksen, revisor   -   HomeOptik's brillebus   -   Arnestedet   -   Skousen   -   Kaffebønnen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   ITFON   -   Cafe Oskar   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Fru Andkjær Blomster   -   Danwax   -   Bygma, Hvalsø   -   CoPrint   -   Vordingborg Boligselskab   -   Betty Boo   -   Ore Strand Camping   -   Møblér med Møllers Møbler   -   JC Jensen   -   Hold da helt fest   -   Danbolig   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Marina Fisk   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Køkkenet   -   AjourCare   -   Amigo Bar   -   Jonica   -   SOSU Nykøbing   -   Henriks Hvidevarer   -   DGI huset Vordingborg   -   Loxam rental   -   First Stop   -   Det Gyldne Hjørne   -   Frede Andersen & Søn   -   Palles Autokraner   -   Tømrer Hyldgaard   -   Renova   -   Taskehuset   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Intersport, Seiffert   -   Storstrøm Forsikring   -   Karlsen   -   Fog trælast   -   Møns Bank   -   O.P. Ejendomsservice   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Slagter Zangenberg   -   Rådhuspub'en   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -   Home, Vordingborg   -   OT Skabe   -   Snedker Svendsen   -   Kids Coolshop   -   Bog og Ide   -   Heidis Guld og Sølv   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Peak Production   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Snacks'n Smoothie   -   Stage optik   -   Seesafe   -   Colourplus   -   Tømmergården Aps   -   Vordingborg Låseservice   -   Kop og Kande   -   VVS Lars Nielsen   -   AO   -   Benchmark Biler   -   Othello Konditoriet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Din Skobutik   -   Lollands Bank   -   Tuborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Kayser og Thorsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tid og stil   -   Digital TV Service   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Nybolig   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Brian´s Dyrecenter   -   Restaurant Snekken   -   Sydsjællands Ship Service   -   Paraffinhuset   -   Danlej   -   Fejeriet Aps   -   Jyske Bank   -   Jane B   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kafé Ann'en   -   Ole Stage el   -   JDE/Cafax   -   SJEB   -   Skjold Burne   -   Rema1000   -   Filtenborg El   -   FE Olsen   -   MR, Niels Ove   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   Show time music   -   EDC, Poul Erik Bech   -   HuaXin   -   Danmarks Borgcenter   -   Hos Kim   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   El centret   -   Roma   -   Kai Døssing   -   Heramb køreskole   -   Garant Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Thorsvang   -   MyGym   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.