Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Jacobsen   -   Othello Konditoriet   -   Franks Auto   -   Loxam rental   -   Materialepladsen A/S   -   Hos Kim   -   CP Bådformidling   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fejeriet Aps   -   Snedker Svendsen   -   Carsten Jensen Biler   -   Arnestedet   -   Karl Mertz   -   Henriks Hvidevarer   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Peak Production   -   Cafe Oskar   -   Lollands Bank   -   Taskehuset   -   Betty Boo   -   Garant Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Snacks'n Smoothie   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Colourplus   -   Tid og stil   -   Fibia   -   Maler Rasmussen   -   Mono Group   -   Tandlægehuset   -   Strikkelade   -   Pankas   -   PortvinSyd   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Salg2salg   -   Dream Team Cleaning   -   Jonica   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Karlsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Din Skobutik   -   MF Maskinservice   -   Jane B   -   Bycentrum Vordingborg   -   DFM Vordingborg Aps   -   Roma   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   O.P. Ejendomsservice   -   Amigo Bar   -   Møns Bank   -   ITFON   -   Skjold Burne   -   El centret   -   Det Gyldne Hjørne   -   Thorsvang   -   VVSsøren   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Socialdemokraterne   -   Lev-Vel Sjælland   -   Frede Andersen & Søn   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Filtenborg El   -   Kai Døssing   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Ishus   -   Kids Coolshop   -   Cafe La Buffalo   -   Hold da helt fest   -   Bentes Systue   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Bog og Idé   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jens Hunsballe   -   Stars   -   LE34   -   Circle K   -   Vordingborg Låseservice   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Boligselskab   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Cafe Klint   -   Borgens Blomster   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   First Stop   -   Ore Strand Camping   -   McDonald's Vordingborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Nuuday A/S - Telmore   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE/Cafax   -   Paraffinhuset   -   Røstofte Maskiner   -   Kafé Ann'en   -   SJEB   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Ole Stage el   -   Restaurant Snekken   -   Viking Malt A/S   -   Vordingborg kommune   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Shell   -   JC Jensen   -   Phicasso, frisør   -   Stage optik   -   Tuborg   -   Rema1000   -   VML Beton   -   Ingemann's Bilpleje   -   Seesafe   -   FE Olsen   -   Rådhuspub'en   -   VVS Lars Nielsen   -   Showtime Music & Event   -   OT Skabe   -   Sydsjællands Ship Service   -   De raske drenge   -   HuaXin   -   Kaffebønnen   -   MR, Niels Ove   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kayser og Thorsen   -   Benchmark Biler   -   Nybolig   -   Danbolig   -   Fru Andkjær Blomster   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kop og Kande   -   Danlej   -   Palles Autokraner   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Hørkram   -   Vordingborg Køkkenet   -   Candy Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Home, Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.