Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                OT Skabe   -   Renova   -   Skjold Burne   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Brian´s Dyrecenter   -   CoPrint   -   Heramb køreskole   -   Seesafe   -   Bog og Ide   -   Fru Andkjær   -   GF Forsikring   -   Lev-vel Sjælland   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   MyGym   -   Amigo Bar   -   Danmarks Borgcenter   -   Karlsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Shell   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Marina Fisk   -   Cafe Oskar   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg kommune   -   Phicasso, frisør   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hold da helt fest   -   Palles Autokraner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FE Olsen   -   Jonica   -   Øernes Revision   -   Roma   -   Peak Production   -   Benchmark Biler   -   Hos Kim   -   Digital TV Service   -   CBG-Entreprise   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tømmergården Aps   -   Taskehuset   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kop og Kande   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Rema1000   -   Heidis Guld og Sølv   -   Thorsvang   -   El centret   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Klint   -   VML Beton   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Pankas   -   Tid og stil   -   Colourplus   -   Vordingborg Låseservice   -   Jens Hunsballe   -   Kids Coolshop   -   Storstrøm Forsikring   -   Danlej   -   Show time music   -   Det Gyldne Hjørne   -   DGI huset Vordingborg   -   Jacobsen, tøj   -   Kayser og Thorsen   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   VVSsøren   -   De raske drenge   -   Intersport, Seiffert   -   Betty Boo   -   First Stop   -   Kaffebønnen   -   FJ Byg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lollands Bank   -   Tuborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JC Jensen   -   Jyske Bank   -   LE34   -   Stars   -   Rådhuspub'en   -   Ore Strand Camping   -   Stage optik   -   Paraffinhuset   -   Henriks Hvidevarer   -   Tømrer Hyldgaard   -   Dansk Pyro Art   -   Socialdemokraterne   -   ITFON   -   Othello Konditoriet   -   Dream Team Cleaning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   HomeOptik's brillebus   -   Danbolig   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Kai Døssing   -   Jane B   -   JDE/Cafax   -   O.P. Ejendomsservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   Snedker Svendsen   -   Nybolig   -   Snacks'n Smoothie   -   Hørkram   -   Ole Stage el   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Arnestedet   -   Skousen   -   Bygma, Hvalsø   -   Filtenborg El   -   MR, Niels Ove   -   Garant Vordingborg   -   Møns Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Loxam rental   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kafé Ann'en   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   AjourCare   -   Cafe Einstein   -   Danwax   -   Fog trælast   -   Slagter Zangenberg   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsens Bageri   -   AO   -   Din Skobutik   -   Fejeriet Aps   -   Kiss Real Estate   -   Bilbyen Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.