Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                AjourCare   -   Kayser og Thorsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Brian´s Dyrecenter   -   Storstrøm Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Hos Kim   -   Øernes Revision   -   Kiss Real Estate   -   Show time music   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   HuaXin   -   Digital TV Service   -   Restaurant Snekken   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kai Døssing   -   VVS Brian Johannessen   -   Danmarks Borgcenter   -   Jane B   -   GF Forsikring   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Din Skobutik   -   Karlsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Kaffebønnen   -   Cafe Klint   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stars   -   Fru Andkjær   -   Dream Team Cleaning   -   FJ Byg   -   Cafe Oskar   -   Hørkram   -   Tid og stil   -   Vordingborg Boligselskab   -   SOSU Nykøbing   -   Roma   -   Nybolig   -   Taskehuset   -   Bilbyen Vordingborg   -   Pankas   -   Home, Vordingborg   -   Tuborg   -   Skousen   -   Heramb køreskole   -   VVS Lars Nielsen   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Ide   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   El centret   -   Colourplus   -   Marina Fisk   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   MyGym   -   Snacks'n Smoothie   -   Kids Coolshop   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rema1000   -   Garant Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Snedker Svendsen   -   Fejeriet Aps   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   MR, Niels Ove   -   Fog trælast   -   Sydsjællands Ship Service   -   First Stop   -   OT Skabe   -   Jonica   -   Lev-vel Sjælland   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   JDE/Cafax   -   Røstofte Maskiner   -   FE Olsen   -   CoPrint   -   Kafé Ann'en   -   Tømmergården Aps   -   Filtenborg El   -   Peak Production   -   Danlej   -   Ole Stage el   -   Tømrer Hyldgaard   -   CBG-Entreprise   -   Jens Hunsballe   -   Shell   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Arnestedet   -   Vordingborg kommune   -   Henriks Hvidevarer   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Amigo Bar   -   Rådhuspub'en   -   Betty Boo   -   Frede Andersen & Søn   -   Paraffinhuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Socialdemokraterne   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jyske Bank   -   Kop og Kande   -   Renova   -   Det Gyldne Steakhouse   -   AB Lauridsen Maskiner   -   JC Jensen   -   Benchmark Biler   -   AO   -   Loxam rental   -   Lollands Bank   -   Skjold Burne   -   Jacobsens Bageri   -   Bycentrum Vordingborg   -   ITFON   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Danwax   -   Jacobsen, tøj   -   De raske drenge   -   Othello Konditoriet   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VVSsøren   -   Danbolig   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk Pyro Art   -   Ore Strand Camping   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bygma, Hvalsø   -   Hold da helt fest   -   SJEB   -   VML Beton   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Thorsvang   -   LE34   -   Slagter Zangenberg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Møns Bank   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.