Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Kvickly Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Grave-Eksperten ApS   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   CP Bådformidling   -   Nature Energy   -   Shell   -   Lootbox   -   Ore Strand Camping   -   Insatech A/S   -   Øernes Revision   -   Materialepladsen A/S   -   VML Entreprise ApS   -   Taskehuset   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Sønderby Legal   -   Roma   -   Ingemann's Bilpleje   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Cafe Klint   -   Othello Konditoriet   -   Ole Stage el   -   Bog og Idé   -   Lollands Bank   -   Franks Auto   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Tandlægehjørnet   -   First Stop   -   Fibia   -   Østen Group A/S   -   Bruuns Studio   -   Møns Bank   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MR, Niels Ove   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Intersport, Seiffert   -   Kayser og Thorsen   -   Holbøll   -   Colourplus   -   Beck's Service   -   Cafe La Buffalo   -   Hall-gruppen   -   Mercoprint   -   Rema1000   -   Pankas   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Ishus   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Kaffebønnen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Verifone   -   Vordingborg Låseservice   -   BB Vikar   -   Restaurant Snekken   -   J.A.Entreprenøren   -   OT Skabe   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hos Kim   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Jane B   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Stage optik   -   Øernes dækcenter   -   Betty Boo   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Kommune   -   Circle K   -   Autohjørnet Vordingborg   -   JMS Maskinservice ApS   -   Lindsten El ApS   -   Røstofte Maskiner   -   Bold   -   Skønne Fusser   -   Snedker Svendsen   -   Kafé Ann'en   -   Borgens Blomster   -   JDE   -   Safe IT-Solutions   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hjorth's Grill   -   Café Guldgåsen   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jacobsen   -   McDonald's Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Kai Døssing   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Dream Team Cleaning   -   JE Service   -   Viking Malt A/S   -   Eurotrading DK ApS   -   Paraffinhuset   -   Henriks Hvidevarer   -   Din Skobutik   -   Frede Andersen & Søn   -   Tid og stil   -   Palles Autokraner   -   Karl Mertz   -   Karlsen   -   De raske drenge   -   Tuborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Fejeriet Aps   -   Diageo Denmark   -   SJEB   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Funder og Henriksen, revisor   -   GF Forsikring   -   Vordingborg Boligselskab   -   Hansen & Co   -   Kim Skovgaard Hansen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   DGI huset Vordingborg   -   Seesafe   -   HomeOptik's brillebus   -   Skjold Burne   -   Heramb køreskole   -   Benchmark Biler   -   Eurotrading DK ApS   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Strikkelade   -   Rådhuspub'en   -   Kids Coolshop   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Socialdemokratiet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   PortvinSyd   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Net   -   Loxam rental   -   Michael's Vinduespolering   -   VVS Lars Nielsen   -   Showtime Music & Event   -   Filtenborg El   -   Venstre   -   Jonica   -   Phicasso, frisør   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hørkram   -   Danbolig   -   JC Jensen   -   Bentes Systue   -   Home, Vordingborg   -   HuaXin   -   Radio 40 plus   -   Mono Group   -   ITFON   -   Stars   -  

Sådan blev Vordingborg Festuge 2017 en realitet

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.