Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Danwax   -   CoPrint   -   Vordingborg Boligselskab   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kaffebønnen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Rådhuspub'en   -   Ore Strand Camping   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Phicasso, frisør   -   VVS Brian Johannessen   -   Pankas   -   Roma   -   Fog trælast   -   VVS Lars Nielsen   -   Home, Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Ole Stage el   -   Kop og Kande   -   Slagter Zangenberg   -   Restaurant Snekken   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Køkkenet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Garant Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Bilbyen Vordingborg   -   JC Jensen   -   Kiss Real Estate   -   Marina Fisk   -   Colourplus   -   Kai Døssing   -   Møblér med Møllers Møbler   -   CBG-Entreprise   -   Danbolig   -   Tømmergården Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   De raske drenge   -   Kafé Ann'en   -   Loxam rental   -   Renova   -   ITFON   -   Hold da helt fest   -   Jacobsen, tøj   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dansk Pyro Art   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AO   -   Stars   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   JDE/Cafax   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe Oskar   -   Fru Andkjær   -   Dream Team Cleaning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Hørkram   -   Henriks Hvidevarer   -   Skousen   -   Jonica   -   Stage optik   -   Peak Production   -   HuaXin   -   Tømrer Hyldgaard   -   Othello Konditoriet   -   FE Olsen   -   Filtenborg El   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jane B   -   Cafe Klint   -   VML Beton   -   LE34   -   Øernes Revision   -   First Stop   -   Danlej   -   SJEB   -   Heramb køreskole   -   Intersport, Seiffert   -   Bygma, Hvalsø   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Møns Bank   -   Bycentrum Vordingborg   -   El centret   -   Karlsen   -   VVSsøren   -   Taskehuset   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Digital TV Service   -   Vordingborg kommune   -   Shell   -   Kids Coolshop   -   Nybolig   -   Frede Andersen & Søn   -   Lollands Bank   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Skjold Burne   -   Arnestedet   -   Jacobsens Bageri   -   Snacks'n Smoothie   -   Kayser og Thorsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Lev-vel Sjælland   -   Bog og Ide   -   Amigo Bar   -   Jyske Bank   -   Thorsvang   -   Fejeriet Aps   -   Danmarks Borgcenter   -   Tid og stil   -   Socialdemokraterne   -   Benchmark Biler   -   AjourCare   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   DGI huset Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Din Skobutik   -   Paraffinhuset   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tuborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   FJ Byg   -   Show time music   -   GF Forsikring   -   Seesafe   -   OT Skabe   -   Røstofte Maskiner   -   MyGym   -   Storstrøm Forsikring   -   Snedker Svendsen   -   Betty Boo   -   SOSU Nykøbing   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Rema1000   -   Hos Kim   -   Cafe Einstein   -  

I april 2017 kom der en melding som ingen havde forventet: den traditionsrige festuge blev ikke til noget, det var slut! Der var ikke længere en tro på, at det kunne hænge økonomisk sammen og den daværende festugekomite valgte derfor at sige stop.

Egentlig var musik-programmet klar, den store gruppe frivillige hjælpere stod klar og hele arrangementet – der kun lader sig gøre, fordi de samme folk hjælper til år efter år og derfor ved præcis hvad der skal gøres – var kun få måneder fra at gå i luften med årets udgave.

Der var mange drøftelser i den daværende festugekomite og man blev enige om, at lade arrangement gå videre i en ny konstellation, hvis det var muligt og én fra den gamle komite begyndte med det samme, at tage kontakt til forskellige personer, der måske kunne være med til at få festugen bragt videre.

Det der udløste nedlæggelsen af festugen, var den kendsgerning, at SKAT ikke længere ville give Vordingborg Festuge momsfritagelse, som der ellers tidligere havde været. Og derfor voksede indtjenings-kravet betragteligt og troen på et overskud var ikke længere til stede.

En momsfritagelse var altså vigtig for at kunne genoptage festugen og derfor gik jagten ind på en forening hvor festugen midlertidigt kunne placeres, så den planlagte festuge kunne gennemføres. Og efter uge 28 skulle festugen så placeres på et mere sikkert og vedvarende fundament.

Der var forskellige foreninger i spil, men VIF var hurtige til at sige ja og derfor blev det i VIF,  at festugens økonomi blev placeret i en overgangsfase.

Materiel, frivillige, musik, sponsorer m.m. stod jo klar som alle de tidligere år – og med økonomien på sporet igen, så var det blot at lade arbejdet fortsætte. Og de mange trofaste frivillige i Vordingborg Festuge viste igen, at det er en velsmurt maskine, der ikke er sådan at stoppe.

Der var naturligvis forsvundet et par uger af forberedelsestiden, da det hele gik i stå mens der blev undersøgt nye muligheder. Og samtidig skulle en ny arrangørgruppe hurtigt sætte sig ind i hvad der var planlagt, så festugen kunne blive gennemført som den var planlagt. Det hele lykkedes som bekendt og Vordingborg Festuge 2017 blev en succes.

Vordingborg Festuge er nu placeret i Støtteforeningen Vordingborg Festuge med selve konceptet. Og festugen i uge 28 udføres i Foreningen Vordingborg Festuge, som er en forening, der udelukkende har til formål at gennemføre arrangementet og uddele et overskud.