Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                De raske drenge   -   Henriks Hvidevarer   -   Showtime Music & Event   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   SJEB   -   CP Bådformidling   -   Cafe Klint   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   Intersport, Seiffert   -   Frede Andersen & Søn   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Garant Vordingborg   -   VML Entreprise ApS   -   Michael's Vinduespolering   -   Skjold Burne   -   Benchmark Biler   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Fejeriet Aps   -   Stars   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Sydsjællands Ship Service   -   HuaXin   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Rema1000   -   McDonald's Vordingborg   -   Verifone   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   VVSsøren   -   Tandlægehuset   -   Møns Bank   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kafé Ann'en   -   Cafe Oskar   -   Kai Døssing   -   Pankas   -   Thorsvang   -   Kaffebønnen   -   MF Maskinservice   -   Dream Team Cleaning   -   ITFON   -   Hos Kim   -   Danbolig   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Øernes Revision   -   Filtenborg El   -   Materialepladsen A/S   -   Hold da helt fest   -   JC Jensen   -   Heramb køreskole   -   Jacobsen   -   DFM Vordingborg Aps   -   Franks Auto   -   O.P. Ejendomsservice   -   Karl Mertz   -   Nuuday A/S - Telmore   -   LE34   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Taskehuset   -   Paraffinhuset   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Seesafe   -   Kayser og Thorsen   -   Candy Vordingborg   -   Nybolig   -   Mercoprint   -   Circle K   -   Fru Andkjær Blomster   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Fibia   -   Snacks'n Smoothie   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Roma   -   Arnestedet   -   Colourplus   -   Brian´s Dyrecenter   -   HomeOptik's brillebus   -   Jens Hunsballe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Bentes Systue   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stage optik   -   Danlej   -   Det Gyldne Hjørne   -   Shell   -   Strikkelade   -   Ore Strand Camping   -   Betty Boo   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lev-Vel Sjælland   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Din Skobutik   -   Tuborg   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Fladså Turist A/S   -   Hørkram   -   Karlsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Amigo Bar   -   Loxam rental   -   Palles Autokraner   -   Mono Group   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Vordingborg Ishus   -   Vordingborg kommune   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Maler Rasmussen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Peak Production   -   Kids Coolshop   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Snedker Svendsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   FE Olsen   -   Rådhuspub'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Ole Stage el   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   JDE/Cafax   -   Bog og Idé   -   PortvinSyd   -   Restaurant Snekken   -   Viking Malt A/S   -   Borgens Blomster   -   Lollands Bank   -   Othello Konditoriet   -   Jonica   -   El centret   -   Røstofte Maskiner   -   Cafe La Buffalo   -   Phicasso, frisør   -   Slagter Zangenberg   -   Ingemann's Bilpleje   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Donuts&Bobblez   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kop og Kande   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jane B   -   First Stop   -   Tid og stil   -   OT Skabe   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Boligselskab   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program