Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Slagter Zangenberg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hos Kim   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jonica   -   Bycentrum Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tuborg   -   Colourplus   -   Betty Boo   -   Tømrer Hyldgaard   -   Storstrøm Forsikring   -   Kafé Ann'en   -   Intersport, Seiffert   -   Pribo-huset   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Brian´s Dyrecenter   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Loxam rental   -   Danbolig   -   Othello Konditoriet   -   Renova   -   Lev-vel Sjælland   -   Privatvask   -   VVSsøren   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Cafe Klint   -   Show time music   -   Cafe Oskar   -   Fog trælast   -   Kids Coolshop   -   DGI huset Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Tid og stil   -   VVS Brian Johannessen   -   Rådhuspub'en   -   Cafax/JDE   -   Øernes Revision   -   Kayser og Thorsen   -   Nybolig   -   Jyske Bank   -   AjourCare   -   AB Lauridsen Maskiner   -   FJ Byg   -   Paraffinhuset   -   Filtenborg El   -   De raske drenge   -   Snacks'n Smoothie   -   Jacobsens Bageri   -   Seesafe   -   Kop og Kande   -   Kai Døssing   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Din Skobutik   -   Shell   -   Snedker Svendsen   -   Fru Andkjær   -   MyGym   -   Møns Bank   -   Roma   -   Restaurant Snekken   -   Peak Production   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Klokkeblomst   -   Fejeriet Aps   -   Jacobsen, tøj   -   Ore Strand Camping   -   CoPrint   -   Vordingborg Låseservice   -   Henriks Hvidevarer   -   Rema1000   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   SJEB   -   FE Olsen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Frede Andersen & Søn   -   AO   -   VVS Lars Nielsen   -   OT Skabe   -   Benchmark Biler   -   Hold da helt fest   -   Phicasso, frisør   -   Stage optik   -   Socialdemokraterne   -   Danlej   -   Dansk Pyro Art   -   Home, Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Heramb køreskole   -   Heidis Guld og Sølv   -   VML Beton   -   Danmarks Borgcenter   -   Skjold Burne   -   HuaXin   -   Bygma, Hvalsø   -   Marina Fisk   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg kommune   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jane B   -   Ole Stage el   -   First Stop   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   SOSU Nykøbing   -   Røstofte Maskiner   -   CBG-Entreprise   -   Stars   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bilbyen Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Digital TV Service   -   Arnestedet   -   JC Jensen   -   Bog og Ide   -   LE34   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Thorsvang   -   Sydsjællands Ship Service   -   Pankas   -   ITFON   -   Kiss Real Estate   -   Cafe Einstein   -   Taskehuset   -   Hørkram   -   Danwax   -   Garant Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   El centret   -   Autohjørnet Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Skousen   -   Karlsen   -   Palles Autokraner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Olsen's haveservice   -   Tømmergården Aps   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program