Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Betty Boo   -   Cafe Einstein   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Det Gyldne Hjørne   -   El centret   -   Kop og Kande   -   Jyske Bank   -   Øernes Revision   -   Jacobsens Bageri   -   O.P. Ejendomsservice   -   Show time music   -   Kafé Ann'en   -   CoPrint   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kids Coolshop   -   Peak Production   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rema1000   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bygma, Hvalsø   -   FE Olsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hos Kim   -   First Stop   -   FJ Byg   -   Tid og stil   -   Home, Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVS Lars Nielsen   -   Dream Team Cleaning   -   Fru Andkjær   -   Palles Autokraner   -   Danbolig   -   Snedker Svendsen   -   LE34   -   Loxam rental   -   Karlsen   -   Nybolig   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg Låseservice   -   VVSsøren   -   Shell   -   Frede Andersen & Søn   -   De raske drenge   -   Pankas   -   Kai Døssing   -   Othello Konditoriet   -   Jonica   -   Vordingborg Boligselskab   -   Renova   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Ole Stage el   -   Cafe Klint   -   MR, Niels Ove   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tømmergården Aps   -   Colourplus   -   Jens Hunsballe   -   Din Skobutik   -   Hørkram   -   Arnestedet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Garant Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Skousen   -   OT Skabe   -   DGI huset Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Hold da helt fest   -   SJEB   -   Bycentrum Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Storstrøm Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Lev-vel Sjælland   -   Seesafe   -   Paraffinhuset   -   Ore Strand Camping   -   Thorsvang   -   AjourCare   -   Fog trælast   -   Rådhuspub'en   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fejeriet Aps   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Stars   -   Slagter Zangenberg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   HomeOptik's brillebus   -   Socialdemokraterne   -   AO   -   Restaurant Snekken   -   Skjold Burne   -   VML Beton   -   Henriks Hvidevarer   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Heidis Guld og Sølv   -   SOSU Nykøbing   -   Amigo Bar   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   MyGym   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Filtenborg El   -   Danwax   -   ITFON   -   Bog og Ide   -   Digital TV Service   -   Roma   -   Snacks'n Smoothie   -   Møns Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stage optik   -   Tuborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Jane B   -   Kayser og Thorsen   -   JDE/Cafax   -   Danlej   -   Bilbyen Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Taskehuset   -   Benchmark Biler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Intersport, Seiffert   -   Heramb køreskole   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lollands Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   JC Jensen   -   Vordingborg kommune   -   GF Forsikring   -   HuaXin   -   Kiss Real Estate   -   Danmarks Borgcenter   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program