Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                AB Lauridsen Maskiner   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jane B   -   Sydsjællands Ship Service   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FE Olsen   -   Intersport, Seiffert   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Skjold Burne   -   Cafe Oskar   -   Nybolig   -   Dream Team Cleaning   -   Møns Bank   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   VVS Lars Nielsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Circle K   -   Kai Døssing   -   Ole Stage el   -   Øernes Revision   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kids Coolshop   -   Stage optik   -   Vordingborg Boligselskab   -   Peak Production   -   MR, Niels Ove   -   VML Beton   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Tid og stil   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Filtenborg El   -   Viking Malt A/S   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Frede Andersen & Søn   -   Rema1000   -   Hold da helt fest   -   Othello Konditoriet   -   Stars   -   Colourplus   -   Maler Rasmussen   -   Roma   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Amigo Bar   -   Cafe Klint   -   Bentes Systue   -   Strikkelade   -   Vordingborg kommune   -   Kaffebønnen   -   Jacobsen   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Låseservice   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Carsten Jensen Biler   -   Karl Mertz   -   Benchmark Biler   -   HuaXin   -   Taskehuset   -   Rådhuspub'en   -   Snedker Svendsen   -   Socialdemokraterne   -   Paraffinhuset   -   De raske drenge   -   Shell   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Palles Autokraner   -   McDonald's Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Henriks Hvidevarer   -   PortvinSyd   -   Kayser og Thorsen   -   Materialepladsen A/S   -   O.P. Ejendomsservice   -   Candy Vordingborg   -   Bog og Idé   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Borgens Blomster   -   Home, Vordingborg   -   Pankas   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Garant Vordingborg   -   MF Maskinservice   -   VVSsøren   -   Tandlægehuset   -   Restaurant Snekken   -   Mono Group   -   Brian´s Dyrecenter   -   ITFON   -   Loxam rental   -   Ore Strand Camping   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Fru Andkjær Blomster   -   Showtime Music & Event   -   JDE/Cafax   -   Fibia   -   Arnestedet   -   Slagter Zangenberg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Thorsvang   -   Kop og Kande   -   Hørkram   -   LE34   -   Vordingborg Ishus   -   Karlsen   -   First Stop   -   Lollands Bank   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Seesafe   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Heramb køreskole   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Franks Auto   -   Din Skobutik   -   Jonica   -   Hos Kim   -   Fejeriet Aps   -   Lev-Vel Sjælland   -   Autohjørnet Vordingborg   -   JC Jensen   -   Cafe La Buffalo   -   El centret   -   Salg2salg   -   Tuborg   -   CP Bådformidling   -   Danlej   -   Nuuday A/S - Telmore   -   DFM Vordingborg Aps   -   Betty Boo   -   Phicasso, frisør   -   SJEB   -   Danbolig   -   OT Skabe   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program