Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                OT Skabe   -   Dream Team Cleaning   -   DGI huset Vordingborg   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Bruuns Studio   -   Skønne Fusser   -   Socialdemokratiet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lollands Bank   -   VVS Lars Nielsen   -   Taskehuset   -   Fibia   -   CP Bådformidling   -   Kai Døssing   -   Kvickly Vordingborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Kafé Ann'en   -   JC Jensen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kayser og Thorsen   -   Karl Mertz   -   Ore Strand Camping   -   Seesafe   -   JDE   -   Møns Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tid og stil   -   GF Forsikring   -   Hørkram   -   Vordingborg Net   -   MR, Niels Ove   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Stars   -   Kaffebønnen   -   Bold   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   First Stop   -   ITFON   -   Eurotrading DK ApS   -   Karlsen   -   Benchmark Biler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Verifone   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Jacobsen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Paraffinhuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Roma   -   Beck's Service   -   Dansk kvalitets brolægning   -   SJEB   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Øernes Revision   -   Intersport, Seiffert   -   Palles Autokraner   -   Showtime Music & Event   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Mono Group   -   Nature Energy   -   Kids Coolshop   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Colourplus   -   Jens Hunsballe   -   J.A.Entreprenøren   -   Røstofte Maskiner   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Franks Auto   -   Brian´s Dyrecenter   -   Øernes dækcenter   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Othello Konditoriet   -   Cafe Klint   -   Vordingborg Ishus   -   Ingemann's Bilpleje   -   Sønderby Legal   -   Tandlægehjørnet   -   Rådhuspub'en   -   Circle K   -   Holbøll   -   JMS Maskinservice ApS   -   Hansen & Co   -   Eurotrading DK ApS   -   Lootbox   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Cafe La Buffalo   -   Restaurant Snekken   -   Betty Boo   -   Grave-Eksperten ApS   -   Strikkelade   -   Heramb køreskole   -   Borgens Blomster   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Phicasso, frisør   -   Hos Kim   -   Mercoprint   -   De raske drenge   -   VVSsøren   -   Bentes Systue   -   Michael's Vinduespolering   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Din Skobutik   -   Skjold Burne   -   JE Service   -   Ole Stage el   -   PortvinSyd   -   Café Guldgåsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Jonica   -   HuaXin   -   Materialepladsen A/S   -   Loxam rental   -   Home, Vordingborg   -   Venstre   -   Amigo Bar   -   Stage optik   -   Safe IT-Solutions   -   Hall-gruppen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Viking Malt A/S   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Shell   -   McDonald's Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Kommune   -   Snedker Svendsen   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Vordingborg Låseservice   -   Danbolig   -   MF Maskinservice   -   Sydsjællands Ship Service   -   HomeOptik's brillebus   -   VML Entreprise ApS   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   Østen Group A/S   -   Hjorth's Grill   -   Tuborg   -   Lindsten El ApS   -   Insatech A/S   -   Pankas   -   Bog og Idé   -   Radio 40 plus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Diageo Denmark   -   Rema1000   -   BB Vikar   -   Filtenborg El   -   Sydsjællands Reptilmesse   -  

Citybois er første navn på hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program