Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                JC Jensen   -   Home, Vordingborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   CBG-Entreprise   -   Din Skobutik   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Låseservice   -   VVS Brian Johannessen   -   Bog og Ide   -   Show time music   -   Skousen   -   Socialdemokraterne   -   Filtenborg El   -   Tuborg   -   Cafe Einstein   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Køkkenet   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jonica   -   Fog trælast   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kop og Kande   -   Snacks'n Smoothie   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Nybolig   -   Betty Boo   -   JDE/Cafax   -   Hos Kim   -   Dansk Pyro Art   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Danbolig   -   Ole Stage el   -   Skjold Burne   -   Jyske Bank   -   Kiss Real Estate   -   Henriks Hvidevarer   -   Vordingborg Boligselskab   -   Heidis Guld og Sølv   -   ITFON   -   LE34   -   HomeOptik's brillebus   -   Heramb køreskole   -   Jens Hunsballe   -   Jacobsen, tøj   -   Danwax   -   Bygma, Hvalsø   -   Fru Andkjær   -   De raske drenge   -   Shell   -   Kaffebønnen   -   VML Beton   -   SOSU Nykøbing   -   Arnestedet   -   Amigo Bar   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Marina Fisk   -   Hørkram   -   Restaurant Snekken   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Palles Autokraner   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MyGym   -   Cafe Klint   -   GF Forsikring   -   VVSsøren   -   Seesafe   -   Benchmark Biler   -   Sydsjællands Ship Service   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Hold da helt fest   -   Bycentrum Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kai Døssing   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Taskehuset   -   DGI huset Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Tid og stil   -   Jacobsens Bageri   -   OT Skabe   -   Stars   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lev-vel Sjælland   -   Karlsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Phicasso, frisør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Møns Bank   -   Rema1000   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   SJEB   -   El centret   -   Vordingborg kommune   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kids Coolshop   -   HuaXin   -   Stage optik   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Røstofte Maskiner   -   Thorsvang   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   AO   -   Cafe Oskar   -   Danlej   -   Dream Team Cleaning   -   Garant Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Jane B   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   AjourCare   -   Digital TV Service   -   Loxam rental   -   Paraffinhuset   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Slagter Zangenberg   -   Pankas   -   Colourplus   -   Renova   -   Storstrøm Forsikring   -   Ore Strand Camping   -   Intersport, Seiffert   -   Lollands Bank   -   Roma   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   Tømmergården Aps   -   FE Olsen   -   First Stop   -   FJ Byg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Snedker Svendsen   -   Peak Production   -   CoPrint   -   Rådhuspub'en   -   Leif Pedersen Biler A/S   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program