Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Hos Kim   -   Fru Andkjær   -   EDC, Poul Erik Bech   -   OT Skabe   -   Dream Team Cleaning   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   Hørkram   -   De raske drenge   -   Benchmark Biler   -   Fog trælast   -   Heidis Guld og Sølv   -   Lev-vel Sjælland   -   El centret   -   Fejeriet Aps   -   Betty Boo   -   Hold da helt fest   -   Tuborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stage optik   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Kiss Real Estate   -   ITFON   -   Othello Konditoriet   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kaffebønnen   -   Frede Andersen & Søn   -   JDE/Cafax   -   Henriks Hvidevarer   -   CoPrint   -   Kayser og Thorsen   -   Danlej   -   Pankas   -   Vordingborg kommune   -   SJEB   -   HomeOptik's brillebus   -   Bog og Ide   -   Seesafe   -   Peak Production   -   VVSsøren   -   Vordingborg Køkkenet   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Jyske Bank   -   Telmore   -   Filtenborg El   -   Lollands Bank   -   Jane B   -   JC Jensen   -   Tid og stil   -   Vordingborg Boligselskab   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   AjourCare   -   Slagter Zangenberg   -   Kids Coolshop   -   MyGym   -   Show time music   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Loxam rental   -   Palles Autokraner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MR, Niels Ove   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Øernes Revision   -   SOSU Nykøbing   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program