Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kayser og Thorsen   -   Vordingborg kommune   -   VVS Brian Johannessen   -   Othello Konditoriet   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   First Stop   -   Cafe Klint   -   Stage optik   -   Digital TV Service   -   FJ Byg   -   VVSsøren   -   Bygma, Hvalsø   -   Loxam rental   -   Colourplus   -   AjourCare   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hos Kim   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Storstrøm Forsikring   -   Heidis Guld og Sølv   -   Betty Boo   -   CoPrint   -   Thorsvang   -   SJEB   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Einstein   -   Jacobsens Bageri   -   Marina Fisk   -   Rema1000   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Låseservice   -   FE Olsen   -   Jyske Bank   -   JDE/Cafax   -   Jane B   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Ore Strand Camping   -   Amigo Bar   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   El centret   -   Filtenborg El   -   Cafe Oskar   -   Karlsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danlej   -   Fejeriet Aps   -   ITFON   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Peak Production   -   Skjold Burne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   OT Skabe   -   Henriks Hvidevarer   -   Røstofte Maskiner   -   Show time music   -   Stars   -   SOSU Nykøbing   -   Arnestedet   -   MR, Niels Ove   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tid og stil   -   Frede Andersen & Søn   -   Jonica   -   Garant Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   MyGym   -   Tømmergården Aps   -   Kaffebønnen   -   Ole Stage el   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Skousen   -   Vordingborg Boligselskab   -   LE34   -   Tømrer Hyldgaard   -   HuaXin   -   Kop og Kande   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lev-vel Sjælland   -   Rådhuspub'en   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Phicasso, frisør   -   Roma   -   Kiss Real Estate   -   Jacobsen, tøj   -   Din Skobutik   -   CBG-Entreprise   -   Møns Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Fog trælast   -   Socialdemokraterne   -   Paraffinhuset   -   Kids Coolshop   -   Lollands Bank   -   Snedker Svendsen   -   Home, Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   HomeOptik's brillebus   -   Seesafe   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kafé Ann'en   -   Taskehuset   -   Danmarks Borgcenter   -   Fru Andkjær   -   VML Beton   -   Palles Autokraner   -   Nybolig   -   Pankas   -   Benchmark Biler   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danwax   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Shell   -   Intersport, Seiffert   -   Tuborg   -   Hørkram   -   JC Jensen   -   Renova   -   GF Forsikring   -   Restaurant Snekken   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AO   -   O.P. Ejendomsservice   -   De raske drenge   -   Jens Hunsballe   -   Dansk Pyro Art   -   Heramb køreskole   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program