Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                O.P. Ejendomsservice   -   Digital TV Service   -   ITFON   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   Hold da helt fest   -   HomeOptik's brillebus   -   Kai Døssing   -   Kafé Ann'en   -   Hos Kim   -   First Stop   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Peak Production   -   GF Forsikring   -   Arnestedet   -   Heramb køreskole   -   Danmarks Borgcenter   -   Renova   -   Fog trælast   -   Snedker Svendsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Roma   -   Bilbyen Vordingborg   -   El centret   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Køkkenet   -   FE Olsen   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Røstofte Maskiner   -   Bygma, Hvalsø   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jonica   -   Stage optik   -   JC Jensen   -   Kaffebønnen   -   Jacobsens Bageri   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Paraffinhuset   -   Seesafe   -   Jens Hunsballe   -   VML Beton   -   Lev-vel Sjælland   -   Jacobsen, tøj   -   LE34   -   Brian´s Dyrecenter   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Ole Stage el   -   Restaurant Snekken   -   Din Skobutik   -   Hørkram   -   OT Skabe   -   Marina Fisk   -   Øernes Revision   -   Amigo Bar   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Palles Autokraner   -   Storstrøm Forsikring   -   Frede Andersen & Søn   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Loxam rental   -   AO   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rådhuspub'en   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Karlsen   -   Kayser og Thorsen   -   Nybolig   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danwax   -   AjourCare   -   Bog og Ide   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Othello Konditoriet   -   JDE/Cafax   -   Home, Vordingborg   -   Tid og stil   -   Vordingborg kommune   -   Thorsvang   -   MR, Niels Ove   -   Show time music   -   De raske drenge   -   Phicasso, frisør   -   SOSU Nykøbing   -   Skousen   -   Cafe Oskar   -   SJEB   -   Cafe Klint   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dream Team Cleaning   -   FJ Byg   -   Benchmark Biler   -   Ore Strand Camping   -   Intersport, Seiffert   -   MyGym   -   Henriks Hvidevarer   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danbolig   -   CoPrint   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Lollands Bank   -   Snacks'n Smoothie   -   VVS Brian Johannessen   -   Tømmergården Aps   -   Socialdemokraterne   -   Danlej   -   Tuborg   -   Filtenborg El   -   Tømrer Hyldgaard   -   HuaXin   -   Cafe Einstein   -   Shell   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kiss Real Estate   -   Pankas   -   Jane B   -   Rema1000   -   CBG-Entreprise   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fejeriet Aps   -   Stars   -   Slagter Zangenberg   -   DGI huset Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Betty Boo   -   Kop og Kande   -   Taskehuset   -   Garant Vordingborg   -   Colourplus   -   VVSsøren   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVS Lars Nielsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Dansk Pyro Art   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program