Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                AjourCare   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jacobsen, tøj   -   Bog og Ide   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jane B   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fru Andkjær Blomster   -   Karlsen   -   OT Skabe   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Intersport, Seiffert   -   Tømrer Hyldgaard   -   Vordingborg Låseservice   -   Skousen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Loxam rental   -   Taskehuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   Pankas   -   VVSsøren   -   JC Jensen   -   Fejeriet Aps   -   Marina Fisk   -   Stars   -   FE Olsen   -   Shell   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jonica   -   Bygma, Hvalsø   -   Colourplus   -   MR, Niels Ove   -   Kop og Kande   -   Hørkram   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Amigo Bar   -   JDE/Cafax   -   Stage optik   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Klint   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Betty Boo   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Din Skobutik   -   Rådhuspub'en   -   Danbolig   -   CoPrint   -   Kaffebønnen   -   Digital TV Service   -   El centret   -   Palles Autokraner   -   Møns Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Snedker Svendsen   -   Renova   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tuborg   -   Ole Stage el   -   Arnestedet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Peak Production   -   Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   Roma   -   DGI huset Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   Nybolig   -   Bilbyen Vordingborg   -   Garant Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Dansk kvalitets brolægning   -   SOSU Nykøbing   -   Vordingborg kommune   -   Kids Coolshop   -   GF Forsikring   -   Lollands Bank   -   Snacks'n Smoothie   -   Jacobsens Bageri   -   Hos Kim   -   Cafe Oskar   -   Dansk Pyro Art   -   HuaXin   -   SJEB   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tømmergården Aps   -   Kafé Ann'en   -   Henriks Hvidevarer   -   Restaurant Snekken   -   First Stop   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Thorsvang   -   Benchmark Biler   -   Øernes Revision   -   HomeOptik's brillebus   -   CBG-Entreprise   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Home, Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   De raske drenge   -   FJ Byg   -   Heramb køreskole   -   Kayser og Thorsen   -   Storstrøm Forsikring   -   AO   -   O.P. Ejendomsservice   -   Paraffinhuset   -   Dream Team Cleaning   -   LE34   -   ITFON   -   Kai Døssing   -   Danmarks Borgcenter   -   Sydsjællands Ship Service   -   VML Beton   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Seesafe   -   Røstofte Maskiner   -   Skjold Burne   -   Ore Strand Camping   -   Danwax   -   Rema1000   -   Fog trælast   -   VVS Brian Johannessen   -   Phicasso, frisør   -   VVS Lars Nielsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Jyske Bank   -   Tid og stil   -   Jens Hunsballe   -   MyGym   -   Show time music   -   Slagter Zangenberg   -   Filtenborg El   -   Danlej   -   Hold da helt fest   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program