Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                AjourCare   -   Jane B   -   Bilbyen Vordingborg   -   CoPrint   -   SJEB   -   First Stop   -   Snedker Svendsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   HuaXin   -   FJ Byg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Møns Bank   -   El centret   -   Show time music   -   Storstrøm Forsikring   -   Kafé Ann'en   -   Ore Strand Camping   -   Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   De raske drenge   -   FE Olsen   -   Socialdemokraterne   -   Cafe Oskar   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Stage optik   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fru Andkjær   -   VML Beton   -   GF Forsikring   -   Bycentrum Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   VVS Lars Nielsen   -   CBG-Entreprise   -   Brian´s Dyrecenter   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   DGI huset Vordingborg   -   Tømrer Hyldgaard   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Betty Boo   -   Intersport, Seiffert   -   Tid og stil   -   Shell   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kiss Real Estate   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Heramb køreskole   -   Dansk Pyro Art   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hos Kim   -   Bygma, Hvalsø   -   Dream Team Cleaning   -   Othello Konditoriet   -   ITFON   -   Snacks'n Smoothie   -   Jyske Bank   -   Karlsen   -   Skjold Burne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   MR, Niels Ove   -   Fog trælast   -   VVSsøren   -   Kop og Kande   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hold da helt fest   -   Skousen   -   Amigo Bar   -   Benchmark Biler   -   Nybolig   -   SOSU Nykøbing   -   Filtenborg El   -   Paraffinhuset   -   Phicasso, frisør   -   Vordingborg kommune   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsens Bageri   -   Øernes Revision   -   Jens Hunsballe   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bog og Ide   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   MyGym   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jacobsen, tøj   -   OT Skabe   -   Din Skobutik   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Digital TV Service   -   Stars   -   Fejeriet Aps   -   Danmarks Borgcenter   -   Danlej   -   Taskehuset   -   Røstofte Maskiner   -   Roma   -   Danbolig   -   JC Jensen   -   Cafe Klint   -   Peak Production   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Låseservice   -   Restaurant Snekken   -   AO   -   Henriks Hvidevarer   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tuborg   -   Pankas   -   Seesafe   -   Tømmergården Aps   -   Lev-vel Sjælland   -   JDE/Cafax   -   Rema1000   -   VVS Brian Johannessen   -   Kids Coolshop   -   EDC, Poul Erik Bech   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jonica   -   Danwax   -   Kai Døssing   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   Loxam rental   -   HomeOptik's brillebus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Thorsvang   -   Marina Fisk   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   LE34   -   Slagter Zangenberg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Arnestedet   -   Vordingborg Boligselskab   -   Ole Stage el   -   Renova   -   Garant Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Einstein   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program