Tak til vores sponsorer og annoncører:
                JC Jensen   -   Fog trælast   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Loxam rental   -   Kiss Real Estate   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   Pankas   -   VVSsøren   -   Peak Production   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Låseservice   -   Seesafe   -   Røstofte Maskiner   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   SJEB   -   Filtenborg El   -   VVS Lars Nielsen   -   Fejeriet Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær   -   Kayser og Thorsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk Pyro Art   -   Hold da helt fest   -   De raske drenge   -   Show time music   -   Hørkram   -   Palles Autokraner   -   Tuborg   -   Øernes Revision   -   Othello Konditoriet   -  

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program