Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   Circle K   -   Kai Døssing   -   JC Jensen   -   GF Forsikring   -   SJEB   -   El centret   -   Tuborg   -   Karlsen   -   PeakPro   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Klint   -   VML Entreprise ApS   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Hold da helt fest   -   Bog og Idé   -   Benchmark Biler   -   Det Gyldne Hjørne   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Dansk kvalitets brolægning   -   First Stop   -   Hjorth's Grill   -   Stars   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Socialdemokratiet   -   Loxam rental   -   MR, Niels Ove   -   Ole Stage el   -   Karl Mertz   -   Brian´s Dyrecenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Franks Auto   -   Restaurant Snekken   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Dream Team Cleaning   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Ishus   -   Mono Group   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Net   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Borgens Blomster   -   MF Maskinservice   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Strikkelade   -   Heramb køreskole   -   Ingemann's Bilpleje   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   HomeOptik's brillebus   -   Insatech A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Roma   -   Seesafe   -   Eurotrading DK ApS   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Kids Coolshop   -   Sydsjællands Ship Service   -   Viking Malt A/S   -   Tid og stil   -   Filtenborg El   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Snedker Svendsen   -   Taskehuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Nature Energy   -   ITFON   -   Hørkram   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Vordingborg Køkkenet   -   Møns Bank   -   Eurotrading DK ApS   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Venstre   -   Jens Hunsballe   -   Skjold Burne   -   Café Guldgåsen   -   Bentes Systue   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Paraffinhuset   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Othello Konditoriet   -   Grave-Eksperten ApS   -   PortvinSyd   -   Cafe La Buffalo   -   Jonica   -   JDE   -   VVS Lars Nielsen   -   Tandlægehuset   -   Vordingborg Låseservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Danbolig   -   Øernes dækcenter   -   Phicasso, frisør   -   Shell   -   Rema1000   -   Colourplus   -   Din Skobutik   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsen   -   Lindsten El ApS   -   Mercoprint   -   Home, Vordingborg   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Fejeriet Aps   -   Hansen & Co   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   Pankas   -   VVSsøren   -   Stage optik   -   Showtime Music & Event   -   Kafé Ann'en   -   Kaffebønnen   -   Materialepladsen A/S   -   Hos Kim   -   O.P. Ejendomsservice   -   Michael's Vinduespolering   -   Lollands Bank   -   Betty Boo   -   Skønne Fusser   -   Palles Autokraner   -   Rådhuspub'en   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   OT Skabe   -   Amigo Bar   -   De raske drenge   -  

Citybois er første navn på hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program