Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Øernes Revision   -   OT Skabe   -   Øernes dækcenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   ITFON   -   Vordingborg Køreskole   -   Seesafe   -   Shell   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Franks Auto   -   JDE   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stage optik   -   Ole Stage el   -   Mercoprint   -   Kafé Ann'en   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Kaffebønnen   -   Restaurant Snekken   -   Party Line   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tøjeksperten   -   Bruuns Studio   -   Cafe Einstein   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stars   -   Jacobsen   -   Jane B   -   Taskehuset   -   Dream Team Cleaning   -   Sydsjællands Ship Service   -   VML Entreprise ApS   -   Tuborg   -   Kjærs Slibeservice   -   Bog og Idé   -   Wolt   -   Danbolig   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hemmingsen Transport   -   PortvinSyd   -   JC Jensen   -   Palles Kraner   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   HuaXin   -   Ristorante Roma   -   Nybolig   -   Hjorth's Grill   -   Filtenborg El   -   Møns Bank   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jonica   -   First Stop   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Tandlægehjørnet   -   SJEB   -   O.P. Ejendomsservice   -   Othello Konditoriet   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Det Gyldne Hjørne   -   De raske drenge   -   Radio 40 plus   -   Maler E & J Rasmussen   -   MF Maskinservice   -   Cafe Klint   -   HomeOptik's brillebus   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Loxam rental   -   Hørkram   -   Cafe La Buffalo   -   Viking Malt A/S   -   GF Forsikring   -   Fejeriet ApS   -   VVSsøren   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Karlsen   -   Jens Hunsballe   -   MR. Niels Ove   -   Vordingborg Kommune   -   Safe IT-Solutions   -   Amigo Bar   -   Benchmark Biler   -   Youku - Sushi   -   Henriks Hvidevarer   -   JE Service   -   Tid og stil   -   Din Skobutik   -   Karl Mertz   -   Kai Døssing   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Vordingborg Låseservice   -   Rådhuspub'en   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Showtime Music & Event   -   Venstre   -   Choco Isbar   -   JMS Maskinservice ApS   -   Skønne Fusser   -   Bentes Systue   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Vordingborg Boligselskab   -   Lykke Service Teknik   -   Rema1000   -   Nicko-Leg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Paraffinhuset   -   Frede Andersen & Søn   -   Betty Boo   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Grave-Eksperten ApS   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Ingemann's Bilpleje   -   Snedker Svendsen   -   TOPmanager A/S   -   Heramb køreskole   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   Pankas   -   VVS Lars Nielsen   -   Holbøll   -   Neder Vindinge VVS   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Hos Kim   -  

Citybois er første navn på hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018

De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To udkom tilbage i december 2015. De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.

Drengene går på scenen mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program