Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Kloakmester C. Christensen ApS   -   Hørkram   -   Heramb køreskole   -   Rema1000   -   Hos Kim   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   Taskehuset   -   Shell   -   Ingemann's Bilpleje   -   HomeOptik's brillebus   -   Showtime Music & Event   -   Othello Konditoriet   -   Seesafe   -   VML Entreprise ApS   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Lollands Bank   -   Mercoprint   -   Kids Coolshop   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Fladså Turist A/S   -   LE34   -   Candy Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Dream Team Cleaning   -   Kayser og Thorsen   -   Bentes Systue   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Jacobsen   -   Henriks Hvidevarer   -   O.P. Ejendomsservice   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tid og stil   -   Donuts&Bobblez   -   Danbolig   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Circle K   -   Arnestedet   -   Bog og Idé   -   Tuborg   -   Colourplus   -   Snedker Svendsen   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   SJEB   -   Det Gyldne Hjørne   -   Betty Boo   -   PortvinSyd   -   Restaurant Snekken   -   Skjold Burne   -   Cafe Klint   -   JDE/Cafax   -   Garant Vordingborg   -   Fibia   -   ITFON   -   Franks Auto   -   Din Skobutik   -   Cafe La Buffalo   -   Jens Hunsballe   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Socialdemokraterne   -   Møns Bank   -   Stars   -   DFM Vordingborg Aps   -   MR, Niels Ove   -   Pankas   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Oskar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Frede Andersen & Søn   -   Phicasso, frisør   -   First Stop   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kai Døssing   -   Autohjørnet Vordingborg   -   OT Skabe   -   Rådhuspub'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Øernes Revision   -   Snacks'n Smoothie   -   Sydsjællands Ship Service   -   Michael's Vinduespolering   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Peak Production   -   Kop og Kande   -   Filtenborg El   -   Bycentrum Vordingborg   -   HuaXin   -   Slagter Zangenberg   -   De raske drenge   -   McDonald's Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Mono Group   -   Verifone   -   Karl Mertz   -   Jane B   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hold da helt fest   -   Nybolig   -   Materialepladsen A/S   -   FE Olsen   -   Ore Strand Camping   -   Stage optik   -   Palles Autokraner   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Home, Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Loxam rental   -   Borgens Blomster   -   Amigo Bar   -   Jonica   -   Ole Stage el   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   VVSsøren   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   JC Jensen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Strikkelade   -   Brian´s Dyrecenter   -   Paraffinhuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   El centret   -   Roma   -   Kaffebønnen   -   Danlej   -   MF Maskinservice   -   Thorsvang   -   Lev-Vel Sjælland   -   Fejeriet Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Viking Malt A/S   -   CP Bådformidling   -   Vordingborg kommune   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Røstofte Maskiner   -   Fru Andkjær Blomster   -   Maler Rasmussen   -   Tandlægehuset   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program