Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Vordingborg Boligselskab   -   Tøjeksperten   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kafé Ann'en   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Einstein   -   HuaXin   -   Lollands Bank   -   Showtime Music & Event   -   GF Forsikring   -   Nuuday A/S - Telmore   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Møns Bank   -   Bog og Idé   -   Othello Konditoriet   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Safe IT-Solutions   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Jacobsen   -   VVSsøren   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tandlægehjørnet   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   O.P. Ejendomsservice   -   Pankas   -   Kai Døssing   -   Venstre   -   Loxam rental   -   Nicko-Leg   -   Øernes dækcenter   -   Din Skobutik   -   Bentes Systue   -   Frede Andersen & Søn   -   TOPmanager A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   PortvinSyd   -   Ole Stage el   -   Palles Kraner   -   Cafe La Buffalo   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Vordingborg Køreskole   -   Snedker Svendsen   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Mercoprint   -   Dream Team Cleaning   -   Ingemann's Bilpleje   -   Ristorante Roma   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   MF Maskinservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Viking Malt A/S   -   Betty Boo   -   Intersport, Seiffert   -   Karlsen   -   Holbøll   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Paraffinhuset   -   Grave-Eksperten ApS   -   Hjorth's Grill   -   Danbolig   -   Tid og stil   -   JC Jensen   -   Neder Vindinge VVS   -   Seesafe   -   Choco Isbar   -   JDE   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Home, Vordingborg   -   Fejeriet ApS   -   MR. Niels Ove   -   Maler E & J Rasmussen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Youku - Sushi   -   VML Entreprise ApS   -   DGI huset Vordingborg   -   Party Line   -   JE Service   -   Jonica   -   Vordingborg Låseservice   -   Jane B   -   HuaXin   -   Skønne Fusser   -   JMS Maskinservice ApS   -   Stage optik   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   ITFON   -   Phicasso, frisør   -   Taskehuset   -   Radio 40 plus   -   Shell   -   Vordingborg Kommune   -   Wolt   -   Cafe Klint   -   HomeOptik's brillebus   -   Kjærs Slibeservice   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Amigo Bar   -   Nybolig   -   Lykke Service Teknik   -   Hos Kim   -   SJEB   -   Jens Hunsballe   -   Hemmingsen Transport   -   Colourplus   -   Tuborg   -   OT Skabe   -   Stars   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   De raske drenge   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Hørkram   -   Kaffebønnen   -   Restaurant Snekken   -   Franks Auto   -   Rådhuspub'en   -   First Stop   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Karl Mertz   -   Filtenborg El   -   Bruuns Studio   -   Henriks Hvidevarer   -  

Lars Lilholt Band på scenen tirsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program