Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Jyske Bank   -   Roma   -   Jacobsens Bageri   -   Tømmergården Aps   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Rådhuspub'en   -   Dream Team Cleaning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Thorsvang   -   Kafé Ann'en   -   Skousen   -   VVSsøren   -   AjourCare   -   Slagter Zangenberg   -   DGI huset Vordingborg   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Kayser og Thorsen   -   FJ Byg   -   Hos Kim   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Digital TV Service   -   Ole Stage el   -   Marina Fisk   -   Seesafe   -   Jonica   -   Fejeriet Aps   -   Heramb køreskole   -   HuaXin   -   Loxam rental   -   Jane B   -   Socialdemokraterne   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Palles Autokraner   -   Cafe Klint   -   Kids Coolshop   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Boligselskab   -   Phicasso, frisør   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Home, Vordingborg   -   De raske drenge   -   SJEB   -   Jacobsen, tøj   -   Danbolig   -   LE34   -   Det Gyldne Hjørne   -   Show time music   -   Lev-vel Sjælland   -   Snedker Svendsen   -   El centret   -   HomeOptik's brillebus   -   SOSU Nykøbing   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Oskar   -   VML Beton   -   Dansk Pyro Art   -   Henriks Hvidevarer   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Skjold Burne   -   GF Forsikring   -   Filtenborg El   -   Othello Konditoriet   -   Frede Andersen & Søn   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Renova   -   Danlej   -   Møblér med Møllers Møbler   -   MyGym   -   CoPrint   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stage optik   -   Paraffinhuset   -   CBG-Entreprise   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Garant Vordingborg   -   Møns Bank   -   FE Olsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg kommune   -   ITFON   -   Intersport, Seiffert   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Køkkenet   -   MR, Niels Ove   -   Karlsen   -   Kai Døssing   -   Fog trælast   -   Tid og stil   -   Cafe Einstein   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Storstrøm Forsikring   -   AO   -   Colourplus   -   Taskehuset   -   JDE/Cafax   -   Røstofte Maskiner   -   Lollands Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   Shell   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Snacks'n Smoothie   -   Danmarks Borgcenter   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   Rema1000   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nybolig   -   Loop Fitness Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Kiss Real Estate   -   Sydsjællands Ship Service   -   OT Skabe   -   Tømrer Hyldgaard   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Arnestedet   -   Fru Andkjær   -   Peak Production   -   Bygma, Hvalsø   -   JC Jensen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Bog og Ide   -   Amigo Bar   -   First Stop   -   Vordingborg Låseservice   -   Hørkram   -   Pankas   -   Tuborg   -   Øernes Revision   -   Heidis Guld og Sølv   -   Restaurant Snekken   -   Din Skobutik   -   Danwax   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program