Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Hos Kim   -   Shell   -   CoPrint   -   Kayser og Thorsen   -   CBG-Entreprise   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VVS Lars Nielsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Palles Autokraner   -   Arnestedet   -   Amigo Bar   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tid og stil   -   Lev-vel Sjælland   -   Kai Døssing   -   Show time music   -   SOSU Nykøbing   -   Rådhuspub'en   -   VML Beton   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kids Coolshop   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Skjold Burne   -   Tømrer Hyldgaard   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Henriks Hvidevarer   -   AjourCare   -   Loxam rental   -   Seesafe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Heidis Guld og Sølv   -   O.P. Ejendomsservice   -   Cafe Oskar   -   Phicasso, frisør   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bygma, Hvalsø   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   JDE/Cafax   -   De raske drenge   -   Peak Production   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   FJ Byg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Nybolig   -   Danbolig   -   Bycentrum Vordingborg   -   HuaXin   -   Dream Team Cleaning   -   Rema1000   -   Roma   -   Pankas   -   Renova   -   Skousen   -   Vordingborg Låseservice   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   ITFON   -   Jacobsen, tøj   -   Danwax   -   LE34   -   Fog trælast   -   Kafé Ann'en   -   Colourplus   -   Tømmergården Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   DGI huset Vordingborg   -   Jane B   -   Ore Strand Camping   -   Bilbyen Vordingborg   -   SJEB   -   Slagter Zangenberg   -   Home, Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Snedker Svendsen   -   FE Olsen   -   Ole Stage el   -   Lollands Bank   -   Fru Andkjær   -   Snacks'n Smoothie   -   HomeOptik's brillebus   -   El centret   -   VVSsøren   -   Digital TV Service   -   Intersport, Seiffert   -   Loop Fitness Vordingborg   -   AO   -   Betty Boo   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Danmarks Borgcenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Øernes Revision   -   Othello Konditoriet   -   GF Forsikring   -   Paraffinhuset   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karlsen   -   Marina Fisk   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Thorsvang   -   Kop og Kande   -   Restaurant Snekken   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Heramb køreskole   -   Kaffebønnen   -   Jyske Bank   -   Garant Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Kiss Real Estate   -   Cafe Klint   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg kommune   -   Jonica   -   Stage optik   -   MyGym   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Din Skobutik   -   Møns Bank   -   JC Jensen   -   Danlej   -   Bog og Ide   -   OT Skabe   -   Jens Hunsballe   -   MR, Niels Ove   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Taskehuset   -   Cafe Einstein   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tuborg   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   VVS Brian Johannessen   -   Benchmark Biler   -   Stars   -   Fejeriet Aps   -   Frede Andersen & Søn   -   First Stop   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Hørkram   -   Jacobsens Bageri   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Køkkenet   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program