Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Phicasso, frisør   -   Henriks Hvidevarer   -   Skjold Burne   -   Shell   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Pankas   -   Cafe Oskar   -   Arnestedet   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Taskehuset   -   Renova   -   Karlsen   -   CoPrint   -   Jonica   -   Kafé Ann'en   -   Danmarks Borgcenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bycentrum Vordingborg   -   Colourplus   -   VVS Brian Johannessen   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Cafe Einstein   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Funder og Henriksen, revisor   -   CBG-Entreprise   -   FJ Byg   -   MR, Niels Ove   -   Roma   -   Paraffinhuset   -   Loxam rental   -   Stars   -   Rema1000   -   GF Forsikring   -   Frede Andersen & Søn   -   Show time music   -   Vordingborg Låseservice   -   Øernes Revision   -   VVSsøren   -   Skousen   -   Kaffebønnen   -   Møns Bank   -   Lev-vel Sjælland   -   Digital TV Service   -   Othello Konditoriet   -   Home, Vordingborg   -   Amigo Bar   -   MyGym   -   Fog trælast   -   Hos Kim   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Restaurant Snekken   -   AO   -   Heramb køreskole   -   Socialdemokraterne   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Ide   -   Rådhuspub'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stage optik   -   Kayser og Thorsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Filtenborg El   -   Kop og Kande   -   Tømmergården Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Ole Stage el   -   FE Olsen   -   Jacobsens Bageri   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tid og stil   -   Jane B   -   Cafax/JDE   -   Betty Boo   -   Privatvask   -   Kids Coolshop   -   LE34   -   Cafe Klint   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Jens Hunsballe   -   Dream Team Cleaning   -   DGI huset Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   ITFON   -   Seesafe   -   AjourCare   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jyske Bank   -   HuaXin   -   Hold da helt fest   -   Benchmark Biler   -   Palles Autokraner   -   Olsen's haveservice   -   Kai Døssing   -   Fru Andkjær   -   Tuborg   -   First Stop   -   Garant Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Lars Nielsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   OT Skabe   -   Ore Strand Camping   -   Klokkeblomst   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg kommune   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   De raske drenge   -   VML Beton   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Storstrøm Forsikring   -   Pribo-huset   -   Heidis Guld og Sølv   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Danwax   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Røstofte Maskiner   -   Bygma, Hvalsø   -   Hørkram   -   Din Skobutik   -   Peak Production   -   Møblér med Møllers Møbler   -   SOSU Nykøbing   -   JC Jensen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snacks'n Smoothie   -   Slagter Zangenberg   -   Thorsvang   -   Danlej   -   Lollands Bank   -   SJEB   -   Nybolig   -   El centret   -   Kiss Real Estate   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program