Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Fibia   -   Vordingborg kommune   -   VVS Lars Nielsen   -   Bentes Systue   -   Karlsen   -   Roma   -   Fejeriet Aps   -   Skjold Burne   -   MF Maskinservice   -   Strikkelade   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tuborg   -   Snacks'n Smoothie   -   Maler Rasmussen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kafé Ann'en   -   Betty Boo   -   Stars   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Sydsjællands Ship Service   -   McDonald's Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Dream Team Cleaning   -   Kop og Kande   -   Phicasso, frisør   -   Kaffebønnen   -   VVSsøren   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Carsten Jensen Biler   -   Taskehuset   -   Det Gyldne Hjørne   -   First Stop   -   Loxam rental   -   Peak Production   -   Salg2salg   -   Rådhuspub'en   -   Møns Bank   -   Stage optik   -   Seesafe   -   Jonica   -   Hørkram   -   Nybolig   -   JDE/Cafax   -   Din Skobutik   -   Thorsvang   -   Othello Konditoriet   -   Benchmark Biler   -   Jane B   -   Garant Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Mono Group   -   Kids Coolshop   -   O.P. Ejendomsservice   -   JC Jensen   -   Shell   -   Karl Mertz   -   Amigo Bar   -   Kai Døssing   -   El centret   -   Paraffinhuset   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Henriks Hvidevarer   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg Boligselskab   -   Colourplus   -   Danlej   -   Bycentrum Vordingborg   -   Franks Auto   -   FE Olsen   -   Circle K   -   VML Beton   -   LE34   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   HomeOptik's brillebus   -   Rema1000   -   Brian´s Dyrecenter   -   ITFON   -   Hold da helt fest   -   Tandlægehuset   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Slagter Zangenberg   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg Ishus   -   Cafe Oskar   -   Candy Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Socialdemokraterne   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Restaurant Snekken   -   OT Skabe   -   Bog og Idé   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Heramb køreskole   -   Filtenborg El   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Ingemann's Bilpleje   -   Borgens Blomster   -   Materialepladsen A/S   -   SJEB   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tid og stil   -   Cafe La Buffalo   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Øernes Revision   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Snedker Svendsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsen   -   MR, Niels Ove   -   PortvinSyd   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Cafe Klint   -   Vordingborg Låseservice   -   Palles Autokraner   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Home, Vordingborg   -   Fru Andkjær Blomster   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Røstofte Maskiner   -   Arnestedet   -   De raske drenge   -   CP Bådformidling   -   DFM Vordingborg Aps   -   Showtime Music & Event   -   Pankas   -   Viking Malt A/S   -   HuaXin   -   Hos Kim   -   Danbolig   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Intersport, Seiffert   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program