Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Lev-vel Sjælland   -   Tømmergården Aps   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Tuborg   -   Renova   -   Danwax   -   Henriks Hvidevarer   -   Benchmark Biler   -   Jonica   -   Digital TV Service   -   De raske drenge   -   Kiss Real Estate   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Dream Team Cleaning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Palles Autokraner   -   Intersport, Seiffert   -   CoPrint   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kai Døssing   -   Roma   -   Marina Fisk   -   Filtenborg El   -   Kaffebønnen   -   Phicasso, frisør   -   Cafe Oskar   -   Hørkram   -   Othello Konditoriet   -   Garant Vordingborg   -   Shell   -   Din Skobutik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   DGI huset Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Stage optik   -   Danlej   -   FJ Byg   -   Frede Andersen & Søn   -   Slagter Zangenberg   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVS Lars Nielsen   -   SJEB   -   Nybolig   -   CBG-Entreprise   -   Vordingborg Låseservice   -   Ore Strand Camping   -   FE Olsen   -   Thorsvang   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jens Hunsballe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Storstrøm Forsikring   -   Vordingborg kommune   -   Seesafe   -   Peak Production   -   Kafé Ann'en   -   Danbolig   -   Kids Coolshop   -   Dansk Pyro Art   -   Rådhuspub'en   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stars   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   Tid og stil   -   ITFON   -   VVSsøren   -   Amigo Bar   -   Bog og Ide   -   Jane B   -   Arnestedet   -   Pankas   -   Fog trælast   -   GF Forsikring   -   Ole Stage el   -   Jacobsen, tøj   -   Heramb køreskole   -   HomeOptik's brillebus   -   Rema1000   -   Jyske Bank   -   JDE/Cafax   -   Snedker Svendsen   -   Home, Vordingborg   -   Taskehuset   -   Show time music   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Boligselskab   -   AjourCare   -   Colourplus   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Karlsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   MyGym   -   Betty Boo   -   Hold da helt fest   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Loxam rental   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Bycentrum Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Cafe Klint   -   HuaXin   -   Skjold Burne   -   Lollands Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kayser og Thorsen   -   Restaurant Snekken   -   Skousen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Fejeriet Aps   -   Bygma, Hvalsø   -   Hos Kim   -   Brian´s Dyrecenter   -   Sydsjællands Ship Service   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Socialdemokraterne   -   Fru Andkjær Blomster   -   Bilbyen Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   JC Jensen   -   OT Skabe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   LE34   -   VML Beton   -   First Stop   -   VVS Brian Johannessen   -   Kop og Kande   -   AO   -   SOSU Nykøbing   -   O.P. Ejendomsservice   -   Snacks'n Smoothie   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program