Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Materialepladsen A/S   -   Øernes Revision   -   Kafé Ann'en   -   Insatech A/S   -   GF Forsikring   -   Home, Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Intersport, Seiffert   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Eurotrading DK ApS   -   Hos Kim   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kvickly Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Roma   -   Shell   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   OT Skabe   -   Danbolig   -   Safe IT-Solutions   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   PortvinSyd   -   MF Maskinservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Øernes dækcenter   -   JMS Maskinservice ApS   -   Østen Group A/S   -   Kaffebønnen   -   Skønne Fusser   -   JC Jensen   -   Circle K   -   Frede Andersen & Søn   -   ITFON   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hansen & Co   -   Kayser og Thorsen   -   Stage optik   -   Kai Døssing   -   Phicasso, frisør   -   Vordingborg Ishus   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Tandlægehjørnet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bold   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Ole Stage el   -   Røstofte Maskiner   -   Palles Autokraner   -   VML Entreprise ApS   -   Jacobsen   -   Bog og Idé   -   Henriks Hvidevarer   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Socialdemokratiet   -   SJEB   -   Café Guldgåsen   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Paraffinhuset   -   Venstre   -   Din Skobutik   -   Karlsen   -   JDE   -   Colourplus   -   Rema1000   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Møns Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Nature Energy   -   Ore Strand Camping   -   Jane B   -   Viking Malt A/S   -   Restaurant Snekken   -   Betty Boo   -   Eurotrading DK ApS   -   Hjorth's Grill   -   HomeOptik's brillebus   -   Mercoprint   -   Heramb køreskole   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tid og stil   -   J.A.Entreprenøren   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Jonica   -   Hall-gruppen   -   Skjold Burne   -   Loxam rental   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe La Buffalo   -   Franks Auto   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Pankas   -   Brian´s Dyrecenter   -   Othello Konditoriet   -   Sydsjællands Ship Service   -   De raske drenge   -   Karl Mertz   -   Verifone   -   Taskehuset   -   Lollands Bank   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Dream Team Cleaning   -   Michael's Vinduespolering   -   Beck's Service   -   Borgens Blomster   -   Vordingborg Låseservice   -   DGI huset Vordingborg   -   Sønderby Legal   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kids Coolshop   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Stars   -   Cafe Klint   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Diageo Denmark   -   Hørkram   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bentes Systue   -   Grave-Eksperten ApS   -   Lindsten El ApS   -   HuaXin   -   First Stop   -   Radio 40 plus   -   Strikkelade   -   Fibia   -   Mono Group   -   Holbøll   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   BB Vikar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVSsøren   -   Fejeriet Aps   -   McDonald's Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   JE Service   -   CP Bådformidling   -   Lootbox   -   Bruuns Studio   -   Seesafe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Amigo Bar   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Vordingborg Net   -   Benchmark Biler   -   Showtime Music & Event   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Kommune   -   Tuborg   -   MR, Niels Ove   -  

Lars Lilholt Band på scenen tirsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program