Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Stage optik   -   Show time music   -   Tømmergården Aps   -   Bog og Ide   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   EDC, Poul Erik Bech   -   SOSU Nykøbing   -   Lev-vel Sjælland   -   Danwax   -   HomeOptik's brillebus   -   Benchmark Biler   -   Heramb køreskole   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   AB Lauridsen Maskiner   -   CBG-Entreprise   -   Ole Stage el   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Karlsen   -   Dansk Pyro Art   -   Socialdemokraterne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jacobsen, tøj   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Hos Kim   -   Stars   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Rema1000   -   Vordingborg Låseservice   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Seesafe   -   Nybolig   -   Røstofte Maskiner   -   Slagter Zangenberg   -   First Stop   -   Cafe Einstein   -   Tuborg   -   Rådhuspub'en   -   Danlej   -   Frede Andersen & Søn   -   Betty Boo   -   Loop Fitness Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bygma, Hvalsø   -   Pankas   -   Home, Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jyske Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   FJ Byg   -   Kaffebønnen   -   Danmarks Borgcenter   -   Tømrer Hyldgaard   -   Othello Konditoriet   -   Heidis Guld og Sølv   -   Arnestedet   -   Snedker Svendsen   -   Jane B   -   Amigo Bar   -   Roma   -   Dansk kvalitets brolægning   -   OT Skabe   -   Paraffinhuset   -   HuaXin   -   FE Olsen   -   Jens Hunsballe   -   AO   -   Tid og stil   -   Skjold Burne   -   Vordingborg kommune   -   JDE/Cafax   -   JC Jensen   -   Snacks'n Smoothie   -   VML Beton   -   Peak Production   -   Sydsjællands Ship Service   -   MyGym   -   Taskehuset   -   Din Skobutik   -   AjourCare   -   LE34   -   Kiss Real Estate   -   De raske drenge   -   GF Forsikring   -   Møns Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Fog trælast   -   Skousen   -   Jacobsens Bageri   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   Storstrøm Forsikring   -   Colourplus   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Cafe Klint   -   Hold da helt fest   -   Phicasso, frisør   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Lollands Bank   -   Filtenborg El   -   Shell   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   SJEB   -   Danbolig   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   DGI huset Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Kafé Ann'en   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Cafe Oskar   -   Loxam rental   -   Marina Fisk   -   Kop og Kande   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bilbyen Vordingborg   -   El centret   -   CoPrint   -   Thorsvang   -   Kayser og Thorsen   -   Øernes Revision   -   Hørkram   -   VVSsøren   -   MR, Niels Ove   -   Renova   -   Restaurant Snekken   -   VVS Brian Johannessen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ore Strand Camping   -   Kai Døssing   -   Garant Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jonica   -   Kids Coolshop   -   Fru Andkjær   -   Bycentrum Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program