Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Låseservice   -   Stars   -   Ingemann's Bilpleje   -   Socialdemokratiet   -   Møns Bank   -   HuaXin   -   Home, Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Betty Boo   -   Kayser og Thorsen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   First Stop   -   Det Gyldne Steakhouse   -   JC Jensen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   Colourplus   -   Seesafe   -   Røstofte Maskiner   -   Loxam rental   -   Tandlægehuset   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hjorth's Grill   -   Shell   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Intersport, Seiffert   -   Pankas   -   SJEB   -   OT Skabe   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   El centret   -   Jonica   -   De raske drenge   -   GF Forsikring   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Øernes dækcenter   -   HuaXin   -   JDE   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Strikkelade   -   Hansen & Co   -   Karlsen   -   Tid og stil   -   Circle K   -   Dream Team Cleaning   -   Insatech A/S   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stage optik   -   Roma   -   Bentes Systue   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Grave-Eksperten ApS   -   Benchmark Biler   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Snedker Svendsen   -   Lollands Bank   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Rema1000   -   Borgens Blomster   -   Kai Døssing   -   Heramb køreskole   -   Paraffinhuset   -   Vordingborg Ishus   -   Jane B   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Net   -   Café Guldgåsen   -   Cafe Klint   -   Henriks Hvidevarer   -   Øernes Revision   -   Hold da helt fest   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Phicasso, frisør   -   Cafe La Buffalo   -   O.P. Ejendomsservice   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skønne Fusser   -   VML Entreprise ApS   -   MF Maskinservice   -   Eurotrading DK ApS   -   Nature Energy   -   Jens Hunsballe   -   Bog og Idé   -   Palles Autokraner   -   Taskehuset   -   Tuborg   -   Kaffebønnen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   MR, Niels Ove   -   VVS Lars Nielsen   -   Materialepladsen A/S   -   Vordingborg Køkkenet   -   Karl Mertz   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Mercoprint   -   Ore Strand Camping   -   Venstre   -   Viking Malt A/S   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jacobsen   -   Hos Kim   -   Vordingborg Boligselskab   -   PeakPro   -   Det Gyldne Hjørne   -   Danbolig   -   Eurotrading DK ApS   -   PortvinSyd   -   Din Skobutik   -   Fejeriet Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Showtime Music & Event   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Filtenborg El   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Franks Auto   -   Michael's Vinduespolering   -   Mono Group   -   VVSsøren   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Lindsten El ApS   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Restaurant Snekken   -   HomeOptik's brillebus   -   Skjold Burne   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Ole Stage el   -   Safe IT-Solutions   -   ITFON   -   Kafé Ann'en   -  

Lars Lilholt Band på scenen tirsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program