Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Vordingborg Køkkenet   -   Jacobsens Bageri   -   Kiss Real Estate   -   Lev-vel Sjælland   -   Phicasso, frisør   -   CoPrint   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Lars Nielsen   -   LE34   -   Rådhuspub'en   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Låseservice   -   Røstofte Maskiner   -   Tuborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Jane B   -   Fru Andkjær   -   Tømrer Hyldgaard   -   Seesafe   -   Heramb køreskole   -   Roma   -   FE Olsen   -   Storstrøm Forsikring   -   Benchmark Biler   -   Kaffebønnen   -   Loxam rental   -   Shell   -   Colourplus   -   FJ Byg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Snacks'n Smoothie   -   AjourCare   -   SJEB   -   Arnestedet   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Slagter Zangenberg   -   Danmarks Borgcenter   -   Heidis Guld og Sølv   -   De raske drenge   -   Rema1000   -   VML Beton   -   Sydsjællands Ship Service   -   O.P. Ejendomsservice   -   Show time music   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Boligselskab   -   Hold da helt fest   -   SOSU Nykøbing   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Dream Team Cleaning   -   Jacobsen, tøj   -   Bilbyen Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lollands Bank   -   Jyske Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kop og Kande   -   Kafé Ann'en   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Stars   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Vordingborg kommune   -   Digital TV Service   -   GF Forsikring   -   Marina Fisk   -   Cafe Oskar   -   Møns Bank   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   OT Skabe   -   Jens Hunsballe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømmergården Aps   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kayser og Thorsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stage optik   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Danwax   -   Intersport, Seiffert   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Pankas   -   Skjold Burne   -   Dansk Pyro Art   -   Kids Coolshop   -   Skousen   -   Filtenborg El   -   Henriks Hvidevarer   -   Cafe Einstein   -   JC Jensen   -   Danbolig   -   Bygma, Hvalsø   -   Hos Kim   -   Ole Stage el   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   Socialdemokraterne   -   CBG-Entreprise   -   Renova   -   Cafe Klint   -   Bog og Ide   -   Fejeriet Aps   -   Fog trælast   -   Amigo Bar   -   JDE/Cafax   -   Home, Vordingborg   -   MyGym   -   HuaXin   -   Øernes Revision   -   Brian´s Dyrecenter   -   Betty Boo   -   Jonica   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Ore Strand Camping   -   Kai Døssing   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Bycentrum Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Peak Production   -   VVSsøren   -   Frede Andersen & Søn   -   Taskehuset   -   VVS Brian Johannessen   -   Garant Vordingborg   -   Hørkram   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Karlsen   -   Tid og stil   -   Nybolig   -   Restaurant Snekken   -   Danlej   -   Thorsvang   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Din Skobutik   -   Othello Konditoriet   -   Paraffinhuset   -   El centret   -   Dansk kvalitets brolægning   -   AO   -   First Stop   -   ITFON   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program