Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Hold da helt fest   -   Shell   -   Cafe Einstein   -   Home, Vordingborg   -   Kids Coolshop   -   Karlsen   -   Jonica   -   Restaurant Snekken   -   Loxam rental   -   Cafe Klint   -   AO   -   Danmarks Borgcenter   -   ITFON   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   JDE/Cafax   -   Fejeriet Aps   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hørkram   -   Kop og Kande   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   AjourCare   -   Nybolig   -   Danlej   -   Ore Strand Camping   -   Roma   -   Røstofte Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Kaffebønnen   -   OT Skabe   -   Bygma, Hvalsø   -   Arnestedet   -   Thorsvang   -   Jens Hunsballe   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   First Stop   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jane B   -   Colourplus   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Seesafe   -   Taskehuset   -   Jyske Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Danwax   -   Frede Andersen & Søn   -   Snacks'n Smoothie   -   Fog trælast   -   Phicasso, frisør   -   GF Forsikring   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Danbolig   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tuborg   -   Benchmark Biler   -   Skousen   -   Cafe Oskar   -   Lev-vel Sjælland   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Digital TV Service   -   O.P. Ejendomsservice   -   Henriks Hvidevarer   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   FE Olsen   -   VVSsøren   -   CoPrint   -   Dansk Pyro Art   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   HomeOptik's brillebus   -   Kafé Ann'en   -   Lollands Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Othello Konditoriet   -   Amigo Bar   -   Slagter Zangenberg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Rådhuspub'en   -   El centret   -   Kai Døssing   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Lars Nielsen   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Ide   -   Palles Autokraner   -   MyGym   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SJEB   -   Bycentrum Vordingborg   -   Rema1000   -   Din Skobutik   -   Kayser og Thorsen   -   SOSU Nykøbing   -   VML Beton   -   LE34   -   Jacobsens Bageri   -   Ole Stage el   -   Renova   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   Bilbyen Vordingborg   -   Vordingborg kommune   -   Skjold Burne   -   CBG-Entreprise   -   Storstrøm Forsikring   -   Hos Kim   -   Øernes Revision   -   Fru Andkjær   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Marina Fisk   -   Paraffinhuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Møns Bank   -   Show time music   -   Heidis Guld og Sølv   -   DGI huset Vordingborg   -   Peak Production   -   Vordingborg Låseservice   -   Sydsjællands Ship Service   -   Stage optik   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stars   -   Heramb køreskole   -   Brian´s Dyrecenter   -   HuaXin   -   MR, Niels Ove   -   Jacobsen, tøj   -   Betty Boo   -   Filtenborg El   -   Pankas   -   Garant Vordingborg   -   JC Jensen   -   Det Gyldne Hjørne   -   De raske drenge   -   Tid og stil   -   Snedker Svendsen   -  

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”.
Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:

Eddi Jarl (trommer)
Kristian Fogh (keyboard og harmonika)
Tom Bilde (bas)
Gert Vincent (guitar)
Mads Kjøller Henningsen (fløjte mm)
Lærke Lilholt (kor)
+ den nye korpige: Maria Malmø

Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret.
Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet
fortsat kan trække stort publikum.

De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program