Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Bycentrum Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Show time music   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg Låseservice   -   Pankas   -   De raske drenge   -   VVSsøren   -   Hold da helt fest   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kiss Real Estate   -   Fog trælast   -   Lollands Bank   -   Hørkram   -   Filtenborg El   -   Peak Production   -   Øernes Revision   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   SJEB   -   Palles Autokraner   -   Loxam rental   -   Vordingborg kommune   -   Seesafe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Køkkenet   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVS Lars Nielsen   -   Fejeriet Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program