Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Rema1000   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Mercoprint   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Møns Bank   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   De raske drenge   -   OT Skabe   -   Jacobsen   -   Dream Team Cleaning   -   Stars   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Dansk kvalitets brolægning   -   HuaXin   -   Stage optik   -   Tid og stil   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Øernes Revision   -   Phicasso, frisør   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg Kommune   -   Loxam rental   -   Bentes Systue   -   Karlsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Filtenborg El   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   Jonica   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   First Stop   -   MF Maskinservice   -   Øernes dækcenter   -   Viking Malt A/S   -   Taskehuset   -   Pankas   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Betty Boo   -   Party Line   -   VVSsøren   -   Rådhuspub'en   -   JE Service   -   Paraffinhuset   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   TOPmanager A/S   -   Shell   -   JDE   -   Venstre   -   Skønne Fusser   -   Bog og Idé   -   Radio 40 plus   -   Vordingborg Låseservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Wolt   -   Amigo Bar   -   Brian´s Dyrecenter   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   PortvinSyd   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Colourplus   -   Kjærs Slibeservice   -   Vordingborg Ishus   -   Ingemann's Bilpleje   -   Tuborg   -   ITFON   -   Benchmark Biler   -   Hjorth's Grill   -   Nicko-Leg   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Neder Vindinge VVS   -   Karl Mertz   -   MR. Niels Ove   -   Ristorante Roma   -   HomeOptik's brillebus   -   Henriks Hvidevarer   -   Vordingborg Køkkenet   -   Youku - Sushi   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Klint   -   Grave-Eksperten ApS   -   Franks Auto   -   Jens Hunsballe   -   Holbøll   -   Choco Isbar   -   Bruuns Studio   -   Lollands Bank   -   Home, Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Showtime Music & Event   -   Ole Stage el   -   Røstofte Maskiner   -   Hemmingsen Transport   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Kafé Ann'en   -   Palles Kraner   -   Othello Konditoriet   -   Hørkram   -   VML Entreprise ApS   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Cafe Einstein   -   GF Forsikring   -   Danbolig   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hos Kim   -   Tandlægehjørnet   -   Vordingborg Køreskole   -   Lykke Service Teknik   -   Safe IT-Solutions   -   Cafe La Buffalo   -   Kaffebønnen   -   JMS Maskinservice ApS   -   Seesafe   -   Maler E & J Rasmussen   -   SJEB   -   JC Jensen   -   VVS Lars Nielsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kai Døssing   -   Fejeriet ApS   -   Tøjeksperten   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Heramb køreskole   -   Det Gyldne Hjørne   -   DGI huset Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Nybolig   -   Jane B   -  

Scarlet Pleasure til Vordingborg Festuge 2018

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program