Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Frede Andersen & Søn   -   MF Maskinservice   -   Cafe Klint   -   SJEB   -   JDE/Cafax   -   Øernes Revision   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Paraffinhuset   -   Bentes Systue   -   Borgens Blomster   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kop og Kande   -   Cafe Oskar   -   JC Jensen   -   Home, Vordingborg   -   Danbolig   -   Fibia   -   Bog og Idé   -   Verifone   -   Materialepladsen A/S   -   Peak Production   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Ore Strand Camping   -   Hos Kim   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Shell   -   Vordingborg kommune   -   Snacks'n Smoothie   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Thorsvang   -   Henriks Hvidevarer   -   Kids Coolshop   -   Tandlægehuset   -   Roma   -   Møns Bank   -   Jane B   -   Kaffebønnen   -   De raske drenge   -   Loxam rental   -   Othello Konditoriet   -   Sydsjællands Ship Service   -   Skjold Burne   -   Danlej   -   VVS Lars Nielsen   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Stars   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Candy Vordingborg   -   Fladså Turist A/S   -   Donuts&Bobblez   -   Filtenborg El   -   MR, Niels Ove   -   Lev-Vel Sjælland   -   FE Olsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Pankas   -   El centret   -   Din Skobutik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stage optik   -   Socialdemokraterne   -   Karlsen   -   Franks Auto   -   Benchmark Biler   -   CP Bådformidling   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Jacobsen   -   Taskehuset   -   Vordingborg Ishus   -   Kafé Ann'en   -   Phicasso, frisør   -   Maler Rasmussen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snedker Svendsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   HuaXin   -   PortvinSyd   -   Heramb køreskole   -   Røstofte Maskiner   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Showtime Music & Event   -   Nybolig   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   HomeOptik's brillebus   -   Rådhuspub'en   -   Fru Andkjær Blomster   -   Viking Malt A/S   -   ITFON   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Cafe La Buffalo   -   Hørkram   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bycentrum Vordingborg   -   Arnestedet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Fejeriet Aps   -   Rema1000   -   Vordingborg Køkkenet   -   Garant Vordingborg   -   Tid og stil   -   Mercoprint   -   VVSsøren   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tuborg   -   Mono Group   -   Ole Stage el   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Karl Mertz   -   Autohjørnet Vordingborg   -   OT Skabe   -   VML Entreprise ApS   -   Lollands Bank   -   Kyse Kloak og anlæg   -   DFM Vordingborg Aps   -   Jens Hunsballe   -   Michael's Vinduespolering   -   Colourplus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dream Team Cleaning   -   Kayser og Thorsen   -   Amigo Bar   -   Slagter Zangenberg   -   Restaurant Snekken   -   Kai Døssing   -   McDonald's Vordingborg   -   Betty Boo   -   Ingemann's Bilpleje   -   Circle K   -   Seesafe   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Vordingborg Låseservice   -   Hold da helt fest   -   First Stop   -   Strikkelade   -   Jonica   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Intersport, Seiffert   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   LE34   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program