Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Home, Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Loxam rental   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hold da helt fest   -   JC Jensen   -   Fejeriet Aps   -   CBG-Entreprise   -   MR, Niels Ove   -   Renova   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Din Skobutik   -   Jens Hunsballe   -   Privatvask   -   Kiss Real Estate   -   Dream Team Cleaning   -   Ole Stage el   -   DGI huset Vordingborg   -   Skjold Burne   -   Jacobsen, tøj   -   Filtenborg El   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Nybolig   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snedker Svendsen   -   VVSsøren   -   Kayser og Thorsen   -   Palles Autokraner   -   Thorsvang   -   Bog og Ide   -   FJ Byg   -   Møns Bank   -   Jacobsens Bageri   -   Garant Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Frede Andersen & Søn   -   Shell   -   Snacks'n Smoothie   -   Tid og stil   -   Hørkram   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Rådhuspub'en   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   El centret   -   Heramb køreskole   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafax/JDE   -   Kaffebønnen   -   LE34   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   Fog trælast   -   Kai Døssing   -   VVS Lars Nielsen   -   Othello Konditoriet   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Show time music   -   Taskehuset   -   De raske drenge   -   Dansk kvalitets brolægning   -   HuaXin   -   VVS Brian Johannessen   -   Ore Strand Camping   -   Roma   -   Storstrøm Forsikring   -   Heidis Guld og Sølv   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stage optik   -   Sydsjællands Ship Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Bycentrum Vordingborg   -   CoPrint   -   GF Forsikring   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   ITFON   -   Danlej   -   Danwax   -   Amigo Bar   -   Digital TV Service   -   VML Beton   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Olsen's haveservice   -   Karlsen   -   Kafé Ann'en   -   Phicasso, frisør   -   Stars   -   Skousen   -   Røstofte Maskiner   -   SJEB   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Peak Production   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Vordingborg kommune   -   First Stop   -   Cafe Oskar   -   Kop og Kande   -   Pankas   -   Seesafe   -   Kids Coolshop   -   Lollands Bank   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tømrer Hyldgaard   -   Bygma, Hvalsø   -   HomeOptik's brillebus   -   Paraffinhuset   -   Slagter Zangenberg   -   Jane B   -   Colourplus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   FE Olsen   -   Marina Fisk   -   AjourCare   -   Betty Boo   -   Brian´s Dyrecenter   -   Cafe Klint   -   Danmarks Borgcenter   -   Benchmark Biler   -   OT Skabe   -   Hos Kim   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jonica   -   Vordingborg Boligselskab   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Pribo-huset   -   AO   -   Jyske Bank   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Cafe Einstein   -   Klokkeblomst   -   Tuborg   -   SOSU Nykøbing   -   Vordingborg Låseservice   -   Arnestedet   -   Intersport, Seiffert   -   Det Gyldne Hjørne   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Øernes Revision   -   Danbolig   -   Bilbyen Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   MyGym   -   Tømmergården Aps   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program