Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Regnbuen, privat børnepasning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   OT Skabe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tid og stil   -   Garant Vordingborg   -   Danwax   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Lev-vel Sjælland   -   Pankas   -   Bilbyen Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   MyGym   -   De raske drenge   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Boligselskab   -   Sydsjællands Ship Service   -   Heramb køreskole   -   Show time music   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Fejeriet Aps   -   VVS Brian Johannessen   -   Arnestedet   -   Slagter Zangenberg   -   Danbolig   -   VML Beton   -   Colourplus   -   Phicasso, frisør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tømrer Hyldgaard   -   ITFON   -   Røstofte Maskiner   -   CBG-Entreprise   -   MR, Niels Ove   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsen, tøj   -   Kayser og Thorsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Jonica   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Dream Team Cleaning   -   Renova   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg kommune   -   Hos Kim   -   Storstrøm Forsikring   -   Møns Bank   -   Karlsen   -   Jacobsens Bageri   -   Heidis Guld og Sølv   -   Skjold Burne   -   Paraffinhuset   -   Amigo Bar   -   VVS Lars Nielsen   -   Benchmark Biler   -   Home, Vordingborg   -   Kai Døssing   -   VVSsøren   -   Kids Coolshop   -   Funder og Henriksen, revisor   -   JDE/Cafax   -   Cafe Einstein   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jyske Bank   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Socialdemokraterne   -   FE Olsen   -   Betty Boo   -   Jens Hunsballe   -   Palles Autokraner   -   HuaXin   -   Tømmergården Aps   -   Othello Konditoriet   -   Jane B   -   Øernes Revision   -   Cafe Oskar   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ole Stage el   -   Hørkram   -   Kiss Real Estate   -   Rema1000   -   Danlej   -   SJEB   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Danmarks Borgcenter   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Skousen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bycentrum Vordingborg   -   Rådhuspub'en   -   JC Jensen   -   First Stop   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stage optik   -   CoPrint   -   Kop og Kande   -   Snedker Svendsen   -   Intersport, Seiffert   -   AjourCare   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tuborg   -   AO   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg Låseservice   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Lollands Bank   -   Cafe Klint   -   FJ Byg   -   Restaurant Snekken   -   El centret   -   LE34   -   Peak Production   -   Thorsvang   -   Nybolig   -   Ore Strand Camping   -   Bygma, Hvalsø   -   Filtenborg El   -   Kafé Ann'en   -   Seesafe   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Autohjørnet Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Taskehuset   -   HomeOptik's brillebus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Roma   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dansk Pyro Art   -   Marina Fisk   -   SOSU Nykøbing   -   Loxam rental   -   Stars   -   GF Forsikring   -   Shell   -   Henriks Hvidevarer   -   Digital TV Service   -   Bog og Ide   -   Fog trælast   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program