Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Peak Production   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Maler Rasmussen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Taskehuset   -   Benchmark Biler   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   OT Skabe   -   Socialdemokraterne   -   Henriks Hvidevarer   -   VVS Lars Nielsen   -   SJEB   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Circle K   -   McDonald's Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   JC Jensen   -   Garant Vordingborg   -   Carsten Jensen Biler   -   Filtenborg El   -   VML Beton   -   FE Olsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Shell   -   Arnestedet   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lev-Vel Sjælland   -   Jane B   -   Tid og stil   -   Dream Team Cleaning   -   Phicasso, frisør   -   Det Gyldne Hjørne   -   Fejeriet Aps   -   Ore Strand Camping   -   Nybolig   -   Amigo Bar   -   Viking Malt A/S   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg kommune   -   Rådhuspub'en   -   Fibia   -   PortvinSyd   -   Hold da helt fest   -   Hos Kim   -   Salg2salg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Heramb køreskole   -   Kop og Kande   -   Materialepladsen A/S   -   Jens Hunsballe   -   Loxam rental   -   First Stop   -   JDE/Cafax   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Kids Coolshop   -   Røstofte Maskiner   -   Stage optik   -   Candy Vordingborg   -   VVSsøren   -   Othello Konditoriet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Roma   -   LE34   -   Kafé Ann'en   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Showtime Music & Event   -   Mono Group   -   Franks Auto   -   MF Maskinservice   -   Lollands Bank   -   Snedker Svendsen   -   Cafe Klint   -   O.P. Ejendomsservice   -   Paraffinhuset   -   Pankas   -   Betty Boo   -   CP Bådformidling   -   Borgens Blomster   -   Karlsen   -   Bentes Systue   -   Skjold Burne   -   ITFON   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Slagter Zangenberg   -   Møns Bank   -   Din Skobutik   -   Bycentrum Vordingborg   -   Seesafe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Ishus   -   Vordingborg Låseservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jonica   -   Karl Mertz   -   De raske drenge   -   Hørkram   -   Danlej   -   Tandlægehuset   -   Home, Vordingborg   -   Danbolig   -   Rema1000   -   Fru Andkjær Blomster   -   Brian´s Dyrecenter   -   Colourplus   -   Cafe La Buffalo   -   Intersport, Seiffert   -   Cafe Oskar   -   Jacobsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ole Stage el   -   Kaffebønnen   -   Bog og Idé   -   Strikkelade   -   MR, Niels Ove   -   Palles Autokraner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   EDC, Poul Erik Bech   -   El centret   -   Tuborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Thorsvang   -   Stars   -   Snacks'n Smoothie   -   Restaurant Snekken   -   AB Lauridsen Maskiner   -   DFM Vordingborg Aps   -   Frede Andersen & Søn   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program