Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Tuborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Din Skobutik   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Stage optik   -   Bog og Ide   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Skjold Burne   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   HuaXin   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jacobsens Bageri   -   VVS Lars Nielsen   -   Seesafe   -   Tid og stil   -   Karlsen   -   Jonica   -   Loxam rental   -   OT Skabe   -   FE Olsen   -   Storstrøm Forsikring   -   Roma   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Øernes Revision   -   Rema1000   -   LE34   -   Danbolig   -   VVSsøren   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Danlej   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jane B   -   Jyske Bank   -   Show time music   -   DGI huset Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Palles Autokraner   -   Tømrer Hyldgaard   -   First Stop   -   Socialdemokraterne   -   MyGym   -   FJ Byg   -   Fru Andkjær   -   Hørkram   -   Renova   -   SOSU Nykøbing   -   Møns Bank   -   Vordingborg kommune   -   Røstofte Maskiner   -   Betty Boo   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Låseservice   -   Henriks Hvidevarer   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danwax   -   Snacks'n Smoothie   -   Marina Fisk   -   Cafe Einstein   -   Skousen   -   O.P. Ejendomsservice   -   De raske drenge   -   Snedker Svendsen   -   SJEB   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Filtenborg El   -   JC Jensen   -   Hos Kim   -   Pankas   -   MR, Niels Ove   -   Taskehuset   -   Kafé Ann'en   -   Nybolig   -   Stars   -   Arnestedet   -   CBG-Entreprise   -   Vordingborg Boligselskab   -   Benchmark Biler   -   Jacobsen, tøj   -   VVS Brian Johannessen   -   Rådhuspub'en   -   Frede Andersen & Søn   -   Kim Skovgaard Hansen   -   AjourCare   -   CoPrint   -   Fejeriet Aps   -   Dream Team Cleaning   -   Hold da helt fest   -   Kai Døssing   -   Cafe Oskar   -   Garant Vordingborg   -   Shell   -   Kayser og Thorsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Phicasso, frisør   -   Othello Konditoriet   -   Brian´s Dyrecenter   -   Det Gyldne Hjørne   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Heidis Guld og Sølv   -   Sydsjællands Ship Service   -   JDE/Cafax   -   Paraffinhuset   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   VML Beton   -   Cafe Klint   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Amigo Bar   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kiss Real Estate   -   Tømmergården Aps   -   Fog trælast   -   Vordingborg Køkkenet   -   Ole Stage el   -   El centret   -   Peak Production   -   Ore Strand Camping   -   Kop og Kande   -   Dansk Pyro Art   -   Home, Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Colourplus   -   Jens Hunsballe   -   Bilbyen Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Digital TV Service   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Intersport, Seiffert   -   Thorsvang   -   ITFON   -   Slagter Zangenberg   -   Kids Coolshop   -   Lollands Bank   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Loop Fitness Vordingborg   -   GF Forsikring   -   AO   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program