Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Amigo Bar   -   Show time music   -   AjourCare   -   OT Skabe   -   Snacks'n Smoothie   -   Renova   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   CoPrint   -   Danmarks Borgcenter   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Vordingborg Boligselskab   -   El centret   -   ITFON   -   Din Skobutik   -   FE Olsen   -   Danbolig   -   Storstrøm Forsikring   -   Hørkram   -   DGI huset Vordingborg   -   AO   -   Skjold Burne   -   Bog og Ide   -   Filtenborg El   -   Lev-vel Sjælland   -   Marina Fisk   -   Vordingborg kommune   -   Phicasso, frisør   -   Nybolig   -   Dream Team Cleaning   -   Shell   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danwax   -   Paraffinhuset   -   Garant Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Cafe Klint   -   Henriks Hvidevarer   -   Bilbyen Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Danlej   -   Ole Stage el   -   Peak Production   -   SOSU Nykøbing   -   Pankas   -   Heramb køreskole   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Jacobsen, tøj   -   Fog trælast   -   Thorsvang   -   Rema1000   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stars   -   Slagter Zangenberg   -   SJEB   -   Vordingborg Køkkenet   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kayser og Thorsen   -   Jane B   -   Kids Coolshop   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stage optik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møns Bank   -   Jacobsens Bageri   -   Kop og Kande   -   Betty Boo   -   Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Intersport, Seiffert   -   VML Beton   -   Jonica   -   Lollands Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Arnestedet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tid og stil   -   Øernes Revision   -   Kiss Real Estate   -   Seesafe   -   Colourplus   -   Socialdemokraterne   -   Bycentrum Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   First Stop   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Einstein   -   Hold da helt fest   -   Skousen   -   Hos Kim   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   FJ Byg   -   Røstofte Maskiner   -   Roma   -   Sydsjællands Ship Service   -   Rådhuspub'en   -   Cafe Oskar   -   De raske drenge   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær   -   MyGym   -   Digital TV Service   -   MR, Niels Ove   -   Taskehuset   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Dansk Pyro Art   -   Ore Strand Camping   -   Restaurant Snekken   -   JDE/Cafax   -   Snedker Svendsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Funder og Henriksen, revisor   -   HomeOptik's brillebus   -   JC Jensen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Jyske Bank   -   Vordingborg Låseservice   -   Karlsen   -   HuaXin   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVSsøren   -   Benchmark Biler   -   Kai Døssing   -   GF Forsikring   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bygma, Hvalsø   -   LE34   -   Tømrer Hyldgaard   -   Fejeriet Aps   -   Loxam rental   -   CBG-Entreprise   -   Tømmergården Aps   -   Home, Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Kafé Ann'en   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program