Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Vordingborg kommune   -   Fejeriet Aps   -   Kaffebønnen   -   Slagter Zangenberg   -   Benchmark Biler   -   Fog trælast   -   Stage optik   -   OT Skabe   -   Hold da helt fest   -   Autohjørnet Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jyske Bank   -   MR, Niels Ove   -   JDE/Cafax   -   SJEB   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   Dansk Pyro Art   -   Hos Kim   -   Vordingborg Køkkenet   -   Loxam rental   -   Hørkram   -   VVSsøren   -   JC Jensen   -   Tuborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Låseservice   -   Bog og Ide   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kids Coolshop   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Røstofte Maskiner   -   Othello Konditoriet   -   Danlej   -   Tid og stil   -   Lev-vel Sjælland   -   Socialdemokraterne   -   Show time music   -   Brian´s Dyrecenter   -   De raske drenge   -   VVS Lars Nielsen   -   Palles Autokraner   -   HomeOptik's brillebus   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Øernes Revision   -   Henriks Hvidevarer   -   Heidis Guld og Sølv   -   Intersport, Seiffert   -   El centret   -   Cafe Oskar   -   MyGym   -   Lollands Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Telmore   -   Kiss Real Estate   -   Kayser og Thorsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Dream Team Cleaning   -   AjourCare   -   Seesafe   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jane B   -   CoPrint   -   SOSU Nykøbing   -   Fru Andkjær   -   Peak Production   -   Betty Boo   -   ITFON   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program