Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                MyGym   -   Tuborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Frede Andersen & Søn   -   Rådhuspub'en   -   Roma   -   AjourCare   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kids Coolshop   -   Benchmark Biler   -   Danlej   -   CBG-Entreprise   -   Det Gyldne Hjørne   -   Garant Vordingborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Stars   -   AO   -   Bygma, Hvalsø   -   Møns Bank   -   Vordingborg Låseservice   -   Amigo Bar   -   Danwax   -   De raske drenge   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VML Beton   -   Intersport, Seiffert   -   CoPrint   -   Røstofte Maskiner   -   Jacobsen, tøj   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kop og Kande   -   Paraffinhuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   FE Olsen   -   Rema1000   -   Bycentrum Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Show time music   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jonica   -   Dream Team Cleaning   -   Kaffebønnen   -   Kiss Real Estate   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Taskehuset   -   Lev-vel Sjælland   -   Socialdemokraterne   -   Slagter Zangenberg   -   HomeOptik's brillebus   -   First Stop   -   Cafe Oskar   -   Restaurant Snekken   -   Kai Døssing   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Tid og stil   -   Peak Production   -   Skousen   -   Colourplus   -   Skjold Burne   -   OT Skabe   -   Fru Andkjær Blomster   -   ITFON   -   Storstrøm Forsikring   -   Cafe Klint   -   Filtenborg El   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Palles Autokraner   -   O.P. Ejendomsservice   -   Dansk Pyro Art   -   JDE/Cafax   -   El centret   -   Snacks'n Smoothie   -   Snedker Svendsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   MR, Niels Ove   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lollands Bank   -   JC Jensen   -   Pankas   -   Fog trælast   -   Kafé Ann'en   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jane B   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fejeriet Aps   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sydsjællands Ship Service   -   DGI huset Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Ole Stage el   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Thorsvang   -   GF Forsikring   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Digital TV Service   -   Loxam rental   -   Betty Boo   -   Arnestedet   -   Shell   -   Nybolig   -   Hold da helt fest   -   Danbolig   -   Tømmergården Aps   -   Home, Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg Køkkenet   -   LE34   -   Karlsen   -   Othello Konditoriet   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Marina Fisk   -   Jens Hunsballe   -   Jyske Bank   -   HuaXin   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Ore Strand Camping   -   FJ Byg   -   Danmarks Borgcenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Renova   -   Tømrer Hyldgaard   -   Bilbyen Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   SJEB   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Seesafe   -   Jacobsens Bageri   -   Din Skobutik   -   Hos Kim   -   Bog og Ide   -   Vordingborg kommune   -   Henriks Hvidevarer   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program