Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Phicasso, frisør   -   Shell   -   Eurotrading DK ApS   -   Ore Strand Camping   -   HuaXin   -   Tid og stil   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Øernes dækcenter   -   JDE   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Taskehuset   -   JMS Maskinservice ApS   -   Østen Group A/S   -   Paraffinhuset   -   ITFON   -   Café Guldgåsen   -   Jane B   -   Vordingborg Låseservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   BB Vikar   -   Øernes Revision   -   Diageo Denmark   -   Ingemann's Bilpleje   -   Verifone   -   Palles Autokraner   -   Jacobsen   -   Mercoprint   -   CP Bådformidling   -   Bruuns Studio   -   DGI huset Vordingborg   -   First Stop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hørkram   -   Karl Mertz   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Betty Boo   -   Mono Group   -   Nature Energy   -   Bold   -   Grave-Eksperten ApS   -   Hos Kim   -   GF Forsikring   -   Colourplus   -   Rema1000   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Holbøll   -   Othello Konditoriet   -   Skønne Fusser   -   VML Entreprise ApS   -   JE Service   -   Beck's Service   -   Bentes Systue   -   Safe IT-Solutions   -   Loxam rental   -   Heramb køreskole   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Sønderby Legal   -   Borgens Blomster   -   Kafé Ann'en   -   Fibia   -   Hall-gruppen   -   HomeOptik's brillebus   -   McDonald's Vordingborg   -   Radio 40 plus   -   Venstre   -   VVSsøren   -   Dream Team Cleaning   -   Bog og Idé   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kvickly Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Home, Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Circle K   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tandlægehjørnet   -   Cafe La Buffalo   -   VVS Lars Nielsen   -   Showtime Music & Event   -   Materialepladsen A/S   -   Røstofte Maskiner   -   Lootbox   -   Insatech A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Filtenborg El   -   Hjorth's Grill   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jens Hunsballe   -   Ole Stage el   -   SJEB   -   Hansen & Co   -   Snedker Svendsen   -   Intersport, Seiffert   -   Jonica   -   Frede Andersen & Søn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Michael's Vinduespolering   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tuborg   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Karlsen   -   Strikkelade   -   Kids Coolshop   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Net   -   Viking Malt A/S   -   Rådhuspub'en   -   Franks Auto   -   Fejeriet Aps   -   Henriks Hvidevarer   -   Pankas   -   JC Jensen   -   Roma   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   De raske drenge   -   Stage optik   -   PortvinSyd   -   Vordingborg Kommune   -   Lindsten El ApS   -   Skjold Burne   -   Stars   -   Din Skobutik   -   Danbolig   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   MR, Niels Ove   -   Seesafe   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lollands Bank   -   Cafe Klint   -   Kaffebønnen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Socialdemokratiet   -   Kai Døssing   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   MF Maskinservice   -   J.A.Entreprenøren   -   Eurotrading DK ApS   -   Brian´s Dyrecenter   -   Restaurant Snekken   -   OT Skabe   -  

Scarlet Pleasure til Vordingborg Festuge 2018

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program