Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Danlej   -   MR, Niels Ove   -   Jens Hunsballe   -   Fru Andkjær   -   Roma   -   Jyske Bank   -   Din Skobutik   -   Jonica   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Lars Nielsen   -   Socialdemokraterne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   JDE/Cafax   -   Heramb køreskole   -   Sydsjællands Ship Service   -   Shell   -   Tid og stil   -   Kids Coolshop   -   Henriks Hvidevarer   -   Øernes Revision   -   Rema1000   -   Renova   -   Jane B   -   Danbolig   -   Brian´s Dyrecenter   -   Storstrøm Forsikring   -   Restaurant Snekken   -   DGI huset Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Tuborg   -   Lollands Bank   -   Loxam rental   -   Vordingborg kommune   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Snedker Svendsen   -   El centret   -   FE Olsen   -   Hold da helt fest   -   Arnestedet   -   MyGym   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jacobsen, tøj   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   VVSsøren   -   Danwax   -   Det Gyldne Hjørne   -   Home, Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVS Brian Johannessen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Fog trælast   -   Ole Stage el   -   Funder og Henriksen, revisor   -   VML Beton   -   Cafe Klint   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Intersport, Seiffert   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Seesafe   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fejeriet Aps   -   Filtenborg El   -   Marina Fisk   -   SOSU Nykøbing   -   Nybolig   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Palles Autokraner   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Oskar   -   Hos Kim   -   Bygma, Hvalsø   -   ITFON   -   Amigo Bar   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rådhuspub'en   -   CBG-Entreprise   -   Dansk Pyro Art   -   AjourCare   -   Peak Production   -   Slagter Zangenberg   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   Jacobsens Bageri   -   Ore Strand Camping   -   Pankas   -   JC Jensen   -   AO   -   Betty Boo   -   Taskehuset   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   De raske drenge   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   LE34   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Skousen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   FJ Byg   -   Hørkram   -   Benchmark Biler   -   Kaffebønnen   -   Tømmergården Aps   -   Phicasso, frisør   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kai Døssing   -   First Stop   -   Danmarks Borgcenter   -   Kiss Real Estate   -   Bog og Ide   -   Stage optik   -   Cafe Einstein   -   Dream Team Cleaning   -   HuaXin   -   Snacks'n Smoothie   -   Digital TV Service   -   Garant Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Skjold Burne   -   Stars   -   Karlsen   -   Show time music   -   SJEB   -   Heidis Guld og Sølv   -   Colourplus   -   Røstofte Maskiner   -   Loop Fitness Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Thorsvang   -   Kim Skovgaard Hansen   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program