Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Fejeriet Aps   -   Jane B   -   Fru Andkjær   -   Sydsjællands Ship Service   -   MR, Niels Ove   -   Cafe Oskar   -   Danmarks Borgcenter   -   Bilbyen Vordingborg   -   First Stop   -   Jacobsens Bageri   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tuborg   -   Snedker Svendsen   -   Stars   -   Loxam rental   -   Tømmergården Aps   -   LE34   -   AjourCare   -   Hos Kim   -   Dansk Pyro Art   -   FE Olsen   -   Kids Coolshop   -   Lollands Bank   -   Danlej   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg kommune   -   AO   -   Øernes Revision   -   Cafe Klint   -   El centret   -   Din Skobutik   -   Renova   -   Kayser og Thorsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Pankas   -   Filtenborg El   -   MyGym   -   Ore Strand Camping   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   HuaXin   -   Palles Autokraner   -   Kop og Kande   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   Peak Production   -   FJ Byg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Socialdemokraterne   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Frede Andersen & Søn   -   HomeOptik's brillebus   -   Kafé Ann'en   -   Thorsvang   -   Snacks'n Smoothie   -   VVSsøren   -   Cafe Einstein   -   Phicasso, frisør   -   OT Skabe   -   Jacobsen, tøj   -   Colourplus   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Home, Vordingborg   -   Fog trælast   -   Danbolig   -   DGI huset Vordingborg   -   CoPrint   -   Jyske Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Restaurant Snekken   -   Storstrøm Forsikring   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   Shell   -   Nybolig   -   Marina Fisk   -   Jens Hunsballe   -   Seesafe   -   Tid og stil   -   De raske drenge   -   SJEB   -   Stage optik   -   Henriks Hvidevarer   -   Karlsen   -   VVS Brian Johannessen   -   Show time music   -   Møns Bank   -   Kaffebønnen   -   ITFON   -   Arnestedet   -   Bygma, Hvalsø   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Roma   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Borgens Blomsterbinderi   -   VML Beton   -   Kai Døssing   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Digital TV Service   -   Bog og Ide   -   Taskehuset   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lev-vel Sjælland   -   Skousen   -   CBG-Entreprise   -   Slagter Zangenberg   -   Bycentrum Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   O.P. Ejendomsservice   -   Heramb køreskole   -   GF Forsikring   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Amigo Bar   -   Brian´s Dyrecenter   -   Intersport, Seiffert   -   Betty Boo   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg Boligselskab   -   SOSU Nykøbing   -   Røstofte Maskiner   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danwax   -   Garant Vordingborg   -   JC Jensen   -   Jonica   -   Rådhuspub'en   -   Kiss Real Estate   -   Hørkram   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Skjold Burne   -   Hold da helt fest   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Ole Stage el   -  

I løbet af 2017 har trioen, bestående af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone, ikke skuffet de danske popfans, men trofast leveret hit på hit på hit. Det blev cementeret til Danish Music Awards, hvor Scarlet Pleasure modtog prisen for Årets Danske Hit (’Deja Vu’). Og bandet, der blev dannet da drengene gik i 8. klasse, blev også hædret som Årets Danske Gruppe 2017.

Scarlet Pleasure spiller mandag aften.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program