Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Colourplus   -   Franks Auto   -   Salg2salg   -   Skjold Burne   -   Snacks'n Smoothie   -   Vordingborg Køkkenet   -   Øernes Revision   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Betty Boo   -   Ore Strand Camping   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Candy Vordingborg   -   Kai Døssing   -   MF Maskinservice   -   Rema1000   -   Ole Stage el   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVS Lars Nielsen   -   Paraffinhuset   -   Tandlægehuset   -   Frede Andersen & Søn   -   Bentes Systue   -   Shell   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Restaurant Snekken   -   PortvinSyd   -   Lollands Bank   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Kim Skovgaard Hansen   -   FE Olsen   -   ITFON   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Danbolig   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Tid og stil   -   Arnestedet   -   Strikkelade   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   McDonald's Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   De raske drenge   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Henriks Hvidevarer   -   Peak Production   -   Home, Vordingborg   -   Jonica   -   HomeOptik's brillebus   -   Fru Andkjær Blomster   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Seesafe   -   Nybolig   -   Det Gyldne Hjørne   -   Taskehuset   -   Phicasso, frisør   -   Jacobsen   -   Loxam rental   -   Showtime Music & Event   -   First Stop   -   Hos Kim   -   Sydsjællands Ship Service   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   JC Jensen   -   Røstofte Maskiner   -   Jane B   -   Circle K   -   Benchmark Biler   -   Dream Team Cleaning   -   HuaXin   -   OT Skabe   -   Bog og Idé   -   Vordingborg Låseservice   -   Pankas   -   CP Bådformidling   -   MR, Niels Ove   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Din Skobutik   -   Lev-Vel Sjælland   -   Materialepladsen A/S   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kayser og Thorsen   -   Cafe Klint   -   Karlsen   -   Rådhuspub'en   -   Fejeriet Aps   -   LE34   -   Roma   -   Socialdemokraterne   -   Othello Konditoriet   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Karl Mertz   -   Vordingborg Ishus   -   VVSsøren   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kaffebønnen   -   SJEB   -   Stars   -   Stage optik   -   Fibia   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møns Bank   -   Viking Malt A/S   -   Tuborg   -   Kafé Ann'en   -   VML Beton   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Cafe La Buffalo   -   Intersport, Seiffert   -   Danlej   -   Hold da helt fest   -   Snedker Svendsen   -   Amigo Bar   -   Jens Hunsballe   -   Filtenborg El   -   Kop og Kande   -   Carsten Jensen Biler   -   Ingemann's Bilpleje   -   O.P. Ejendomsservice   -   Hørkram   -   JDE/Cafax   -   DFM Vordingborg Aps   -   Bycentrum Vordingborg   -   Borgens Blomster   -   Kids Coolshop   -   Palles Autokraner   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Thorsvang   -   Maler Rasmussen   -   Garant Vordingborg   -   Mono Group   -   Brian´s Dyrecenter   -   El centret   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg kommune   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.