Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                JDE/Cafax   -   O.P. Ejendomsservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Frede Andersen & Søn   -   Lollands Bank   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dream Team Cleaning   -   Colourplus   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bycentrum Vordingborg   -   Betty Boo   -   First Stop   -   Snacks'n Smoothie   -   Kafé Ann'en   -   LE34   -   Heidis Guld og Sølv   -   Øernes Revision   -   Danlej   -   Skousen   -   Storstrøm Forsikring   -   Funder og Henriksen, revisor   -   CBG-Entreprise   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Ore Strand Camping   -   Stars   -   FE Olsen   -   Bygma, Hvalsø   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   VVSsøren   -   Dansk Pyro Art   -   Nybolig   -   FJ Byg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Din Skobutik   -   Ole Stage el   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   Snedker Svendsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kai Døssing   -   Kayser og Thorsen   -   Shell   -   Karlsen   -   Jacobsens Bageri   -   Kop og Kande   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bog og Ide   -   Cafe Einstein   -   AjourCare   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Jane B   -   VVS Lars Nielsen   -   Arnestedet   -   Phicasso, frisør   -   VML Beton   -   Amigo Bar   -   Slagter Zangenberg   -   Renova   -   Tømrer Hyldgaard   -   Danwax   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Brian´s Dyrecenter   -   SJEB   -   HuaXin   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Loxam rental   -   DGI huset Vordingborg   -   CoPrint   -   SOSU Nykøbing   -   JC Jensen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   Show time music   -   Jens Hunsballe   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Danbolig   -   Digital TV Service   -   Røstofte Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Seesafe   -   Benchmark Biler   -   Henriks Hvidevarer   -   Tømmergården Aps   -   Fog trælast   -   Filtenborg El   -   Palles Autokraner   -   Det Gyldne Steakhouse   -   El centret   -   Socialdemokraterne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jyske Bank   -   Tid og stil   -   Stage optik   -   Garant Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Jacobsen, tøj   -   Marina Fisk   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kids Coolshop   -   OT Skabe   -   GF Forsikring   -   MyGym   -   Fejeriet Aps   -   Roma   -   Thorsvang   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Taskehuset   -   AO   -   Hold da helt fest   -   De raske drenge   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVS Brian Johannessen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Heramb køreskole   -   Cafe Klint   -   Rema1000   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg kommune   -   Tuborg   -   Bilbyen Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   Møns Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Hørkram   -   Jonica   -   Danmarks Borgcenter   -   Lev-vel Sjælland   -   Restaurant Snekken   -   ITFON   -   MR, Niels Ove   -   Skjold Burne   -   Kiss Real Estate   -   HomeOptik's brillebus   -   Hos Kim   -   Peak Production   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.