Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Peak Production   -   Cafe Einstein   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Heidis Guld og Sølv   -   Røstofte Maskiner   -   Fru Andkjær   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Henriks Hvidevarer   -   Tømmergården Aps   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   FJ Byg   -   VVS Brian Johannessen   -   VVS Lars Nielsen   -   Palles Autokraner   -   Amigo Bar   -   VML Beton   -   Phicasso, frisør   -   MR, Niels Ove   -   Fog trælast   -   Stage optik   -   Heramb køreskole   -   Hold da helt fest   -   Renova   -   Rema1000   -   Danwax   -   Karlsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Snedker Svendsen   -   Olsen's haveservice   -   Lev-vel Sjælland   -   DGI huset Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   ITFON   -   Hos Kim   -   Pankas   -   Jacobsens Bageri   -   HuaXin   -   Intersport, Seiffert   -   Kai Døssing   -   CBG-Entreprise   -   Benchmark Biler   -   Fejeriet Aps   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Klint   -   OT Skabe   -   Bog og Ide   -   Privatvask   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Din Skobutik   -   Paraffinhuset   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Roma   -   SJEB   -   Lollands Bank   -   Shell   -   Jyske Bank   -   Sydsjællands Ship Service   -   Filtenborg El   -   Nybolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Jane B   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Show time music   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   AO   -   Kafé Ann'en   -   Jonica   -   Bycentrum Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Digital TV Service   -   Danmarks Borgcenter   -   Cafe Oskar   -   MyGym   -   Klokkeblomst   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Steakhouse   -   LE34   -   De raske drenge   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Loxam rental   -   FE Olsen   -   Øernes Revision   -   Kayser og Thorsen   -   Restaurant Snekken   -   Bygma, Hvalsø   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Låseservice   -   CoPrint   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bilbyen Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Møns Bank   -   AjourCare   -   Taskehuset   -   Jacobsen, tøj   -   Garant Vordingborg   -   Stars   -   Det Gyldne Hjørne   -   Danlej   -   Pribo-huset   -   Thorsvang   -   SOSU Nykøbing   -   Ore Strand Camping   -   Betty Boo   -   Seesafe   -   Ole Stage el   -   O.P. Ejendomsservice   -   Dansk Pyro Art   -   Dream Team Cleaning   -   Cafax/JDE   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kids Coolshop   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Colourplus   -   First Stop   -   Skousen   -   GF Forsikring   -   Danbolig   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg kommune   -   Othello Konditoriet   -   Tømrer Hyldgaard   -   Storstrøm Forsikring   -   JC Jensen   -   Snacks'n Smoothie   -   Home, Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   El centret   -   Arnestedet   -   Tuborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Kiss Real Estate   -   Jens Hunsballe   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Rådhuspub'en   -   Tid og stil   -   Hørkram   -   Kop og Kande   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.