Tak til vores sponsorer og annoncører:
                VVSsøren   -   OT Skabe   -   Hørkram   -   Kiss Real Estate   -   Cafe Oskar   -   Pankas   -   JDE/Cafax   -   Hos Kim   -   Slagter Zangenberg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Telmore   -   Vordingborg Køkkenet   -   Seesafe   -   JC Jensen   -   Peak Production   -   Vordingborg kommune   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bog og Ide   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Intersport, Seiffert   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heidis Guld og Sølv   -   SJEB   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kids Coolshop   -   Henriks Hvidevarer   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jyske Bank   -   AjourCare   -   Brian´s Dyrecenter   -   Loxam rental   -   Danlej   -   Filtenborg El   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Socialdemokraterne   -   Røstofte Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Frede Andersen & Søn   -   MR, Niels Ove   -   SOSU Nykøbing   -   Øernes Revision   -   Show time music   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   ITFON   -   Bycentrum Vordingborg   -   MyGym   -   Tuborg   -   Kaffebønnen   -   CoPrint   -   El centret   -   Dansk Pyro Art   -   Betty Boo   -   Palles Autokraner   -   Hold da helt fest   -   De raske drenge   -   Vordingborg Låseservice   -   Fru Andkjær   -   Lev-vel Sjælland   -   Othello Konditoriet   -   Jane B   -   Fog trælast   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Lollands Bank   -   VVS Lars Nielsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dream Team Cleaning   -   Tid og stil   -   Stage optik   -   HomeOptik's brillebus   -   Kayser og Thorsen   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.