Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Tømrer Hyldgaard   -   El centret   -   Marina Fisk   -   Jane B   -   Restaurant Snekken   -   SOSU Nykøbing   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jyske Bank   -   Hos Kim   -   Thorsvang   -   Pankas   -   JC Jensen   -   VML Beton   -   Jacobsens Bageri   -   Kai Døssing   -   Fru Andkjær   -   Colourplus   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   FJ Byg   -   Shell   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   OT Skabe   -   Cafe Klint   -   Jonica   -   Kafé Ann'en   -   Paraffinhuset   -   AjourCare   -   Hørkram   -   JDE/Cafax   -   LE34   -   Tid og stil   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Danlej   -   HomeOptik's brillebus   -   Storstrøm Forsikring   -   Benchmark Biler   -   First Stop   -   Hold da helt fest   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Home, Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Danwax   -   VVSsøren   -   VVS Brian Johannessen   -   Rema1000   -   Arnestedet   -   Heramb køreskole   -   Show time music   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stage optik   -   SJEB   -   CoPrint   -   Dansk Pyro Art   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Seesafe   -   Jacobsen, tøj   -   Peak Production   -   Fog trælast   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bog og Ide   -   Betty Boo   -   Vordingborg kommune   -   DGI huset Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   MR, Niels Ove   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafe Oskar   -   Frede Andersen & Søn   -   Møns Bank   -   Nybolig   -   HuaXin   -   MyGym   -   Ore Strand Camping   -   FE Olsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kop og Kande   -   Skjold Burne   -   Cafe Einstein   -   Bilbyen Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Amigo Bar   -   Kayser og Thorsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Øernes Revision   -   Rådhuspub'en   -   Roma   -   Skousen   -   Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   Phicasso, frisør   -   Taskehuset   -   Vordingborg Boligselskab   -   CBG-Entreprise   -   Loxam rental   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Fejeriet Aps   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   Karlsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Dream Team Cleaning   -   Lollands Bank   -   Snacks'n Smoothie   -   Stars   -   Snedker Svendsen   -   Lev-vel Sjælland   -   Røstofte Maskiner   -   GF Forsikring   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Danmarks Borgcenter   -   Kids Coolshop   -   VVS Lars Nielsen   -   Tuborg   -   Filtenborg El   -   Danbolig   -   Sydsjællands Ship Service   -   Garant Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bycentrum Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Ole Stage el   -   Digital TV Service   -   Socialdemokraterne   -   Heidis Guld og Sølv   -   Renova   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Køkkenet   -   AO   -   De raske drenge   -   Kiss Real Estate   -   Othello Konditoriet   -   Tømmergården Aps   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.