Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                HomeOptik's brillebus   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VVS Brian Johannessen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   GF Forsikring   -   Jonica   -   Brian´s Dyrecenter   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Ore Strand Camping   -   Intersport, Seiffert   -   Restaurant Snekken   -   FJ Byg   -   Paraffinhuset   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   SJEB   -   Palles Autokraner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Peak Production   -   Renova   -   Jacobsens Bageri   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tuborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Garant Vordingborg   -   Lollands Bank   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Din Skobutik   -   LE34   -   Rema1000   -   Nybolig   -   Kiss Real Estate   -   Karlsen   -   HuaXin   -   Cafe Klint   -   Kafé Ann'en   -   Danmarks Borgcenter   -   Hold da helt fest   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Dansk kvalitets brolægning   -   MR, Niels Ove   -   Snacks'n Smoothie   -   Danlej   -   Thorsvang   -   Bilbyen Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Fog trælast   -   Hørkram   -   Kids Coolshop   -   Storstrøm Forsikring   -   Benchmark Biler   -   VML Beton   -   Jens Hunsballe   -   Tømmergården Aps   -   Colourplus   -   Vordingborg Låseservice   -   Digital TV Service   -   Ole Stage el   -   VVS Lars Nielsen   -   Betty Boo   -   Seesafe   -   Frede Andersen & Søn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jyske Bank   -   Fejeriet Aps   -   Stars   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Taskehuset   -   Loop Fitness Vordingborg   -   De raske drenge   -   Loxam rental   -   Amigo Bar   -   Cafe Oskar   -   Heramb køreskole   -   Danbolig   -   Skousen   -   Jane B   -   Skjold Burne   -   JC Jensen   -   Bog og Ide   -   Othello Konditoriet   -   Cafe Einstein   -   El centret   -   Fru Andkjær   -   Shell   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bygma, Hvalsø   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg kommune   -   Sydsjællands Ship Service   -   Arnestedet   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Roma   -   Kop og Kande   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lev-vel Sjælland   -   Pankas   -   Dansk Pyro Art   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   AjourCare   -   Stage optik   -   Rådhuspub'en   -   Jacobsen, tøj   -   CBG-Entreprise   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Slagter Zangenberg   -   SOSU Nykøbing   -   MyGym   -   Henriks Hvidevarer   -   First Stop   -   Danwax   -   Røstofte Maskiner   -   ITFON   -   FE Olsen   -   Hos Kim   -   Snedker Svendsen   -   Kayser og Thorsen   -   Phicasso, frisør   -   Home, Vordingborg   -   CoPrint   -   Bycentrum Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   OT Skabe   -   AO   -   Dream Team Cleaning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tid og stil   -   Kaffebønnen   -   DGI huset Vordingborg   -   Filtenborg El   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Øernes Revision   -   JDE/Cafax   -   Show time music   -   Socialdemokraterne   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.