Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Thorsvang   -   Renova   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CBG-Entreprise   -   Shell   -   Kim Skovgaard Hansen   -   GF Forsikring   -   Røstofte Maskiner   -   Skjold Burne   -   Show time music   -   Danbolig   -   Marina Fisk   -   Danlej   -   Ore Strand Camping   -   Othello Konditoriet   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Fru Andkjær   -   CoPrint   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Vordingborg Køkkenet   -   Digital TV Service   -   Lev-vel Sjælland   -   Garant Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Tid og stil   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Rådhuspub'en   -   Henriks Hvidevarer   -   O.P. Ejendomsservice   -   LE34   -   SJEB   -   VVSsøren   -   Din Skobutik   -   VVS Brian Johannessen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg kommune   -   Funder og Henriksen, revisor   -   HuaXin   -   Kiss Real Estate   -   Colourplus   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stage optik   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Hold da helt fest   -   Storstrøm Forsikring   -   Heidis Guld og Sølv   -   Det Gyldne Hjørne   -   Brian´s Dyrecenter   -   AO   -   Kafé Ann'en   -   JC Jensen   -   Hos Kim   -   Cafe Einstein   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Låseservice   -   Peak Production   -   Møns Bank   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VVS Lars Nielsen   -   Fejeriet Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   MR, Niels Ove   -   Jyske Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Tuborg   -   Cafe Oskar   -   First Stop   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lollands Bank   -   Bygma, Hvalsø   -   Taskehuset   -   Paraffinhuset   -   Nybolig   -   Intersport, Seiffert   -   Skousen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Slagter Zangenberg   -   Benchmark Biler   -   FJ Byg   -   Fog trælast   -   Danwax   -   JDE/Cafax   -   DGI huset Vordingborg   -   ITFON   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Snedker Svendsen   -   Heramb køreskole   -   Jane B   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Amigo Bar   -   Ole Stage el   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Dream Team Cleaning   -   Snacks'n Smoothie   -   Jacobsens Bageri   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jonica   -   Pankas   -   VML Beton   -   Cafe Klint   -   Rema1000   -   MyGym   -   Betty Boo   -   SOSU Nykøbing   -   Danmarks Borgcenter   -   Palles Autokraner   -   Socialdemokraterne   -   Home, Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kop og Kande   -   De raske drenge   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kayser og Thorsen   -   Seesafe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FE Olsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Dansk Pyro Art   -   Arnestedet   -   Phicasso, frisør   -   Hørkram   -   Stars   -   HomeOptik's brillebus   -   Kids Coolshop   -   OT Skabe   -   Restaurant Snekken   -   Bilbyen Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   El centret   -   Jacobsen, tøj   -   AjourCare   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Roma   -   Loxam rental   -   Karlsen   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.