Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Karlsen   -   Taskehuset   -   Skjold Burne   -   Frede Andersen & Søn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Tid og stil   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VML Beton   -   Phicasso, frisør   -   First Stop   -   Othello Konditoriet   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kai Døssing   -   Heramb køreskole   -   Tømmergården Aps   -   Loxam rental   -   Hørkram   -   Nybolig   -   FE Olsen   -   Din Skobutik   -   Bilbyen Vordingborg   -   Betty Boo   -   Rådhuspub'en   -   Fru Andkjær   -   Peak Production   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Oskar   -   Lollands Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jonica   -   Fejeriet Aps   -   Socialdemokraterne   -   MyGym   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kids Coolshop   -   Bycentrum Vordingborg   -   OT Skabe   -   Bygma, Hvalsø   -   Dansk Pyro Art   -   Home, Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Shell   -   LE34   -   O.P. Ejendomsservice   -   Storstrøm Forsikring   -   Fog trælast   -   El centret   -   Pankas   -   VVSsøren   -   Palles Autokraner   -   Ole Stage el   -   Møns Bank   -   Seesafe   -   Cafe Klint   -   Intersport, Seiffert   -   Kayser og Thorsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Garant Vordingborg   -   Colourplus   -   SJEB   -   AO   -   DGI huset Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bog og Ide   -   Øernes Revision   -   Kiss Real Estate   -   Jacobsen, tøj   -   Renova   -   Danlej   -   De raske drenge   -   CBG-Entreprise   -   Roma   -   Filtenborg El   -   VVS Lars Nielsen   -   Restaurant Snekken   -   Skousen   -   Benchmark Biler   -   Kafé Ann'en   -   Danmarks Borgcenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stage optik   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Ore Strand Camping   -   Det Gyldne Hjørne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   SOSU Nykøbing   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Henriks Hvidevarer   -   AjourCare   -   Snacks'n Smoothie   -   Marina Fisk   -   Danwax   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   VVS Brian Johannessen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Dream Team Cleaning   -   Rema1000   -   FJ Byg   -   Lev-vel Sjælland   -   Jens Hunsballe   -   Arnestedet   -   CoPrint   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   JDE/Cafax   -   Tuborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kaffebønnen   -   JC Jensen   -   Show time music   -   Stars   -   MR, Niels Ove   -   ITFON   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jyske Bank   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jacobsens Bageri   -   Thorsvang   -   Vordingborg kommune   -   HomeOptik's brillebus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hos Kim   -   Hold da helt fest   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Sydsjællands Ship Service   -   Danbolig   -   Digital TV Service   -   Cafe Einstein   -   Jane B   -   Paraffinhuset   -   HuaXin   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snedker Svendsen   -   GF Forsikring   -   Amigo Bar   -   Kop og Kande   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.