Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Lev-Vel Sjælland   -   Kafé Ann'en   -   Pankas   -   AB Lauridsen Maskiner   -   MR, Niels Ove   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Othello Konditoriet   -   Tandlægehuset   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tuborg   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Danbolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Stage optik   -   Jacobsen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Paraffinhuset   -   Franks Auto   -   Palles Autokraner   -   Danlej   -   Borgens Blomster   -   Sydsjællands Ship Service   -   Loxam rental   -   FE Olsen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   LE34   -   VVS Lars Nielsen   -   Benchmark Biler   -   Verifone   -   Fru Andkjær Blomster   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Garant Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   El centret   -   Lollands Bank   -   Betty Boo   -   Showtime Music & Event   -   Vordingborg kommune   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Circle K   -   Fibia   -   Ore Strand Camping   -   Frede Andersen & Søn   -   OT Skabe   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Ingemann's Bilpleje   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   Jane B   -   HuaXin   -   VVSsøren   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   De raske drenge   -   Roma   -   Slagter Zangenberg   -   Strikkelade   -   Rema1000   -   VML Entreprise ApS   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   HomeOptik's brillebus   -   SJEB   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Hjørne   -   Mono Group   -   Filtenborg El   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tid og stil   -   Thorsvang   -   Colourplus   -   Snacks'n Smoothie   -   Cafe La Buffalo   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Heramb køreskole   -   O.P. Ejendomsservice   -   Shell   -   Nybolig   -   JDE/Cafax   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Din Skobutik   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   JC Jensen   -   Peak Production   -   Vordingborg Køkkenet   -   Intersport, Seiffert   -   Hos Kim   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Røstofte Maskiner   -   PortvinSyd   -   Karlsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Candy Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Arnestedet   -   Maler Rasmussen   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Kop og Kande   -   Donuts&Bobblez   -   Phicasso, frisør   -   Viking Malt A/S   -   Kai Døssing   -   Skjold Burne   -   Møns Bank   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Taskehuset   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Michael's Vinduespolering   -   Rådhuspub'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   Bog og Idé   -   Kayser og Thorsen   -   McDonald's Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Jonica   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Ishus   -   Dream Team Cleaning   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Ole Stage el   -   Fladså Turist A/S   -   Øernes Revision   -   DFM Vordingborg Aps   -   Nuuday A/S - Telmore   -   MF Maskinservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   First Stop   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Cafe Klint   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Seesafe   -   Karl Mertz   -   Hørkram   -   Jens Hunsballe   -   Mercoprint   -   Materialepladsen A/S   -   CP Bådformidling   -   Bentes Systue   -   Fejeriet Aps   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   ITFON   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.