Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024                 Bidrag på MobilePay 1 1 1 9 0
                Heramb køreskole   -   HuaXin   -   Jens Hunsballe   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Tandlægehjørnet   -   Hemmingsen Transport   -   Rema1000   -   Grave-Eksperten ApS   -   Jane B   -   Tøjeksperten   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Betty Boo   -   Cafe La Buffalo   -   Home, Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Lykke Service Teknik   -   Maler E & J Rasmussen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Cafe Klint   -   Ristorante Roma   -   Tuborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVSsøren   -   O.P. Ejendomsservice   -   Vordingborg Ishus   -   Othello Konditoriet   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Køreskole   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dream Team Cleaning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Showtime Music & Event   -   Cafe Einstein   -   Safe IT-Solutions   -   Phicasso, frisør   -   Tid og stil   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Mercoprint   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Franks Auto   -   First Stop   -   Radio 40 plus   -   Kafé Ann'en   -   Sydsjællands Ship Service   -   Øernes dækcenter   -   GT Motors A/S   -   Fejeriet ApS   -   JDE   -   Ole Stage el   -   DGI huset Vordingborg   -   Øernes Revision   -   VML Entreprise ApS   -   Vordingborg Kommune   -   Hos Kim   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   SJEB   -   Bentes Systue   -   Karl Mertz   -   Ingemann's Bilpleje   -   Din Skobutik   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kjærs Slibeservice   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   ITFON   -   Filtenborg El   -   Stars   -   JE Service   -   Møns Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Loxam rental   -   Hjorth's Grill   -   Bog og Idé   -   Kai Døssing   -   Youku - Sushi   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Choco Isbar   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Neder Vindinge VVS   -   Nicko-Leg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Wolt   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Benchmark Biler   -   Frede Andersen & Søn   -   TOPmanager A/S   -   OT Skabe   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Shell   -   Venstre   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   JC Jensen   -   Amigo Bar   -   JMS Maskinservice ApS   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Skønne Fusser   -   Pankas   -   De raske drenge   -   Taskehuset   -   Seesafe   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Palles Kraner   -   MF Maskinservice   -   Viking Malt A/S   -   Paraffinhuset   -   Jacobsen   -   Bruuns Studio   -   GF Forsikring   -   HuaXin   -   Karlsen   -   Henriks Hvidevarer   -   MR. Niels Ove   -   Jonica   -   Hørkram   -   Party Line   -   Rådhuspub'en   -   Danbolig   -   Røstofte Maskiner   -   Kaffebønnen   -   Holbøll   -   Nybolig   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lollands Bank   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Boligselskab   -   Colourplus   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   PortvinSyd   -  

A Rush of Coldplay til Vordingborg Festuge 2018

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.