Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Lootbox   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Bog og Idé   -   Loxam rental   -   Øernes Revision   -   JDE   -   JMS Maskinservice ApS   -   Vordingborg Net   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Restaurant Snekken   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Vordingborg Køkkenet   -   Ole Stage el   -   Lindsten El ApS   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nature Energy   -   Seesafe   -   Roma   -   Snedker Svendsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Showtime Music & Event   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Eurotrading DK ApS   -   Filtenborg El   -   Skjold Burne   -   Mono Group   -   Cafe La Buffalo   -   ITFON   -   Cafe Klint   -   Ingemann's Bilpleje   -   Hjorth's Grill   -   Home, Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Lollands Bank   -   Mercoprint   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karl Mertz   -   Bold   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bentes Systue   -   Vordingborg Boligselskab   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Kommune   -   J.A.Entreprenøren   -   Henriks Hvidevarer   -   Østen Group A/S   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Øernes dækcenter   -   First Stop   -   Socialdemokratiet   -   Phicasso, frisør   -   HomeOptik's brillebus   -   VML Entreprise ApS   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   Skønne Fusser   -   Kai Døssing   -   Jacobsen   -   Vordingborg Ishus   -   Det Gyldne Hjørne   -   BB Vikar   -   Hørkram   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Palles Autokraner   -   Diageo Denmark   -   Viking Malt A/S   -   MF Maskinservice   -   Karlsen   -   CP Bådformidling   -   Amigo Bar   -   Frede Andersen & Søn   -   Venstre   -   Intersport, Seiffert   -   Betty Boo   -   De raske drenge   -   Dream Team Cleaning   -   Sønderby Legal   -   Grave-Eksperten ApS   -   Røstofte Maskiner   -   Tuborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kids Coolshop   -   Møns Bank   -   Radio 40 plus   -   OT Skabe   -   Hos Kim   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   GF Forsikring   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   JE Service   -   Jonica   -   Verifone   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Borgens Blomster   -   Hall-gruppen   -   Pankas   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg Låseservice   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Fibia   -   Eurotrading DK ApS   -   Tandlægehjørnet   -   McDonald's Vordingborg   -   Circle K   -   Dansk kvalitets brolægning   -   JC Jensen   -   Holbøll   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Benchmark Biler   -   Taskehuset   -   Jens Hunsballe   -   Othello Konditoriet   -   Franks Auto   -   VVS Lars Nielsen   -   Colourplus   -   Shell   -   Strikkelade   -   Stage optik   -   Funder og Henriksen, revisor   -   SJEB   -   Café Guldgåsen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jane B   -   Michael's Vinduespolering   -   PortvinSyd   -   Fejeriet Aps   -   Danbolig   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Ore Strand Camping   -   Kyse Kloak og anlæg   -   MR, Niels Ove   -   Rådhuspub'en   -   Beck's Service   -   Materialepladsen A/S   -   Tid og stil   -   Bruuns Studio   -   Stars   -   Hansen & Co   -   Brian´s Dyrecenter   -   HuaXin   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   VVSsøren   -   Rema1000   -   Kvickly Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   DGI huset Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Safe IT-Solutions   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kaffebønnen   -   Insatech A/S   -   Kayser og Thorsen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -  

A Rush of Coldplay til Vordingborg Festuge 2018

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.