Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Palles Autokraner   -   Hørkram   -   Show time music   -   Røstofte Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   VVSsøren   -   Loxam rental   -   Lollands Bank   -   Tuborg   -   Øernes Revision   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Pankas   -   Fejeriet Aps   -   Othello Konditoriet   -   De raske drenge   -   Hold da helt fest   -   Kiss Real Estate   -   JC Jensen   -   Fru Andkjær   -   SJEB   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kayser og Thorsen   -   Filtenborg El   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Køkkenet   -   Fog trælast   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Peak Production   -   Vordingborg Låseservice   -   Seesafe   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk Pyro Art   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.