Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kim Skovgaard Hansen   -   Øernes Revision   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danlej   -   Brian´s Dyrecenter   -   Pankas   -   Loxam rental   -   Kafé Ann'en   -   Sydsjællands Ship Service   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stage optik   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jacobsen, tøj   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Peak Production   -   FE Olsen   -   VML Beton   -   Lollands Bank   -   Danbolig   -   Bygma, Hvalsø   -   Hørkram   -   LE34   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kaffebønnen   -   AjourCare   -   Karlsen   -   Bog og Ide   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Shell   -   Tømrer Hyldgaard   -   VVS Lars Nielsen   -   Palles Autokraner   -   Marina Fisk   -   FJ Byg   -   GF Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Kiss Real Estate   -   Show time music   -   Seesafe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Røstofte Maskiner   -   DGI huset Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Bycentrum Vordingborg   -   Skousen   -   Othello Konditoriet   -   MyGym   -   Kai Døssing   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVS Brian Johannessen   -   Renova   -   Colourplus   -   Amigo Bar   -   JC Jensen   -   Frede Andersen & Søn   -   Filtenborg El   -   Restaurant Snekken   -   Hold da helt fest   -   Cafe Klint   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hos Kim   -   Digital TV Service   -   Vordingborg Låseservice   -   HomeOptik's brillebus   -   Storstrøm Forsikring   -   Fejeriet Aps   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Ore Strand Camping   -   Dream Team Cleaning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Intersport, Seiffert   -   Danwax   -   Danmarks Borgcenter   -   Kop og Kande   -   Henriks Hvidevarer   -   Thorsvang   -   Fru Andkjær Blomster   -   Jyske Bank   -   Cafe Oskar   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Møns Bank   -   Vordingborg kommune   -   HuaXin   -   Roma   -   CBG-Entreprise   -   Home, Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Jane B   -   Dansk Pyro Art   -   Tuborg   -   OT Skabe   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tømmergården Aps   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Skjold Burne   -   Tid og stil   -   Borgens Blomsterbinderi   -   CoPrint   -   ITFON   -   Paraffinhuset   -   Lev-vel Sjælland   -   First Stop   -   SOSU Nykøbing   -   Jonica   -   Taskehuset   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   De raske drenge   -   Heramb køreskole   -   SJEB   -   Snedker Svendsen   -   Arnestedet   -   Rema1000   -   El centret   -   Nybolig   -   AO   -   Rådhuspub'en   -   Jacobsens Bageri   -   VVSsøren   -   Bilbyen Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Betty Boo   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stars   -   Ole Stage el   -   Jens Hunsballe   -   Din Skobutik   -   Garant Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Slagter Zangenberg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kids Coolshop   -   Fog trælast   -   Socialdemokraterne   -   Snacks'n Smoothie   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Vordingborg Boligselskab   -  

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.