Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                VVSsøren   -   Kayser og Thorsen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Karlsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rema1000   -   O.P. Ejendomsservice   -   MF Maskinservice   -   Restaurant Snekken   -   Skjold Burne   -   Borgens Blomster   -   Cafe La Buffalo   -   Rådhuspub'en   -   Tid og stil   -   Palles Autokraner   -   Kyse Kloak og anlæg   -   HuaXin   -   Vordingborg Net   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Viking Malt A/S   -   Ole Stage el   -   Phicasso, frisør   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stage optik   -   VML Entreprise ApS   -   Det Gyldne Steakhouse   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Frede Andersen & Søn   -   Strikkelade   -   Michael's Vinduespolering   -   Kaffebønnen   -   Venstre   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Insatech A/S   -   Bentes Systue   -   Loxam rental   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tandlægehuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Café Guldgåsen   -   Møns Bank   -   Skønne Fusser   -   Showtime Music & Event   -   Kids Coolshop   -   Hørkram   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Safe IT-Solutions   -   OT Skabe   -   HomeOptik's brillebus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Amigo Bar   -   Lindsten El ApS   -   Seesafe   -   Eurotrading DK ApS   -   De raske drenge   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   SJEB   -   JDE   -   Din Skobutik   -   Bog og Idé   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Snedker Svendsen   -   ITFON   -   Dansk kvalitets brolægning   -   PortvinSyd   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Circle K   -   Tuborg   -   Kafé Ann'en   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Øernes Revision   -   El centret   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Intersport, Seiffert   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg Låseservice   -   Roma   -   Eurotrading DK ApS   -   Dream Team Cleaning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Karl Mertz   -   Vordingborg Boligselskab   -   Taskehuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Colourplus   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Socialdemokratiet   -   Jane B   -   Hansen & Co   -   Home, Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   First Stop   -   Cafe Klint   -   Grave-Eksperten ApS   -   Ore Strand Camping   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Jonica   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jens Hunsballe   -   GF Forsikring   -   JC Jensen   -   Øernes dækcenter   -   Mercoprint   -   Brian´s Dyrecenter   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Pankas   -   Nature Energy   -   Stars   -   PeakPro   -   Betty Boo   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Ishus   -   Paraffinhuset   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Franks Auto   -   Hos Kim   -   Jacobsen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   MR, Niels Ove   -   Danbolig   -   Lollands Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Materialepladsen A/S   -   Shell   -   Mono Group   -   Henriks Hvidevarer   -   Benchmark Biler   -   Fejeriet Aps   -   Hjorth's Grill   -   Hold da helt fest   -   HuaXin   -  

A Rush of Coldplay til Vordingborg Festuge 2018

Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans.

Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen. Den flotte respons og de meget overvældende, positive kommentarer fra publikum er et udtryk for at bandet har sin berettigelse.

Er du fan af Coldplay, er det et must at opleve A Rush Of Coldplay, der spiller onsdag aften.