Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Fru Andkjær   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hold da helt fest   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hørkram   -   Fog trælast   -   Seesafe   -   Bycentrum Vordingborg   -   De raske drenge   -   Filtenborg El   -   Lollands Bank   -   Loxam rental   -   AB Lauridsen Maskiner   -   SJEB   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg kommune   -   Peak Production   -   Kiss Real Estate   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk Pyro Art   -   Øernes Revision   -   VVSsøren   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Show time music   -   Fejeriet Aps   -  

Nærmere præsenation er nok ikke nødvendig – her bliver liv og glade dage med de lokale Butterflies og Trio Sussi og Leo på scenen til Sildebordet lørdag i Vordingborg Festuge 2018.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program