Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                VML Entreprise ApS   -   Othello Konditoriet   -   PeakPro   -   MF Maskinservice   -   MR, Niels Ove   -   VVSsøren   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Mercoprint   -   Eurotrading DK ApS   -   Tuborg   -   Kaffebønnen   -   First Stop   -   Skønne Fusser   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Stars   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Vordingborg Ishus   -   OT Skabe   -   Filtenborg El   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Phicasso, frisør   -   Grave-Eksperten ApS   -   Ore Strand Camping   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Pankas   -   Bentes Systue   -   Showtime Music & Event   -   Kafé Ann'en   -   JC Jensen   -   Materialepladsen A/S   -   HuaXin   -   Karl Mertz   -   Home, Vordingborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danbolig   -   Karlsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Henriks Hvidevarer   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Circle K   -   Colourplus   -   Nature Energy   -   Paraffinhuset   -   Mono Group   -   Lollands Bank   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kayser og Thorsen   -   Ole Stage el   -   Kyse Kloak og anlæg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Vordingborg Låseservice   -   Insatech A/S   -   Øernes Revision   -   PortvinSyd   -   Dream Team Cleaning   -   Viking Malt A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   HuaXin   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Michael's Vinduespolering   -   Bog og Idé   -   Taskehuset   -   Jane B   -   Din Skobutik   -   SJEB   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   HomeOptik's brillebus   -   Hos Kim   -   De raske drenge   -   Dansk kvalitets brolægning   -   GF Forsikring   -   Vordingborg Køkkenet   -   Betty Boo   -   Lindsten El ApS   -   Jacobsen   -   Hansen & Co   -   Hjorth's Grill   -   Vordingborg Boligselskab   -   Ingemann's Bilpleje   -   Autohjørnet Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kids Coolshop   -   Roma   -   Snedker Svendsen   -   Jens Hunsballe   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes dækcenter   -   Palles Autokraner   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Venstre   -   ITFON   -   Tandlægehuset   -   Stage optik   -   Café Guldgåsen   -   Restaurant Snekken   -   Strikkelade   -   Fejeriet Aps   -   Socialdemokratiet   -   El centret   -   Eurotrading DK ApS   -   Kai Døssing   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Net   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Franks Auto   -   Safe IT-Solutions   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Skjold Burne   -   Cafe La Buffalo   -   JDE   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jonica   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Seesafe   -   Amigo Bar   -   Røstofte Maskiner   -   Intersport, Seiffert   -   Rema1000   -   Heramb køreskole   -   Borgens Blomster   -   Møns Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Hørkram   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Shell   -  

Sussi og Leo + Butterflies til Sildebordet i Vordingborg Festuge 2018

Nærmere præsenation er nok ikke nødvendig – her bliver liv og glade dage med de lokale Butterflies og Trio Sussi og Leo på scenen til Sildebordet lørdag i Vordingborg Festuge 2018.

Hold øje med opdaterede tider og se hele musikprogrammet her: vfu.dk/program