Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Dansk kvalitets brolægning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AjourCare   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jane B   -   VVS Lars Nielsen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Røstofte Maskiner   -   Palles Autokraner   -   JC Jensen   -   Show time music   -   Frede Andersen & Søn   -   Fru Andkjær   -   Dansk Pyro Art   -   Kaffebønnen   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Filtenborg El   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   OT Skabe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lollands Bank   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Socialdemokraterne   -   Hold da helt fest   -   Kids Coolshop   -   De raske drenge   -   MyGym   -   Vordingborg kommune   -   JDE/Cafax   -   Kayser og Thorsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hos Kim   -   Bog og Ide   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg Boligselskab   -   Loxam rental   -   SOSU Nykøbing   -   Benchmark Biler   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Låseservice   -   Tuborg   -   Betty Boo   -   Telmore   -   Øernes Revision   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fog trælast   -   Danlej   -   Brian´s Dyrecenter   -   Seesafe   -   Jyske Bank   -   Pankas   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Othello Konditoriet   -   Dream Team Cleaning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VVSsøren   -   Kiss Real Estate   -   SJEB   -   Hørkram   -   MR, Niels Ove   -   CoPrint   -   Peak Production   -   Intersport, Seiffert   -   Tid og stil   -   Lev-vel Sjælland   -   Stage optik   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.