Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                JMS Maskinservice ApS   -   Brian´s Dyrecenter   -   Restaurant Snekken   -   Verifone   -   Strikkelade   -   VVS Lars Nielsen   -   Bog og Idé   -   Viking Malt A/S   -   DGI huset Vordingborg   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Insatech A/S   -   Bruuns Studio   -   ITFON   -   Socialdemokratiet   -   Ole Stage el   -   SJEB   -   Kvickly Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Nature Energy   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Borgens Blomster   -   HuaXin   -   O.P. Ejendomsservice   -   Sønderby Legal   -   Eurotrading DK ApS   -   BB Vikar   -   Holbøll   -   Bold   -   Beck's Service   -   Jane B   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Grave-Eksperten ApS   -   Jonica   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Mono Group   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Køkkenet   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Pankas   -   Betty Boo   -   Dream Team Cleaning   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kai Døssing   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Vordingborg Ishus   -   Østen Group A/S   -   Karl Mertz   -   Møns Bank   -   Hansen & Co   -   De raske drenge   -   MF Maskinservice   -   Phicasso, frisør   -   Lindsten El ApS   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lollands Bank   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Café Guldgåsen   -   JC Jensen   -   Eurotrading DK ApS   -   First Stop   -   Lootbox   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skønne Fusser   -   Din Skobutik   -   Radio 40 plus   -   Henriks Hvidevarer   -   GF Forsikring   -   VML Entreprise ApS   -   JDE   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   VVSsøren   -   Stars   -   Sydsjællands Ship Service   -   Palles Autokraner   -   Home, Vordingborg   -   Vordingborg Kommune   -   Benchmark Biler   -   Jacobsen   -   Fejeriet Aps   -   Cafe Klint   -   Rema1000   -   Franks Auto   -   Safe IT-Solutions   -   CP Bådformidling   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Vordingborg Net   -   Hjorth's Grill   -   Jens Hunsballe   -   Rådhuspub'en   -   Taskehuset   -   Fibia   -   Seesafe   -   Venstre   -   MR, Niels Ove   -   Skjold Burne   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Othello Konditoriet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Loxam rental   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Øernes Revision   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Heramb køreskole   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Filtenborg El   -   Kids Coolshop   -   Shell   -   JE Service   -   J.A.Entreprenøren   -   Amigo Bar   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Hos Kim   -   Mercoprint   -   Kaffebønnen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kafé Ann'en   -   Øernes dækcenter   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   PortvinSyd   -   Materialepladsen A/S   -   Roma   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Circle K   -   Cafe La Buffalo   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Colourplus   -   Danbolig   -   Michael's Vinduespolering   -   Tandlægehjørnet   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Tuborg   -   Paraffinhuset   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tid og stil   -   Ore Strand Camping   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Karlsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Hall-gruppen   -   Intersport, Seiffert   -   Stage optik   -   Kayser og Thorsen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   Hørkram   -   McDonald's Vordingborg   -   Ingemann's Bilpleje   -   Showtime Music & Event   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Diageo Denmark   -  

We Will Rock You! – Queen Machine til Vordingborg Festuge 2018

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.