Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Show time music   -   Kiss Real Estate   -   LE34   -   Seesafe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tuborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Det Gyldne Hjørne   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   OT Skabe   -   Jane B   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dansk Pyro Art   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Frede Andersen & Søn   -   AO   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Ole Stage el   -   Pankas   -   Othello Konditoriet   -   HomeOptik's brillebus   -   Paraffinhuset   -   Kaffebønnen   -   Hørkram   -   Kids Coolshop   -   JC Jensen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jacobsen, tøj   -   CBG-Entreprise   -   Bycentrum Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Rema1000   -   AB Lauridsen Maskiner   -   JDE/Cafax   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg Boligselskab   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   First Stop   -   Storstrøm Forsikring   -   Hos Kim   -   Bygma, Hvalsø   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Skousen   -   Home, Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Karlsen   -   FE Olsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Kayser og Thorsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Snedker Svendsen   -   AjourCare   -   Cafe Einstein   -   DGI huset Vordingborg   -   FJ Byg   -   Taskehuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Tømmergården Aps   -   Jonica   -   Jyske Bank   -   Lollands Bank   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fog trælast   -   Stage optik   -   MyGym   -   Thorsvang   -   GF Forsikring   -   ITFON   -   Filtenborg El   -   Nybolig   -   Brian´s Dyrecenter   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Amigo Bar   -   Bog og Ide   -   Fru Andkjær   -   SJEB   -   Lev-vel Sjælland   -   Bilbyen Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Garant Vordingborg   -   Stars   -   Marina Fisk   -   Skjold Burne   -   Røstofte Maskiner   -   Phicasso, frisør   -   Colourplus   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danwax   -   Arnestedet   -   Slagter Zangenberg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Heidis Guld og Sølv   -   Henriks Hvidevarer   -   Snacks'n Smoothie   -   VVSsøren   -   VML Beton   -   Cafe Klint   -   Jacobsens Bageri   -   Kafé Ann'en   -   Danbolig   -   Møns Bank   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   CoPrint   -   Palles Autokraner   -   De raske drenge   -   Øernes Revision   -   Vordingborg kommune   -   Sydsjællands Ship Service   -   Renova   -   Intersport, Seiffert   -   Loxam rental   -   Socialdemokraterne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hold da helt fest   -   Peak Production   -   Vordingborg Låseservice   -   VVS Brian Johannessen   -   Rådhuspub'en   -   Betty Boo   -   Kop og Kande   -   Din Skobutik   -   Tid og stil   -   Ore Strand Camping   -   Shell   -   Fejeriet Aps   -   Restaurant Snekken   -   Benchmark Biler   -   Roma   -   Vordingborg Køkkenet   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Digital TV Service   -   El centret   -   MR, Niels Ove   -   Danlej   -   Kai Døssing   -   HuaXin   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.