Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jens Hunsballe   -   Taskehuset   -   Jacobsen, tøj   -   JC Jensen   -   Jane B   -   HuaXin   -   Frede Andersen & Søn   -   Rådhuspub'en   -   Nybolig   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Othello Konditoriet   -   Kai Døssing   -   Danlej   -   Kayser og Thorsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kafé Ann'en   -   VVSsøren   -   Lollands Bank   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Ole Stage el   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Cafe Klint   -   Jonica   -   VML Beton   -   VVS Brian Johannessen   -   Loxam rental   -   Vordingborg Låseservice   -   Thorsvang   -   Henriks Hvidevarer   -   Marina Fisk   -   Karlsen   -   Fejeriet Aps   -   JDE/Cafax   -   EDC, Poul Erik Bech   -   GF Forsikring   -   Skjold Burne   -   Stars   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tid og stil   -   Fru Andkjær   -   Tømrer Hyldgaard   -   MyGym   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Betty Boo   -   Phicasso, frisør   -   Colourplus   -   De raske drenge   -   Skousen   -   Bygma, Hvalsø   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dansk Pyro Art   -   CoPrint   -   Hos Kim   -   Bycentrum Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   VVS Lars Nielsen   -   Rema1000   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Heramb køreskole   -   Socialdemokraterne   -   Hold da helt fest   -   Stage optik   -   Fog trælast   -   Intersport, Seiffert   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Home, Vordingborg   -   Snacks'n Smoothie   -   Roma   -   Kaffebønnen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   DGI huset Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jyske Bank   -   Danbolig   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Køkkenet   -   FE Olsen   -   Din Skobutik   -   Seesafe   -   Tømmergården Aps   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tuborg   -   LE34   -   Øernes Revision   -   Kids Coolshop   -   Peak Production   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bog og Ide   -   Garant Vordingborg   -   Danwax   -   Storstrøm Forsikring   -   Shell   -   Paraffinhuset   -   Renova   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   ITFON   -   Dream Team Cleaning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Restaurant Snekken   -   Danmarks Borgcenter   -   Kiss Real Estate   -   SOSU Nykøbing   -   Amigo Bar   -   CBG-Entreprise   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   Cafe Einstein   -   Arnestedet   -   SJEB   -   Møns Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Pankas   -   El centret   -   Filtenborg El   -   Digital TV Service   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Jacobsens Bageri   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Hjørne   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg kommune   -   Show time music   -   Slagter Zangenberg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Hørkram   -   AjourCare   -   Kop og Kande   -   FJ Byg   -   OT Skabe   -   Bilbyen Vordingborg   -   AO   -   Ore Strand Camping   -   First Stop   -   Leif Pedersen Biler A/S   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.