Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Betty Boo   -   Peak Production   -   Loxam rental   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fog trælast   -   CoPrint   -   Taskehuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   Phicasso, frisør   -   Seesafe   -   HuaXin   -   Bilbyen Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Ore Strand Camping   -   DGI huset Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Møns Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kaffebønnen   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Heramb køreskole   -   Frede Andersen & Søn   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Shell   -   Vordingborg kommune   -   Sydsjællands Ship Service   -   Othello Konditoriet   -   Stars   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Benchmark Biler   -   Øernes Revision   -   Roma   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Einstein   -   Skousen   -   Digital TV Service   -   Rådhuspub'en   -   Røstofte Maskiner   -   Kafé Ann'en   -   Dream Team Cleaning   -   FE Olsen   -   Tuborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Rema1000   -   GF Forsikring   -   Vordingborg Boligselskab   -   Snedker Svendsen   -   Hørkram   -   Cafe Oskar   -   Kiss Real Estate   -   VVS Brian Johannessen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Cafe Klint   -   OT Skabe   -   SOSU Nykøbing   -   Tømmergården Aps   -   MyGym   -   Hos Kim   -   Thorsvang   -   Danlej   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   Din Skobutik   -   Restaurant Snekken   -   Garant Vordingborg   -   Snacks'n Smoothie   -   JC Jensen   -   Jonica   -   Jyske Bank   -   Fejeriet Aps   -   Colourplus   -   Pankas   -   MR, Niels Ove   -   Nybolig   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Home, Vordingborg   -   Ole Stage el   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Skjold Burne   -   Danbolig   -   Storstrøm Forsikring   -   LE34   -   Palles Autokraner   -   Arnestedet   -   Hold da helt fest   -   Jacobsens Bageri   -   Kayser og Thorsen   -   VVSsøren   -   Lollands Bank   -   HomeOptik's brillebus   -   AjourCare   -   Intersport, Seiffert   -   De raske drenge   -   Fru Andkjær   -   Paraffinhuset   -   Danwax   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   JDE/Cafax   -   Bycentrum Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Filtenborg El   -   Tømrer Hyldgaard   -   Det Gyldne Hjørne   -   SJEB   -   Karlsen   -   Henriks Hvidevarer   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tid og stil   -   VML Beton   -   First Stop   -   Socialdemokraterne   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   El centret   -   FJ Byg   -   Bog og Ide   -   Danmarks Borgcenter   -   Kop og Kande   -   AO   -   Marina Fisk   -   Stage optik   -   CBG-Entreprise   -   Kai Døssing   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Amigo Bar   -   Show time music   -   Kids Coolshop   -   Renova   -   Vordingborg Låseservice   -   Jacobsen, tøj   -   Lev-vel Sjælland   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.