Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Heramb køreskole   -   Cafe Oskar   -   Loxam rental   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Låseservice   -   Kop og Kande   -   Marina Fisk   -   Garant Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Stage optik   -   Skousen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   HuaXin   -   Kaffebønnen   -   Shell   -   AO   -   OT Skabe   -   Jacobsens Bageri   -   Kafé Ann'en   -   Din Skobutik   -   Show time music   -   Fru Andkjær   -   JC Jensen   -   CoPrint   -   Det Gyldne Hjørne   -   SOSU Nykøbing   -   Thorsvang   -   Socialdemokraterne   -   Tid og stil   -   Dream Team Cleaning   -   Seesafe   -   Digital TV Service   -   VML Beton   -   First Stop   -   Bygma, Hvalsø   -   Skjold Burne   -   GF Forsikring   -   Kayser og Thorsen   -   Danlej   -   Danbolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Fog trælast   -   Fejeriet Aps   -   Bycentrum Vordingborg   -   Karlsen   -   Palles Autokraner   -   Peak Production   -   VVS Brian Johannessen   -   MyGym   -   Amigo Bar   -   Rema1000   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Taskehuset   -   Lev-vel Sjælland   -   Cafe Einstein   -   Røstofte Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Dansk Pyro Art   -   Renova   -   Stars   -   Heidis Guld og Sølv   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Lollands Bank   -   Nybolig   -   Snacks'n Smoothie   -   Cafe Klint   -   Danmarks Borgcenter   -   Storstrøm Forsikring   -   Pankas   -   Home, Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Betty Boo   -   Othello Konditoriet   -   Tømrer Hyldgaard   -   Møns Bank   -   MR, Niels Ove   -   Roma   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jyske Bank   -   FJ Byg   -   Kai Døssing   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Benchmark Biler   -   El centret   -   LE34   -   Danwax   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jacobsen, tøj   -   SJEB   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Øernes Revision   -   Tømmergården Aps   -   Bog og Ide   -   Kids Coolshop   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Jonica   -   Restaurant Snekken   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   Hold da helt fest   -   Hos Kim   -   HomeOptik's brillebus   -   VVSsøren   -   Frede Andersen & Søn   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   AjourCare   -   CBG-Entreprise   -   VVS Lars Nielsen   -   Filtenborg El   -   Jane B   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kiss Real Estate   -   JDE/Cafax   -   De raske drenge   -   Phicasso, frisør   -   Ore Strand Camping   -   Colourplus   -   DGI huset Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tuborg   -   Intersport, Seiffert   -   Arnestedet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   FE Olsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hørkram   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   ITFON   -   Bilbyen Vordingborg   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.