Tak til vores sponsorer og annoncører:
                GF Forsikring   -   Jacobsens Bageri   -   O.P. Ejendomsservice   -   Dansk Pyro Art   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kayser og Thorsen   -   CoPrint   -   Arnestedet   -   Danbolig   -   Møns Bank   -   Garant Vordingborg   -   Skousen   -   Jacobsen, tøj   -   Cafax/JDE   -   Hos Kim   -   Kai Døssing   -   Vordingborg Boligselskab   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danlej   -   Heramb køreskole   -   Dream Team Cleaning   -   Filtenborg El   -   FJ Byg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Peak Production   -   Olsen's haveservice   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   DGI huset Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kids Coolshop   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kop og Kande   -   Borgens Blomsterbinderi   -   VML Beton   -   MyGym   -   SJEB   -   Bycentrum Vordingborg   -   Betty Boo   -   Kim Skovgaard Hansen   -   OT Skabe   -   Ole Stage el   -   Othello Konditoriet   -   VVS Lars Nielsen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Lev-vel Sjælland   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg kommune   -   Phicasso, frisør   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Nybolig   -   Hørkram   -   Renova   -   MR, Niels Ove   -   Colourplus   -   El centret   -   Kaffebønnen   -   Klokkeblomst   -   Tid og stil   -   First Stop   -   Digital TV Service   -   Vordingborg Låseservice   -   Amigo Bar   -   Fejeriet Aps   -   Seesafe   -   Fog trælast   -   Home, Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Danmarks Borgcenter   -   Bygma, Hvalsø   -   Privatvask   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Frede Andersen & Søn   -   Kafé Ann'en   -   Røstofte Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Hold da helt fest   -   Show time music   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   CBG-Entreprise   -   ITFON   -   Cafe Einstein   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   SOSU Nykøbing   -   Intersport, Seiffert   -   Taskehuset   -   Kiss Real Estate   -   Skjold Burne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   LE34   -   Tømmergården Aps   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Bilbyen Vordingborg   -   JC Jensen   -   Shell   -   FE Olsen   -   VVSsøren   -   HuaXin   -   Jonica   -   HomeOptik's brillebus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   AjourCare   -   Loxam rental   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Storstrøm Forsikring   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Heidis Guld og Sølv   -   De raske drenge   -   AO   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -   Thorsvang   -   Paraffinhuset   -   Snedker Svendsen   -   Henriks Hvidevarer   -   Marina Fisk   -   Socialdemokraterne   -   Rema1000   -   Lollands Bank   -   Pribo-huset   -   Restaurant Snekken   -   Roma   -   Din Skobutik   -   Stars   -   Jane B   -   Pankas   -   Tuborg   -   Stage optik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Det Gyldne Hjørne   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fru Andkjær   -   Rådhuspub'en   -   Danwax   -   Ore Strand Camping   -   Slagter Zangenberg   -   Bog og Ide   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snacks'n Smoothie   -   Jyske Bank   -   Palles Autokraner   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Karlsen   -   Øernes Revision   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.