Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Ore Strand Camping   -   Fog trælast   -   Henriks Hvidevarer   -   JC Jensen   -   Snedker Svendsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Thorsvang   -   Heramb køreskole   -   De raske drenge   -   Karlsen   -   Benchmark Biler   -   Danbolig   -   Kaffebønnen   -   Hørkram   -   Ole Stage el   -   Tuborg   -   Jyske Bank   -   Garant Vordingborg   -   Danlej   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   AjourCare   -   Cafe Oskar   -   Røstofte Maskiner   -   Jonica   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Arnestedet   -   Othello Konditoriet   -   Kai Døssing   -   Snacks'n Smoothie   -   Øernes Revision   -   Phicasso, frisør   -   Møns Bank   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Amigo Bar   -   Socialdemokraterne   -   Intersport, Seiffert   -   VVS Lars Nielsen   -   Tømmergården Aps   -   Renova   -   Skousen   -   Cafe Einstein   -   SJEB   -   Borgens Blomsterbinderi   -   First Stop   -   Slagter Zangenberg   -   Filtenborg El   -   Jens Hunsballe   -   Hold da helt fest   -   Storstrøm Forsikring   -   El centret   -   CoPrint   -   Shell   -   Frede Andersen & Søn   -   Heidis Guld og Sølv   -   Seesafe   -   Din Skobutik   -   HomeOptik's brillebus   -   Palles Autokraner   -   Funder og Henriksen, revisor   -   O.P. Ejendomsservice   -   Taskehuset   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kafé Ann'en   -   JDE/Cafax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   ITFON   -   LE34   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg kommune   -   Bog og Ide   -   Hos Kim   -   Marina Fisk   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FJ Byg   -   Peak Production   -   Digital TV Service   -   MyGym   -   CBG-Entreprise   -   Home, Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Betty Boo   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Roma   -   Lollands Bank   -   OT Skabe   -   VML Beton   -   Paraffinhuset   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Brian Johannessen   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Loxam rental   -   Kiss Real Estate   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rema1000   -   Brian´s Dyrecenter   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Pankas   -   Vordingborg Låseservice   -   GF Forsikring   -   Jane B   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Colourplus   -   DGI huset Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Stars   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Skjold Burne   -   Fejeriet Aps   -   Stage optik   -   Tid og stil   -   Show time music   -   Jacobsens Bageri   -   Lev-vel Sjælland   -   Nybolig   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Danwax   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   Restaurant Snekken   -   Rådhuspub'en   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bygma, Hvalsø   -   Cafe Klint   -   Jacobsen, tøj   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bilbyen Vordingborg   -   HuaXin   -   Dansk Pyro Art   -   Kop og Kande   -   FE Olsen   -   Kids Coolshop   -   MR, Niels Ove   -   AO   -   Danmarks Borgcenter   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   SOSU Nykøbing   -   VVSsøren   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.