Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Loxam rental   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kop og Kande   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Frede Andersen & Søn   -   El centret   -   Socialdemokraterne   -   Danwax   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Henriks Hvidevarer   -   Nybolig   -   Jacobsen, tøj   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Betty Boo   -   MR, Niels Ove   -   Garant Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Lev-vel Sjælland   -   Renova   -   VVSsøren   -   Fog trælast   -   Borgens Blomsterbinderi   -   O.P. Ejendomsservice   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jonica   -   Rådhuspub'en   -   JDE/Cafax   -   Møblér med Møllers Møbler   -   First Stop   -   Bycentrum Vordingborg   -   Danlej   -   Pankas   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Digital TV Service   -   Rema1000   -   Vordingborg Boligselskab   -   Snacks'n Smoothie   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Hørkram   -   Bygma, Hvalsø   -   Fru Andkjær Blomster   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Peak Production   -   JC Jensen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CBG-Entreprise   -   Filtenborg El   -   Home, Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Ore Strand Camping   -   Tid og stil   -   Snedker Svendsen   -   Slagter Zangenberg   -   GF Forsikring   -   Skjold Burne   -   De raske drenge   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AO   -   Thorsvang   -   OT Skabe   -   Colourplus   -   VML Beton   -   FE Olsen   -   Danbolig   -   Sydsjællands Ship Service   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Jane B   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   LE34   -   Røstofte Maskiner   -   Kids Coolshop   -   Danmarks Borgcenter   -   Kafé Ann'en   -   Shell   -   Marina Fisk   -   Tømmergården Aps   -   Hos Kim   -   SOSU Nykøbing   -   Seesafe   -   ITFON   -   AjourCare   -   Kaffebønnen   -   Dream Team Cleaning   -   SJEB   -   VVS Brian Johannessen   -   Bilbyen Vordingborg   -   Tuborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -   Stage optik   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Heramb køreskole   -   CoPrint   -   Hold da helt fest   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jyske Bank   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Amigo Bar   -   Storstrøm Forsikring   -   Roma   -   Vordingborg kommune   -   Bog og Ide   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk Pyro Art   -   Jacobsens Bageri   -   Fejeriet Aps   -   Kai Døssing   -   Phicasso, frisør   -   HomeOptik's brillebus   -   Paraffinhuset   -   MyGym   -   HuaXin   -   Ole Stage el   -   Karlsen   -   Møns Bank   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Arnestedet   -   Din Skobutik   -   Brian´s Dyrecenter   -   Othello Konditoriet   -   Restaurant Snekken   -   Show time music   -   Palles Autokraner   -   Skousen   -   Cafe Oskar   -   DGI huset Vordingborg   -   Stars   -   Lollands Bank   -   Taskehuset   -   Tømrer Hyldgaard   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.