Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Hørkram   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   De raske drenge   -   Othello Konditoriet   -   Show time music   -   Fru Andkjær   -   VVSsøren   -   Kayser og Thorsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Røstofte Maskiner   -   Seesafe   -   JC Jensen   -   Lollands Bank   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg kommune   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fejeriet Aps   -   Dansk Pyro Art   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   SJEB   -   Loxam rental   -   Fog trælast   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Øernes Revision   -   Peak Production   -   Vordingborg Låseservice   -   Pankas   -   Vordingborg Køkkenet   -   Filtenborg El   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.