Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Skønne Fusser   -   Ole Stage el   -   Circle K   -   Materialepladsen A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Lollands Bank   -   Franks Auto   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jacobsen   -   Eurotrading DK ApS   -   HuaXin   -   Mono Group   -   Seesafe   -   Ore Strand Camping   -   Home, Vordingborg   -   PeakPro   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Jane B   -   Snedker Svendsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   El centret   -   O.P. Ejendomsservice   -   Dream Team Cleaning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Filtenborg El   -   Brian´s Dyrecenter   -   Café Guldgåsen   -   Vordingborg Net   -   VVSsøren   -   Vordingborg Låseservice   -   Pankas   -   HomeOptik's brillebus   -   PortvinSyd   -   Røstofte Maskiner   -   Venstre   -   Loxam rental   -   Amigo Bar   -   Mercoprint   -   Fejeriet Aps   -   Eurotrading DK ApS   -   Øernes Revision   -   Karl Mertz   -   Benchmark Biler   -   Danbolig   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lindsten El ApS   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Det Gyldne Hjørne   -   Showtime Music & Event   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tid og stil   -   Ingemann's Bilpleje   -   Vordingborg Ishus   -   Shell   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Colourplus   -   VML Entreprise ApS   -   JDE   -   Hansen & Co   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Viking Malt A/S   -   Kaffebønnen   -   Tuborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jens Hunsballe   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Henriks Hvidevarer   -   JC Jensen   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tandlægehuset   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   HuaXin   -   GF Forsikring   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Insatech A/S   -   Rådhuspub'en   -   Frede Andersen & Søn   -   OT Skabe   -   Bentes Systue   -   Jonica   -   Palles Autokraner   -   Møns Bank   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Heramb køreskole   -   Skjold Burne   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Restaurant Snekken   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Hørkram   -   De raske drenge   -   Øernes dækcenter   -   ITFON   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Klint   -   Din Skobutik   -   Betty Boo   -   SJEB   -   Roma   -   MF Maskinservice   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Stage optik   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Borgens Blomster   -   Nature Energy   -   Bog og Idé   -   Socialdemokratiet   -   Safe IT-Solutions   -   Hos Kim   -   Cafe La Buffalo   -   Paraffinhuset   -   Hjorth's Grill   -   Othello Konditoriet   -   Sydsjællands Ship Service   -   Taskehuset   -   Strikkelade   -   Phicasso, frisør   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   First Stop   -   Kids Coolshop   -   Grave-Eksperten ApS   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Boligselskab   -   Rema1000   -   Kayser og Thorsen   -   MR, Niels Ove   -   Karlsen   -   Michael's Vinduespolering   -   Kai Døssing   -   Kafé Ann'en   -   VVS Lars Nielsen   -  

We Will Rock You! – Queen Machine til Vordingborg Festuge 2018

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.