Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Brian´s Dyrecenter   -   FE Olsen   -   Møns Bank   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Taskehuset   -   Peak Production   -   Roma   -   Danbolig   -   Lev-Vel Sjælland   -   De raske drenge   -   Ingemann's Bilpleje   -   Fru Andkjær Blomster   -   VVSsøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Arnestedet   -   Stars   -   Othello Konditoriet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Pankas   -   PortvinSyd   -   Phicasso, frisør   -   Snedker Svendsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Filtenborg El   -   Ore Strand Camping   -   Hørkram   -   OT Skabe   -   Home, Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   McDonald's Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg Ishus   -   Sydsjællands Ship Service   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Hold da helt fest   -   Strikkelade   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafe La Buffalo   -   Cafe Oskar   -   JDE/Cafax   -   CP Bådformidling   -   Kop og Kande   -   Jonica   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bycentrum Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Showtime Music & Event   -   Salg2salg   -   First Stop   -   Kayser og Thorsen   -   Materialepladsen A/S   -   Vordingborg kommune   -   Viking Malt A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Karl Mertz   -   Jacobsen   -   Hos Kim   -   Garant Vordingborg   -   Fibia   -   Skjold Burne   -   Tandlægehuset   -   Karlsen   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Stage optik   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Paraffinhuset   -   MR, Niels Ove   -   Nybolig   -   Kai Døssing   -   Din Skobutik   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Franks Auto   -   Røstofte Maskiner   -   LE34   -   Autohjørnet Vordingborg   -   ITFON   -   Ole Stage el   -   VML Beton   -   Rådhuspub'en   -   Restaurant Snekken   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Låseservice   -   Rema1000   -   Colourplus   -   Bentes Systue   -   Betty Boo   -   Kaffebønnen   -   Frede Andersen & Søn   -   Det Gyldne Hjørne   -   Borgens Blomster   -   MF Maskinservice   -   SJEB   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kids Coolshop   -   Tuborg   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Seesafe   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Bog og Idé   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   HomeOptik's brillebus   -   Tid og stil   -   Jane B   -   Danlej   -   Shell   -   Amigo Bar   -   JC Jensen   -   Henriks Hvidevarer   -   Intersport, Seiffert   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Fejeriet Aps   -   Benchmark Biler   -   Dream Team Cleaning   -   Mono Group   -   Circle K   -   Slagter Zangenberg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Thorsvang   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lollands Bank   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Socialdemokraterne   -   Carsten Jensen Biler   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   El centret   -   DFM Vordingborg Aps   -   Candy Vordingborg   -   Maler Rasmussen   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.