Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Venstre   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Amigo Bar   -   Benchmark Biler   -   Henriks Hvidevarer   -   Cafe Einstein   -   Maler E & J Rasmussen   -   Vordingborg Kommune   -   DGI huset Vordingborg   -   Øernes dækcenter   -   Colourplus   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   VVS Lars Nielsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lollands Bank   -   JE Service   -   Taskehuset   -   Ingemann's Bilpleje   -   Shell   -   Øernes Revision   -   Youku - Sushi   -   Nybolig   -   Showtime Music & Event   -   Kjærs Slibeservice   -   De raske drenge   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Jacobsen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Safe IT-Solutions   -   MR. Niels Ove   -   Pankas   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nicko-Leg   -   HomeOptik's brillebus   -   Bog og Idé   -   Frede Andersen & Søn   -   Rådhuspub'en   -   Lykke Service Teknik   -   Holbøll   -   Danbolig   -   JDE   -   Palles Kraner   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bruuns Studio   -   Vordingborg Ishus   -   Vordingborg Boligselskab   -   Snedker Svendsen   -   Kafé Ann'en   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   OT Skabe   -   Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Othello Konditoriet   -   Franks Auto   -   Hjorth's Grill   -   Karlsen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jane B   -   Tuborg   -   Grave-Eksperten ApS   -   Jonica   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Ristorante Roma   -   Bentes Systue   -   Tandlægehjørnet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Paraffinhuset   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kai Døssing   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tid og stil   -   HuaXin   -   Radio 40 plus   -   Hos Kim   -   Vordingborg Køkkenet   -   Home, Vordingborg   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Filtenborg El   -   Dream Team Cleaning   -   Møns Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   First Stop   -   Stage optik   -   Hørkram   -   JMS Maskinservice ApS   -   TOPmanager A/S   -   Mercoprint   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Tøjeksperten   -   Choco Isbar   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Ole Stage el   -   Party Line   -   PortvinSyd   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Seesafe   -   ITFON   -   Neder Vindinge VVS   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Vordingborg Låseservice   -   Hemmingsen Transport   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Cafe Klint   -   Dansk kvalitets brolægning   -   GF Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Loxam rental   -   Stars   -   Viking Malt A/S   -   VML Entreprise ApS   -   Jens Hunsballe   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   Wolt   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Vordingborg Køreskole   -   VVSsøren   -   SJEB   -   Cafe La Buffalo   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Fejeriet ApS   -   Karl Mertz   -   JC Jensen   -   MF Maskinservice   -   Rema1000   -   Skønne Fusser   -   GT Motors A/S   -   Restaurant Snekken   -  

We Will Rock You! – Queen Machine til Vordingborg Festuge 2018

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.