Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                JC Jensen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tuborg   -   Jonica   -   HomeOptik's brillebus   -   OT Skabe   -   Materialepladsen A/S   -   Filtenborg El   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Taskehuset   -   Palles Autokraner   -   Strikkelade   -   Danbolig   -   Jane B   -   SJEB   -   Loxam rental   -   Henriks Hvidevarer   -   Kai Døssing   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CP Bådformidling   -   Rema1000   -   Benchmark Biler   -   VVSsøren   -   Kop og Kande   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Fru Andkjær Blomster   -   Møns Bank   -   Kaffebønnen   -   Home, Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Hold da helt fest   -   Shell   -   Cafe Klint   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   ITFON   -   El centret   -   Snacks'n Smoothie   -   Kafé Ann'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Tid og stil   -   Stars   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Nybolig   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Dream Team Cleaning   -   Arnestedet   -   Phicasso, frisør   -   Bentes Systue   -   Verifone   -   First Stop   -   Candy Vordingborg   -   Ingemann's Bilpleje   -   Michael's Vinduespolering   -   Kids Coolshop   -   Viking Malt A/S   -   Borgens Blomster   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Skjold Burne   -   Lollands Bank   -   Fibia   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Hørkram   -   Garant Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Ore Strand Camping   -   Peak Production   -   HuaXin   -   DFM Vordingborg Aps   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Jacobsen   -   Roma   -   Fejeriet Aps   -   Cafe La Buffalo   -   McDonald's Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Seesafe   -   Showtime Music & Event   -   Donuts&Bobblez   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Stage optik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Oskar   -   Betty Boo   -   Vordingborg kommune   -   Socialdemokraterne   -   Sydsjællands Ship Service   -   Din Skobutik   -   Karlsen   -   Circle K   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Slagter Zangenberg   -   MF Maskinservice   -   Colourplus   -   PortvinSyd   -   Othello Konditoriet   -   Tandlægehuset   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Thorsvang   -   Karl Mertz   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Amigo Bar   -   Pankas   -   De raske drenge   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Øernes Revision   -   Franks Auto   -   Maler Rasmussen   -   Hos Kim   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Lars Nielsen   -   Røstofte Maskiner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fladså Turist A/S   -   Bog og Idé   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   LE34   -   Vordingborg Ishus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Mercoprint   -   Intersport, Seiffert   -   VML Entreprise ApS   -   Mono Group   -   Heramb køreskole   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   FE Olsen   -   MR, Niels Ove   -   Rådhuspub'en   -   Paraffinhuset   -   Danlej   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Ole Stage el   -   Lev-Vel Sjælland   -  

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop MeNow, Somebody To Love…Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formåetat skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor derer plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som eret hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine optræder onsdag aften.