Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Regnbuen, privat børnepasning   -   Pribo-huset   -   Heramb køreskole   -   Lollands Bank   -   Vordingborg kommune   -   Danlej   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Jyske Bank   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Palles Autokraner   -   Stage optik   -   Cafe Klint   -   FJ Byg   -   FE Olsen   -   Slagter Zangenberg   -   CoPrint   -   Din Skobutik   -   Bog og Ide   -   Digital TV Service   -   MR, Niels Ove   -   Jacobsen, tøj   -   De raske drenge   -   VVS Lars Nielsen   -   Taskehuset   -   Seesafe   -   OT Skabe   -   Jens Hunsballe   -   Fru Andkjær   -   JC Jensen   -   Kayser og Thorsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   ITFON   -   Sydsjællands Ship Service   -   Colourplus   -   Lev-vel Sjælland   -   Skjold Burne   -   Filtenborg El   -   Rema1000   -   Snacks'n Smoothie   -   HomeOptik's brillebus   -   Klokkeblomst   -   HuaXin   -   Kop og Kande   -   Roma   -   MyGym   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jonica   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Ole Stage el   -   Kiss Real Estate   -   Marina Fisk   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Dansk Pyro Art   -   Hørkram   -   Phicasso, frisør   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Shell   -   Danbolig   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Snedker Svendsen   -   Loxam rental   -   Benchmark Biler   -   Cafe Oskar   -   Øernes Revision   -   Storstrøm Forsikring   -   Jacobsens Bageri   -   Bygma, Hvalsø   -   LE34   -   Danwax   -   Tømrer Hyldgaard   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   Garant Vordingborg   -   Skousen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kids Coolshop   -   DGI huset Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jane B   -   Olsen's haveservice   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Renova   -   Paraffinhuset   -   CBG-Entreprise   -   Hos Kim   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Einstein   -   Show time music   -   Nybolig   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Tuborg   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   SOSU Nykøbing   -   Røstofte Maskiner   -   Kafé Ann'en   -   VVSsøren   -   Møns Bank   -   Henriks Hvidevarer   -   Restaurant Snekken   -   Stars   -   Kaffebønnen   -   Ore Strand Camping   -   Bycentrum Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Tømmergården Aps   -   First Stop   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Karlsen   -   AjourCare   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Amigo Bar   -   Intersport, Seiffert   -   Tid og stil   -   AB Lauridsen Maskiner   -   AO   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   VVS Brian Johannessen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Vordingborg Boligselskab   -   Cafax/JDE   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   El centret   -   Thorsvang   -   SJEB   -   VML Beton   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Pankas   -   Home, Vordingborg   -   Privatvask   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Betty Boo   -   Socialdemokraterne   -   Dream Team Cleaning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   GF Forsikring   -   Fog trælast   -   Hold da helt fest   -   Peak Production   -   Arnestedet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kai Døssing   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.