Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                VML Beton   -   Paraffinhuset   -   Jens Hunsballe   -   Arnestedet   -   VVSsøren   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Klint   -   OT Skabe   -   Danbolig   -   Socialdemokraterne   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Frede Andersen & Søn   -   Stars   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   SJEB   -   JC Jensen   -   Fejeriet Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Intersport, Seiffert   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk Pyro Art   -   Roma   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kai Døssing   -   FJ Byg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Amigo Bar   -   Restaurant Snekken   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hold da helt fest   -   CoPrint   -   Betty Boo   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jane B   -   HomeOptik's brillebus   -   Garant Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   MR, Niels Ove   -   Pankas   -   JDE/Cafax   -   Loop Fitness Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   VVS Lars Nielsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Nybolig   -   First Stop   -   DGI huset Vordingborg   -   Shell   -   Tid og stil   -   Danwax   -   Snacks'n Smoothie   -   Fru Andkjær   -   Bog og Ide   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Loxam rental   -   Jyske Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fog trælast   -   Jacobsens Bageri   -   Bycentrum Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   Ole Stage el   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kaffebønnen   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   Digital TV Service   -   Benchmark Biler   -   Skjold Burne   -   Cafe Oskar   -   SOSU Nykøbing   -   Home, Vordingborg   -   MyGym   -   Tuborg   -   Rådhuspub'en   -   Lev-vel Sjælland   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg Låseservice   -   FE Olsen   -   Tømmergården Aps   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Øernes Revision   -   Kiss Real Estate   -   Jacobsen, tøj   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Røstofte Maskiner   -   Filtenborg El   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kids Coolshop   -   Show time music   -   Thorsvang   -   AO   -   GF Forsikring   -   Ore Strand Camping   -   Rema1000   -   O.P. Ejendomsservice   -   Cafe Einstein   -   Renova   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Peak Production   -   Bygma, Hvalsø   -   Heramb køreskole   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danlej   -   HuaXin   -   Møns Bank   -   Phicasso, frisør   -   Skousen   -   Storstrøm Forsikring   -   Kafé Ann'en   -   Brian´s Dyrecenter   -   De raske drenge   -   Karlsen   -   Othello Konditoriet   -   CBG-Entreprise   -   Henriks Hvidevarer   -   Din Skobutik   -   Jonica   -   Danmarks Borgcenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Marina Fisk   -   LE34   -   Taskehuset   -   Stage optik   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dream Team Cleaning   -   El centret   -   Kop og Kande   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Hørkram   -   Hos Kim   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Boligselskab   -   AjourCare   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.