Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Cafe Oskar   -   Kop og Kande   -   Hos Kim   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Karlsen   -   VVSsøren   -   McDonald's Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Salg2salg   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Møns Bank   -   Din Skobutik   -   Henriks Hvidevarer   -   Amigo Bar   -   Pankas   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg kommune   -   Candy Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fibia   -   VML Beton   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bog og Idé   -   Peak Production   -   Franks Auto   -   Hørkram   -   Dansk kvalitets brolægning   -   OT Skabe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Showtime Music & Event   -   Tuborg   -   SJEB   -   Ore Strand Camping   -   PortvinSyd   -   Roma   -   Tandlægehuset   -   HuaXin   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Restaurant Snekken   -   Borgens Blomster   -   Cafe La Buffalo   -   Palles Autokraner   -   Kafé Ann'en   -   Kai Døssing   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Låseservice   -   MR, Niels Ove   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   DFM Vordingborg Aps   -   FE Olsen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Circle K   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Jacobsen   -   Arnestedet   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danbolig   -   Intersport, Seiffert   -   Loxam rental   -   Fejeriet Aps   -   Home, Vordingborg   -   Danlej   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Karl Mertz   -   Taskehuset   -   Filtenborg El   -   Ole Stage el   -   Skjold Burne   -   Rådhuspub'en   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Maler Rasmussen   -   Colourplus   -   First Stop   -   Mono Group   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stage optik   -   El centret   -   Det Gyldne Steakhouse   -   CP Bådformidling   -   Strikkelade   -   Røstofte Maskiner   -   Rema1000   -   Hold da helt fest   -   Fru Andkjær Blomster   -   Materialepladsen A/S   -   Cafe Klint   -   LE34   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Køkkenet   -   Phicasso, frisør   -   Benchmark Biler   -   JDE/Cafax   -   Heramb køreskole   -   Kayser og Thorsen   -   Carsten Jensen Biler   -   Lollands Bank   -   Bentes Systue   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Ingemann's Bilpleje   -   Stars   -   Jonica   -   Kids Coolshop   -   Thorsvang   -   Paraffinhuset   -   Øernes Revision   -   Autohjørnet Vordingborg   -   MF Maskinservice   -   De raske drenge   -   Nybolig   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Seesafe   -   Frede Andersen & Søn   -   JC Jensen   -   HomeOptik's brillebus   -   Snedker Svendsen   -   Garant Vordingborg   -   Snacks'n Smoothie   -   Tid og stil   -   VVS Lars Nielsen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Socialdemokraterne   -   Shell   -   Betty Boo   -   Dream Team Cleaning   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   ITFON   -   Viking Malt A/S   -   Jane B   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kaffebønnen   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.