Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Leif Pedersen Biler A/S   -   HuaXin   -   Lykke Service Teknik   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   GF Forsikring   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Betty Boo   -   Ristorante Roma   -   ITFON   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Choco Isbar   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Dream Team Cleaning   -   Kai Døssing   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Jane B   -   Danbolig   -   Vordingborg Låseservice   -   VVSsøren   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   PortvinSyd   -   Karlsen   -   HuaXin   -   Nybolig   -   Karl Mertz   -   O.P. Ejendomsservice   -   Colourplus   -   Hos Kim   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Shell   -   Franks Auto   -   JE Service   -   Nicko-Leg   -   Party Line   -   De raske drenge   -   Tuborg   -   Rema1000   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   VVS Lars Nielsen   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Vordingborg Ishus   -   Kafé Ann'en   -   Bentes Systue   -   VML Entreprise ApS   -   Tøjeksperten   -   Stage optik   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Pankas   -   Kaffebønnen   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bruuns Studio   -   Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Kommune   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Køreskole   -   Paraffinhuset   -   Grave-Eksperten ApS   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Holbøll   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Mercoprint   -   Home, Vordingborg   -   Cafe La Buffalo   -   Loxam rental   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jacobsen   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Seesafe   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Cafe Klint   -   Vordingborg Køkkenet   -   JMS Maskinservice ApS   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Tandlægehjørnet   -   Hjorth's Grill   -   Neder Vindinge VVS   -   Filtenborg El   -   DGI huset Vordingborg   -   Othello Konditoriet   -   Ole Stage el   -   Cafe Einstein   -   Heramb køreskole   -   Møns Bank   -   HomeOptik's brillebus   -   MF Maskinservice   -   Hemmingsen Transport   -   OT Skabe   -   Øernes dækcenter   -   Radio 40 plus   -   Din Skobutik   -   Hørkram   -   Palles Kraner   -   Restaurant Snekken   -   Ingemann's Bilpleje   -   Maler E & J Rasmussen   -   Tid og stil   -   First Stop   -   Taskehuset   -   Jens Hunsballe   -   Bog og Idé   -   Youku - Sushi   -   Rådhuspub'en   -   Fejeriet ApS   -   Stars   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Venstre   -   SJEB   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Øernes Revision   -   JDE   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Safe IT-Solutions   -   Henriks Hvidevarer   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lollands Bank   -   MR. Niels Ove   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Phicasso, frisør   -   JC Jensen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Frede Andersen & Søn   -   Skønne Fusser   -   Viking Malt A/S   -   Jonica   -   Showtime Music & Event   -   Snedker Svendsen   -   TOPmanager A/S   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Wolt   -   Kjærs Slibeservice   -  

DJ Srimon spiller mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure til Vordingborg Festuge 2018

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.