Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Bygma, Nykøbing Falster   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Eurotrading DK ApS   -   Frede Andersen & Søn   -   Holbøll   -   Pankas   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Filtenborg El   -   Fejeriet Aps   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Café Guldgåsen   -   Hørkram   -   Grave-Eksperten ApS   -   Venstre   -   Stage optik   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Jens Hunsballe   -   Socialdemokratiet   -   Hos Kim   -   Roma   -   Funder og Henriksen, revisor   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bog og Idé   -   Jane B   -   Møns Bank   -   Michael's Vinduespolering   -   Phicasso, frisør   -   MR, Niels Ove   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Bentes Systue   -   Kaffebønnen   -   Seesafe   -   Karl Mertz   -   Fibia   -   JC Jensen   -   Kai Døssing   -   Kids Coolshop   -   Hansen & Co   -   Viking Malt A/S   -   Verifone   -   HuaXin   -   Hjorth's Grill   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   JE Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Shell   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Jonica   -   DGI huset Vordingborg   -   Øernes dækcenter   -   Lootbox   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   VVS Lars Nielsen   -   Skønne Fusser   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Vordingborg Boligselskab   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Othello Konditoriet   -   Mono Group   -   Heramb køreskole   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bold   -   VML Entreprise ApS   -   Eurotrading DK ApS   -   Intersport, Seiffert   -   Ingemann's Bilpleje   -   Brian´s Dyrecenter   -   McDonald's Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Snedker Svendsen   -   Sønderby Legal   -   Cafe La Buffalo   -   Kafé Ann'en   -   Home, Vordingborg   -   Tid og stil   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Insatech A/S   -   Rema1000   -   Franks Auto   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jacobsen   -   Tuborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Østen Group A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Din Skobutik   -   Circle K   -   Cafe Klint   -   Restaurant Snekken   -   GF Forsikring   -   Tandlægehjørnet   -   Radio 40 plus   -   Øernes Revision   -   Karlsen   -   Showtime Music & Event   -   Betty Boo   -   Lollands Bank   -   Strikkelade   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Skjold Burne   -   JDE   -   Dream Team Cleaning   -   VVSsøren   -   Benchmark Biler   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Materialepladsen A/S   -   Beck's Service   -   BB Vikar   -   Diageo Denmark   -   Mercoprint   -   JMS Maskinservice ApS   -   HomeOptik's brillebus   -   Lindsten El ApS   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Amigo Bar   -   Kvickly Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Net   -   Borgens Blomster   -   Hall-gruppen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Taskehuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   ITFON   -   Vordingborg Kommune   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Nature Energy   -   Ole Stage el   -   MF Maskinservice   -   Colourplus   -   De raske drenge   -   Bruuns Studio   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Låseservice   -   Safe IT-Solutions   -   Stars   -   First Stop   -   Kyse Kloak og anlæg   -   SJEB   -   Kayser og Thorsen   -   Loxam rental   -   Ore Strand Camping   -   CP Bådformidling   -   Vordingborg Køkkenet   -   Danbolig   -   Paraffinhuset   -   Vordingborg Ishus   -   OT Skabe   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   J.A.Entreprenøren   -   PortvinSyd   -   Rådhuspub'en   -  

DJ Srimon spiller mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure til Vordingborg Festuge 2018

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.