Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   SJEB   -   Bycentrum Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Lollands Bank   -   Filtenborg El   -   Seesafe   -   Loxam rental   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg kommune   -   Fejeriet Aps   -   Peak Production   -   VVS Lars Nielsen   -   Pankas   -   Fru Andkjær   -   VVSsøren   -   Røstofte Maskiner   -   Hold da helt fest   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Show time music   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dansk Pyro Art   -   De raske drenge   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fog trælast   -   Kiss Real Estate   -   Hørkram   -   Kayser og Thorsen   -   JC Jensen   -   Vordingborg Køkkenet   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.