Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danmarks Borgcenter   -   SOSU Nykøbing   -   Kids Coolshop   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Cafe Klint   -   Renova   -   El centret   -   Snacks'n Smoothie   -   Rådhuspub'en   -   Karlsen   -   Nybolig   -   Marina Fisk   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   SJEB   -   Seesafe   -   Bilbyen Vordingborg   -   Colourplus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Dream Team Cleaning   -   Din Skobutik   -   Restaurant Snekken   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jens Hunsballe   -   Home, Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Thorsvang   -   Socialdemokraterne   -   Digital TV Service   -   First Stop   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Danwax   -   Hos Kim   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Arnestedet   -   Slagter Zangenberg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Låseservice   -   Jacobsen, tøj   -   Paraffinhuset   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Heramb køreskole   -   Intersport, Seiffert   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VML Beton   -   Fru Andkjær   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Frede Andersen & Søn   -   Shell   -   Tømrer Hyldgaard   -   JC Jensen   -   OT Skabe   -   Tid og stil   -   Pankas   -   Henriks Hvidevarer   -   Stage optik   -   Tømmergården Aps   -   Jonica   -   Bygma, Hvalsø   -   Othello Konditoriet   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVS Lars Nielsen   -   DGI huset Vordingborg   -   AjourCare   -   Hørkram   -   VVS Brian Johannessen   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg kommune   -   Møns Bank   -   CBG-Entreprise   -   Fog trælast   -   Skjold Burne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   De raske drenge   -   Snedker Svendsen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Storstrøm Forsikring   -   MR, Niels Ove   -   Lev-vel Sjælland   -   Øernes Revision   -   Kiss Real Estate   -   Palles Autokraner   -   Kayser og Thorsen   -   Tuborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bog og Ide   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danbolig   -   GF Forsikring   -   O.P. Ejendomsservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Skousen   -   ITFON   -   Taskehuset   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Einstein   -   Danlej   -   Betty Boo   -   CoPrint   -   Benchmark Biler   -   Hold da helt fest   -   Heidis Guld og Sølv   -   AO   -   Amigo Bar   -   Ole Stage el   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Show time music   -   Loxam rental   -   MyGym   -   Fejeriet Aps   -   Jane B   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Kaffebønnen   -   Rema1000   -   Filtenborg El   -   Jacobsens Bageri   -   FJ Byg   -   HuaXin   -   Kop og Kande   -   LE34   -   Kai Døssing   -   FE Olsen   -   Roma   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lollands Bank   -   Stars   -   Jyske Bank   -   VVSsøren   -   Peak Production   -   Phicasso, frisør   -   Garant Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Funder og Henriksen, revisor   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE/Cafax   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.