Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Skousen   -   Othello Konditoriet   -   Rema1000   -   Bycentrum Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Cafe Oskar   -   Arnestedet   -   LE34   -   OT Skabe   -   ITFON   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   FJ Byg   -   Øernes Revision   -   Jyske Bank   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Lev-vel Sjælland   -   VML Beton   -   Hos Kim   -   Shell   -   DGI huset Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Køkkenet   -   HomeOptik's brillebus   -   GF Forsikring   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Storstrøm Forsikring   -   Ole Stage el   -   Bog og Ide   -   Heramb køreskole   -   CBG-Entreprise   -   Loxam rental   -   Kayser og Thorsen   -   JC Jensen   -   Stars   -   Kafé Ann'en   -   Henriks Hvidevarer   -   Kai Døssing   -   HuaXin   -   Home, Vordingborg   -   Jacobsen, tøj   -   Amigo Bar   -   Thorsvang   -   Nybolig   -   Filtenborg El   -   Colourplus   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kids Coolshop   -   Danmarks Borgcenter   -   Møns Bank   -   Palles Autokraner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snacks'n Smoothie   -   Restaurant Snekken   -   Røstofte Maskiner   -   CoPrint   -   Karlsen   -   VVSsøren   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Marina Fisk   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Betty Boo   -   Fru Andkjær Blomster   -   Benchmark Biler   -   El centret   -   SOSU Nykøbing   -   Intersport, Seiffert   -   Din Skobutik   -   Kop og Kande   -   First Stop   -   AO   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   SJEB   -   AjourCare   -   Tuborg   -   Jonica   -   Heidis Guld og Sølv   -   Dansk Pyro Art   -   Roma   -   Paraffinhuset   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Klint   -   Danlej   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hold da helt fest   -   Jane B   -   JDE/Cafax   -   Hørkram   -   Ore Strand Camping   -   Pankas   -   Stage optik   -   Taskehuset   -   Digital TV Service   -   Jacobsens Bageri   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Boligselskab   -   Seesafe   -   Vordingborg Låseservice   -   Tømmergården Aps   -   Bilbyen Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   De raske drenge   -   Socialdemokraterne   -   Peak Production   -   Kiss Real Estate   -   Tid og stil   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg kommune   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rådhuspub'en   -   MyGym   -   Renova   -   Show time music   -   Kaffebønnen   -   Dream Team Cleaning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VVS Lars Nielsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Garant Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Fog trælast   -   FE Olsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Det Gyldne Steakhouse   -   O.P. Ejendomsservice   -   MR, Niels Ove   -   Frede Andersen & Søn   -   Danbolig   -   Bygma, Hvalsø   -   Jens Hunsballe   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danwax   -   Skjold Burne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.