Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Heramb køreskole   -   Vordingborg Boligselskab   -   SOSU Nykøbing   -   HomeOptik's brillebus   -   Ore Strand Camping   -   Jacobsen, tøj   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Cafe Oskar   -   Skousen   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk Pyro Art   -   Snacks'n Smoothie   -   Slagter Zangenberg   -   FJ Byg   -   Roma   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jacobsens Bageri   -   Kayser og Thorsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Røstofte Maskiner   -   GF Forsikring   -   Home, Vordingborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Stage optik   -   Kids Coolshop   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Restaurant Snekken   -   Tømmergården Aps   -   Kaffebønnen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Socialdemokraterne   -   Palles Autokraner   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Digital TV Service   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hos Kim   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jyske Bank   -   Taskehuset   -   Bilbyen Vordingborg   -   Nybolig   -   Cafe Klint   -   AjourCare   -   Jane B   -   Storstrøm Forsikring   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lollands Bank   -   VVS Lars Nielsen   -   Garant Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jens Hunsballe   -   Danbolig   -   Amigo Bar   -   VVS Brian Johannessen   -   Snedker Svendsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Frede Andersen & Søn   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Låseservice   -   Peak Production   -   Danwax   -   Danlej   -   Danmarks Borgcenter   -   Fog trælast   -   Henriks Hvidevarer   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Paraffinhuset   -   Øernes Revision   -   Filtenborg El   -   MyGym   -   Brian´s Dyrecenter   -   ITFON   -   Kafé Ann'en   -   Karlsen   -   Renova   -   Ole Stage el   -   AO   -   Din Skobutik   -   Dream Team Cleaning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Marina Fisk   -   Vordingborg kommune   -   FE Olsen   -   Bygma, Hvalsø   -   JC Jensen   -   Colourplus   -   O.P. Ejendomsservice   -   CoPrint   -   Pankas   -   Fejeriet Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Thorsvang   -   Fru Andkjær   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   CBG-Entreprise   -   Show time music   -   Rådhuspub'en   -   First Stop   -   Phicasso, frisør   -   De raske drenge   -   DGI huset Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stars   -   Skjold Burne   -   Kai Døssing   -   Shell   -   OT Skabe   -   Møns Bank   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kiss Real Estate   -   SJEB   -   Tuborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Tømrer Hyldgaard   -   Cafe Einstein   -   Rema1000   -   VVSsøren   -   Bog og Ide   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   El centret   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Loxam rental   -   MR, Niels Ove   -   Møblér med Møllers Møbler   -   HuaXin   -   VML Beton   -   Jonica   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Othello Konditoriet   -   Seesafe   -   Lev-vel Sjælland   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   LE34   -   Betty Boo   -   Arnestedet   -   JDE/Cafax   -   Hørkram   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.