Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Nybolig   -   Dansk Pyro Art   -   MR, Niels Ove   -   De raske drenge   -   Heramb køreskole   -   SJEB   -   Dream Team Cleaning   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Taskehuset   -   Bog og Ide   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Einstein   -   Pankas   -   MyGym   -   Snacks'n Smoothie   -   Fru Andkjær   -   Colourplus   -   Tid og stil   -   Kayser og Thorsen   -   Palles Autokraner   -   SOSU Nykøbing   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Socialdemokraterne   -   Jacobsen, tøj   -   GF Forsikring   -   Slagter Zangenberg   -   Loxam rental   -   Paraffinhuset   -   Benchmark Biler   -   FE Olsen   -   Hold da helt fest   -   Home, Vordingborg   -   Fog trælast   -   Danlej   -   JDE/Cafax   -   Jens Hunsballe   -   Heidis Guld og Sølv   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kids Coolshop   -   Tømrer Hyldgaard   -   ITFON   -   Kop og Kande   -   Stars   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Digital TV Service   -   VVS Brian Johannessen   -   HomeOptik's brillebus   -   Jane B   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VML Beton   -   Phicasso, frisør   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kafé Ann'en   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   LE34   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Garant Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Amigo Bar   -   Intersport, Seiffert   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Seesafe   -   Rema1000   -   Othello Konditoriet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   DGI huset Vordingborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Hos Kim   -   Karlsen   -   JC Jensen   -   Lev-vel Sjælland   -   Show time music   -   AO   -   Henriks Hvidevarer   -   Renova   -   Skousen   -   Ole Stage el   -   Bilbyen Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Klint   -   Danbolig   -   Betty Boo   -   OT Skabe   -   CBG-Entreprise   -   Marina Fisk   -   Brian´s Dyrecenter   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Snedker Svendsen   -   Kiss Real Estate   -   HuaXin   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Stage optik   -   Lollands Bank   -   Jonica   -   Kai Døssing   -   Kaffebønnen   -   Arnestedet   -   Sydsjællands Ship Service   -   First Stop   -   Vordingborg kommune   -   Jyske Bank   -   Peak Production   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Funder og Henriksen, revisor   -   FJ Byg   -   Restaurant Snekken   -   CoPrint   -   Cafe Oskar   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fejeriet Aps   -   AjourCare   -   Hørkram   -   Øernes Revision   -   Rådhuspub'en   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tuborg   -   Skjold Burne   -   Tømmergården Aps   -   Danwax   -   Shell   -   Storstrøm Forsikring   -   Roma   -   O.P. Ejendomsservice   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Din Skobutik   -   Thorsvang   -   Jacobsens Bageri   -   Ore Strand Camping   -   Røstofte Maskiner   -   Møns Bank   -   VVS Lars Nielsen   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.