Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Vordingborg Boligselskab   -   JDE/Cafax   -   Heramb køreskole   -   Jacobsen, tøj   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   MR, Niels Ove   -   VVS Brian Johannessen   -   Fejeriet Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FE Olsen   -   Cafe Oskar   -   Røstofte Maskiner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Skousen   -   Socialdemokraterne   -   Betty Boo   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Fru Andkjær   -   First Stop   -   LE34   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Slagter Zangenberg   -   Danbolig   -   Thorsvang   -   Hørkram   -   Roma   -   El centret   -   Amigo Bar   -   Home, Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stars   -   Rådhuspub'en   -   Colourplus   -   Bycentrum Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Dansk Pyro Art   -   Marina Fisk   -   Skjold Burne   -   HuaXin   -   VVSsøren   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Othello Konditoriet   -   Taskehuset   -   Stage optik   -   Storstrøm Forsikring   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Ore Strand Camping   -   Filtenborg El   -   Møblér med Møllers Møbler   -   OT Skabe   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snedker Svendsen   -   Restaurant Snekken   -   Nybolig   -   Ole Stage el   -   VML Beton   -   Jacobsens Bageri   -   Hos Kim   -   Loxam rental   -   Garant Vordingborg   -   Show time music   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg Køkkenet   -   Shell   -   MyGym   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Intersport, Seiffert   -   Tømmergården Aps   -   CBG-Entreprise   -   Jane B   -   Øernes Revision   -   Rema1000   -   Cafe Klint   -   Karlsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kayser og Thorsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Hold da helt fest   -   ITFON   -   Kai Døssing   -   Henriks Hvidevarer   -   Brian´s Dyrecenter   -   FJ Byg   -   Kafé Ann'en   -   Phicasso, frisør   -   Danlej   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Peak Production   -   Fog trælast   -   JC Jensen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Danwax   -   Dream Team Cleaning   -   Frede Andersen & Søn   -   Lollands Bank   -   GF Forsikring   -   Palles Autokraner   -   Paraffinhuset   -   Din Skobutik   -   Seesafe   -   AjourCare   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tuborg   -   Kaffebønnen   -   AO   -   Bog og Ide   -   SOSU Nykøbing   -   Bygma, Hvalsø   -   VVS Lars Nielsen   -   Kids Coolshop   -   Snacks'n Smoothie   -   DGI huset Vordingborg   -   Jonica   -   Arnestedet   -   Bilbyen Vordingborg   -   SJEB   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Renova   -   CoPrint   -   Tid og stil   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Låseservice   -   De raske drenge   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jyske Bank   -   Digital TV Service   -   Benchmark Biler   -   Møns Bank   -   Pankas   -   Sydsjællands Ship Service   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg kommune   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lev-vel Sjælland   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.