Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   SJEB   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Lollands Bank   -   Stage optik   -   Hos Kim   -   Materialepladsen A/S   -   Kafé Ann'en   -   Pankas   -   Intersport, Seiffert   -   Danlej   -   Circle K   -   First Stop   -   OT Skabe   -   Kai Døssing   -   LE34   -   Mono Group   -   Vordingborg Låseservice   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Restaurant Snekken   -   Shell   -   Øernes Revision   -   Dream Team Cleaning   -   Tid og stil   -   Amigo Bar   -   Ingemann's Bilpleje   -   Peak Production   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Jens Hunsballe   -   Benchmark Biler   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Arnestedet   -   Jonica   -   Vordingborg Ishus   -   Fejeriet Aps   -   Jacobsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HuaXin   -   Heramb køreskole   -   Ole Stage el   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kaffebønnen   -   Henriks Hvidevarer   -   Røstofte Maskiner   -   El centret   -   Hold da helt fest   -   Michael's Vinduespolering   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Skjold Burne   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Colourplus   -   Borgens Blomster   -   Kop og Kande   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Snacks'n Smoothie   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Frede Andersen & Søn   -   Socialdemokraterne   -   VML Entreprise ApS   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   JC Jensen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Maler Rasmussen   -   Kids Coolshop   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   De raske drenge   -   DFM Vordingborg Aps   -   McDonald's Vordingborg   -   Taskehuset   -   Seesafe   -   Roma   -   O.P. Ejendomsservice   -   Danbolig   -   Vordingborg kommune   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JDE/Cafax   -   VVSsøren   -   Møns Bank   -   Candy Vordingborg   -   Donuts&Bobblez   -   Loxam rental   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lev-Vel Sjælland   -   Home, Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Oskar   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Boligselskab   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Viking Malt A/S   -   Karlsen   -   Palles Autokraner   -   Ore Strand Camping   -   Fru Andkjær Blomster   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Din Skobutik   -   Mercoprint   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Slagter Zangenberg   -   Snedker Svendsen   -   Phicasso, frisør   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tandlægehuset   -   Sydsjællands Ship Service   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Fibia   -   Cafe La Buffalo   -   Thorsvang   -   Filtenborg El   -   Karl Mertz   -   Lundgreen Rideudstyr   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe Klint   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   FE Olsen   -   Nybolig   -   Franks Auto   -   CP Bådformidling   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   MF Maskinservice   -   Othello Konditoriet   -   Jane B   -   ITFON   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Betty Boo   -   Bog og Idé   -   Hørkram   -   Garant Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVS Lars Nielsen   -   Strikkelade   -   Showtime Music & Event   -   Rema1000   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Tuborg   -   PortvinSyd   -   MR, Niels Ove   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Det Gyldne Hjørne   -   Verifone   -   Kayser og Thorsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Paraffinhuset   -   Bentes Systue   -   Fladså Turist A/S   -   Stars   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.