Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Vordingborg Køkkenet   -   Øernes Revision   -   SJEB   -   Socialdemokraterne   -   OT Skabe   -   Kaffebønnen   -   Pankas   -   Lollands Bank   -   Othello Konditoriet   -   De raske drenge   -   Henriks Hvidevarer   -   ITFON   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fog trælast   -   Telmore   -   Jane B   -   Stage optik   -   Kiss Real Estate   -   Bog og Ide   -   Dansk Pyro Art   -   Slagter Zangenberg   -   Tid og stil   -   Hos Kim   -   Danlej   -   VVS Lars Nielsen   -   SOSU Nykøbing   -   VVSsøren   -   Dream Team Cleaning   -   Frede Andersen & Søn   -   MyGym   -   MR, Niels Ove   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   Vordingborg Låseservice   -   Hold da helt fest   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kayser og Thorsen   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE/Cafax   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Show time music   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Seesafe   -   Benchmark Biler   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Oskar   -   Dansk kvalitets brolægning   -   CoPrint   -   AjourCare   -   Fru Andkjær   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Boligselskab   -   Peak Production   -   Tuborg   -   Røstofte Maskiner   -   JC Jensen   -   Brian´s Dyrecenter   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Jyske Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Palles Autokraner   -   Loxam rental   -   Betty Boo   -   El centret   -   Lev-vel Sjælland   -   Filtenborg El   -   Bycentrum Vordingborg   -  

Srimon er en ung, professionel DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og bag DJ-pulten, får han alle med fra start til slut.

Srimon har sin daglige gang på Sydsjælland, men spiller i hele Danmark med afstikkere til udlandet.

Han har 2 år i træk spillet på Room2 i Sunny Beach samt været gæste-DJ på den verdenskendte natklub “Den Glade Viking”.

Srimon er opvokset i en musikalsk familie, og har derfor siden fødslen haft adgang til mange forskellige instrumenter. Han mestrer både guitar, bas, trommer og keyboards. Et show med Srimon vil derfor altid være musikalsk sammenhængende med ultimativ sans for rytme, toneart, energi og udtryk.
Srimon lever og ånder for sin musik, hvilket tydeligt mærkes hvergang han har står bag sin dj-pult.

På trods af sine kun 20 år har han adskillige års erfaring, og har allerede vundet specialprisen for mest musikalske og energiske sæt ved Nykøbing F DJ Battle i 2015. I 2016 blev det til en 2. plads ved Tuborg DJ Battle i Fåborg.

Srimon er klar til at vende vrangen ud på sit publikum, så vær forberedt på at være drænet for energi når han forlader scenen.

Srimon er på hovedscenen mandag aften mellem Citybois og Scarlet Pleasure.