Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Colourplus   -   Møns Bank   -   Snedker Svendsen   -   Socialdemokraterne   -   MyGym   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Restaurant Snekken   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hørkram   -   Paraffinhuset   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Rema1000   -   Kop og Kande   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jacobsens Bageri   -   Nybolig   -   Betty Boo   -   Show time music   -   Peak Production   -   Autohjørnet Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   DGI huset Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stage optik   -   Dansk Pyro Art   -   Kids Coolshop   -   VML Beton   -   Roma   -   Digital TV Service   -   AO   -   Pankas   -   Vordingborg Køkkenet   -   JC Jensen   -   Cafe Oskar   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   AjourCare   -   Henriks Hvidevarer   -   Jane B   -   Benchmark Biler   -   Dream Team Cleaning   -   CoPrint   -   Kai Døssing   -   Marina Fisk   -   Heramb køreskole   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hold da helt fest   -   Filtenborg El   -   Kiss Real Estate   -   LE34   -   El centret   -   Ole Stage el   -   Frede Andersen & Søn   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Home, Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Renova   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jonica   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Snacks'n Smoothie   -   Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Jacobsen, tøj   -   Lollands Bank   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Othello Konditoriet   -   SOSU Nykøbing   -   Danlej   -   Hos Kim   -   VVSsøren   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Øernes Revision   -   Stars   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Brian Johannessen   -   Din Skobutik   -   Danbolig   -   SJEB   -   GF Forsikring   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kaffebønnen   -   Bygma, Hvalsø   -   FJ Byg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Taskehuset   -   Røstofte Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   Amigo Bar   -   First Stop   -   Slagter Zangenberg   -   Karlsen   -   Fog trælast   -   Arnestedet   -   O.P. Ejendomsservice   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   HuaXin   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Thorsvang   -   Storstrøm Forsikring   -   Brian´s Dyrecenter   -   JDE/Cafax   -   OT Skabe   -   Palles Autokraner   -   Cafe Einstein   -   Danwax   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bog og Ide   -   VVS Lars Nielsen   -   FE Olsen   -   Vordingborg Låseservice   -   Skousen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Lev-vel Sjælland   -   ITFON   -   Tuborg   -   Ore Strand Camping   -   Jyske Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Tømmergården Aps   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg kommune   -   Phicasso, frisør   -   Bilbyen Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   Kafé Ann'en   -   MR, Niels Ove   -   Fejeriet Aps   -   Seesafe   -   Danmarks Borgcenter   -   Shell   -   CBG-Entreprise   -   Rådhuspub'en   -   Jens Hunsballe   -   De raske drenge   -   Tid og stil   -   Vordingborg Boligselskab   -   Garant Vordingborg   -   Skjold Burne   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.