Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Cafe Klint   -   Amigo Bar   -   Taskehuset   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dream Team Cleaning   -   SJEB   -   Stars   -   Snacks'n Smoothie   -   Kafé Ann'en   -   Betty Boo   -   Sydsjællands Ship Service   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Karlsen   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Køkkenet   -   Home, Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Bygma, Hvalsø   -   AO   -   Nybolig   -   Stage optik   -   Frede Andersen & Søn   -   MR, Niels Ove   -   Tømrer Hyldgaard   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   De raske drenge   -   El centret   -   Bycentrum Vordingborg   -   Arnestedet   -   CoPrint   -   Rådhuspub'en   -   Hos Kim   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Filtenborg El   -   Jonica   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Palles Autokraner   -   Øernes Revision   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Colourplus   -   Thorsvang   -   Socialdemokraterne   -   Det Gyldne Hjørne   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Møns Bank   -   Kids Coolshop   -   Shell   -   Dansk Pyro Art   -   Lollands Bank   -   Jacobsens Bageri   -   Snedker Svendsen   -   Fog trælast   -   MyGym   -   Skjold Burne   -   Seesafe   -   Pankas   -   Fejeriet Aps   -   Bog og Ide   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hørkram   -   Kai Døssing   -   Henriks Hvidevarer   -   Marina Fisk   -   Vordingborg kommune   -   Storstrøm Forsikring   -   Slagter Zangenberg   -   DGI huset Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tuborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   OT Skabe   -   AjourCare   -   Fru Andkjær Blomster   -   FE Olsen   -   First Stop   -   Skousen   -   SOSU Nykøbing   -   Danwax   -   Cafe Oskar   -   JC Jensen   -   LE34   -   Peak Production   -   Jacobsen, tøj   -   Intersport, Seiffert   -   Kop og Kande   -   Tid og stil   -   Roma   -   Garant Vordingborg   -   HuaXin   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Hold da helt fest   -   Kiss Real Estate   -   Ole Stage el   -   JDE/Cafax   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Show time music   -   Autohjørnet Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   O.P. Ejendomsservice   -   Othello Konditoriet   -   Røstofte Maskiner   -   Kaffebønnen   -   Jyske Bank   -   Loxam rental   -   Din Skobutik   -   Jane B   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Vordingborg Låseservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jens Hunsballe   -   Ore Strand Camping   -   ITFON   -   HomeOptik's brillebus   -   Heramb køreskole   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   VML Beton   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   FJ Byg   -   VVS Brian Johannessen   -   Renova   -   CBG-Entreprise   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danlej   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Digital TV Service   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tømmergården Aps   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.