Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Viking Malt A/S   -   Bog og Idé   -   SJEB   -   Det Gyldne Hjørne   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Tuborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Colourplus   -   Vordingborg Køkkenet   -   McDonald's Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Kai Døssing   -   Hold da helt fest   -   Roma   -   Kayser og Thorsen   -   MF Maskinservice   -   DFM Vordingborg Aps   -   Circle K   -   Lev-Vel Sjælland   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Showtime Music & Event   -   First Stop   -   JDE/Cafax   -   Palles Autokraner   -   Rema1000   -   Tandlægehuset   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Phicasso, frisør   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bycentrum Vordingborg   -   OT Skabe   -   Paraffinhuset   -   VML Entreprise ApS   -   Danbolig   -   Kop og Kande   -   FE Olsen   -   Candy Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Kafé Ann'en   -   Snacks'n Smoothie   -   Filtenborg El   -   Frede Andersen & Søn   -   PortvinSyd   -   Benchmark Biler   -   CP Bådformidling   -   Slagter Zangenberg   -   Arnestedet   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Fibia   -   Stage optik   -   Fladså Turist A/S   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Ole Stage el   -   JC Jensen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kaffebønnen   -   El centret   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Ishus   -   Shell   -   Møns Bank   -   Stars   -   Materialepladsen A/S   -   Jonica   -   Hørkram   -   Jacobsen   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Verifone   -   Nybolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bentes Systue   -   Lollands Bank   -   LE34   -   Cafe Oskar   -   Mercoprint   -   Snedker Svendsen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Jane B   -   Pankas   -   Rådhuspub'en   -   ITFON   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kids Coolshop   -   Cafe Klint   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Ore Strand Camping   -   Sydsjællands Ship Service   -   Amigo Bar   -   Home, Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   De raske drenge   -   Franks Auto   -   Fejeriet Aps   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   HuaXin   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Maler Rasmussen   -   Garant Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Mono Group   -   Restaurant Snekken   -   Donuts&Bobblez   -   Fru Andkjær Blomster   -   Loxam rental   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Taskehuset   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Øernes Revision   -   Cafe La Buffalo   -   Thorsvang   -   Hos Kim   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Betty Boo   -   Karl Mertz   -   VVSsøren   -   Borgens Blomster   -   Tid og stil   -   Heramb køreskole   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MR, Niels Ove   -   Peak Production   -   Michael's Vinduespolering   -   Seesafe   -   Røstofte Maskiner   -   Danlej   -   Din Skobutik   -   Othello Konditoriet   -   Lundgreen Rideudstyr   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Karlsen   -   Strikkelade   -   Skjold Burne   -   Socialdemokraterne   -   Ingemann's Bilpleje   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.