Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Bog og Ide   -   Det Gyldne Hjørne   -   Henriks Hvidevarer   -   Kai Døssing   -   GF Forsikring   -   DGI huset Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Låseservice   -   Fog trælast   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Restaurant Snekken   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lev-vel Sjælland   -   Heramb køreskole   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Home, Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Tid og stil   -   JDE/Cafax   -   Jens Hunsballe   -   Bycentrum Vordingborg   -   Thorsvang   -   Amigo Bar   -   Kafé Ann'en   -   Palles Autokraner   -   Show time music   -   Slagter Zangenberg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kaffebønnen   -   Rådhuspub'en   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hørkram   -   Taskehuset   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Køkkenet   -   LE34   -   Storstrøm Forsikring   -   CBG-Entreprise   -   JC Jensen   -   Hold da helt fest   -   VVS Brian Johannessen   -   Øernes Revision   -   Intersport, Seiffert   -   Paraffinhuset   -   Roma   -   MyGym   -   Danbolig   -   Tømrer Hyldgaard   -   AjourCare   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Danlej   -   Hos Kim   -   Vordingborg kommune   -   Frede Andersen & Søn   -   Bilbyen Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Møns Bank   -   VML Beton   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jonica   -   FE Olsen   -   Socialdemokraterne   -   Kids Coolshop   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   CoPrint   -   Stars   -   Danwax   -   Tuborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kop og Kande   -   Seesafe   -   Othello Konditoriet   -   Nybolig   -   Loxam rental   -   Snedker Svendsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AO   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   MR, Niels Ove   -   Dansk Pyro Art   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Peak Production   -   OT Skabe   -   Jacobsens Bageri   -   Vordingborg Boligselskab   -   Marina Fisk   -   Jacobsen, tøj   -   Jane B   -   VVS Lars Nielsen   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   Kiss Real Estate   -   ITFON   -   Snacks'n Smoothie   -   Skousen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Garant Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   HuaXin   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Digital TV Service   -   Jyske Bank   -   Betty Boo   -   Filtenborg El   -   VVSsøren   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Skjold Burne   -   Renova   -   Ole Stage el   -   Shell   -   Arnestedet   -   Lollands Bank   -   Fru Andkjær   -   Colourplus   -   Tømmergården Aps   -   FJ Byg   -   Phicasso, frisør   -   Rema1000   -   De raske drenge   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Cafe Einstein   -   Din Skobutik   -   Fejeriet Aps   -   First Stop   -   Bygma, Hvalsø   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   SOSU Nykøbing   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   SJEB   -   Kayser og Thorsen   -   Pankas   -   Dream Team Cleaning   -   Stage optik   -   Autohjørnet Vordingborg   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.