Tak til vores sponsorer og annoncører:
                SJEB   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen, murer   -   Phicasso, frisør   -   Øernes Revision   -   Jane B   -   Storstrøm Forsikring   -   ITFON   -   MyGym   -   GF Forsikring   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Ole Stage el   -   Bycentrum Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Klokkeblomst   -   Benchmark Biler   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVS Brian Johannessen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Socialdemokraterne   -   Palles Autokraner   -   Røstofte Maskiner   -   Skjold Burne   -   Kaffebønnen   -   JC Jensen   -   Pankas   -   Kop og Kande   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   AjourCare   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Thorsvang   -   CoPrint   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jyske Bank   -   Stars   -   Funder og Henriksen, revisor   -   HuaXin   -   Heramb køreskole   -   Lev-vel Sjælland Aps   -   De raske drenge   -   Pribo-huset   -   Skousen   -   Betty Boo   -   VVSsøren   -   Renova   -   FJ Byg   -   Møns Bank   -   Ore Strand Camping   -   AO   -   Cafax/JDE   -   Lars Nielsen VVS   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kids Coolshop   -   Paraffinhuset   -   MR, Niels Ove   -   VML Beton   -   Tømmergården Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafe Einstein   -   Bygma, Hvalsø   -   Din Skobutik   -   CBG-Entreprise   -   Digital TV Service   -   Snack'n Smothie   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kai Døssing   -   Home, Vordingborg   -   Danwax   -   Læderhuset   -   Stage optik   -   Fru Andkjær   -   Fog trælast   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg kommune   -   Nybolig   -   Rema1000   -   First Stop   -   Amigo Bar   -   Hold da helt fest   -   Rådhuspub'en   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Kiss Real Estate   -   Arnestedet   -   Shell   -   Seesafe   -   Show time music   -   Roma   -   Tuborg   -   Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Othello Konditoriet   -   Kayser og Thorsen   -   Snedker Svendsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Marina Fisk   -   Fejeriet Aps   -   Danbolig   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Colourplus   -   Henriks Hvidevarer   -   Tid og stil   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jens Hunsballe   -   Bog og Ide   -   Danlej   -   Danmarks Borgcenter   -   Dansk Pyro Art   -   Olsen's haveservice   -   Restaurant Snekken   -   Intersport, Seiffert   -   Hørkram   -   Privatvask   -   Jacobsen, tøj   -   Lollands Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Bilbyen Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Filtenborg El   -   FE Olsen   -   Karlsen's   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Garant Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Kafé Ann'en   -   Hos Kim   -   Slagter Zangenberg   -   Jonica   -   Peak Production   -   El centret   -   OT Skabe   -   Cafe Oskar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Dream Team Cleaning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jacobsens Bageri   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.