Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Vordingborg Ishus   -   Karl Mertz   -   MF Maskinservice   -   Candy Vordingborg   -   Kai Døssing   -   VVS Lars Nielsen   -   Palles Autokraner   -   Rema1000   -   Hos Kim   -   Tuborg   -   McDonald's Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Lev-Vel Sjælland   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Boligselskab   -   Franks Auto   -   Restaurant Snekken   -   SJEB   -   Tandlægehuset   -   LE34   -   Jens Hunsballe   -   Mono Group   -   Maler Rasmussen   -   Showtime Music & Event   -   Amigo Bar   -   Nybolig   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Seesafe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   HuaXin   -   Karlsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Benchmark Biler   -   OT Skabe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Shell   -   Colourplus   -   Salg2salg   -   Circle K   -   Thorsvang   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Ingemann's Bilpleje   -   Frede Andersen & Søn   -   Sydsjællands Ship Service   -   VML Beton   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hørkram   -   O.P. Ejendomsservice   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Snedker Svendsen   -   Intersport, Seiffert   -   Fibia   -   Peak Production   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stage optik   -   Skjold Burne   -   Socialdemokraterne   -   FE Olsen   -   Fejeriet Aps   -   Cafe Klint   -   Othello Konditoriet   -   Kafé Ann'en   -   Roma   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Viking Malt A/S   -   Phicasso, frisør   -   Garant Vordingborg   -   JC Jensen   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bentes Systue   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Din Skobutik   -   Materialepladsen A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   ITFON   -   Arnestedet   -   Home, Vordingborg   -   PortvinSyd   -   Loxam rental   -   Kaffebønnen   -   Øernes Revision   -   Henriks Hvidevarer   -   Hold da helt fest   -   Danlej   -   Lollands Bank   -   Pankas   -   Taskehuset   -   Dream Team Cleaning   -   Tid og stil   -   Brian´s Dyrecenter   -   Borgens Blomster   -   Fru Andkjær Blomster   -   Rådhuspub'en   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Ore Strand Camping   -   Vordingborg Køkkenet   -   De raske drenge   -   Vordingborg kommune   -   Carsten Jensen Biler   -   Danbolig   -   CP Bådformidling   -   DFM Vordingborg Aps   -   First Stop   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Bycentrum Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Kop og Kande   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Kayser og Thorsen   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Paraffinhuset   -   HomeOptik's brillebus   -   Møns Bank   -   El centret   -   Kids Coolshop   -   Bog og Idé   -   Strikkelade   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVSsøren   -   Slagter Zangenberg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe La Buffalo   -   JDE/Cafax   -   Jonica   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Jacobsen   -   MR, Niels Ove   -   Jane B   -   Snacks'n Smoothie   -   Betty Boo   -   Ole Stage el   -   Stars   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.