Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Karlsen   -   Betty Boo   -   Kai Døssing   -   Fejeriet Aps   -   Kop og Kande   -   Snacks'n Smoothie   -   Filtenborg El   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bygma, Hvalsø   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bilbyen Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Rådhuspub'en   -   Tuborg   -   Fru Andkjær   -   MR, Niels Ove   -   Snedker Svendsen   -   Benchmark Biler   -   Home, Vordingborg   -   VML Beton   -   Rema1000   -   Kayser og Thorsen   -   Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Jane B   -   Peak Production   -   FJ Byg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Danmarks Borgcenter   -   Skousen   -   Bog og Ide   -   Paraffinhuset   -   FE Olsen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Oskar   -   AjourCare   -   DGI huset Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   ITFON   -   De raske drenge   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Storstrøm Forsikring   -   Renova   -   Danlej   -   Danwax   -   Roma   -   Hold da helt fest   -   Colourplus   -   Skjold Burne   -   Sydsjællands Ship Service   -   VVS Lars Nielsen   -   Ore Strand Camping   -   Jens Hunsballe   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   SJEB   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Einstein   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   JC Jensen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   CBG-Entreprise   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   HuaXin   -   Tid og stil   -   Othello Konditoriet   -   Marina Fisk   -   JDE/Cafax   -   Dream Team Cleaning   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg Låseservice   -   Kaffebønnen   -   Øernes Revision   -   Taskehuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Ole Stage el   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Stars   -   MyGym   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jyske Bank   -   Tømrer Hyldgaard   -   Nybolig   -   Seesafe   -   Phicasso, frisør   -   Din Skobutik   -   Kids Coolshop   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Frede Andersen & Søn   -   Amigo Bar   -   Garant Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Restaurant Snekken   -   Lev-vel Sjælland   -   Danbolig   -   Møns Bank   -   Palles Autokraner   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Thorsvang   -   GF Forsikring   -   Show time music   -   VVSsøren   -   Shell   -   CoPrint   -   Tømmergården Aps   -   Brian´s Dyrecenter   -   Pankas   -   Hørkram   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Henriks Hvidevarer   -   OT Skabe   -   Kafé Ann'en   -   VVS Brian Johannessen   -   Jacobsens Bageri   -   Arnestedet   -   Fog trælast   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AO   -   Heidis Guld og Sølv   -   Stage optik   -   Socialdemokraterne   -   LE34   -   Kiss Real Estate   -   Hos Kim   -   Digital TV Service   -   HomeOptik's brillebus   -   SOSU Nykøbing   -   Jacobsen, tøj   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Lollands Bank   -   First Stop   -   Vordingborg kommune   -   Jonica   -   El centret   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.