Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Tid og stil   -   Socialdemokraterne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Telmore   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Loxam rental   -   Dream Team Cleaning   -   Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   MR, Niels Ove   -   VVSsøren   -   Danlej   -   CoPrint   -   Show time music   -   Benchmark Biler   -   Frede Andersen & Søn   -   ITFON   -   Vordingborg Låseservice   -   Lev-vel Sjælland   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   De raske drenge   -   MyGym   -   Heidis Guld og Sølv   -   AjourCare   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Køkkenet   -   Øernes Revision   -   Othello Konditoriet   -   Filtenborg El   -   El centret   -   Fru Andkjær   -   Cafe Oskar   -   Betty Boo   -   SOSU Nykøbing   -   Jane B   -   Fog trælast   -   Dansk Pyro Art   -   Jyske Bank   -   Pankas   -   Autohjørnet Vordingborg   -   JC Jensen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Slagter Zangenberg   -   Seesafe   -   Hos Kim   -   Stage optik   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   SJEB   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   Henriks Hvidevarer   -   OT Skabe   -   Vordingborg Boligselskab   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tuborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Kiss Real Estate   -   Dansk kvalitets brolægning   -   JDE/Cafax   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   Fejeriet Aps   -   Bog og Ide   -   Hold da helt fest   -   Kids Coolshop   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVS Lars Nielsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kaffebønnen   -   Lollands Bank   -   Palles Autokraner   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.