Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Hørkram   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kayser og Thorsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Eurotrading DK ApS   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Amigo Bar   -   JMS Maskinservice ApS   -   Intersport, Seiffert   -   Det Gyldne Hjørne   -   JDE   -   VVS Lars Nielsen   -   Bentes Systue   -   PortvinSyd   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Dream Team Cleaning   -   BB Vikar   -   Stage optik   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Kommune   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Pankas   -   Verifone   -   Lindsten El ApS   -   First Stop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Rådhuspub'en   -   Roma   -   Vordingborg Låseservice   -   HomeOptik's brillebus   -   Franks Auto   -   DGI huset Vordingborg   -   Nuuday A/S - Telmore   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   Øernes dækcenter   -   Viking Malt A/S   -   Hjorth's Grill   -   De raske drenge   -   Colourplus   -   Venstre   -   Radio 40 plus   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Snedker Svendsen   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Køkkenet   -   Filtenborg El   -   Kafé Ann'en   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Phicasso, frisør   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jane B   -   Fejeriet Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Circle K   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Home, Vordingborg   -   MF Maskinservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   ITFON   -   Bold   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Heramb køreskole   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Beck's Service   -   Øernes Revision   -   GF Forsikring   -   Hall-gruppen   -   Eurotrading DK ApS   -   JE Service   -   Vordingborg Net   -   Frede Andersen & Søn   -   MR, Niels Ove   -   OT Skabe   -   Ore Strand Camping   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Skjold Burne   -   Fibia   -   Paraffinhuset   -   Jens Hunsballe   -   Stars   -   Hos Kim   -   Møns Bank   -   Betty Boo   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ingemann's Bilpleje   -   Grave-Eksperten ApS   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kai Døssing   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   Michael's Vinduespolering   -   HuaXin   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Ole Stage el   -   Tandlægehjørnet   -   Insatech A/S   -   SJEB   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kvickly Vordingborg   -   J.A.Entreprenøren   -   Taskehuset   -   Skønne Fusser   -   Loxam rental   -   Materialepladsen A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   Restaurant Snekken   -   Danbolig   -   Karl Mertz   -   Palles Autokraner   -   Shell   -   Showtime Music & Event   -   Jacobsen   -   Sønderby Legal   -   Kids Coolshop   -   Mono Group   -   JC Jensen   -   Tid og stil   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Hansen & Co   -   Bruuns Studio   -   Bog og Idé   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   CP Bådformidling   -   Nature Energy   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Rema1000   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   McDonald's Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Mercoprint   -   Seesafe   -   Lootbox   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Tuborg   -   Café Guldgåsen   -   Kaffebønnen   -   Cafe La Buffalo   -   Holbøll   -   Lollands Bank   -   Diageo Denmark   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Strikkelade   -   Østen Group A/S   -   Cafe Klint   -   Borgens Blomster   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   VML Entreprise ApS   -   Jonica   -   VVSsøren   -   Socialdemokratiet   -  

Grib en kaptajnskasket og en merskumspibe – Sømændene er på scenen fredag aften til Vordingborg Festuge 2018

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.