Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Skjold Burne   -   MyGym   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   VVS Brian Johannessen   -   El centret   -   FE Olsen   -   Kiss Real Estate   -   Hold da helt fest   -   Fru Andkjær   -   First Stop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Bycentrum Vordingborg   -   HuaXin   -   Rema1000   -   Marina Fisk   -   VVSsøren   -   CoPrint   -   Sydsjællands Ship Service   -   Danlej   -   Karlsen   -   Bog og Ide   -   Show time music   -   Snacks'n Smoothie   -   VML Beton   -   Tømrer Hyldgaard   -   Tømmergården Aps   -   Kaffebønnen   -   Lollands Bank   -   HomeOptik's brillebus   -   Digital TV Service   -   SOSU Nykøbing   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Cafe Klint   -   Restaurant Snekken   -   Colourplus   -   AO   -   ITFON   -   FJ Byg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Heramb køreskole   -   Ore Strand Camping   -   De raske drenge   -   Cafe Oskar   -   LE34   -   Storstrøm Forsikring   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Socialdemokraterne   -   JC Jensen   -   Renova   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Snedker Svendsen   -   Thorsvang   -   Henriks Hvidevarer   -   Benchmark Biler   -   Stars   -   SJEB   -   Loxam rental   -   Kop og Kande   -   Bilbyen Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jacobsens Bageri   -   OT Skabe   -   Intersport, Seiffert   -   Dream Team Cleaning   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Frede Andersen & Søn   -   Fejeriet Aps   -   JDE/Cafax   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Ole Stage el   -   Roma   -   Funder og Henriksen, revisor   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Fog trælast   -   Bygma, Hvalsø   -   Stage optik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møns Bank   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tuborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kai Døssing   -   Kids Coolshop   -   Din Skobutik   -   Peak Production   -   Kafé Ann'en   -   Kayser og Thorsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jacobsen, tøj   -   Othello Konditoriet   -   Garant Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Arnestedet   -   Pankas   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Brian´s Dyrecenter   -   Danwax   -   Jonica   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hos Kim   -   Jens Hunsballe   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Lev-vel Sjælland   -   Øernes Revision   -   Phicasso, frisør   -   Home, Vordingborg   -   AjourCare   -   Shell   -   GF Forsikring   -   Borgens Blomsterbinderi   -   MR, Niels Ove   -   Jyske Bank   -   Cafe Einstein   -   Danmarks Borgcenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nybolig   -   Seesafe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Amigo Bar   -   Danbolig   -   CBG-Entreprise   -   Paraffinhuset   -   Rådhuspub'en   -   Røstofte Maskiner   -   Filtenborg El   -   Betty Boo   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Slagter Zangenberg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Hørkram   -   Tid og stil   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Låseservice   -   Skousen   -   Taskehuset   -   Dansk Pyro Art   -   Jane B   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.