Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Sydsjællands Ship Service   -   Danbolig   -   Nybolig   -   Taskehuset   -   VVS Brian Johannessen   -   Slagter Zangenberg   -   VVSsøren   -   Phicasso, frisør   -   Tid og stil   -   VML Beton   -   Kiss Real Estate   -   First Stop   -   Øernes Revision   -   Betty Boo   -   Show time music   -   Thorsvang   -   Jyske Bank   -   Digital TV Service   -   Bygma, Hvalsø   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Colourplus   -   Jacobsen, tøj   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Karlsen   -   JDE/Cafax   -   Cafe Einstein   -   Rema1000   -   Cafe Oskar   -   Snacks'n Smoothie   -   AO   -   Fog trælast   -   Bog og Ide   -   Kai Døssing   -   Stage optik   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danmarks Borgcenter   -   Kids Coolshop   -   Stars   -   Dansk Pyro Art   -   DGI huset Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Filtenborg El   -   GF Forsikring   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Roma   -   Lev-vel Sjælland   -   Renova   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hos Kim   -   O.P. Ejendomsservice   -   AjourCare   -   Kaffebønnen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   FE Olsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   El centret   -   Palles Autokraner   -   Socialdemokraterne   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lollands Bank   -   Skousen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Heramb køreskole   -   OT Skabe   -   Storstrøm Forsikring   -   Vordingborg Låseservice   -   Kayser og Thorsen   -   VVS Lars Nielsen   -   Amigo Bar   -   Vordingborg kommune   -   ITFON   -   Hørkram   -   Paraffinhuset   -   HomeOptik's brillebus   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Frede Andersen & Søn   -   HuaXin   -   MR, Niels Ove   -   Shell   -   Tømrer Hyldgaard   -   Benchmark Biler   -   Hold da helt fest   -   Garant Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   FJ Byg   -   Tuborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Restaurant Snekken   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ore Strand Camping   -   Intersport, Seiffert   -   Møns Bank   -   Tømmergården Aps   -   Marina Fisk   -   Kafé Ann'en   -   Seesafe   -   Cafe Klint   -   Jonica   -   SOSU Nykøbing   -   Vordingborg Boligselskab   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dream Team Cleaning   -   Skjold Burne   -   CoPrint   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Danlej   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Arnestedet   -   Jane B   -   Bilbyen Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   SJEB   -   Rådhuspub'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Danwax   -   Fru Andkjær   -   Jacobsens Bageri   -   Din Skobutik   -   Pankas   -   Autohjørnet Vordingborg   -   MyGym   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kop og Kande   -   Peak Production   -   Loxam rental   -   JC Jensen   -   Snedker Svendsen   -   LE34   -   Heidis Guld og Sølv   -   Ole Stage el   -   Kim Skovgaard Hansen   -   De raske drenge   -   CBG-Entreprise   -   Othello Konditoriet   -  

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.