Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Home, Vordingborg   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Circle K   -   Cafe Klint   -   Ore Strand Camping   -   Sydsjællands Ship Service   -   De raske drenge   -   Karl Mertz   -   Kaffebønnen   -   Jonica   -   Kim Skovgaard Hansen   -   PeakPro   -   VVSsøren   -   Hansen & Co   -   Hold da helt fest   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hørkram   -   Loxam rental   -   Filtenborg El   -   Franks Auto   -   Pankas   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   HuaXin   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Hos Kim   -   Møns Bank   -   Bog og Idé   -   Henriks Hvidevarer   -   Tandlægehuset   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   El centret   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kyse Kloak og anlæg   -   VML Entreprise ApS   -   Lindsten El ApS   -   Materialepladsen A/S   -   Insatech A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg Ishus   -   SJEB   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VVS Lars Nielsen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Dream Team Cleaning   -   Danbolig   -   Øernes dækcenter   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Net   -   Shell   -   MR, Niels Ove   -   Michael's Vinduespolering   -   Vordingborg Boligselskab   -   Taskehuset   -   Jens Hunsballe   -   Roma   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   GF Forsikring   -   PortvinSyd   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Tuborg   -   Café Guldgåsen   -   Palles Autokraner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   OT Skabe   -   Bentes Systue   -   Frede Andersen & Søn   -   HuaXin   -   Eurotrading DK ApS   -   Skjold Burne   -   Karlsen   -   Rema1000   -   Othello Konditoriet   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Nature Energy   -   Grave-Eksperten ApS   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Seesafe   -   Amigo Bar   -   Lollands Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kai Døssing   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   JC Jensen   -   Mono Group   -   Restaurant Snekken   -   Rådhuspub'en   -   Skønne Fusser   -   Vordingborg Låseservice   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jacobsen   -   MF Maskinservice   -   Benchmark Biler   -   O.P. Ejendomsservice   -   First Stop   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Røstofte Maskiner   -   HomeOptik's brillebus   -   Stars   -   Eurotrading DK ApS   -   Betty Boo   -   Cafe La Buffalo   -   Fejeriet Aps   -   Ole Stage el   -   Borgens Blomster   -   Kids Coolshop   -   Kafé Ann'en   -   JDE   -   Socialdemokratiet   -   Venstre   -   Kayser og Thorsen   -   Showtime Music & Event   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Det Gyldne Hjørne   -   Strikkelade   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Heramb køreskole   -   Viking Malt A/S   -   Mercoprint   -   Stage optik   -   Safe IT-Solutions   -   Hjorth's Grill   -   Paraffinhuset   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Phicasso, frisør   -   Jane B   -   Colourplus   -   ITFON   -   Øernes Revision   -   Tid og stil   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snedker Svendsen   -  

Grib en kaptajnskasket og en merskumspibe – Sømændene er på scenen fredag aften til Vordingborg Festuge 2018

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten. I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene. På spørgsmålet om, hvorfor Sømændene skåler hele tiden svarer Ankermanden, Johannes Beldring: ”Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder”, griner han.

I 2017 fik Sømændene ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang. Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som først i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook. Dog er Styrmanden blevet taget rigtig godt imod af fans, og han indgår i dag som en helt naturlig del af orkestret. ”Jeg må indrømme, at det er kommet lidt bag på mig hvor hurtigt vores fans accepterede mig og hvor pænt alle har taget imod mig. Og jeg glæder mig helt vildt til endnu en sommer på landevejen i vores bodegabus og ikke mindst på scenerne,” siger Styrmanden.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og og være klar fredag aften til Vordingborg Festuge 2018, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.