Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                VML Entreprise ApS   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Taskehuset   -   Danbolig   -   MF Maskinservice   -   Øernes dækcenter   -   Showtime Music & Event   -   Intersport, Seiffert   -   JMS Maskinservice ApS   -   Det Gyldne Hjørne   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Betty Boo   -   Shell   -   Grave-Eksperten ApS   -   Karl Mertz   -   TOPmanager A/S   -   Jane B   -   Party Line   -   Lykke Service Teknik   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Cafe La Buffalo   -   Hos Kim   -   Nybolig   -   Neder Vindinge VVS   -   Stage optik   -   Bentes Systue   -   Wolt   -   Radio 40 plus   -   Viking Malt A/S   -   Bog og Idé   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Home, Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hjorth's Grill   -   Colourplus   -   Vordingborg Kommune   -   Dream Team Cleaning   -   Karlsen   -   JDE   -   JC Jensen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Mercoprint   -   Frede Andersen & Søn   -   HuaXin   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Youku - Sushi   -   Tandlægehjørnet   -   Vordingborg Køreskole   -   Skønne Fusser   -   Kjærs Slibeservice   -   Jacobsen   -   Franks Auto   -   Sydsjællands Ship Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   HuaXin   -   Cafe Klint   -   Røstofte Maskiner   -   Din Skobutik   -   Kafé Ann'en   -   Snedker Svendsen   -   Holbøll   -   Pankas   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Amigo Bar   -   Choco Isbar   -   Paraffinhuset   -   DGI huset Vordingborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Ole Stage el   -   Hemmingsen Transport   -   Tid og stil   -   Jens Hunsballe   -   Seesafe   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Cafe Einstein   -   Stars   -   Venstre   -   MR. Niels Ove   -   Vordingborg Køkkenet   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   VVSsøren   -   Rema1000   -   Loxam rental   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   De raske drenge   -   Safe IT-Solutions   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Ishus   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   GF Forsikring   -   Fejeriet ApS   -   Vordingborg Låseservice   -   Tøjeksperten   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   Phicasso, frisør   -   Jonica   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kaffebønnen   -   Øernes Revision   -   Palles Kraner   -   Bruuns Studio   -   Ristorante Roma   -   PortvinSyd   -   OT Skabe   -   Rådhuspub'en   -   Heramb køreskole   -   Ingemann's Bilpleje   -   HomeOptik's brillebus   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Nicko-Leg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Maler E & J Rasmussen   -   Benchmark Biler   -   Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   First Stop   -   Hørkram   -   SJEB   -   JE Service   -  

Living On A Prayer! – Bon Jovi Jam spiller torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.