Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                FE Olsen   -   Jacobsens Bageri   -   VVSsøren   -   Filtenborg El   -   Othello Konditoriet   -   Bygma, Hvalsø   -   Jane B   -   Renova   -   Colourplus   -   Vordingborg Låseservice   -   Heidis Guld og Sølv   -   Dansk Pyro Art   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Garant Vordingborg   -   Rådhuspub'en   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Boligselskab   -   CoPrint   -   Møns Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Socialdemokraterne   -   Tid og stil   -   Thorsvang   -   Jens Hunsballe   -   Digital TV Service   -   Loxam rental   -   Røstofte Maskiner   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Cafe Klint   -   El centret   -   Kids Coolshop   -   Jacobsen, tøj   -   Fog trælast   -   VML Beton   -   VVS Lars Nielsen   -   GF Forsikring   -   Tømrer Hyldgaard   -   Amigo Bar   -   Vordingborg kommune   -   Home, Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   ITFON   -   DGI huset Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Tømmergården Aps   -   CBG-Entreprise   -   Brian´s Dyrecenter   -   AjourCare   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Benchmark Biler   -   JDE/Cafax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Nybolig   -   MR, Niels Ove   -   Karlsen   -   Jonica   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   LE34   -   Storstrøm Forsikring   -   Henriks Hvidevarer   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Palles Autokraner   -   Frede Andersen & Søn   -   Arnestedet   -   Snacks'n Smoothie   -   Taskehuset   -   JC Jensen   -   Kaffebønnen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Autohjørnet Vordingborg   -   HuaXin   -   Danwax   -   Seesafe   -   Show time music   -   VVS Brian Johannessen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Pankas   -   Shell   -   Ole Stage el   -   Snedker Svendsen   -   Kop og Kande   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kai Døssing   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Tuborg   -   Marina Fisk   -   MyGym   -   Roma   -   Sydsjællands Ship Service   -   Borgens Blomsterbinderi   -   De raske drenge   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Rema1000   -   FJ Byg   -   Phicasso, frisør   -   Skousen   -   Øernes Revision   -   Bog og Ide   -   Kafé Ann'en   -   Cafe Oskar   -   First Stop   -   Stage optik   -   Peak Production   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   OT Skabe   -   Heramb køreskole   -   Fejeriet Aps   -   Danmarks Borgcenter   -   SJEB   -   SOSU Nykøbing   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stars   -   Betty Boo   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fru Andkjær   -   Danlej   -   Slagter Zangenberg   -   Paraffinhuset   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bilbyen Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   AO   -   Hos Kim   -   Restaurant Snekken   -   HomeOptik's brillebus   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg Køkkenet   -   Skjold Burne   -   Lollands Bank   -   Lev-vel Sjælland   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Danbolig   -   Cafe Einstein   -   Kayser og Thorsen   -   Dream Team Cleaning   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.