Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Sydsjællands Ship Service   -   ITFON   -   Bog og Idé   -   Jacobsen   -   DFM Vordingborg Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henriks Hvidevarer   -   Snacks'n Smoothie   -   Maler Rasmussen   -   Kids Coolshop   -   Hørkram   -   Hos Kim   -   Filtenborg El   -   VML Beton   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Møns Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Benchmark Biler   -   Fibia   -   McDonald's Vordingborg   -   Shell   -   Lollands Bank   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   Salg2salg   -   Betty Boo   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Tandlægehuset   -   MR, Niels Ove   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Taskehuset   -   Vordingborg Låseservice   -   Loxam rental   -   Strikkelade   -   Peak Production   -   Din Skobutik   -   Hold da helt fest   -   Candy Vordingborg   -   OT Skabe   -   Rema1000   -   Vordingborg kommune   -   Kafé Ann'en   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jonica   -   Funder og Henriksen, revisor   -   SJEB   -   El centret   -   Bentes Systue   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Colourplus   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Dream Team Cleaning   -   Nybolig   -   Danlej   -   Tid og stil   -   Cafe Oskar   -   Røstofte Maskiner   -   Circle K   -   VVSsøren   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   First Stop   -   Ingemann's Bilpleje   -   Garant Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Tuborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Arnestedet   -   Thorsvang   -   Palles Autokraner   -   Kayser og Thorsen   -   Phicasso, frisør   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Karl Mertz   -   Lev-Vel Sjælland   -   Stars   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Intersport, Seiffert   -   Showtime Music & Event   -   LE34   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   JC Jensen   -   Amigo Bar   -   Rådhuspub'en   -   PortvinSyd   -   Jens Hunsballe   -   Fru Andkjær Blomster   -   Seesafe   -   Othello Konditoriet   -   Pankas   -   Cafe La Buffalo   -   Danbolig   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Kop og Kande   -   Viking Malt A/S   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Materialepladsen A/S   -   Borgens Blomster   -   Restaurant Snekken   -   Fejeriet Aps   -   Socialdemokraterne   -   Franks Auto   -   Kai Døssing   -   Vordingborg Ishus   -   Karlsen   -   HuaXin   -   Skjold Burne   -   Home, Vordingborg   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   De raske drenge   -   Slagter Zangenberg   -   JDE/Cafax   -   CP Bådformidling   -   Snedker Svendsen   -   Heramb køreskole   -   Det Gyldne Hjørne   -   MF Maskinservice   -   Mono Group   -   Ole Stage el   -   Stage optik   -   Cafe Klint   -   Øernes Revision   -   Nuuday A/S - Telmore   -   HomeOptik's brillebus   -   Ore Strand Camping   -   FE Olsen   -   Carsten Jensen Biler   -   Roma   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Paraffinhuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.