Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                OT Skabe   -   Circle K   -   Mercoprint   -   Hørkram   -   Jane B   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bentes Systue   -   Lindsten El ApS   -   Fejeriet Aps   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Møns Bank   -   Heramb køreskole   -   Rådhuspub'en   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Roma   -   Hjorth's Grill   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   HuaXin   -   PortvinSyd   -   Vordingborg Net   -   Pankas   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Shell   -   Ole Stage el   -   Seesafe   -   Kim Skovgaard Hansen   -   JC Jensen   -   Vordingborg Ishus   -   Det Gyldne Steakhouse   -   HuaXin   -   Skønne Fusser   -   Ore Strand Camping   -   Kaffebønnen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tuborg   -   Cafe Klint   -   SJEB   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   MR, Niels Ove   -   Tid og stil   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Danbolig   -   Karlsen   -   Jonica   -   Kids Coolshop   -   Cafe La Buffalo   -   Vordingborg Låseservice   -   Din Skobutik   -   Viking Malt A/S   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Dream Team Cleaning   -   Taskehuset   -   First Stop   -   Colourplus   -   Funder og Henriksen, revisor   -   MF Maskinservice   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stage optik   -   Paraffinhuset   -   GF Forsikring   -   Stars   -   VML Entreprise ApS   -   HomeOptik's brillebus   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Intersport, Seiffert   -   Jacobsen   -   JDE   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Det Gyldne Hjørne   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   PeakPro   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Safe IT-Solutions   -   Franks Auto   -   Grave-Eksperten ApS   -   Amigo Bar   -   Strikkelade   -   Palles Autokraner   -   Showtime Music & Event   -   Othello Konditoriet   -   Hold da helt fest   -   Venstre   -   VVS Lars Nielsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   VVSsøren   -   Loxam rental   -   Borgens Blomster   -   Bog og Idé   -   El centret   -   Rema1000   -   Karl Mertz   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Vordingborg Køkkenet   -   Røstofte Maskiner   -   Lollands Bank   -   Mono Group   -   Eurotrading DK ApS   -   Skjold Burne   -   ITFON   -   Kayser og Thorsen   -   Insatech A/S   -   Phicasso, frisør   -   Henriks Hvidevarer   -   Kafé Ann'en   -   Øernes dækcenter   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Betty Boo   -   Kai Døssing   -   Eurotrading DK ApS   -   Snedker Svendsen   -   Michael's Vinduespolering   -   Tandlægehuset   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Socialdemokratiet   -   Hos Kim   -   Hansen & Co   -   Øernes Revision   -   Restaurant Snekken   -   De raske drenge   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Café Guldgåsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ingemann's Bilpleje   -   Materialepladsen A/S   -   Nature Energy   -   Dansk kvalitets brolægning   -  

Living On A Prayer! – Bon Jovi Jam spiller torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.