Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Bygma, Hvalsø   -   Paraffinhuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   JDE/Cafax   -   Hold da helt fest   -   Jacobsens Bageri   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg kommune   -   Bycentrum Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Taskehuset   -   Dansk Pyro Art   -   Møns Bank   -   Jonica   -   Arnestedet   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Amigo Bar   -   Home, Vordingborg   -   El centret   -   Det Gyldne Hjørne   -   HomeOptik's brillebus   -   Henriks Hvidevarer   -   DGI huset Vordingborg   -   MyGym   -   Sydsjællands Ship Service   -   Bog og Ide   -   Dream Team Cleaning   -   VVS Lars Nielsen   -   Skousen   -   Skjold Burne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fru Andkjær   -   Danmarks Borgcenter   -   Lev-vel Sjælland   -   Rådhuspub'en   -   ITFON   -   SJEB   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Filtenborg El   -   Kai Døssing   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Show time music   -   Autohjørnet Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kafé Ann'en   -   Seesafe   -   Betty Boo   -   Loop Fitness Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Din Skobutik   -   Peak Production   -   Cafe Einstein   -   De raske drenge   -   VVS Brian Johannessen   -   OT Skabe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tid og stil   -   Stage optik   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Slagter Zangenberg   -   Lollands Bank   -   Tuborg   -   AO   -   Renova   -   Loxam rental   -   Kiss Real Estate   -   Jens Hunsballe   -   FE Olsen   -   Cafe Oskar   -   Nybolig   -   SOSU Nykøbing   -   Shell   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danwax   -   Hos Kim   -   Fog trælast   -   Pankas   -   Roma   -   Karlsen   -   Stars   -   JC Jensen   -   Fejeriet Aps   -   Tømmergården Aps   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danlej   -   Snacks'n Smoothie   -   CBG-Entreprise   -   Thorsvang   -   Frede Andersen & Søn   -   Storstrøm Forsikring   -   Snedker Svendsen   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Rema1000   -   Othello Konditoriet   -   First Stop   -   AjourCare   -   Hørkram   -   Ore Strand Camping   -   VVSsøren   -   CoPrint   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kop og Kande   -   Kids Coolshop   -   Garant Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Phicasso, frisør   -   Heramb køreskole   -   MR, Niels Ove   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Palles Autokraner   -   Bilbyen Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   VML Beton   -   Jane B   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Det Gyldne Steakhouse   -   LE34   -   Vordingborg Låseservice   -   Røstofte Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   HuaXin   -   Ole Stage el   -   Danbolig   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Marina Fisk   -   FJ Byg   -   Digital TV Service   -   Benchmark Biler   -   Colourplus   -   Jyske Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Restaurant Snekken   -   Cafe Klint   -   Leif Pedersen Biler A/S   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.