Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                GF Forsikring   -   SOSU Nykøbing   -   Show time music   -   Dansk Pyro Art   -   Øernes Revision   -   Kayser og Thorsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   Heidis Guld og Sølv   -   Lollands Bank   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Colourplus   -   Othello Konditoriet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Danmarks Borgcenter   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Tuborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jyske Bank   -   JDE/Cafax   -   Betty Boo   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Paraffinhuset   -   Amigo Bar   -   VML Beton   -   HuaXin   -   ITFON   -   Digital TV Service   -   FJ Byg   -   Snedker Svendsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Nybolig   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Karlsen   -   Dream Team Cleaning   -   Seesafe   -   SJEB   -   Filtenborg El   -   Kaffebønnen   -   Skousen   -   Storstrøm Forsikring   -   Sydsjællands Ship Service   -   CBG-Entreprise   -   Brian´s Dyrecenter   -   Danbolig   -   Kafé Ann'en   -   Marina Fisk   -   Slagter Zangenberg   -   Hold da helt fest   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heramb køreskole   -   Kai Døssing   -   MyGym   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Home, Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bygma, Hvalsø   -   OT Skabe   -   Jens Hunsballe   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   LE34   -   CoPrint   -   Cafe Klint   -   Pankas   -   De raske drenge   -   Jacobsen, tøj   -   Socialdemokraterne   -   Arnestedet   -   Jacobsens Bageri   -   Jonica   -   MR, Niels Ove   -   Garant Vordingborg   -   El centret   -   Phicasso, frisør   -   Stage optik   -   Ole Stage el   -   Kop og Kande   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danlej   -   VVSsøren   -   Taskehuset   -   Roma   -   Skjold Burne   -   Stars   -   Møns Bank   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Cafe Einstein   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lev-vel Sjælland   -   Bog og Ide   -   AjourCare   -   Bilbyen Vordingborg   -   Rema1000   -   Din Skobutik   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danwax   -   Frede Andersen & Søn   -   Tømrer Hyldgaard   -   Hos Kim   -   Thorsvang   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Intersport, Seiffert   -   Ore Strand Camping   -   AO   -   Snacks'n Smoothie   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Shell   -   VVS Lars Nielsen   -   Fru Andkjær   -   FE Olsen   -   Kids Coolshop   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Låseservice   -   Fejeriet Aps   -   Peak Production   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   VVS Brian Johannessen   -   Palles Autokraner   -   First Stop   -   Renova   -   Cafe Oskar   -   HomeOptik's brillebus   -   Kiss Real Estate   -   Tømmergården Aps   -   Fog trælast   -   Røstofte Maskiner   -   Loxam rental   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   DGI huset Vordingborg   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.