Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Kyse Kloak og anlæg   -   Kvickly Vordingborg   -   Møns Bank   -   Nuuday A/S - Telmore   -   JMS Maskinservice ApS   -   Café Guldgåsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Materialepladsen A/S   -   GF Forsikring   -   JE Service   -   Radio 40 plus   -   Sydsjællands Ship Service   -   Safe IT-Solutions   -   Røstofte Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Franks Auto   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Borgens Blomster   -   First Stop   -   Socialdemokratiet   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Eurotrading DK ApS   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   PortvinSyd   -   Viking Malt A/S   -   Restaurant Snekken   -   BB Vikar   -   J.A.Entreprenøren   -   Tid og stil   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jonica   -   Beck's Service   -   Hørkram   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Rema1000   -   Vordingborg Låseservice   -   Fejeriet Aps   -   Øernes Revision   -   VVS Lars Nielsen   -   De raske drenge   -   Det Gyldne Hjørne   -   Diageo Denmark   -   Kaffebønnen   -   Bog og Idé   -   Bruuns Studio   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Phicasso, frisør   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Kommune   -   Mono Group   -   Amigo Bar   -   Skjold Burne   -   Heramb køreskole   -   Verifone   -   Showtime Music & Event   -   Sønderby Legal   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jacobsen   -   VVSsøren   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bold   -   Kayser og Thorsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Home, Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Karl Mertz   -   Snedker Svendsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   DGI huset Vordingborg   -   Roma   -   Danbolig   -   Nature Energy   -   Kafé Ann'en   -   Grave-Eksperten ApS   -   Vordingborg Net   -   Betty Boo   -   O.P. Ejendomsservice   -   Cafe Klint   -   Frede Andersen & Søn   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Din Skobutik   -   Othello Konditoriet   -   Seesafe   -   Intersport, Seiffert   -   VML Entreprise ApS   -   OT Skabe   -   Østen Group A/S   -   Fibia   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Eurotrading DK ApS   -   Tandlægehjørnet   -   Kai Døssing   -   Hansen & Co   -   JC Jensen   -   JDE   -   Ole Stage el   -   Lollands Bank   -   Øernes dækcenter   -   Henriks Hvidevarer   -   Michael's Vinduespolering   -   Stars   -   Palles Autokraner   -   Stage optik   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   CP Bådformidling   -   Hos Kim   -   Insatech A/S   -   ITFON   -   Taskehuset   -   Kids Coolshop   -   Mercoprint   -   Lootbox   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Holbøll   -   HuaXin   -   Hjorth's Grill   -   Venstre   -   Colourplus   -   Skønne Fusser   -   Loxam rental   -   Circle K   -   Brian´s Dyrecenter   -   SJEB   -   Cafe La Buffalo   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Shell   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg Ishus   -   Dream Team Cleaning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Filtenborg El   -   McDonald's Vordingborg   -   Strikkelade   -   Bentes Systue   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   MR, Niels Ove   -   Rådhuspub'en   -   Pankas   -   Jane B   -   Tuborg   -   Hall-gruppen   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Lindsten El ApS   -   Ingemann's Bilpleje   -  

Living On A Prayer! – Bon Jovi Jam spiller torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.