Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Lev-vel Sjælland   -   CBG-Entreprise   -   Rema1000   -   Bygma, Hvalsø   -   De raske drenge   -   Tid og stil   -   JC Jensen   -   Fog trælast   -   Jacobsen, tøj   -   Sydsjællands Ship Service   -   Frede Andersen & Søn   -   Socialdemokraterne   -   Jane B   -   Garant Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Roma   -   First Stop   -   Kaffebønnen   -   Hold da helt fest   -   Skousen   -   Kids Coolshop   -   Pankas   -   Heramb køreskole   -   SJEB   -   Kai Døssing   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Benchmark Biler   -   Restaurant Snekken   -   Show time music   -   Renova   -   Paraffinhuset   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Danmarks Borgcenter   -   Danwax   -   Stage optik   -   Slagter Zangenberg   -   AO   -   Phicasso, frisør   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Palles Autokraner   -   VML Beton   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VVS Lars Nielsen   -   Tømmergården Aps   -   Dansk Pyro Art   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fru Andkjær Blomster   -   Rådhuspub'en   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   Kop og Kande   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hos Kim   -   Vordingborg Låseservice   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VVS Brian Johannessen   -   Lollands Bank   -   Thorsvang   -   Jacobsens Bageri   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Amigo Bar   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Danbolig   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Røstofte Maskiner   -   Nybolig   -   El centret   -   MyGym   -   Colourplus   -   SOSU Nykøbing   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Jonica   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   AjourCare   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dream Team Cleaning   -   Møns Bank   -   Bog og Ide   -   Shell   -   Peak Production   -   Karlsen   -   Betty Boo   -   AB Lauridsen Maskiner   -   FE Olsen   -   Vordingborg kommune   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Othello Konditoriet   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Ore Strand Camping   -   Bilbyen Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   FJ Byg   -   Hørkram   -   Funder og Henriksen, revisor   -   GF Forsikring   -   Jens Hunsballe   -   Tuborg   -   Cafe Klint   -   VVSsøren   -   Stars   -   Skjold Burne   -   Vordingborg Køkkenet   -   DGI huset Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Marina Fisk   -   Kiss Real Estate   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kafé Ann'en   -   Loxam rental   -   Taskehuset   -   Home, Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Snacks'n Smoothie   -   Cafe Oskar   -   Bycentrum Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Seesafe   -   Snedker Svendsen   -   MR, Niels Ove   -   JDE/Cafax   -   Danlej   -   Arnestedet   -   Din Skobutik   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jyske Bank   -   Filtenborg El   -   HomeOptik's brillebus   -   LE34   -   Ole Stage el   -   ITFON   -   Digital TV Service   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.