Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Cafe Einstein   -   Kop og Kande   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   Bygma, Hvalsø   -   Amigo Bar   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Arnestedet   -   Tid og stil   -   Det Gyldne Steakhouse   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Bilbyen Vordingborg   -   Peak Production   -   AjourCare   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Skjold Burne   -   Fejeriet Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Låseservice   -   Nybolig   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fru Andkjær   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Marina Fisk   -   Loxam rental   -   Frede Andersen & Søn   -   Filtenborg El   -   Kai Døssing   -   Stage optik   -   JC Jensen   -   Vordingborg kommune   -   Lollands Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   ITFON   -   Jyske Bank   -   Bog og Ide   -   VML Beton   -   Stars   -   GF Forsikring   -   VVS Brian Johannessen   -   Dream Team Cleaning   -   DGI huset Vordingborg   -   Renova   -   Hold da helt fest   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Rema1000   -   Kaffebønnen   -   Storstrøm Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Skousen   -   SJEB   -   CBG-Entreprise   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Taskehuset   -   De raske drenge   -   Home, Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Jacobsens Bageri   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Ole Stage el   -   Benchmark Biler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Roma   -   Jane B   -   Lev-vel Sjælland   -   Pankas   -   Danwax   -   CoPrint   -   Din Skobutik   -   HuaXin   -   Danlej   -   MyGym   -   Colourplus   -   First Stop   -   Røstofte Maskiner   -   VVSsøren   -   Fog trælast   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   HomeOptik's brillebus   -   Kids Coolshop   -   Rådhuspub'en   -   Socialdemokraterne   -   Snacks'n Smoothie   -   Hørkram   -   Bycentrum Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Shell   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Klint   -   Tømmergården Aps   -   Hos Kim   -   Jens Hunsballe   -   FE Olsen   -   Digital TV Service   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tuborg   -   LE34   -   Seesafe   -   Intersport, Seiffert   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Henriks Hvidevarer   -   Paraffinhuset   -   Jacobsen, tøj   -   FJ Byg   -   AO   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Thorsvang   -   Tømrer Hyldgaard   -   Garant Vordingborg   -   Show time music   -   OT Skabe   -   Kiss Real Estate   -   Ore Strand Camping   -   Karlsen   -   El centret   -   Øernes Revision   -   Danmarks Borgcenter   -   Othello Konditoriet   -   Heramb køreskole   -   Danbolig   -   Jonica   -   JDE/Cafax   -   MR, Niels Ove   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Køkkenet   -   Brian´s Dyrecenter   -   Møns Bank   -   Slagter Zangenberg   -   VVS Lars Nielsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   Cafe Oskar   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.