Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Kayser og Thorsen   -   Hørkram   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Låseservice   -   Pankas   -   Heidis Guld og Sølv   -   Slagter Zangenberg   -   Tuborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hos Kim   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danlej   -   Øernes Revision   -   OT Skabe   -   El centret   -   Kaffebønnen   -   Kids Coolshop   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Loxam rental   -   Cafe Oskar   -   Jane B   -   Seesafe   -   SJEB   -   Henriks Hvidevarer   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Fog trælast   -   Dansk Pyro Art   -   VVSsøren   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   ITFON   -   Filtenborg El   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Kiss Real Estate   -   Stage optik   -   Lollands Bank   -   De raske drenge   -   Bog og Ide   -   AjourCare   -   Vordingborg Boligselskab   -   Fejeriet Aps   -   MR, Niels Ove   -   Fru Andkjær   -   Bycentrum Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Vordingborg kommune   -   JDE/Cafax   -   Telmore   -   Othello Konditoriet   -   Betty Boo   -   Hold da helt fest   -   Intersport, Seiffert   -   CoPrint   -   JC Jensen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Show time music   -   Palles Autokraner   -   Jyske Bank   -   MyGym   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Lars Nielsen   -   Røstofte Maskiner   -   Dream Team Cleaning   -   SOSU Nykøbing   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.