Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Amigo Bar   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Snacks'n Smoothie   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Pankas   -   Jonica   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Øernes Revision   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Boligselskab   -   MR, Niels Ove   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Socialdemokraterne   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kafé Ann'en   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Borgens Blomster   -   VML Entreprise ApS   -   Cafe La Buffalo   -   Maler Rasmussen   -   Kaffebønnen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Shell   -   Bycentrum Vordingborg   -   Taskehuset   -   Phicasso, frisør   -   Intersport, Seiffert   -   Othello Konditoriet   -   Filtenborg El   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Showtime Music & Event   -   Karl Mertz   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Cafe Oskar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Seesafe   -   Ingemann's Bilpleje   -   Mercoprint   -   Loxam rental   -   Circle K   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Donuts&Bobblez   -   Karlsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lollands Bank   -   Benchmark Biler   -   Ole Stage el   -   Kids Coolshop   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dream Team Cleaning   -   Franks Auto   -   Vordingborg kommune   -   Din Skobutik   -   Bentes Systue   -   Paraffinhuset   -   Strikkelade   -   O.P. Ejendomsservice   -   LE34   -   De raske drenge   -   VVS Lars Nielsen   -   Fibia   -   Materialepladsen A/S   -   Kop og Kande   -   HomeOptik's brillebus   -   SJEB   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Hos Kim   -   Jens Hunsballe   -   DFM Vordingborg Aps   -   Viking Malt A/S   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stars   -   Home, Vordingborg   -   Jacobsen   -   Michael's Vinduespolering   -   MF Maskinservice   -   Frede Andersen & Søn   -   Bog og Idé   -   Møns Bank   -   Arnestedet   -   OT Skabe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Nybolig   -   Stage optik   -   Heramb køreskole   -   Betty Boo   -   Skjold Burne   -   Candy Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   JC Jensen   -   FE Olsen   -   Cafe Klint   -   Henriks Hvidevarer   -   Restaurant Snekken   -   Garant Vordingborg   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Røstofte Maskiner   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Verifone   -   Autohjørnet Vordingborg   -   McDonald's Vordingborg   -   ITFON   -   Vordingborg Låseservice   -   Hørkram   -   First Stop   -   Danbolig   -   Tid og stil   -   Vordingborg Ishus   -   Roma   -   Tuborg   -   HuaXin   -   JDE/Cafax   -   Peak Production   -   Mono Group   -   Jane B   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tandlægehuset   -   Thorsvang   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   CP Bådformidling   -   Hold da helt fest   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   El centret   -   Fejeriet Aps   -   Kai Døssing   -   Fru Andkjær Blomster   -   Rema1000   -   Kayser og Thorsen   -   Rådhuspub'en   -   Danlej   -   VVSsøren   -   Fladså Turist A/S   -   Slagter Zangenberg   -   PortvinSyd   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Colourplus   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.