Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Nybolig   -   Tid og stil   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jens Hunsballe   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Storstrøm Forsikring   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   FE Olsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Danwax   -   Cafe Klint   -   HuaXin   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Home, Vordingborg   -   Olsen's haveservice   -   Klokkeblomst   -   O.P. Ejendomsservice   -   Arnestedet   -   Hos Kim   -   Betty Boo   -   Show time music   -   Fejeriet Aps   -   OT Skabe   -   Marina Fisk   -   VVSsøren   -   Rema1000   -   Bycentrum Vordingborg   -   Din Skobutik   -   AO   -   Heidis Guld og Sølv   -   Thorsvang   -   Bygma, Hvalsø   -   Loxam rental   -   Taskehuset   -   Kafé Ann'en   -   Møns Bank   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tuborg   -   Stars   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Intersport, Seiffert   -   SJEB   -   Vordingborg Låseservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Amigo Bar   -   Peak Production   -   MR, Niels Ove   -   Kids Coolshop   -   Garant Vordingborg   -   Hørkram   -   Seesafe   -   Cafax/JDE   -   Roma   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Digital TV Service   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Køkkenet   -   Frede Andersen & Søn   -   Stage optik   -   Restaurant Snekken   -   Danmarks Borgcenter   -   VVS Brian Johannessen   -   Karlsen   -   Rådhuspub'en   -   Tømmergården Aps   -   Kop og Kande   -   Skousen   -   Cafe Einstein   -   Lollands Bank   -   Jyske Bank   -   Jacobsen, tøj   -   Røstofte Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Privatvask   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Colourplus   -   Ore Strand Camping   -   Danbolig   -   HomeOptik's brillebus   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Tømrer Hyldgaard   -   Ole Stage el   -   Hold da helt fest   -   Fru Andkjær   -   Heramb køreskole   -   Dream Team Cleaning   -   Jacobsens Bageri   -   First Stop   -   Othello Konditoriet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jane B   -   Brian´s Dyrecenter   -   Pankas   -   MyGym   -   AjourCare   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bilbyen Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Danlej   -   Filtenborg El   -   CBG-Entreprise   -   Fog trælast   -   Borgens Blomsterbinderi   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   LE34   -   Socialdemokraterne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Slagter Zangenberg   -   Snacks'n Smoothie   -   Renova   -   JC Jensen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Shell   -   Phicasso, frisør   -   Palles Autokraner   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Benchmark Biler   -   De raske drenge   -   Pribo-huset   -   SOSU Nykøbing   -   Henriks Hvidevarer   -   Skjold Burne   -   DGI huset Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   Jonica   -   FJ Byg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   El centret   -   Kaffebønnen   -   VML Beton   -   Dansk Pyro Art   -   CoPrint   -   Paraffinhuset   -   Lev-vel Sjælland   -   GF Forsikring   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.