Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Tuborg   -   Dansk Pyro Art   -   Fru Andkjær   -   Palles Autokraner   -   VVS Lars Nielsen   -   Peak Production   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lollands Bank   -   Loxam rental   -   SJEB   -   Show time music   -   Fejeriet Aps   -   Hold da helt fest   -   Kayser og Thorsen   -   Pankas   -   Vordingborg kommune   -   De raske drenge   -   JC Jensen   -   Seesafe   -   Filtenborg El   -   Øernes Revision   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fog trælast   -   Kiss Real Estate   -   Bycentrum Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hørkram   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   VVSsøren   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.