Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kai Døssing   -   Roma   -   Filtenborg El   -   JC Jensen   -   Danlej   -   Jane B   -   FE Olsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   Restaurant Snekken   -   Intersport, Seiffert   -   Snedker Svendsen   -   Dream Team Cleaning   -   CBG-Entreprise   -   Kayser og Thorsen   -   Jens Hunsballe   -   Fejeriet Aps   -   AO   -   Skousen   -   Pankas   -   Jacobsen, tøj   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Renova   -   Tuborg   -   Kafé Ann'en   -   Amigo Bar   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Ole Stage el   -   Kop og Kande   -   SOSU Nykøbing   -   Socialdemokraterne   -   Øernes Revision   -   Cafe Klint   -   Jonica   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Rema1000   -   Henriks Hvidevarer   -   Frede Andersen & Søn   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bog og Ide   -   Arnestedet   -   ITFON   -   Hold da helt fest   -   FJ Byg   -   Slagter Zangenberg   -   DGI huset Vordingborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Vordingborg kommune   -   LE34   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stars   -   Dansk Pyro Art   -   SJEB   -   Benchmark Biler   -   Heidis Guld og Sølv   -   HomeOptik's brillebus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Skjold Burne   -   Bygma, Hvalsø   -   Phicasso, frisør   -   Danmarks Borgcenter   -   Snacks'n Smoothie   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nybolig   -   El centret   -   VVS Lars Nielsen   -   Fru Andkjær   -   MyGym   -   Hos Kim   -   Cafe Oskar   -   Kiss Real Estate   -   Lollands Bank   -   Stage optik   -   VML Beton   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Betty Boo   -   Shell   -   CoPrint   -   Palles Autokraner   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fog trælast   -   Din Skobutik   -   Home, Vordingborg   -   Bilbyen Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Colourplus   -   Jacobsens Bageri   -   AjourCare   -   JDE/Cafax   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Hørkram   -   Thorsvang   -   Heramb køreskole   -   Garant Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   First Stop   -   Seesafe   -   Cafe Einstein   -   Paraffinhuset   -   Marina Fisk   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Møblér med Møllers Møbler   -   HuaXin   -   Kaffebønnen   -   Danwax   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   VVSsøren   -   De raske drenge   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danbolig   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jyske Bank   -   Taskehuset   -   Røstofte Maskiner   -   Karlsen   -   Ore Strand Camping   -   Loxam rental   -   Digital TV Service   -   Kids Coolshop   -   Storstrøm Forsikring   -   Vordingborg Låseservice   -   VVS Brian Johannessen   -   MR, Niels Ove   -   Tømrer Hyldgaard   -   Vordingborg Køkkenet   -   OT Skabe   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Sydsjællands Ship Service   -   Peak Production   -   Tid og stil   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Show time music   -   GF Forsikring   -   Det Gyldne Steakhouse   -  

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.
Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

BON JOVI JAM spiller torsdag aften.