Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                FE Olsen   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Loxam rental   -   Circle K   -   Cafe Klint   -   PortvinSyd   -   Hold da helt fest   -   Din Skobutik   -   Thorsvang   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Filtenborg El   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Shell   -   Colourplus   -   First Stop   -   Betty Boo   -   Rådhuspub'en   -   JC Jensen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Peak Production   -   Donuts&Bobblez   -   Snacks'n Smoothie   -   Michael's Vinduespolering   -   Cafe Oskar   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Verifone   -   Lev-Vel Sjælland   -   Hos Kim   -   El centret   -   Sydsjællands Ship Service   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Nybolig   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Amigo Bar   -   Fladså Turist A/S   -   Mono Group   -   Cafe La Buffalo   -   Ole Stage el   -   Stars   -   Seesafe   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Bog og Idé   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lollands Bank   -   Skjold Burne   -   Fibia   -   Viking Malt A/S   -   Candy Vordingborg   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Møns Bank   -   McDonald's Vordingborg   -   Karl Mertz   -   Othello Konditoriet   -   JDE/Cafax   -   OT Skabe   -   Showtime Music & Event   -   Bycentrum Vordingborg   -   Danlej   -   De raske drenge   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Karlsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   HuaXin   -   Borgens Blomster   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   HomeOptik's brillebus   -   Fejeriet Aps   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Palles Autokraner   -   Mercoprint   -   VVSsøren   -   Danbolig   -   Roma   -   MF Maskinservice   -   MR, Niels Ove   -   Tuborg   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Frede Andersen & Søn   -   Henriks Hvidevarer   -   Franks Auto   -   Kayser og Thorsen   -   Maler Rasmussen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kai Døssing   -   Vordingborg Køkkenet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Materialepladsen A/S   -   Jonica   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Pankas   -   Taskehuset   -   Øernes Revision   -   Jens Hunsballe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Arnestedet   -   Benchmark Biler   -   Socialdemokraterne   -   LE34   -   Garant Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Phicasso, frisør   -   ITFON   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Røstofte Maskiner   -   Slagter Zangenberg   -   Tid og stil   -   Ore Strand Camping   -   VML Entreprise ApS   -   Bentes Systue   -   Jacobsen   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Låseservice   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Restaurant Snekken   -   CP Bådformidling   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Ishus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kaffebønnen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Intersport, Seiffert   -   O.P. Ejendomsservice   -   Home, Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tandlægehuset   -   Kids Coolshop   -   Kafé Ann'en   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Rema1000   -   Jane B   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dream Team Cleaning   -   VVS Lars Nielsen   -   Strikkelade   -   Kop og Kande   -   SJEB   -   DFM Vordingborg Aps   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær Blomster   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.