Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Røstofte Maskiner   -   Jyske Bank   -   SJEB   -   Fejeriet Aps   -   AjourCare   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk Pyro Art   -   VVS Lars Nielsen   -   Lollands Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Fog trælast   -   Det Gyldne Hjørne   -   HomeOptik's brillebus   -   CoPrint   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Hos Kim   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Telmore   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Peak Production   -   Socialdemokraterne   -   Pankas   -   Bycentrum Vordingborg   -   JC Jensen   -   Loxam rental   -   OT Skabe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hørkram   -   ITFON   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVSsøren   -   Kayser og Thorsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kiss Real Estate   -   JDE/Cafax   -   Othello Konditoriet   -   Cafe Oskar   -   Palles Autokraner   -   El centret   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg kommune   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jane B   -   Bog og Ide   -   MR, Niels Ove   -   Benchmark Biler   -   Kaffebønnen   -   Frede Andersen & Søn   -   Show time music   -   Betty Boo   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tid og stil   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Stage optik   -   SOSU Nykøbing   -   Tuborg   -   Lev-vel Sjælland   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Køkkenet   -   MyGym   -   Kids Coolshop   -   De raske drenge   -   Filtenborg El   -   Dream Team Cleaning   -   Henriks Hvidevarer   -   Slagter Zangenberg   -   Fru Andkjær   -   Danlej   -   Seesafe   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.