Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Filtenborg El   -   Tuborg   -   Garant Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stage optik   -   Vordingborg kommune   -   Autohjørnet Vordingborg   -   El centret   -   Bycentrum Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   FE Olsen   -   Dream Team Cleaning   -   Franks Auto   -   Dansk kvalitets brolægning   -   First Stop   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Hos Kim   -   Salg2salg   -   Kids Coolshop   -   HomeOptik's brillebus   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Home, Vordingborg   -   Fibia   -   Pankas   -   McDonald's Vordingborg   -   Karlsen   -   Taskehuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Carsten Jensen Biler   -   Borgens Blomster   -   Kayser og Thorsen   -   Lollands Bank   -   VML Beton   -   Slagter Zangenberg   -   Strikkelade   -   OT Skabe   -   Bog og Idé   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Oskar   -   Palles Autokraner   -   Othello Konditoriet   -   JC Jensen   -   LE34   -   Betty Boo   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Jens Hunsballe   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Snedker Svendsen   -   VVS Lars Nielsen   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Kop og Kande   -   Tandlægehuset   -   Møns Bank   -   Amigo Bar   -   De raske drenge   -   Bentes Systue   -   Kafé Ann'en   -   Danlej   -   Shell   -   Jacobsen   -   Arnestedet   -   Viking Malt A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Låseservice   -   Ingemann's Bilpleje   -   Det Gyldne Hjørne   -   Benchmark Biler   -   Rådhuspub'en   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Socialdemokraterne   -   Rema1000   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Intersport, Seiffert   -   Sydsjællands Ship Service   -   Colourplus   -   Cafe La Buffalo   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg Køkkenet   -   Materialepladsen A/S   -   MR, Niels Ove   -   Kaffebønnen   -   Restaurant Snekken   -   Peak Production   -   PortvinSyd   -   JDE/Cafax   -   Øernes Revision   -   Jane B   -   DFM Vordingborg Aps   -   CP Bådformidling   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Paraffinhuset   -   Roma   -   Snacks'n Smoothie   -   HuaXin   -   Røstofte Maskiner   -   Stars   -   Cafe Klint   -   Mono Group   -   Circle K   -   Frede Andersen & Søn   -   Hørkram   -   ITFON   -   Tid og stil   -   Heramb køreskole   -   Fejeriet Aps   -   Nybolig   -   Skjold Burne   -   VVSsøren   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Thorsvang   -   Danbolig   -   Seesafe   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Ole Stage el   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Showtime Music & Event   -   SJEB   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Phicasso, frisør   -   Din Skobutik   -   Hold da helt fest   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Karl Mertz   -   Kai Døssing   -   Maler Rasmussen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Loxam rental   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Ishus   -   Lev-Vel Sjælland   -   Candy Vordingborg   -   Jonica   -   Fru Andkjær Blomster   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.