Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                AB Lauridsen Maskiner   -   Jyske Bank   -   Restaurant Snekken   -   Jane B   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Seesafe   -   Frede Andersen & Søn   -   AO   -   Pankas   -   Vordingborg kommune   -   Kop og Kande   -   Bilbyen Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Shell   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Snedker Svendsen   -   Garant Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Palles Autokraner   -   Ore Strand Camping   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hold da helt fest   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VVSsøren   -   Digital TV Service   -   Show time music   -   Arnestedet   -   Møns Bank   -   Home, Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   De raske drenge   -   Phicasso, frisør   -   Tømmergården Aps   -   Fru Andkjær   -   Intersport, Seiffert   -   VML Beton   -   CoPrint   -   Cafe Einstein   -   Cafe Klint   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   AjourCare   -   Stage optik   -   Vordingborg Køkkenet   -   HuaXin   -   Brian´s Dyrecenter   -   Rema1000   -   Snacks'n Smoothie   -   Kiss Real Estate   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Brian Johannessen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Taskehuset   -   Betty Boo   -   Jonica   -   Tuborg   -   SOSU Nykøbing   -   First Stop   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danbolig   -   Othello Konditoriet   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kafé Ann'en   -   Paraffinhuset   -   Jacobsens Bageri   -   JC Jensen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jacobsen, tøj   -   ITFON   -   FE Olsen   -   Renova   -   SJEB   -   Jens Hunsballe   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Stars   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Øernes Revision   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Oskar   -   Marina Fisk   -   Fejeriet Aps   -   Amigo Bar   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   GF Forsikring   -   DGI huset Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Loxam rental   -   Danmarks Borgcenter   -   Nybolig   -   JDE/Cafax   -   Danwax   -   Fog trælast   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Loop Fitness Vordingborg   -   El centret   -   Bog og Ide   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   MR, Niels Ove   -   Tid og stil   -   Dream Team Cleaning   -   Bygma, Hvalsø   -   Skousen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   MyGym   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg Låseservice   -   Ole Stage el   -   OT Skabe   -   Røstofte Maskiner   -   Kai Døssing   -   Hos Kim   -   Lev-vel Sjælland   -   Filtenborg El   -   Karlsen   -   Lollands Bank   -   Danlej   -   Peak Production   -   Skjold Burne   -   Slagter Zangenberg   -   Roma   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Rådhuspub'en   -   Thorsvang   -   Kayser og Thorsen   -   LE34   -   Din Skobutik   -   Kaffebønnen   -   Hørkram   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Det Gyldne Hjørne   -   FJ Byg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   CBG-Entreprise   -   Kids Coolshop   -   Colourplus   -   Heramb køreskole   -   Benchmark Biler   -   Storstrøm Forsikring   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.