Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Møblér med Møllers Møbler   -   Hold da helt fest   -   Kids Coolshop   -   LE34   -   Øernes Revision   -   VVSsøren   -   HuaXin   -   Bygma, Hvalsø   -   Henriks Hvidevarer   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dansk Pyro Art   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Bog og Ide   -   SOSU Nykøbing   -   Loxam rental   -   Pankas   -   Roma   -   Vordingborg kommune   -   Garant Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kaffebønnen   -   Peak Production   -   Slagter Zangenberg   -   AO   -   Show time music   -   Shell   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   FJ Byg   -   Rema1000   -   Fog trælast   -   Thorsvang   -   VVS Lars Nielsen   -   Tømmergården Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Tid og stil   -   Stage optik   -   Cafe Einstein   -   Intersport, Seiffert   -   HomeOptik's brillebus   -   Rådhuspub'en   -   Kai Døssing   -   Tuborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Arnestedet   -   First Stop   -   Jane B   -   El centret   -   Nybolig   -   Jyske Bank   -   OT Skabe   -   Danwax   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Paraffinhuset   -   Filtenborg El   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Skousen   -   Hos Kim   -   Møns Bank   -   Seesafe   -   Jacobsen, tøj   -   Ore Strand Camping   -   Kop og Kande   -   Det Gyldne Steakhouse   -   CBG-Entreprise   -   MR, Niels Ove   -   FE Olsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Vordingborg Boligselskab   -   SJEB   -   Dream Team Cleaning   -   Hørkram   -   Danlej   -   Snacks'n Smoothie   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Køkkenet   -   CoPrint   -   Bycentrum Vordingborg   -   JC Jensen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Stars   -   JDE/Cafax   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sydsjællands Ship Service   -   VVS Brian Johannessen   -   ITFON   -   DGI huset Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Funder og Henriksen, revisor   -   GF Forsikring   -   Storstrøm Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Bilbyen Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kayser og Thorsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Taskehuset   -   MyGym   -   Karlsen   -   Renova   -   VML Beton   -   Betty Boo   -   Røstofte Maskiner   -   De raske drenge   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Socialdemokraterne   -   Palles Autokraner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skjold Burne   -   Home, Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Kafé Ann'en   -   Marina Fisk   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   Lev-vel Sjælland   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsens Bageri   -   Jonica   -   Cafe Klint   -   Kiss Real Estate   -   Restaurant Snekken   -   Heramb køreskole   -   Danmarks Borgcenter   -   Othello Konditoriet   -   Digital TV Service   -   Snedker Svendsen   -   Danbolig   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fru Andkjær   -   Jens Hunsballe   -   Amigo Bar   -   AjourCare   -   Benchmark Biler   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ole Stage el   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.