Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Seesafe   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danmarks Borgcenter   -   OT Skabe   -   JDE/Cafax   -   FE Olsen   -   Ore Strand Camping   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Othello Konditoriet   -   Kafé Ann'en   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tid og stil   -   MyGym   -   Jyske Bank   -   Colourplus   -   Kaffebønnen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Nybolig   -   First Stop   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kop og Kande   -   Tuborg   -   Karlsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bog og Ide   -   Skjold Burne   -   AO   -   Show time music   -   JC Jensen   -   Amigo Bar   -   HuaXin   -   Kai Døssing   -   Danlej   -   Jacobsens Bageri   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kids Coolshop   -   Kiss Real Estate   -   SOSU Nykøbing   -   Lev-vel Sjælland   -   Peak Production   -   Bygma, Hvalsø   -   Digital TV Service   -   Jonica   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   FJ Byg   -   Dream Team Cleaning   -   Hørkram   -   Vordingborg Køkkenet   -   Skousen   -   Kayser og Thorsen   -   Danwax   -   Heramb køreskole   -   Roma   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg kommune   -   Røstofte Maskiner   -   Ole Stage el   -   Storstrøm Forsikring   -   Snacks'n Smoothie   -   GF Forsikring   -   O.P. Ejendomsservice   -   VVS Brian Johannessen   -   Filtenborg El   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jens Hunsballe   -   ITFON   -   Snedker Svendsen   -   AjourCare   -   VVSsøren   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rema1000   -   Renova   -   Arnestedet   -   Garant Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Pankas   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Intersport, Seiffert   -   CoPrint   -   Cafe Oskar   -   Jacobsen, tøj   -   Tømmergården Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jane B   -   Øernes Revision   -   Thorsvang   -   DGI huset Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   SJEB   -   Restaurant Snekken   -   VVS Lars Nielsen   -   Taskehuset   -   Cafe Einstein   -   Loxam rental   -   Cafe Klint   -   Henriks Hvidevarer   -   Hos Kim   -   CBG-Entreprise   -   Marina Fisk   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Frede Andersen & Søn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Sydsjællands Ship Service   -   Betty Boo   -   Shell   -   Møns Bank   -   Paraffinhuset   -   Dansk Pyro Art   -   Fejeriet Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Fru Andkjær   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Benchmark Biler   -   Stars   -   Palles Autokraner   -   Fog trælast   -   Heidis Guld og Sølv   -   De raske drenge   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Boligselskab   -   Borgens Blomsterbinderi   -   El centret   -   Home, Vordingborg   -   Danbolig   -   Lollands Bank   -   Tømrer Hyldgaard   -   Slagter Zangenberg   -   VML Beton   -   Socialdemokraterne   -   MR, Niels Ove   -   LE34   -   Hold da helt fest   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.