Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kids Coolshop   -   Intersport, Seiffert   -   AjourCare   -   El centret   -   Snedker Svendsen   -   Heidis Guld og Sølv   -   Marina Fisk   -   Hørkram   -   VVS Lars Nielsen   -   Home, Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Paraffinhuset   -   Nybolig   -   Stage optik   -   Det Gyldne Hjørne   -   Show time music   -   Pankas   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jane B   -   Bygma, Hvalsø   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Øernes Revision   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Amigo Bar   -   Socialdemokraterne   -   Bog og Ide   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Palles Autokraner   -   Heramb køreskole   -   Slagter Zangenberg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Henriks Hvidevarer   -   Snacks'n Smoothie   -   Din Skobutik   -   JC Jensen   -   De raske drenge   -   Betty Boo   -   Hos Kim   -   Fejeriet Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   First Stop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Cafe Klint   -   FJ Byg   -   Arnestedet   -   Shell   -   Danmarks Borgcenter   -   Jacobsens Bageri   -   OT Skabe   -   Møns Bank   -   Vordingborg Boligselskab   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Renova   -   Tid og stil   -   Danbolig   -   Taskehuset   -   Fog trælast   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   CBG-Entreprise   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bilbyen Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Hold da helt fest   -   Garant Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Tømmergården Aps   -   Danlej   -   Roma   -   Kiss Real Estate   -   Dansk Pyro Art   -   Jens Hunsballe   -   Frede Andersen & Søn   -   GF Forsikring   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danwax   -   Filtenborg El   -   Peak Production   -   JDE/Cafax   -   Vordingborg Låseservice   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stars   -   Fru Andkjær   -   Othello Konditoriet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Cafe Oskar   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kayser og Thorsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   AO   -   Jyske Bank   -   Skousen   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   MR, Niels Ove   -   LE34   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   SOSU Nykøbing   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   VML Beton   -   Ore Strand Camping   -   Rådhuspub'en   -   Colourplus   -   Lollands Bank   -   Loxam rental   -   Kop og Kande   -   VVSsøren   -   SJEB   -   HuaXin   -   Cafe Einstein   -   Phicasso, frisør   -   Skjold Burne   -   Jonica   -   Vordingborg kommune   -   Ole Stage el   -   Karlsen   -   Kai Døssing   -   VVS Brian Johannessen   -   FE Olsen   -   CoPrint   -   Dream Team Cleaning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   O.P. Ejendomsservice   -   ITFON   -   Tuborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Lev-vel Sjælland   -   MyGym   -   Jacobsen, tøj   -   Seesafe   -   Thorsvang   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   Digital TV Service   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kaffebønnen   -   Restaurant Snekken   -   DGI huset Vordingborg   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.