Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Bilbyen Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Digital TV Service   -   Socialdemokraterne   -   ITFON   -   Slagter Zangenberg   -   MR, Niels Ove   -   Heidis Guld og Sølv   -   Danwax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   LE34   -   Øernes Revision   -   Skousen   -   Kiss Real Estate   -   Intersport, Seiffert   -   Othello Konditoriet   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg Køkkenet   -   Shell   -   Tid og stil   -   Dream Team Cleaning   -   Roma   -   Kayser og Thorsen   -   Møns Bank   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   CBG-Entreprise   -   Jonica   -   Ole Stage el   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Hold da helt fest   -   Jens Hunsballe   -   EDC, Poul Erik Bech   -   HuaXin   -   Jacobsen, tøj   -   VVSsøren   -   Taskehuset   -   First Stop   -   Møblér med Møllers Møbler   -   MyGym   -   Pankas   -   Din Skobutik   -   HomeOptik's brillebus   -   Phicasso, frisør   -   Hos Kim   -   Kids Coolshop   -   Snacks'n Smoothie   -   Storstrøm Forsikring   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Restaurant Snekken   -   FE Olsen   -   OT Skabe   -   Garant Vordingborg   -   Renova   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Amigo Bar   -   VML Beton   -   Danlej   -   O.P. Ejendomsservice   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   CoPrint   -   Fru Andkjær Blomster   -   Filtenborg El   -   Dansk Pyro Art   -   Danmarks Borgcenter   -   Bygma, Hvalsø   -   JDE/Cafax   -   Seesafe   -   AO   -   De raske drenge   -   VVS Brian Johannessen   -   Kaffebønnen   -   Show time music   -   Snedker Svendsen   -   Røstofte Maskiner   -   AjourCare   -   Fog trælast   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Colourplus   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Frede Andersen & Søn   -   Loxam rental   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   Tømrer Hyldgaard   -   Det Gyldne Hjørne   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jane B   -   Palles Autokraner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   SOSU Nykøbing   -   El centret   -   Bog og Ide   -   Rådhuspub'en   -   JC Jensen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   GF Forsikring   -   Rema1000   -   Kop og Kande   -   Marina Fisk   -   Hørkram   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg kommune   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Paraffinhuset   -   Jacobsens Bageri   -   SJEB   -   Danbolig   -   Peak Production   -   Home, Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Oskar   -   Tuborg   -   Nybolig   -   Kafé Ann'en   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømmergården Aps   -   Kai Døssing   -   Bycentrum Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   FJ Byg   -   Betty Boo   -   Lollands Bank   -   Stars   -   VVS Lars Nielsen   -   Cafe Klint   -   DGI huset Vordingborg   -   Thorsvang   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Karlsen   -   Arnestedet   -   Sydsjællands Ship Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Vordingborg Låseservice   -   Stage optik   -   Jyske Bank   -   Benchmark Biler   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.