Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hørkram   -   Pankas   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fog trælast   -   Seesafe   -   Palles Autokraner   -   VVS Lars Nielsen   -   SJEB   -   Vordingborg Låseservice   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   Show time music   -   Kayser og Thorsen   -   Loxam rental   -   Øernes Revision   -   Bycentrum Vordingborg   -   JC Jensen   -   Tuborg   -   Kiss Real Estate   -   Filtenborg El   -   VVSsøren   -   Hold da helt fest   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lollands Bank   -   Vordingborg kommune   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fru Andkjær   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   Peak Production   -   De raske drenge   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.