Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Stars   -   HuaXin   -   Cafe Klint   -   Hjorth's Grill   -   Hørkram   -   El centret   -   Ingemann's Bilpleje   -   MF Maskinservice   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   VML Entreprise ApS   -   Phicasso, frisør   -   Taskehuset   -   Snedker Svendsen   -   Viking Malt A/S   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   GF Forsikring   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   HomeOptik's brillebus   -   Mercoprint   -   Restaurant Snekken   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tandlægehuset   -   Rådhuspub'en   -   Cafe La Buffalo   -   JDE   -   Colourplus   -   PortvinSyd   -   Circle K   -   Jens Hunsballe   -   Amigo Bar   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Strikkelade   -   Tid og stil   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   Lindsten El ApS   -   Karl Mertz   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stage optik   -   Betty Boo   -   JC Jensen   -   Øernes dækcenter   -   Fejeriet Aps   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Øernes Revision   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   Venstre   -   Safe IT-Solutions   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Tuborg   -   Danbolig   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hold da helt fest   -   Jacobsen   -   Grave-Eksperten ApS   -   Seesafe   -   Shell   -   Skønne Fusser   -   Vordingborg Låseservice   -   Kids Coolshop   -   VVS Lars Nielsen   -   Nature Energy   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Home, Vordingborg   -   Ole Stage el   -   First Stop   -   Kai Døssing   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Borgens Blomster   -   Mono Group   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Pankas   -   Ore Strand Camping   -   Lollands Bank   -   Jonica   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Net   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Showtime Music & Event   -   Hos Kim   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Paraffinhuset   -   Roma   -   Jane B   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Eurotrading DK ApS   -   Café Guldgåsen   -   Bog og Idé   -   Socialdemokratiet   -   Kafé Ann'en   -   OT Skabe   -   VVSsøren   -   SJEB   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Ishus   -   Filtenborg El   -   Henriks Hvidevarer   -   Rema1000   -   Dream Team Cleaning   -   Insatech A/S   -   Karlsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   ITFON   -   Din Skobutik   -   Møns Bank   -   HuaXin   -   De raske drenge   -   Sydsjællands Ship Service   -   MR, Niels Ove   -   Kaffebønnen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Eurotrading DK ApS   -   Loxam rental   -   Othello Konditoriet   -   O.P. Ejendomsservice   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Heramb køreskole   -   Materialepladsen A/S   -   Franks Auto   -   PeakPro   -   Bentes Systue   -   Frede Andersen & Søn   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Skjold Burne   -   Hansen & Co   -   Michael's Vinduespolering   -  

Peter og De Andre Kopier – Fredag aften til Vordingborg Festuge 2018

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.