Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Jonica   -   El centret   -   Røstofte Maskiner   -   Amigo Bar   -   Dansk Pyro Art   -   Møns Bank   -   Øernes Revision   -   Jacobsen, tøj   -   Kids Coolshop   -   Henriks Hvidevarer   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Snacks'n Smoothie   -   Marina Fisk   -   De raske drenge   -   Bog og Ide   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Show time music   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kai Døssing   -   FE Olsen   -   Slagter Zangenberg   -   Ole Stage el   -   Lollands Bank   -   MyGym   -   Storstrøm Forsikring   -   Hos Kim   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Rema1000   -   JDE/Cafax   -   First Stop   -   Danmarks Borgcenter   -   Din Skobutik   -   CoPrint   -   VVSsøren   -   Palles Autokraner   -   Kayser og Thorsen   -   Jens Hunsballe   -   OT Skabe   -   Cafe Oskar   -   Home, Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Stage optik   -   Roma   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Garant Vordingborg   -   Thorsvang   -   LE34   -   VVS Brian Johannessen   -   Danwax   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Hold da helt fest   -   Tuborg   -   Ore Strand Camping   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Taskehuset   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Pankas   -   CBG-Entreprise   -   Danlej   -   Nybolig   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Intersport, Seiffert   -   Cafe Einstein   -   Jane B   -   GF Forsikring   -   Snedker Svendsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   AjourCare   -   Sydsjællands Ship Service   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Tid og stil   -   ITFON   -   Heramb køreskole   -   Kim Skovgaard Hansen   -   FJ Byg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Betty Boo   -   Phicasso, frisør   -   Restaurant Snekken   -   Skjold Burne   -   Shell   -   JC Jensen   -   Filtenborg El   -   Karlsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   Othello Konditoriet   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   HomeOptik's brillebus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Seesafe   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   DGI huset Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsens Bageri   -   Loxam rental   -   Kiss Real Estate   -   HuaXin   -   Skousen   -   Hørkram   -   Det Gyldne Hjørne   -   Peak Production   -   Benchmark Biler   -   MR, Niels Ove   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dream Team Cleaning   -   Tømrer Hyldgaard   -   AO   -   Colourplus   -   SOSU Nykøbing   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fog trælast   -   Vordingborg kommune   -   VML Beton   -   Stars   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bygma, Hvalsø   -   Renova   -   Arnestedet   -   Danbolig   -   Fru Andkjær   -   Rådhuspub'en   -   Cafe Klint   -   Jyske Bank   -   Tømmergården Aps   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lev-vel Sjælland   -   Socialdemokraterne   -   Digital TV Service   -   Paraffinhuset   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.