Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Tuborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jane B   -   Paraffinhuset   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær   -   Jacobsen, tøj   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Digital TV Service   -   Home, Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Henriks Hvidevarer   -   Cafe Einstein   -   Othello Konditoriet   -   Fejeriet Aps   -   Marina Fisk   -   Snack'n Smothie   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Peak Production   -   Roma   -   MR, Niels Ove   -   ITFON   -   Colourplus   -   Klokkeblomst   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kayser og Thorsen   -   First Stop   -   Show time music   -   Hos Kim   -   Filtenborg El   -   Hold da helt fest   -   Seesafe   -   AO   -   Jacobsens Bageri   -   Heramb køreskole   -   Betty Boo   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Benchmark Biler   -   Bygma, Hvalsø   -   Kaffebønnen   -   Jonica   -   FJ Byg   -   Danwax   -   Ore Strand Camping   -   Vordingborg Boligselskab   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Nybolig   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Tømmergården Aps   -   Bog og Ide   -   Lollands Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Røstofte Maskiner   -   VML Beton   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Olsen's haveservice   -   Danlej   -   De raske drenge   -   El centret   -   Loxam rental   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Cafe Klint   -   Dream Team Cleaning   -   Lars Nielsen VVS   -   Tid og stil   -   Socialdemokraterne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Skousen   -   Vordingborg kommune   -   Rådhuspub'en   -   Jens Hunsballe   -   Ole Stage el   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Privatvask   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jyske Bank   -   Slagter Zangenberg   -   Brian´s Dyrecenter   -   JC Jensen   -   Kop og Kande   -   Din Skobutik   -   Møns Bank   -   CBG-Entreprise   -   MyGym   -   Øernes Revision   -   VVSsøren   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tømrer Hyldgaard   -   Cafax/JDE   -   Pankas   -   Læderhuset   -   AjourCare   -   SJEB   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Danbolig   -   CoPrint   -   Fog trælast   -   Hørkram   -   Rema1000   -   Pribo-huset   -   Cafe Oskar   -   GF Forsikring   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Storstrøm Forsikring   -   Kai Døssing   -   Amigo Bar   -   Kiss Real Estate   -   Kim Skovgaard Hansen, murer   -   Renova   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Lev-vel Sjælland Aps   -   FE Olsen   -   Thorsvang   -   HuaXin   -   Skjold Burne   -   Stars   -   Shell   -   Frede Andersen & Søn   -   HomeOptik's brillebus   -   Stage optik   -   Vordingborg Køkkenet   -   O.P. Ejendomsservice   -   Restaurant Snekken   -   Kids Coolshop   -   Intersport, Seiffert   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karlsen's   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Kafé Ann'en   -   OT Skabe   -   SOSU Nykøbing   -   Garant Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Arnestedet   -  

Peter & De Andre Kopier har siden ”kopimaskinens” debut på et lille værtshus i Haderslev i februar 1993 med største glæde, respekt og kærlighed holdt minderne fra især 70’erne i live. Og som kuratorer for deres egen barn- og ungdoms musik vil de også i deres 25. jubilæumsår gøre alt for at levere så gode koncerter, at de også i fremtiden vil være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede!
Peter har ikke siden teenageårene deltaget i nogen form for sangkonkurrencer – publikums begejstrede og rosende kommentarer har for længst forseglet Peters stemme og attitude som en noget nær blasfemisk god imitation af Kim Larsen. Helt uden for konkurrence! Både stemme og historierne fra scenerne, får gang på gang publikum til at gætte på et nært slægtskab mellem hr. Larsen og Peter.

Men de er altså kun musikalsk beslægtede; og det mest på grund af Peters næsten livslange kærlighed til musikken.
Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Nationalskjaldens store bagkatalog.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tror du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”.

Peter og De Andre Kopier spiller fredag aften.