Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Taskehuset   -   Palles Autokraner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Einstein   -   SJEB   -   Filtenborg El   -   Fejeriet Aps   -   Fru Andkjær   -   Bycentrum Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Socialdemokraterne   -   Heramb køreskole   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kayser og Thorsen   -   Din Skobutik   -   Rema1000   -   Karlsen   -   Home, Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   VVSsøren   -   Hørkram   -   JDE/Cafax   -   Bog og Ide   -   Ore Strand Camping   -   VVS Brian Johannessen   -   Kaffebønnen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jacobsens Bageri   -   Jens Hunsballe   -   MR, Niels Ove   -   FE Olsen   -   Vordingborg kommune   -   Danlej   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CBG-Entreprise   -   Colourplus   -   Skjold Burne   -   Slagter Zangenberg   -   Digital TV Service   -   Restaurant Snekken   -   Lev-vel Sjælland   -   Pankas   -   Vordingborg Køkkenet   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk Pyro Art   -   VVS Lars Nielsen   -   Thorsvang   -   Brian´s Dyrecenter   -   Snacks'n Smoothie   -   Bilbyen Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rådhuspub'en   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Betty Boo   -   FJ Byg   -   De raske drenge   -   Stage optik   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømmergården Aps   -   Shell   -   Jacobsen, tøj   -   Cafe Klint   -   SOSU Nykøbing   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   CoPrint   -   Kop og Kande   -   Stars   -   Bygma, Hvalsø   -   Danmarks Borgcenter   -   First Stop   -   Tømrer Hyldgaard   -   O.P. Ejendomsservice   -   AjourCare   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hold da helt fest   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kids Coolshop   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   GF Forsikring   -   Snedker Svendsen   -   Kiss Real Estate   -   Øernes Revision   -   Lollands Bank   -   Renova   -   Dream Team Cleaning   -   Fog trælast   -   OT Skabe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Loxam rental   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Frede Andersen & Søn   -   Jane B   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jyske Bank   -   Ole Stage el   -   Tid og stil   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hos Kim   -   Intersport, Seiffert   -   HomeOptik's brillebus   -   Heidis Guld og Sølv   -   Amigo Bar   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   JC Jensen   -   Møns Bank   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Storstrøm Forsikring   -   Garant Vordingborg   -   Roma   -   DGI huset Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   AO   -   Danwax   -   LE34   -   Paraffinhuset   -   Tuborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Nybolig   -   VML Beton   -   Jonica   -   ITFON   -   Phicasso, frisør   -   Arnestedet   -   Peak Production   -   HuaXin   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Show time music   -   Kafé Ann'en   -   El centret   -   MyGym   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Røstofte Maskiner   -   Marina Fisk   -   Skousen   -   Othello Konditoriet   -   Danbolig   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.