Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                PeakPro   -   JDE   -   Benchmark Biler   -   Amigo Bar   -   Jane B   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tandlægehuset   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Danbolig   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Ishus   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tuborg   -   GF Forsikring   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Circle K   -   Pankas   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Phicasso, frisør   -   Franks Auto   -   Ore Strand Camping   -   Brian´s Dyrecenter   -   Borgens Blomster   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Michael's Vinduespolering   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Taskehuset   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Filtenborg El   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Venstre   -   Roma   -   Frede Andersen & Søn   -   Kai Døssing   -   Karl Mertz   -   HuaXin   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Loxam rental   -   Café Guldgåsen   -   Paraffinhuset   -   Røstofte Maskiner   -   Rådhuspub'en   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Showtime Music & Event   -   Jens Hunsballe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Net   -   Bog og Idé   -   Palles Autokraner   -   Lollands Bank   -   Eurotrading DK ApS   -   El centret   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Ole Stage el   -   SJEB   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Hold da helt fest   -   Viking Malt A/S   -   ITFON   -   Safe IT-Solutions   -   Shell   -   Cafe La Buffalo   -   Kafé Ann'en   -   Restaurant Snekken   -   De raske drenge   -   Karlsen   -   Home, Vordingborg   -   Eurotrading DK ApS   -   Øernes dækcenter   -   Rema1000   -   Intersport, Seiffert   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Vordingborg Låseservice   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jacobsen   -   Henriks Hvidevarer   -   Lindsten El ApS   -   First Stop   -   Cafe Klint   -   Stars   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Det Gyldne Hjørne   -   HuaXin   -   Tid og stil   -   VML Entreprise ApS   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Skønne Fusser   -   Jonica   -   Grave-Eksperten ApS   -   Nature Energy   -   Hjorth's Grill   -   Materialepladsen A/S   -   Socialdemokratiet   -   Hos Kim   -   Mercoprint   -   Betty Boo   -   Fejeriet Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Din Skobutik   -   Bentes Systue   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   MF Maskinservice   -   Kayser og Thorsen   -   Heramb køreskole   -   Møns Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   O.P. Ejendomsservice   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Skjold Burne   -   Ingemann's Bilpleje   -   Insatech A/S   -   Hansen & Co   -   PortvinSyd   -   Seesafe   -   Othello Konditoriet   -   Kids Coolshop   -   Mono Group   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kaffebønnen   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   Øernes Revision   -   Strikkelade   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Vordingborg Boligselskab   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Dream Team Cleaning   -   HomeOptik's brillebus   -   JC Jensen   -   Colourplus   -  

Aura på Slotstorvet tirsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.