Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Frede Andersen & Søn   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   AB Lauridsen Maskiner   -   SJEB   -   Amigo Bar   -   HuaXin   -   Jane B   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Youku - Sushi   -   Palles Kraner   -   Mercoprint   -   Hemmingsen Transport   -   Ingemann's Bilpleje   -   Colourplus   -   Tandlægehjørnet   -   Vordingborg Ishus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Snedker Svendsen   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Pankas   -   VVS Lars Nielsen   -   Venstre   -   Grave-Eksperten ApS   -   First Stop   -   Kjærs Slibeservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Hos Kim   -   Henriks Hvidevarer   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Din Skobutik   -   TOPmanager A/S   -   JE Service   -   Kai Døssing   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Seesafe   -   Rådhuspub'en   -   Karlsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   GF Forsikring   -   Benchmark Biler   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Showtime Music & Event   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Loxam rental   -   Kaffebønnen   -   Skønne Fusser   -   EDC, Poul Erik Bech   -   PortvinSyd   -   Cafe Klint   -   DGI huset Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Shell   -   Kafé Ann'en   -   Betty Boo   -   Radio 40 plus   -   Jens Hunsballe   -   MF Maskinservice   -   Tøjeksperten   -   Karl Mertz   -   Nicko-Leg   -   Hjorth's Grill   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   HomeOptik's brillebus   -   OT Skabe   -   Choco Isbar   -   Bentes Systue   -   Stage optik   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Party Line   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tid og stil   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Røstofte Maskiner   -   Ole Stage el   -   Hørkram   -   JDE   -   Stars   -   De raske drenge   -   Det Gyldne Hjørne   -   Sydsjællands Ship Service   -   Neder Vindinge VVS   -   O.P. Ejendomsservice   -   Safe IT-Solutions   -   Phicasso, frisør   -   Nybolig   -   Paraffinhuset   -   Jonica   -   Heramb køreskole   -   Møns Bank   -   Vordingborg Køreskole   -   Danbolig   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Othello Konditoriet   -   Lollands Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Kommune   -   VML Entreprise ApS   -   JC Jensen   -   Bruuns Studio   -   Taskehuset   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Vordingborg Låseservice   -   Tuborg   -   Holbøll   -   Øernes dækcenter   -   Cafe La Buffalo   -   Home, Vordingborg   -   Fejeriet ApS   -   ITFON   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bog og Idé   -   Viking Malt A/S   -   JMS Maskinservice ApS   -   Lykke Service Teknik   -   Dream Team Cleaning   -   Franks Auto   -   Filtenborg El   -   Restaurant Snekken   -   Ristorante Roma   -   MR. Niels Ove   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   VVSsøren   -   Wolt   -   Rema1000   -   Jacobsen   -   GT Motors A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Maler E & J Rasmussen   -  

Aura på Slotstorvet tirsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.