Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Snacks'n Smoothie   -   Benchmark Biler   -   Kids Coolshop   -   Kayser og Thorsen   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Funder og Henriksen, revisor   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stars   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Låseservice   -   PortvinSyd   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Cafe Klint   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   LE34   -   JC Jensen   -   JDE/Cafax   -   Paraffinhuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Dream Team Cleaning   -   Hos Kim   -   Lollands Bank   -   Fibia   -   Danbolig   -   Vordingborg Køkkenet   -   HomeOptik's brillebus   -   Peak Production   -   Din Skobutik   -   Cafe La Buffalo   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   First Stop   -   Danlej   -   Restaurant Snekken   -   Franks Auto   -   Renova   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Carsten Jensen Biler   -   ITFON   -   Phicasso, frisør   -   Tid og stil   -   El centret   -   Showtime Music & Event   -   Socialdemokraterne   -   Lev-Vel Sjælland   -   Stage optik   -   OT Skabe   -   Viking Malt A/S   -   Ole Stage el   -   Maler Rasmussen   -   Snedker Svendsen   -   Seesafe   -   DFM Vordingborg Aps   -   Pankas   -   Thorsvang   -   De raske drenge   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Ishus   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Frede Andersen & Søn   -   Ore Strand Camping   -   Amigo Bar   -   Tandlægehuset   -   Vordingborg kommune   -   Skjold Burne   -   Heramb køreskole   -   Roma   -   Rema1000   -   Jonica   -   Nybolig   -   Hørkram   -   Intersport, Seiffert   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kafé Ann'en   -   Karl Mertz   -   Shell   -   Bycentrum Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Arnestedet   -   Det Gyldne Hjørne   -   Rådhuspub'en   -   Jacobsen   -   Karlsen   -   Loxam rental   -   Palles Autokraner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VML Beton   -   Borgens Blomster   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hold da helt fest   -   Cafe Oskar   -   Bog og Idé   -   Strikkelade   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Taskehuset   -   Circle K   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FE Olsen   -   Betty Boo   -   SJEB   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Filtenborg El   -   McDonald's Vordingborg   -   Colourplus   -   Din Skobutik   -   Jens Hunsballe   -   Jane B   -   EDC, Poul Erik Bech   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fru Andkjær Blomster   -   Mercoprint   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VVSsøren   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kaffebønnen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Garant Vordingborg   -   Kop og Kande   -   HuaXin   -   Henriks Hvidevarer   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.