Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Funder og Henriksen, revisor   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Fru Andkjær   -   De raske drenge   -   Bygma, Hvalsø   -   Digital TV Service   -   Colourplus   -   VVS Lars Nielsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   SJEB   -   Danwax   -   Kafé Ann'en   -   AO   -   Jens Hunsballe   -   HuaXin   -   ITFON   -   Skjold Burne   -   Snacks'n Smoothie   -   Det Gyldne Hjørne   -   Othello Konditoriet   -   Skousen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kai Døssing   -   FJ Byg   -   Kids Coolshop   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Oskar   -   Marina Fisk   -   Bilbyen Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Låseservice   -   Jyske Bank   -   Røstofte Maskiner   -   Danbolig   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Heramb køreskole   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kop og Kande   -   Snedker Svendsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg kommune   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jacobsens Bageri   -   Fejeriet Aps   -   Roma   -   VVS Brian Johannessen   -   Thorsvang   -   CBG-Entreprise   -   Storstrøm Forsikring   -   Møblér med Møllers Møbler   -   AjourCare   -   Heidis Guld og Sølv   -   O.P. Ejendomsservice   -   Sydsjællands Ship Service   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VML Beton   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Din Skobutik   -   Lollands Bank   -   Cafe Klint   -   Tømmergården Aps   -   JDE/Cafax   -   DGI huset Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   Tid og stil   -   Socialdemokraterne   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Shell   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hos Kim   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Amigo Bar   -   Kayser og Thorsen   -   Karlsen   -   Rema1000   -   Dansk Pyro Art   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Arnestedet   -   Hørkram   -   Tømrer Hyldgaard   -   Garant Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   LE34   -   GF Forsikring   -   Restaurant Snekken   -   VVSsøren   -   CoPrint   -   Henriks Hvidevarer   -   Phicasso, frisør   -   Fog trælast   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danmarks Borgcenter   -   Seesafe   -   Benchmark Biler   -   Renova   -   Taskehuset   -   Loxam rental   -   Show time music   -   JC Jensen   -   HomeOptik's brillebus   -   Frede Andersen & Søn   -   Rådhuspub'en   -   Betty Boo   -   SOSU Nykøbing   -   OT Skabe   -   MR, Niels Ove   -   Nybolig   -   Lev-vel Sjælland   -   Tuborg   -   Peak Production   -   First Stop   -   FE Olsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Møns Bank   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Bog og Ide   -   Palles Autokraner   -   Filtenborg El   -   Stage optik   -   Øernes Revision   -   Ole Stage el   -   Home, Vordingborg   -   Jonica   -   Stars   -   Danlej   -   Jacobsen, tøj   -   Ore Strand Camping   -   El centret   -   Kaffebønnen   -   Jane B   -   MyGym   -   Pankas   -   Paraffinhuset   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.