Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                O.P. Ejendomsservice   -   Paraffinhuset   -   Palles Autokraner   -   Danbolig   -   Marina Fisk   -   Rema1000   -   GF Forsikring   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lollands Bank   -   Danmarks Borgcenter   -   Kayser og Thorsen   -   VVSsøren   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Møns Bank   -   HomeOptik's brillebus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Filtenborg El   -   Colourplus   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   Bygma, Hvalsø   -   Kiss Real Estate   -   MyGym   -   MR, Niels Ove   -   Stage optik   -   Frede Andersen & Søn   -   Show time music   -   OT Skabe   -   Ore Strand Camping   -   LE34   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tømmergården Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Fru Andkjær Blomster   -   Jonica   -   Thorsvang   -   Dream Team Cleaning   -   Kafé Ann'en   -   Cafe Einstein   -   Digital TV Service   -   Jacobsen, tøj   -   Hørkram   -   Kids Coolshop   -   Heramb køreskole   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Jacobsens Bageri   -   FJ Byg   -   Det Gyldne Hjørne   -   AjourCare   -   Nybolig   -   Vordingborg Køkkenet   -   Karlsen   -   Benchmark Biler   -   VVS Lars Nielsen   -   De raske drenge   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg Låseservice   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Hold da helt fest   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Loxam rental   -   Restaurant Snekken   -   Jane B   -   SJEB   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tid og stil   -   Danwax   -   Vordingborg Boligselskab   -   Othello Konditoriet   -   AO   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   VML Beton   -   Roma   -   Hos Kim   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bycentrum Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Tuborg   -   Garant Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -   Storstrøm Forsikring   -   Lev-vel Sjælland   -   Heidis Guld og Sølv   -   Peak Production   -   Intersport, Seiffert   -   Ole Stage el   -   Snacks'n Smoothie   -   Cafe Oskar   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rådhuspub'en   -   Seesafe   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Renova   -   El centret   -   VVS Brian Johannessen   -   Home, Vordingborg   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Shell   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   ITFON   -   Arnestedet   -   Skousen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Betty Boo   -   Kop og Kande   -   Socialdemokraterne   -   Skjold Burne   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   FE Olsen   -   Vordingborg kommune   -   Taskehuset   -   Fejeriet Aps   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Fog trælast   -   Stars   -   First Stop   -   CBG-Entreprise   -   JC Jensen   -   Amigo Bar   -   Autohjørnet Vordingborg   -   CoPrint   -   Kaffebønnen   -   Danlej   -   Jyske Bank   -   SOSU Nykøbing   -   JDE/Cafax   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Henriks Hvidevarer   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Tømrer Hyldgaard   -   DGI huset Vordingborg   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.