Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Hold da helt fest   -   JDE/Cafax   -   SOSU Nykøbing   -   Tid og stil   -   Lollands Bank   -   Henriks Hvidevarer   -   Dansk Pyro Art   -   Lev-vel Sjælland   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg kommune   -   El centret   -   Vordingborg Køkkenet   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Fog trælast   -   Røstofte Maskiner   -   ITFON   -   Kids Coolshop   -   Show time music   -   OT Skabe   -   Kayser og Thorsen   -   Peak Production   -   Filtenborg El   -   MyGym   -   Øernes Revision   -   Hos Kim   -   Intersport, Seiffert   -   Slagter Zangenberg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Pankas   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Tuborg   -   Jane B   -   Stage optik   -   AjourCare   -   MR, Niels Ove   -   Telmore   -   Brian´s Dyrecenter   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær   -   Kaffebønnen   -   Othello Konditoriet   -   Palles Autokraner   -   VVS Lars Nielsen   -   Fejeriet Aps   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danlej   -   Seesafe   -   Dream Team Cleaning   -   De raske drenge   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   JC Jensen   -   Cafe Oskar   -   HomeOptik's brillebus   -   Benchmark Biler   -   Jyske Bank   -   VVSsøren   -   Kiss Real Estate   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bog og Ide   -   CoPrint   -   SJEB   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   Frede Andersen & Søn   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Loxam rental   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Betty Boo   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.