Tak til vores sponsorer og annoncører:
                VVS Brian Johannessen   -   Tømmergården Aps   -   Ole Stage el   -   Cafe Oskar   -   Røstofte Maskiner   -   ITFON   -   Dream Team Cleaning   -   Henriks Hvidevarer   -   Palles Autokraner   -   Jyske Bank   -   Betty Boo   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Phicasso, frisør   -   Fejeriet Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Intersport, Seiffert   -   Benchmark Biler   -   AO   -   Cafe Klint   -   Arnestedet   -   GF Forsikring   -   Tuborg   -   Danwax   -   Home, Vordingborg   -   Seesafe   -   Hold da helt fest   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   Pribo-huset   -   Ore Strand Camping   -   Heidis Guld og Sølv   -   JC Jensen   -   Bygma, Hvalsø   -   Bilbyen Vordingborg   -   Renova   -   SOSU Nykøbing   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Nybolig   -   Skjold Burne   -   Othello Konditoriet   -   Rådhuspub'en   -   HomeOptik's brillebus   -   VVS Lars Nielsen   -   Paraffinhuset   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kafé Ann'en   -   DGI huset Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Privatvask   -   Jacobsens Bageri   -   Filtenborg El   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kop og Kande   -   Tømrer Hyldgaard   -   CBG-Entreprise   -   Øernes Revision   -   Colourplus   -   Jonica   -   Stage optik   -   VVSsøren   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   FE Olsen   -   HuaXin   -   Peak Production   -   Show time music   -   Karlsen   -   Cafax/JDE   -   Kaffebønnen   -   AjourCare   -   Thorsvang   -   Garant Vordingborg   -   Loxam rental   -   Stars   -   O.P. Ejendomsservice   -   Danbolig   -   Rema1000   -   Danmarks Borgcenter   -   Møns Bank   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   MyGym   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg kommune   -   Bog og Ide   -   Hørkram   -   Frede Andersen & Søn   -   CoPrint   -   VML Beton   -   MR, Niels Ove   -   Taskehuset   -   Vordingborg Køkkenet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danlej   -   El centret   -   SJEB   -   Funder og Henriksen, revisor   -   LE34   -   Snacks'n Smoothie   -   Din Skobutik   -   Jens Hunsballe   -   Lollands Bank   -   Shell   -   Fog trælast   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Jane B   -   Socialdemokraterne   -   Lev-vel Sjælland   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   Klokkeblomst   -   Kayser og Thorsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Skousen   -   Storstrøm Forsikring   -   Kim Skovgaard Hansen   -   First Stop   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hos Kim   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kai Døssing   -   Det Gyldne Steakhouse   -   FJ Byg   -   Dansk Pyro Art   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Amigo Bar   -   Jacobsen, tøj   -   Marina Fisk   -   Restaurant Snekken   -   Digital TV Service   -   Roma   -   De raske drenge   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Einstein   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Vordingborg Låseservice   -   Heramb køreskole   -   Fru Andkjær   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Olsen's haveservice   -   Det Gyldne Hjørne   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tid og stil   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.