Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Tuborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Marina Fisk   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   ITFON   -   Restaurant Snekken   -   Henriks Hvidevarer   -   Kayser og Thorsen   -   Intersport, Seiffert   -   Danbolig   -   Jacobsens Bageri   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Benchmark Biler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Loxam rental   -   Hos Kim   -   HuaXin   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fejeriet Aps   -   Betty Boo   -   Danlej   -   SJEB   -   JC Jensen   -   CBG-Entreprise   -   Jacobsen, tøj   -   Snacks'n Smoothie   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tømmergården Aps   -   Øernes Revision   -   De raske drenge   -   Sydsjællands Ship Service   -   Phicasso, frisør   -   Seesafe   -   Cafe Einstein   -   Vordingborg Køkkenet   -   MR, Niels Ove   -   Garant Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kafé Ann'en   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stage optik   -   Socialdemokraterne   -   FE Olsen   -   Møns Bank   -   Røstofte Maskiner   -   Othello Konditoriet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Lollands Bank   -   Borgens Blomsterbinderi   -   First Stop   -   El centret   -   Storstrøm Forsikring   -   Skjold Burne   -   AO   -   Danwax   -   GF Forsikring   -   Karlsen   -   Kaffebønnen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Taskehuset   -   Jane B   -   Fru Andkjær   -   Det Gyldne Hjørne   -   Renova   -   CoPrint   -   VVS Brian Johannessen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kiss Real Estate   -   Palles Autokraner   -   LE34   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dansk Pyro Art   -   Ore Strand Camping   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVSsøren   -   Show time music   -   Kim Skovgaard Hansen   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Oskar   -   JDE/Cafax   -   Amigo Bar   -   Heidis Guld og Sølv   -   Vordingborg kommune   -   Paraffinhuset   -   Tid og stil   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hørkram   -   Frede Andersen & Søn   -   Kids Coolshop   -   Arnestedet   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   Digital TV Service   -   Loop Fitness Vordingborg   -   MyGym   -   Ole Stage el   -   Dream Team Cleaning   -   Roma   -   Cafe Klint   -   Stars   -   Autohjørnet Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Fog trælast   -   Nybolig   -   FJ Byg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bog og Ide   -   HomeOptik's brillebus   -   OT Skabe   -   Danmarks Borgcenter   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Heramb køreskole   -   VML Beton   -   Jonica   -   AjourCare   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Peak Production   -   Rema1000   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Thorsvang   -   Bilbyen Vordingborg   -   Home, Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Pankas   -   Rådhuspub'en   -   Hold da helt fest   -   Shell   -   Jens Hunsballe   -   Slagter Zangenberg   -   Kop og Kande   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Colourplus   -   Skousen   -   Jyske Bank   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bygma, Hvalsø   -   Filtenborg El   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Boligselskab   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.