Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Taskehuset   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Arnestedet   -   SJEB   -   Kayser og Thorsen   -   AO   -   Kids Coolshop   -   Phicasso, frisør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Dansk kvalitets brolægning   -   ITFON   -   Vordingborg Låseservice   -   JC Jensen   -   Lev-vel Sjælland   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kai Døssing   -   Dansk Pyro Art   -   Paraffinhuset   -   Ole Stage el   -   Hos Kim   -   Danmarks Borgcenter   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Garant Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Thorsvang   -   Digital TV Service   -   Kaffebønnen   -   Renova   -   Peak Production   -   CBG-Entreprise   -   Tid og stil   -   Pankas   -   Henriks Hvidevarer   -   Hold da helt fest   -   O.P. Ejendomsservice   -   Show time music   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Einstein   -   Nybolig   -   Stars   -   Amigo Bar   -   Loop Fitness Vordingborg   -   HuaXin   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jane B   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Heidis Guld og Sølv   -   Danbolig   -   VVS Brian Johannessen   -   Kiss Real Estate   -   Bog og Ide   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Home, Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Shell   -   Filtenborg El   -   Skjold Burne   -   Brian´s Dyrecenter   -   Rådhuspub'en   -   Snacks'n Smoothie   -   Hørkram   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Seesafe   -   LE34   -   El centret   -   Tømmergården Aps   -   Colourplus   -   Tuborg   -   Socialdemokraterne   -   Roma   -   Heramb køreskole   -   Betty Boo   -   Bygma, Hvalsø   -   SOSU Nykøbing   -   Kafé Ann'en   -   Fog trælast   -   Det Gyldne Steakhouse   -   VVSsøren   -   Din Skobutik   -   Intersport, Seiffert   -   De raske drenge   -   AjourCare   -   Cafe Oskar   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   CoPrint   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Lollands Bank   -   Marina Fisk   -   Vordingborg Boligselskab   -   DGI huset Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danlej   -   Bycentrum Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Danwax   -   Dream Team Cleaning   -   Restaurant Snekken   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Møns Bank   -   Jyske Bank   -   Skousen   -   Frede Andersen & Søn   -   FE Olsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg kommune   -   OT Skabe   -   Storstrøm Forsikring   -   JDE/Cafax   -   MyGym   -   Slagter Zangenberg   -   Fru Andkjær   -   Loxam rental   -   Stage optik   -   GF Forsikring   -   FJ Byg   -   Bilbyen Vordingborg   -   Rema1000   -   Karlsen   -   First Stop   -   VML Beton   -   Jacobsen, tøj   -   Jacobsens Bageri   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Jonica   -   Sydsjællands Ship Service   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kop og Kande   -   Snedker Svendsen   -   Fejeriet Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   Othello Konditoriet   -   MR, Niels Ove   -   Palles Autokraner   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -  

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.
Den lange pause mellem ‘Before the Dinosaurs’ og nyheden ‘Can’t Steal the Music’ skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på ‘Can’t Steal the Music’ høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.
Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.
Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun er taget på sin største danske og tyske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 19 udvalgte steder, hvor flere steder allerede er meldt udsolgt.