Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Bog og Ide   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fru Andkjær   -   VVSsøren   -   JC Jensen   -   MR, Niels Ove   -   HomeOptik's brillebus   -   Othello Konditoriet   -   Fog trælast   -   Vordingborg kommune   -   Seesafe   -   Lollands Bank   -   SOSU Nykøbing   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kids Coolshop   -   Kaffebønnen   -   Henriks Hvidevarer   -   Hold da helt fest   -   Peak Production   -   Loxam rental   -   Intersport, Seiffert   -   Tid og stil   -   Lev-vel Sjælland   -   AjourCare   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Cafe Oskar   -   Røstofte Maskiner   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Hos Kim   -   Danlej   -   JDE/Cafax   -   Dansk Pyro Art   -   Stage optik   -   Hørkram   -   Kayser og Thorsen   -   Jyske Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Palles Autokraner   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tuborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Telmore   -   Bycentrum Vordingborg   -   Pankas   -   Frede Andersen & Søn   -   Show time music   -   VVS Lars Nielsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   ITFON   -   Kiss Real Estate   -   De raske drenge   -   OT Skabe   -   SJEB   -   Jane B   -   Autohjørnet Vordingborg   -   MyGym   -   Vordingborg Boligselskab   -   Slagter Zangenberg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Vordingborg Låseservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   CoPrint   -   Betty Boo   -   El centret   -   Øernes Revision   -   Fejeriet Aps   -  

Danser med Drenge debuterede i 1993 med hit-singlen, “Hvorlænge vil du ydmyge dig?” med afdøde sangerinde Philippa Bulgin. Siden dengang er det gået op og ned – men mest op – for Danser med Drenge. Bandet har bl.a. haft fire Grammy-nomineringer og lå otte uger i træk som nr. 1 på hitlisten i 2006. I dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder rundt om i landet.

Danser med Drenge spiller lørdag aften.