Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Seesafe   -   SJEB   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Hørkram   -   Filtenborg El   -   Øernes Revision   -   Vordingborg kommune   -   Tuborg   -   Fejeriet Aps   -   Dansk Pyro Art   -   VVS Lars Nielsen   -   Palles Autokraner   -   Fru Andkjær   -   Bycentrum Vordingborg   -   Peak Production   -   Røstofte Maskiner   -   VVSsøren   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   De raske drenge   -   Othello Konditoriet   -   Pankas   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lollands Bank   -   Hold da helt fest   -   Show time music   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kiss Real Estate   -   Fog trælast   -   JC Jensen   -   Loxam rental   -  

Danser med Drenge debuterede i 1993 med hit-singlen, “Hvorlænge vil du ydmyge dig?” med afdøde sangerinde Philippa Bulgin. Siden dengang er det gået op og ned – men mest op – for Danser med Drenge. Bandet har bl.a. haft fire Grammy-nomineringer og lå otte uger i træk som nr. 1 på hitlisten i 2006. I dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder rundt om i landet.

Danser med Drenge spiller lørdag aften.