Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Øernes Revision   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Peak Production   -   Hold da helt fest   -   Dream Team Cleaning   -   Bog og Ide   -   AjourCare   -   Dansk Pyro Art   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Låseservice   -   Lev-vel Sjælland   -   Kaffebønnen   -   CoPrint   -   SJEB   -   VVSsøren   -   Kiss Real Estate   -   Telmore   -   El centret   -   JDE/Cafax   -   Kids Coolshop   -   Hos Kim   -   Betty Boo   -   Hørkram   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Palles Autokraner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Seesafe   -   Filtenborg El   -   Tuborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Fru Andkjær   -   SOSU Nykøbing   -   ITFON   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Slagter Zangenberg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Brian´s Dyrecenter   -   Benchmark Biler   -   Pankas   -   Dansk kvalitets brolægning   -   De raske drenge   -   Kayser og Thorsen   -   Danlej   -   Heidis Guld og Sølv   -   Socialdemokraterne   -   Fog trælast   -   Show time music   -   Tid og stil   -   VVS Lars Nielsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jane B   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stage optik   -   OT Skabe   -   Othello Konditoriet   -   Cafe Oskar   -   MyGym   -   Røstofte Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Jyske Bank   -   Loxam rental   -   Lollands Bank   -   Henriks Hvidevarer   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JC Jensen   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Boligselskab   -   MR, Niels Ove   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)