Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Hos Kim   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Låseservice   -   Danlej   -   El centret   -   Din Skobutik   -   ITFON   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Danbolig   -   Filtenborg El   -   Franks Auto   -   Othello Konditoriet   -   Donuts&Bobblez   -   Garant Vordingborg   -   Møns Bank   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Klint   -   Rådhuspub'en   -   Fladså Turist A/S   -   Hørkram   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Socialdemokraterne   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kai Døssing   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Ore Strand Camping   -   JC Jensen   -   Jacobsen   -   Viking Malt A/S   -   First Stop   -   Home, Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Heramb køreskole   -   Frede Andersen & Søn   -   Jens Hunsballe   -   VVSsøren   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Kids Coolshop   -   Michael's Vinduespolering   -   Mercoprint   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FE Olsen   -   PortvinSyd   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kafé Ann'en   -   Rema1000   -   Thorsvang   -   MR, Niels Ove   -   Bentes Systue   -   Seesafe   -   Borgens Blomster   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Tuborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Intersport, Seiffert   -   Fejeriet Aps   -   DFM Vordingborg Aps   -   Phicasso, frisør   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jane B   -   Maler Rasmussen   -   Jonica   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Tid og stil   -   Cafe La Buffalo   -   Verifone   -   Bog og Idé   -   Betty Boo   -   VML Entreprise ApS   -   Showtime Music & Event   -   Mono Group   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Peak Production   -   Kop og Kande   -   Benchmark Biler   -   Paraffinhuset   -   Palles Autokraner   -   HuaXin   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tandlægehuset   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   CP Bådformidling   -   Cafe Oskar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Karlsen   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Roma   -   Ole Stage el   -   Snacks'n Smoothie   -   JDE/Cafax   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Candy Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Slagter Zangenberg   -   Materialepladsen A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Taskehuset   -   Stage optik   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Henriks Hvidevarer   -   Circle K   -   Skjold Burne   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Nybolig   -   McDonald's Vordingborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Shell   -   Det Gyldne Hjørne   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dream Team Cleaning   -   Pankas   -   Øernes Revision   -   Amigo Bar   -   Stars   -   SJEB   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   OT Skabe   -   Fru Andkjær Blomster   -   Vordingborg Ishus   -   Fibia   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karl Mertz   -   Arnestedet   -   Bycentrum Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Loxam rental   -   Strikkelade   -   Ingemann's Bilpleje   -   De raske drenge   -   Snedker Svendsen   -   Colourplus   -   VVS Lars Nielsen   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Lev-Vel Sjælland   -   Hold da helt fest   -   Lollands Bank   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Restaurant Snekken   -   LE34   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)