Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                CBG-Entreprise   -   Lev-vel Sjælland   -   Tømmergården Aps   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danbolig   -   Stage optik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVSsøren   -   Dansk Pyro Art   -   MR, Niels Ove   -   DGI huset Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   JDE/Cafax   -   HomeOptik's brillebus   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Taskehuset   -   Rådhuspub'en   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg kommune   -   Fog trælast   -   Lollands Bank   -   GF Forsikring   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Colourplus   -   Dream Team Cleaning   -   Øernes Revision   -   Røstofte Maskiner   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danmarks Borgcenter   -   Socialdemokraterne   -   HuaXin   -   Hos Kim   -   O.P. Ejendomsservice   -   Skjold Burne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JC Jensen   -   Kafé Ann'en   -   Henriks Hvidevarer   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kai Døssing   -   Intersport, Seiffert   -   OT Skabe   -   Danwax   -   Loxam rental   -   Show time music   -   Danlej   -   Tømrer Hyldgaard   -   Møns Bank   -   VVS Lars Nielsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   De raske drenge   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Filtenborg El   -   Hørkram   -   Tid og stil   -   Garant Vordingborg   -   FE Olsen   -   MyGym   -   Sydsjællands Ship Service   -   Palles Autokraner   -   CoPrint   -   Tuborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Oskar   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Det Gyldne Hjørne   -   Heramb køreskole   -   Home, Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Rema1000   -   Bog og Ide   -   Cafe Einstein   -   Vordingborg Låseservice   -   Kiss Real Estate   -   Frede Andersen & Søn   -   Pankas   -   Nybolig   -   Jane B   -   Seesafe   -   Restaurant Snekken   -   Jacobsens Bageri   -   Jacobsen, tøj   -   Jens Hunsballe   -   Renova   -   Bygma, Hvalsø   -   AO   -   LE34   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Othello Konditoriet   -   Kaffebønnen   -   Cafe Klint   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Karlsen   -   Shell   -   Roma   -   Benchmark Biler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kayser og Thorsen   -   Betty Boo   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Skousen   -   Thorsvang   -   Amigo Bar   -   First Stop   -   ITFON   -   SJEB   -   AjourCare   -   Stars   -   Din Skobutik   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kop og Kande   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Snacks'n Smoothie   -   Hold da helt fest   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kids Coolshop   -   Fru Andkjær   -   VML Beton   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Digital TV Service   -   VVS Brian Johannessen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Marina Fisk   -   Ore Strand Camping   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Jyske Bank   -   Phicasso, frisør   -   Paraffinhuset   -   FJ Byg   -   Arnestedet   -   Fejeriet Aps   -   Snedker Svendsen   -   Jonica   -   Peak Production   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)