Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Ingemann's Bilpleje   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Insatech A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Din Skobutik   -   Mono Group   -   Socialdemokratiet   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Danbolig   -   Brian´s Dyrecenter   -   VML Entreprise ApS   -   Materialepladsen A/S   -   Pankas   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Franks Auto   -   Vordingborg Boligselskab   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Intersport, Seiffert   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Amigo Bar   -   Strikkelade   -   Vordingborg Net   -   Cafe Klint   -   Palles Autokraner   -   Lindsten El ApS   -   Benchmark Biler   -   Jens Hunsballe   -   Skjold Burne   -   Stage optik   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kaffebønnen   -   HuaXin   -   Hos Kim   -   Ore Strand Camping   -   Hjorth's Grill   -   Shell   -   Skønne Fusser   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Hørkram   -   Eurotrading DK ApS   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lollands Bank   -   De raske drenge   -   Borgens Blomster   -   Kafé Ann'en   -   Dream Team Cleaning   -   Kayser og Thorsen   -   Loxam rental   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -   Sydsjællands Ship Service   -   Øernes dækcenter   -   PeakPro   -   Møns Bank   -   GF Forsikring   -   HuaXin   -   Safe IT-Solutions   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tandlægehuset   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Øernes Revision   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Kai Døssing   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Seesafe   -   Café Guldgåsen   -   JDE   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Hansen & Co   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Rådhuspub'en   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Rema1000   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kids Coolshop   -   Paraffinhuset   -   MF Maskinservice   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Snedker Svendsen   -   Venstre   -   ITFON   -   Det Gyldne Steakhouse   -   OT Skabe   -   Cafe La Buffalo   -   MR, Niels Ove   -   Karlsen   -   Filtenborg El   -   Røstofte Maskiner   -   Stars   -   Ole Stage el   -   Frede Andersen & Søn   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Jane B   -   O.P. Ejendomsservice   -   El centret   -   Bentes Systue   -   Fejeriet Aps   -   Grave-Eksperten ApS   -   Circle K   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   JC Jensen   -   SJEB   -   Karl Mertz   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Taskehuset   -   Showtime Music & Event   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bog og Idé   -   Vordingborg Ishus   -   Mercoprint   -   Phicasso, frisør   -   Vordingborg Låseservice   -   Roma   -   Michael's Vinduespolering   -   VVS Lars Nielsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Viking Malt A/S   -   First Stop   -   Jacobsen   -   Jonica   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Othello Konditoriet   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   VVSsøren   -   Betty Boo   -   Tuborg   -   Eurotrading DK ApS   -   HomeOptik's brillebus   -   Nature Energy   -   Hold da helt fest   -   Henriks Hvidevarer   -   Home, Vordingborg   -   PortvinSyd   -   Heramb køreskole   -   Colourplus   -  

Magtens Korridorer torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)