Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                AB Lauridsen Maskiner   -   Bilbyen Vordingborg   -   Ole Stage el   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kafé Ann'en   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Othello Konditoriet   -   Heidis Guld og Sølv   -   Snedker Svendsen   -   Din Skobutik   -   Jacobsen, tøj   -   Peak Production   -   HuaXin   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Intersport, Seiffert   -   Kai Døssing   -   Borgens Blomsterbinderi   -   AO   -   MyGym   -   FJ Byg   -   FE Olsen   -   Socialdemokraterne   -   AjourCare   -   VVSsøren   -   Storstrøm Forsikring   -   Danwax   -   Bygma, Hvalsø   -   Dream Team Cleaning   -   Henriks Hvidevarer   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Skousen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Funder og Henriksen, revisor   -   DGI huset Vordingborg   -   Hos Kim   -   Palles Autokraner   -   Danbolig   -   Hold da helt fest   -   Shell   -   Show time music   -   Dansk Pyro Art   -   LE34   -   EDC, Poul Erik Bech   -   GF Forsikring   -   Thorsvang   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Colourplus   -   ITFON   -   Kop og Kande   -   Hørkram   -   HomeOptik's brillebus   -   El centret   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg Låseservice   -   Digital TV Service   -   Jane B   -   VVS Lars Nielsen   -   Seesafe   -   Vordingborg Boligselskab   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Restaurant Snekken   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stars   -   Tuborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Snacks'n Smoothie   -   Phicasso, frisør   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVS Brian Johannessen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danmarks Borgcenter   -   Amigo Bar   -   Karlsen   -   Vordingborg kommune   -   JC Jensen   -   Stage optik   -   Cafe Klint   -   Arnestedet   -   Skjold Burne   -   SOSU Nykøbing   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jens Hunsballe   -   Filtenborg El   -   Home, Vordingborg   -   Fru Andkjær Blomster   -   Betty Boo   -   Jyske Bank   -   Danlej   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   CBG-Entreprise   -   Kiss Real Estate   -   Bog og Ide   -   Heramb køreskole   -   SJEB   -   Cafe Oskar   -   Jacobsens Bageri   -   Nybolig   -   De raske drenge   -   Lev-vel Sjælland   -   Kaffebønnen   -   Jonica   -   Marina Fisk   -   Vordingborg Køkkenet   -   Garant Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Lollands Bank   -   Tid og stil   -   Tømmergården Aps   -   Roma   -   Fejeriet Aps   -   Møns Bank   -   Renova   -   Slagter Zangenberg   -   Pankas   -   Kayser og Thorsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VML Beton   -   Kim Skovgaard Hansen   -   OT Skabe   -   Fog trælast   -   Benchmark Biler   -   Paraffinhuset   -   Røstofte Maskiner   -   Kids Coolshop   -   Frede Andersen & Søn   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømrer Hyldgaard   -   JDE/Cafax   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   CoPrint   -   Rema1000   -   Bycentrum Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Taskehuset   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Rådhuspub'en   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   First Stop   -   Loxam rental   -   Ore Strand Camping   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)