Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Det Gyldne Steakhouse   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fru Andkjær   -   Sydsjællands Ship Service   -   Heramb køreskole   -   Funder og Henriksen, revisor   -   VVS Lars Nielsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Phicasso, frisør   -   Danbolig   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Tuborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tid og stil   -   VVSsøren   -   Seesafe   -   Intersport, Seiffert   -   Show time music   -   Shell   -   Kop og Kande   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   SJEB   -   Bygma, Hvalsø   -   Jane B   -   Loxam rental   -   Socialdemokraterne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   El centret   -   Snedker Svendsen   -   FJ Byg   -   Arnestedet   -   Ore Strand Camping   -   Jacobsen, tøj   -   Frede Andersen & Søn   -   Danwax   -   De raske drenge   -   Betty Boo   -   Møblér med Møllers Møbler   -   ITFON   -   Røstofte Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Skousen   -   Cafe Einstein   -   Taskehuset   -   Henriks Hvidevarer   -   SOSU Nykøbing   -   Kayser og Thorsen   -   MR, Niels Ove   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kiss Real Estate   -   Nybolig   -   JC Jensen   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Ole Stage el   -   Tømrer Hyldgaard   -   Pankas   -   Heidis Guld og Sølv   -   Det Gyldne Hjørne   -   Danlej   -   Hørkram   -   Colourplus   -   CoPrint   -   Renova   -   VML Beton   -   LE34   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Cafax/JDE   -   Din Skobutik   -   Othello Konditoriet   -   Tømmergården Aps   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lollands Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Karlsen   -   Thorsvang   -   Kaffebønnen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Klint   -   Dansk Pyro Art   -   Restaurant Snekken   -   Roma   -   Jyske Bank   -   O.P. Ejendomsservice   -   VVS Brian Johannessen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Vordingborg kommune   -   AjourCare   -   Bog og Ide   -   Olsen's haveservice   -   Snacks'n Smoothie   -   Kai Døssing   -   Cafe Oskar   -   Kafé Ann'en   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Køkkenet   -   AO   -   Benchmark Biler   -   Marina Fisk   -   Jonica   -   Vordingborg Boligselskab   -   Møns Bank   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Privatvask   -   Skjold Burne   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Låseservice   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   DGI huset Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Pribo-huset   -   Bycentrum Vordingborg   -   FE Olsen   -   First Stop   -   HuaXin   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bilbyen Vordingborg   -   Klokkeblomst   -   MyGym   -   Palles Autokraner   -   Fog trælast   -   Garant Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   Slagter Zangenberg   -   Stage optik   -   Hos Kim   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Rådhuspub'en   -   Fejeriet Aps   -   Øernes Revision   -   Peak Production   -   OT Skabe   -   Storstrøm Forsikring   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jens Hunsballe   -   Digital TV Service   -   GF Forsikring   -   Stars   -   Danmarks Borgcenter   -   Filtenborg El   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)