Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Tøjeksperten   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   HuaXin   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   JDE   -   Franks Auto   -   Hos Kim   -   Stage optik   -   Din Skobutik   -   Ole Stage el   -   Taskehuset   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   TOPmanager A/S   -   Neder Vindinge VVS   -   Loxam rental   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Showtime Music & Event   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Tid og stil   -   O.P. Ejendomsservice   -   First Stop   -   Party Line   -   Viking Malt A/S   -   Wolt   -   Vordingborg Ishus   -   Sydsjællands Ship Service   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Tuborg   -   Jens Hunsballe   -   Hørkram   -   Øernes dækcenter   -   Vordingborg Køkkenet   -   Karl Mertz   -   Snedker Svendsen   -   Mercoprint   -   Ristorante Roma   -   Kafé Ann'en   -   OT Skabe   -   Skønne Fusser   -   Fejeriet ApS   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Frede Andersen & Søn   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Brian´s Dyrecenter   -   Benchmark Biler   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe La Buffalo   -   Shell   -   Lykke Service Teknik   -   SJEB   -   Hemmingsen Transport   -   Møns Bank   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Youku - Sushi   -   JC Jensen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Bog og Idé   -   Cafe Einstein   -   GT Motors A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   JE Service   -   Lollands Bank   -   Seesafe   -   Heramb køreskole   -   Maler E & J Rasmussen   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Safe IT-Solutions   -   Palles Kraner   -   Choco Isbar   -   MF Maskinservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jacobsen   -   Jane B   -   Pankas   -   Bentes Systue   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kjærs Slibeservice   -   Nybolig   -   Stars   -   Cafe Klint   -   Grave-Eksperten ApS   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VML Entreprise ApS   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Phicasso, frisør   -   Othello Konditoriet   -   Karlsen   -   Home, Vordingborg   -   Hjorth's Grill   -   Det Gyldne Hjørne   -   Intersport, Seiffert   -   Nicko-Leg   -   Vordingborg Låseservice   -   Danbolig   -   Colourplus   -   Røstofte Maskiner   -   Holbøll   -   Rema1000   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Tandlægehjørnet   -   Bruuns Studio   -   Vordingborg Kommune   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Vordingborg Køreskole   -   Jonica   -   HuaXin   -   MR. Niels Ove   -   De raske drenge   -   ITFON   -   GF Forsikring   -   Kaffebønnen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   DGI huset Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Radio 40 plus   -   Dream Team Cleaning   -   PortvinSyd   -   Filtenborg El   -   Rådhuspub'en   -   VVSsøren   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Kai Døssing   -   Betty Boo   -   JMS Maskinservice ApS   -   Ingemann's Bilpleje   -   Restaurant Snekken   -   Venstre   -   VVS Lars Nielsen   -  

Magtens Korridorer torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)