Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Kaffebønnen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Det Gyldne Hjørne   -   Grave-Eksperten ApS   -   Kim Skovgaard Hansen   -   PortvinSyd   -   Showtime Music & Event   -   J.A.Entreprenøren   -   JDE   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Strikkelade   -   First Stop   -   Frede Andersen & Søn   -   Røstofte Maskiner   -   Tid og stil   -   Venstre   -   Din Skobutik   -   Lootbox   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Loxam rental   -   Intersport, Seiffert   -   Kvickly Vordingborg   -   VML Entreprise ApS   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Borgens Blomster   -   Kafé Ann'en   -   Shell   -   BB Vikar   -   Filtenborg El   -   Henriks Hvidevarer   -   Radio 40 plus   -   DGI huset Vordingborg   -   Rema1000   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   VVSsøren   -   Vordingborg Kommune   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tuborg   -   Insatech A/S   -   Fibia   -   Vordingborg Net   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   JMS Maskinservice ApS   -   Dansk kvalitets brolægning   -   CP Bådformidling   -   Danbolig   -   Kayser og Thorsen   -   Karl Mertz   -   Kyse Kloak og anlæg   -   McDonald's Vordingborg   -   Østen Group A/S   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   O.P. Ejendomsservice   -   Skjold Burne   -   Hall-gruppen   -   Karlsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Lollands Bank   -   Socialdemokratiet   -   Paraffinhuset   -   Restaurant Snekken   -   Jane B   -   Fejeriet Aps   -   Circle K   -   Vordingborg Boligselskab   -   Sønderby Legal   -   Møns Bank   -   Ole Stage el   -   Kids Coolshop   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Home, Vordingborg   -   Viking Malt A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   SJEB   -   Verifone   -   MF Maskinservice   -   Taskehuset   -   Holbøll   -   Heramb køreskole   -   Othello Konditoriet   -   Lindsten El ApS   -   Bruuns Studio   -   Amigo Bar   -   Kai Døssing   -   HuaXin   -   Jonica   -   Diageo Denmark   -   Hørkram   -   Seesafe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Eurotrading DK ApS   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Betty Boo   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe Klint   -   Café Guldgåsen   -   Hos Kim   -   GF Forsikring   -   Nature Energy   -   Ore Strand Camping   -   ITFON   -   Safe IT-Solutions   -   Pankas   -   Stars   -   OT Skabe   -   JE Service   -   Vordingborg Ishus   -   Eurotrading DK ApS   -   Mono Group   -   Skønne Fusser   -   Roma   -   Palles Autokraner   -   EDC, Poul Erik Bech   -   JC Jensen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Colourplus   -   Rådhuspub'en   -   Øernes dækcenter   -   Hjorth's Grill   -   Bog og Idé   -   Phicasso, frisør   -   Cafe La Buffalo   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Brian´s Dyrecenter   -   Franks Auto   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   Beck's Service   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Hansen & Co   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Bold   -   De raske drenge   -   VVS Lars Nielsen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Snedker Svendsen   -   Dream Team Cleaning   -   Jens Hunsballe   -   Jacobsen   -   Tandlægehjørnet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Mercoprint   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Michael's Vinduespolering   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Benchmark Biler   -   Materialepladsen A/S   -   MR, Niels Ove   -   Øernes Revision   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -  

Magtens Korridorer torsdag aften til Vordingborg Festuge 2018

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)