Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Cafe Klint   -   Bygma, Hvalsø   -   Din Skobutik   -   Øernes Revision   -   AjourCare   -   SJEB   -   Vordingborg kommune   -   Møns Bank   -   Arnestedet   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lollands Bank   -   FE Olsen   -   Kids Coolshop   -   CBG-Entreprise   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Danmarks Borgcenter   -   Restaurant Snekken   -   Karlsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jane B   -   Renova   -   Snacks'n Smoothie   -   De raske drenge   -   AO   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Ide   -   Home, Vordingborg   -   Jonica   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kafé Ann'en   -   Jacobsens Bageri   -   VVSsøren   -   Socialdemokraterne   -   Tømrer Hyldgaard   -   GF Forsikring   -   El centret   -   JDE/Cafax   -   DGI huset Vordingborg   -   Hos Kim   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kiss Real Estate   -   Det Gyldne Hjørne   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg Køkkenet   -   MyGym   -   Cafe Oskar   -   ITFON   -   FJ Byg   -   Tømmergården Aps   -   Fog trælast   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   HomeOptik's brillebus   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Loxam rental   -   Jens Hunsballe   -   Kai Døssing   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   EDC, Poul Erik Bech   -   OT Skabe   -   Colourplus   -   Heramb køreskole   -   Kop og Kande   -   Tid og stil   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Amigo Bar   -   Othello Konditoriet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Brian´s Dyrecenter   -   Slagter Zangenberg   -   First Stop   -   Seesafe   -   Show time music   -   Kayser og Thorsen   -   Paraffinhuset   -   Stage optik   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Rådhuspub'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Skjold Burne   -   Kaffebønnen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Digital TV Service   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MR, Niels Ove   -   Hørkram   -   Skousen   -   VVS Lars Nielsen   -   Danwax   -   Fru Andkjær   -   VML Beton   -   Shell   -   Filtenborg El   -   Dansk Pyro Art   -   Snedker Svendsen   -   Palles Autokraner   -   CoPrint   -   Taskehuset   -   Henriks Hvidevarer   -   Storstrøm Forsikring   -   Jyske Bank   -   Phicasso, frisør   -   Frede Andersen & Søn   -   Marina Fisk   -   Roma   -   Ore Strand Camping   -   Danbolig   -   Cafe Einstein   -   VVS Brian Johannessen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JC Jensen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Ole Stage el   -   Nybolig   -   Lev-vel Sjælland   -   LE34   -   Benchmark Biler   -   Danlej   -   Heidis Guld og Sølv   -   Dream Team Cleaning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bilbyen Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tuborg   -   Betty Boo   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Thorsvang   -   Rema1000   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   SOSU Nykøbing   -   Pankas   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Garant Vordingborg   -   Peak Production   -   HuaXin   -   Jacobsen, tøj   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)