Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Phicasso, frisør   -   SOSU Nykøbing   -   Socialdemokraterne   -   Fejeriet Aps   -   Loxam rental   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Jacobsens Bageri   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømrer Hyldgaard   -   Home, Vordingborg   -   De raske drenge   -   JC Jensen   -   VVS Brian Johannessen   -   Stage optik   -   Renova   -   OT Skabe   -   Thorsvang   -   MR, Niels Ove   -   Ole Stage el   -   Heramb køreskole   -   Bog og Ide   -   HomeOptik's brillebus   -   Benchmark Biler   -   Det Gyldne Steakhouse   -   AjourCare   -   Amigo Bar   -   Vordingborg Boligselskab   -   Storstrøm Forsikring   -   Jonica   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Ore Strand Camping   -   MyGym   -   FJ Byg   -   Dream Team Cleaning   -   Filtenborg El   -   Snacks'n Smoothie   -   Stars   -   Cafe Einstein   -   Skjold Burne   -   O.P. Ejendomsservice   -   Othello Konditoriet   -   Show time music   -   Kiss Real Estate   -   Fru Andkjær   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   SJEB   -   VML Beton   -   Danwax   -   El centret   -   Garant Vordingborg   -   Hos Kim   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Det Gyldne Hjørne   -   Betty Boo   -   Roma   -   Tuborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVSsøren   -   Kafé Ann'en   -   Sydsjællands Ship Service   -   GF Forsikring   -   AO   -   Digital TV Service   -   Arnestedet   -   Tømmergården Aps   -   Danlej   -   Hørkram   -   Øernes Revision   -   Jyske Bank   -   LE34   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kai Døssing   -   Palles Autokraner   -   Paraffinhuset   -   Tid og stil   -   Lollands Bank   -   Taskehuset   -   Kop og Kande   -   Danbolig   -   VVS Lars Nielsen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Seesafe   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Cafe Oskar   -   Karlsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Shell   -   Pankas   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danmarks Borgcenter   -   First Stop   -   Jane B   -   Colourplus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Låseservice   -   Røstofte Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   CBG-Entreprise   -   Jacobsen, tøj   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bygma, Hvalsø   -   Nybolig   -   Din Skobutik   -   Lev-vel Sjælland   -   Kids Coolshop   -   ITFON   -   Marina Fisk   -   Møns Bank   -   JDE/Cafax   -   HuaXin   -   Skousen   -   Dansk Pyro Art   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Klint   -   Heidis Guld og Sølv   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   Kaffebønnen   -   Rådhuspub'en   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Jens Hunsballe   -   Henriks Hvidevarer   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Fog trælast   -   Snedker Svendsen   -   Intersport, Seiffert   -   Restaurant Snekken   -   Peak Production   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kayser og Thorsen   -   Rema1000   -   Bilbyen Vordingborg   -   CoPrint   -   FE Olsen   -   Frede Andersen & Søn   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)