Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kiss Real Estate   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bilbyen Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Bycentrum Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Skjold Burne   -   HuaXin   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Rema1000   -   Slagter Zangenberg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   AO   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Roma   -   Jane B   -   Jacobsen, tøj   -   Kids Coolshop   -   Phicasso, frisør   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VML Beton   -   Hørkram   -   Ore Strand Camping   -   Colourplus   -   Vordingborg Låseservice   -   Tømrer Hyldgaard   -   Rådhuspub'en   -   Jens Hunsballe   -   Seesafe   -   Amigo Bar   -   Renova   -   MR, Niels Ove   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Heramb køreskole   -   Heidis Guld og Sølv   -   El centret   -   Møns Bank   -   Arnestedet   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Lev-vel Sjælland   -   SJEB   -   Benchmark Biler   -   Loxam rental   -   Brian´s Dyrecenter   -   Snacks'n Smoothie   -   Stage optik   -   Snedker Svendsen   -   CBG-Entreprise   -   Lollands Bank   -   Stars   -   CoPrint   -   Taskehuset   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danmarks Borgcenter   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tømmergården Aps   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Hold da helt fest   -   Kafé Ann'en   -   Cafe Einstein   -   Tuborg   -   Show time music   -   Socialdemokraterne   -   Peak Production   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fog trælast   -   HomeOptik's brillebus   -   Jonica   -   VVS Brian Johannessen   -   MyGym   -   Nybolig   -   Frede Andersen & Søn   -   Palles Autokraner   -   First Stop   -   Kayser og Thorsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Marina Fisk   -   FE Olsen   -   De raske drenge   -   JC Jensen   -   ITFON   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kop og Kande   -   Skousen   -   Thorsvang   -   Filtenborg El   -   Kai Døssing   -   Hos Kim   -   Betty Boo   -   Restaurant Snekken   -   Cafe Klint   -   Cafe Oskar   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jyske Bank   -   SOSU Nykøbing   -   Jacobsens Bageri   -   Shell   -   VVSsøren   -   Paraffinhuset   -   Røstofte Maskiner   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Vordingborg kommune   -   Øernes Revision   -   Dream Team Cleaning   -   Karlsen   -   VVS Lars Nielsen   -   GF Forsikring   -   AjourCare   -   Bog og Ide   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bygma, Hvalsø   -   Danlej   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   LE34   -   Tid og stil   -   FJ Byg   -   OT Skabe   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kaffebønnen   -   Fru Andkjær   -   Det Gyldne Hjørne   -   DGI huset Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Home, Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JDE/Cafax   -   Danwax   -   Ole Stage el   -   Vordingborg Køkkenet   -   Intersport, Seiffert   -   Garant Vordingborg   -   Pankas   -   Storstrøm Forsikring   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)