Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Slagter Zangenberg   -   Cafe Oskar   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Lev-Vel Sjælland   -   Shell   -   Det Gyldne Hjørne   -   Mono Group   -   OT Skabe   -   Showtime Music & Event   -   Øernes Revision   -   O.P. Ejendomsservice   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Kai Døssing   -   Ore Strand Camping   -   Colourplus   -   Hos Kim   -   Kop og Kande   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Palles Autokraner   -   Tuborg   -   Viking Malt A/S   -   HomeOptik's brillebus   -   Maler Rasmussen   -   DFM Vordingborg Aps   -   Loxam rental   -   Stage optik   -   Kafé Ann'en   -   Intersport, Seiffert   -   Din Skobutik   -   Cafe La Buffalo   -   JDE/Cafax   -   Snacks'n Smoothie   -   Dansk kvalitets brolægning   -   McDonald's Vordingborg   -   Fibia   -   Jonica   -   Benchmark Biler   -   Frede Andersen & Søn   -   Tid og stil   -   Tandlægehuset   -   Stars   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Seesafe   -   Roma   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Fru Andkjær Blomster   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   SJEB   -   Restaurant Snekken   -   PortvinSyd   -   Taskehuset   -   Othello Konditoriet   -   Thorsvang   -   Materialepladsen A/S   -   De raske drenge   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   LE34   -   Phicasso, frisør   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danlej   -   Fejeriet Aps   -   Kaffebønnen   -   Home, Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Funder og Henriksen, revisor   -   First Stop   -   MF Maskinservice   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bentes Systue   -   Peak Production   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henriks Hvidevarer   -   Hold da helt fest   -   Pankas   -   Cafe Klint   -   Rådhuspub'en   -   VVSsøren   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Vordingborg kommune   -   Franks Auto   -   Karlsen   -   MR, Niels Ove   -   Kids Coolshop   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Carsten Jensen Biler   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Strikkelade   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Møns Bank   -   Dream Team Cleaning   -   Nybolig   -   Danbolig   -   Skjold Burne   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jens Hunsballe   -   FE Olsen   -   Jacobsen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Arnestedet   -   Garant Vordingborg   -   Hørkram   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Salg2salg   -   Ole Stage el   -   Paraffinhuset   -   Karl Mertz   -   Jane B   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Snedker Svendsen   -   Candy Vordingborg   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   VML Beton   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Borgens Blomster   -   El centret   -   CP Bådformidling   -   ITFON   -   Betty Boo   -   Kayser og Thorsen   -   Circle K   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bog og Idé   -   JC Jensen   -   Rema1000   -   Heramb køreskole   -   Lollands Bank   -   HuaXin   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)