Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Borgens Blomsterbinderi   -   Kayser og Thorsen   -   Fejeriet Aps   -   Fog trælast   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   De raske drenge   -   El centret   -   Arnestedet   -   Fru Andkjær   -   Rema1000   -   Vordingborg Boligselskab   -   Snedker Svendsen   -   Seesafe   -   Renova   -   FJ Byg   -   Roma   -   Rådhuspub'en   -   Garant Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Øernes Revision   -   Restaurant Snekken   -   Skousen   -   Home, Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Jacobsens Bageri   -   SOSU Nykøbing   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   JDE/Cafax   -   MyGym   -   Phicasso, frisør   -   Røstofte Maskiner   -   Tuborg   -   Kiss Real Estate   -   Heramb køreskole   -   Kai Døssing   -   Det Gyldne Hjørne   -   Lollands Bank   -   Show time music   -   Kim Skovgaard Hansen   -   AjourCare   -   Jyske Bank   -   Filtenborg El   -   First Stop   -   Henriks Hvidevarer   -   Benchmark Biler   -   Danbolig   -   Jens Hunsballe   -   Taskehuset   -   Jacobsen, tøj   -   Jane B   -   Colourplus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tømrer Hyldgaard   -   Din Skobutik   -   MR, Niels Ove   -   VVSsøren   -   Møns Bank   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kop og Kande   -   Loxam rental   -   Hos Kim   -   Paraffinhuset   -   Ore Strand Camping   -   Bycentrum Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hold da helt fest   -   DGI huset Vordingborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Peak Production   -   Digital TV Service   -   VVS Brian Johannessen   -   Skjold Burne   -   Shell   -   LE34   -   Ole Stage el   -   Dream Team Cleaning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Karlsen   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Låseservice   -   Frede Andersen & Søn   -   GF Forsikring   -   Danlej   -   Bygma, Hvalsø   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Cafe Einstein   -   Snacks'n Smoothie   -   Kafé Ann'en   -   JC Jensen   -   VML Beton   -   O.P. Ejendomsservice   -   HuaXin   -   Tid og stil   -   Kids Coolshop   -   OT Skabe   -   VVS Lars Nielsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Socialdemokraterne   -   HomeOptik's brillebus   -   Cafe Oskar   -   Autohjørnet Vordingborg   -   SJEB   -   FE Olsen   -   Vordingborg kommune   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hørkram   -   Brian´s Dyrecenter   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Lev-vel Sjælland   -   Othello Konditoriet   -   CoPrint   -   Stage optik   -   Palles Autokraner   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Betty Boo   -   Marina Fisk   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Slagter Zangenberg   -   Danwax   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Intersport, Seiffert   -   Vordingborg Køkkenet   -   Nybolig   -   Tømmergården Aps   -   Thorsvang   -   AB Lauridsen Maskiner   -   CBG-Entreprise   -   Kaffebønnen   -   ITFON   -   Pankas   -   AO   -   Jonica   -   Bog og Ide   -   Storstrøm Forsikring   -   Stars   -  

Det lå egentligt ikke i kortene, at Magtens Korridorer skulle blive et af dansk musiks mest efterspurgte rocknavne. Bandet øvede i starten af 00’erne een gang om ugen som et ganske almindeligt fyraftensband. De spillede et par jobs årligt på stamværtshuse og til privatfester. Ambitionsniveauet var beskedent, men alligevel indsendte bandet et par demoer i 2004 til DRs karrierekanonen. Svaret var et køligt afslag. Året efter blev de samme demoer indsendt, og denne gang vendte dommerpanelet tomlen opad. Tiden var klar til Magtens Korridorer.

Den 26. september 2005 udsendte Magtens Korridorer ‘FRIVÆRDI’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med mere end 50.000 solgte eksemplarer indtog de fem herrer i MAGTENS KORRIDORER folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’, og efterfølgende rejste de riget rundt og spillede hundredevis af koncerter.

Siden fulgtes debuten op med nye albums og nye hits. Så mange, at de i 2012 måtte udsende en greatest hits – SPIL NOGET VI KENDER! – der samlede de største sange fra de fire første albums.

Magtens Korridorer udgav i september 2014 albummet – ‘FØR ALTING BLIVER NAT’ – deres femte originaludgivelse. Albummet blev fulgt op af en succesfuld og omfattende turné i Danmark. Albummet indeholder bla sange som ‘Giv Mig En Dag’, ‘Sorte Stråler’ og ‘Jeg vil Hellere Dø’, som er blevet store livehits.

2016 har bandet brugt på at skrive nye sange. Indspilningerne er startet op og i 2017 kommer der ny musik fra det nu erfarne og veletablerede band. Men ingen sommer uden Magtens Korridorer på de danske festivalscener. Med den store rockproduktion og med det imponerende bagkatalog tager de ud og spiller højt, drikker pils og holder en fest med deres store publikum.

MAGTENS KORRIDORER:
• Johan Olsen, sang
• Niklas Schneidermann, guitar, sang
• Rasmus Kern, guitar, keys, sang
• Terkel Møhl, bas
• Anders Ramhede, trommer

DISKOGRAFI:
• Friværdi (2005)
• Det Krøllede Håb (2007)
• Milan Allé (2009)
• Imperiet Falder (2011)
• Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
• Før Alting Bliver Nat (2014)