Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Othello Konditoriet   -   Tuborg   -   Kiss Real Estate   -   Lev-vel Sjælland   -   Hold da helt fest   -   Jyske Bank   -   CoPrint   -   Vordingborg Boligselskab   -   Cafe Oskar   -   Hørkram   -   Fog trælast   -   AjourCare   -   Intersport, Seiffert   -   Dream Team Cleaning   -   Show time music   -   Seesafe   -   Tid og stil   -   Røstofte Maskiner   -   ITFON   -   Jane B   -   Telmore   -   JDE/Cafax   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   OT Skabe   -   Lollands Bank   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg kommune   -   JC Jensen   -   SJEB   -   Frede Andersen & Søn   -   Hos Kim   -   Fru Andkjær   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   MR, Niels Ove   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Autohjørnet Vordingborg   -   El centret   -   Filtenborg El   -   Brian´s Dyrecenter   -   Palles Autokraner   -   Stage optik   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Låseservice   -   Kids Coolshop   -   VVS Lars Nielsen   -   Betty Boo   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Socialdemokraterne   -   Peak Production   -   Danlej   -   Dansk kvalitets brolægning   -   MyGym   -   Øernes Revision   -   HomeOptik's brillebus   -   Pankas   -   Henriks Hvidevarer   -   Bog og Ide   -   Loxam rental   -   Benchmark Biler   -   SOSU Nykøbing   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVSsøren   -   De raske drenge   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -  

Stig Rossen & Vennerne runder Vordingborg Festuge 2018 af lørdag aften.