Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Betty Boo   -   Circle K   -   Seesafe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stars   -   HuaXin   -   Snacks'n Smoothie   -   McDonald's Vordingborg   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Loxam rental   -   Bog og Idé   -   Home, Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   MR, Niels Ove   -   Candy Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VML Beton   -   Palles Autokraner   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   JDE/Cafax   -   HomeOptik's brillebus   -   Rådhuspub'en   -   Cafe La Buffalo   -   Jane B   -   Carsten Jensen Biler   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henriks Hvidevarer   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Amigo Bar   -   PortvinSyd   -   Borgens Blomster   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karl Mertz   -   Vordingborg Køkkenet   -   Slagter Zangenberg   -   Othello Konditoriet   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Vordingborg Ishus   -   CP Bådformidling   -   Peak Production   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Øernes Revision   -   Materialepladsen A/S   -   Kop og Kande   -   Benchmark Biler   -   Jens Hunsballe   -   Shell   -   Kayser og Thorsen   -   Tandlægehuset   -   Stage optik   -   Lev-Vel Sjælland   -   Heramb køreskole   -   MF Maskinservice   -   Bycentrum Vordingborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   First Stop   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Strikkelade   -   Kids Coolshop   -   Rema1000   -   Ore Strand Camping   -   Nybolig   -   Cafe Klint   -   Skjold Burne   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Din Skobutik   -   Taskehuset   -   Karlsen   -   Thorsvang   -   Roma   -   Socialdemokraterne   -   Danlej   -   Salg2salg   -   Danbolig   -   Fejeriet Aps   -   Pankas   -   Maler Rasmussen   -   Kai Døssing   -   Colourplus   -   Det Gyldne Hjørne   -   JC Jensen   -   Vordingborg kommune   -   Ole Stage el   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Viking Malt A/S   -   Snedker Svendsen   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Ingemann's Bilpleje   -   Filtenborg El   -   DFM Vordingborg Aps   -   De raske drenge   -   Hos Kim   -   Hørkram   -   SJEB   -   Møns Bank   -   OT Skabe   -   Dream Team Cleaning   -   Franks Auto   -   Lollands Bank   -   Phicasso, frisør   -   Fru Andkjær Blomster   -   Arnestedet   -   Bentes Systue   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Røstofte Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jacobsen   -   ITFON   -   Showtime Music & Event   -   LE34   -   Kafé Ann'en   -   Frede Andersen & Søn   -   Vordingborg Låseservice   -   Mono Group   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVSsøren   -   Nuuday A/S - Telmore   -   FE Olsen   -   Fibia   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Garant Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Jonica   -   Kaffebønnen   -   Paraffinhuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   Cafe Oskar   -   Intersport, Seiffert   -   Tuborg   -  

Stig Rossen & Vennerne runder Vordingborg Festuge 2018 af lørdag aften.