Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Dansk Pyro Art   -   Vordingborg kommune   -   Peak Production   -   Hørkram   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tuborg   -   Lollands Bank   -   Fog trælast   -   Fru Andkjær   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   VVS Lars Nielsen   -   JC Jensen   -   Seesafe   -   VVSsøren   -   Vordingborg Køkkenet   -   Øernes Revision   -   Loxam rental   -   Vordingborg Låseservice   -   Røstofte Maskiner   -   Bycentrum Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Othello Konditoriet   -   De raske drenge   -   SJEB   -   Filtenborg El   -   Fejeriet Aps   -   Hold da helt fest   -   Kiss Real Estate   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Show time music   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Pankas   -  

Stig Rossen & Vennerne runder Vordingborg Festuge 2018 af lørdag aften.