Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Heidis Guld og Sølv   -   MyGym   -   El centret   -   Bilbyen Vordingborg   -   FE Olsen   -   Hørkram   -   First Stop   -   Vordingborg Låseservice   -   Kaffebønnen   -   Cafe Oskar   -   Nybolig   -   SJEB   -   Colourplus   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hos Kim   -   GF Forsikring   -   Thorsvang   -   Jane B   -   Benchmark Biler   -   SOSU Nykøbing   -   Brian´s Dyrecenter   -   Seesafe   -   VVS Brian Johannessen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jacobsen, tøj   -   O.P. Ejendomsservice   -   Digital TV Service   -   Røstofte Maskiner   -   Ore Strand Camping   -   Jens Hunsballe   -   Dansk Pyro Art   -   Storstrøm Forsikring   -   ITFON   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Rema1000   -   HuaXin   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Fejeriet Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Arnestedet   -   DGI huset Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Kop og Kande   -   Det Gyldne Hjørne   -   Din Skobutik   -   Øernes Revision   -   Stage optik   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Show time music   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dream Team Cleaning   -   Shell   -   Amigo Bar   -   VVS Lars Nielsen   -   Peak Production   -   Taskehuset   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Boligselskab   -   Filtenborg El   -   Jacobsens Bageri   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jonica   -   Karlsen   -   Danwax   -   Tømmergården Aps   -   Kai Døssing   -   Danlej   -   VVSsøren   -   LE34   -   Hold da helt fest   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snacks'n Smoothie   -   Bygma, Hvalsø   -   Kayser og Thorsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   AO   -   Bycentrum Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Rådhuspub'en   -   Jyske Bank   -   Kiss Real Estate   -   OT Skabe   -   VML Beton   -   Roma   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Home, Vordingborg   -   De raske drenge   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Palles Autokraner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Garant Vordingborg   -   AjourCare   -   Fru Andkjær   -   Loxam rental   -   CBG-Entreprise   -   Renova   -   Ole Stage el   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Pankas   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Slagter Zangenberg   -   Danbolig   -   Henriks Hvidevarer   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Lev-vel Sjælland   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tuborg   -   MR, Niels Ove   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Lollands Bank   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Einstein   -   Marina Fisk   -   Betty Boo   -   Møns Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Phicasso, frisør   -   Snedker Svendsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FJ Byg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Heramb køreskole   -   Paraffinhuset   -   Kafé Ann'en   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Cafe Klint   -   Bog og Ide   -   Fog trælast   -   Kids Coolshop   -   Skousen   -   HomeOptik's brillebus   -   CoPrint   -   Intersport, Seiffert   -   Skjold Burne   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Stars   -   JC Jensen   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program