Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Kayser og Thorsen   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Låseservice   -   Øernes Revision   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Seesafe   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Pankas   -   VVS Lars Nielsen   -   Kiss Real Estate   -   Filtenborg El   -   Hørkram   -   Røstofte Maskiner   -   Show time music   -   Vordingborg kommune   -   Hold da helt fest   -   SJEB   -   Palles Autokraner   -   Lollands Bank   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VVSsøren   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fog trælast   -   Loxam rental   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   De raske drenge   -   Tuborg   -   JC Jensen   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Køkkenet   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program