Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Fru Andkjær   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Restaurant Snekken   -   Seesafe   -   Betty Boo   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Socialdemokraterne   -   Tømmergården Aps   -   Hold da helt fest   -   Frede Andersen & Søn   -   Heramb køreskole   -   Renova   -   Danwax   -   Snedker Svendsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Bilbyen Vordingborg   -   CoPrint   -   Henriks Hvidevarer   -   Danmarks Borgcenter   -   Garant Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Digital TV Service   -   Autohjørnet Vordingborg   -   FJ Byg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Thorsvang   -   Taskehuset   -   Lollands Bank   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stars   -   MR, Niels Ove   -   De raske drenge   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danlej   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Nybolig   -   VVS Lars Nielsen   -   GF Forsikring   -   Kiss Real Estate   -   SJEB   -   Show time music   -   Øernes Revision   -   Kids Coolshop   -   Bycentrum Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Slagter Zangenberg   -   Loxam rental   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Shell   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Peak Production   -   Paraffinhuset   -   Ole Stage el   -   LE34   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danbolig   -   Arnestedet   -   Stage optik   -   Colourplus   -   Kai Døssing   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Home, Vordingborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rema1000   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kaffebønnen   -   Karlsen   -   Jane B   -   Cafe Oskar   -   Storstrøm Forsikring   -   Snacks'n Smoothie   -   Tømrer Hyldgaard   -   El centret   -   Cafax/JDE   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   VVSsøren   -   JC Jensen   -   OT Skabe   -   Roma   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   ITFON   -   Jacobsen, tøj   -   Intersport, Seiffert   -   Privatvask   -   Kop og Kande   -   Kafé Ann'en   -   Fog trælast   -   Skousen   -   AO   -   Heidis Guld og Sølv   -   Palles Autokraner   -   AjourCare   -   Skjold Burne   -   Jyske Bank   -   Cafe Einstein   -   Hos Kim   -   Sydsjællands Ship Service   -   Othello Konditoriet   -   Lev-vel Sjælland   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tid og stil   -   HomeOptik's brillebus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tuborg   -   Filtenborg El   -   Møns Bank   -   Bygma, Hvalsø   -   Din Skobutik   -   Pribo-huset   -   Dream Team Cleaning   -   MyGym   -   Pankas   -   Jonica   -   Det Gyldne Hjørne   -   O.P. Ejendomsservice   -   Vordingborg kommune   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VML Beton   -   First Stop   -   Phicasso, frisør   -   Rådhuspub'en   -   Benchmark Biler   -   Ore Strand Camping   -   Bog og Ide   -   EDC, Poul Erik Bech   -   CBG-Entreprise   -   Hørkram   -   HuaXin   -   FE Olsen   -   Kayser og Thorsen   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Vordingborg Låseservice   -   Klokkeblomst   -   Røstofte Maskiner   -   VVS Brian Johannessen   -   Jens Hunsballe   -   Olsen's haveservice   -   SOSU Nykøbing   -   Amigo Bar   -   Cafe Klint   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program