Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Fru Andkjær Blomster   -   Othello Konditoriet   -   Carsten Jensen Biler   -   Garant Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Colourplus   -   Cafe Klint   -   Jacobsen   -   Tid og stil   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   O.P. Ejendomsservice   -   Peak Production   -   VML Beton   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   Danlej   -   Betty Boo   -   Ore Strand Camping   -   Restaurant Snekken   -   Fejeriet Aps   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   MF Maskinservice   -   Socialdemokraterne   -   MR, Niels Ove   -   Snacks'n Smoothie   -   Phicasso, frisør   -   Karlsen   -   Lollands Bank   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Brian´s Dyrecenter   -   HomeOptik's brillebus   -   Taskehuset   -   Stars   -   Strikkelade   -   Materialepladsen A/S   -   Franks Auto   -   Din Skobutik   -   Vordingborg kommune   -   Hos Kim   -   Roma   -   Lev-Vel Sjælland   -   Salg2salg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   SJEB   -   Sydsjællands Ship Service   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Amigo Bar   -   Arnestedet   -   CP Bådformidling   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Circle K   -   Frede Andersen & Søn   -   Øernes Revision   -   Home, Vordingborg   -   Viking Malt A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Borgens Blomster   -   Seesafe   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Candy Vordingborg   -   McDonald's Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   JC Jensen   -   Heramb køreskole   -   Intersport, Seiffert   -   De raske drenge   -   Kai Døssing   -   Jens Hunsballe   -   Slagter Zangenberg   -   Palles Autokraner   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jane B   -   Thorsvang   -   Karl Mertz   -   Bycentrum Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Stage optik   -   FE Olsen   -   Filtenborg El   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Pankas   -   Paraffinhuset   -   LE34   -   JDE/Cafax   -   Kaffebønnen   -   Hørkram   -   Kayser og Thorsen   -   Benchmark Biler   -   PortvinSyd   -   Møns Bank   -   Mono Group   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kop og Kande   -   Henriks Hvidevarer   -   El centret   -   Jonica   -   Vordingborg Boligselskab   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rema1000   -   Tandlægehuset   -   Ingemann's Bilpleje   -   Nybolig   -   Røstofte Maskiner   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Fibia   -   Vordingborg Ishus   -   Kids Coolshop   -   Showtime Music & Event   -   Shell   -   Det Gyldne Steakhouse   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Cafe La Buffalo   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kafé Ann'en   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   ITFON   -   DFM Vordingborg Aps   -   Bog og Idé   -   Loxam rental   -   Skjold Burne   -   Rådhuspub'en   -   Dream Team Cleaning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Vordingborg Låseservice   -   Hold da helt fest   -   Maler Rasmussen   -   First Stop   -   HuaXin   -   Danbolig   -   Tuborg   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program