Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Ore Strand Camping   -   Røstofte Maskiner   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   FJ Byg   -   Privatvask   -   Marina Fisk   -   Nybolig   -   HomeOptik's brillebus   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skjold Burne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Othello Konditoriet   -   Palles Autokraner   -   Bygma, Hvalsø   -   Vordingborg Boligselskab   -   Garant Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Lollands Bank   -   Digital TV Service   -   Snacks'n Smoothie   -   Sydsjællands Ship Service   -   Cafe Klint   -   Skousen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Show time music   -   Din Skobutik   -   Heidis Guld og Sølv   -   Benchmark Biler   -   LE34   -   HuaXin   -   Tuborg   -   Olsen's haveservice   -   Shell   -   DGI huset Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Henriks Hvidevarer   -   MyGym   -   Betty Boo   -   Bog og Ide   -   Rema1000   -   SOSU Nykøbing   -   Seesafe   -   Amigo Bar   -   SJEB   -   Cafe Einstein   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kafé Ann'en   -   Pribo-huset   -   Intersport, Seiffert   -   Jens Hunsballe   -   Tømmergården Aps   -   Jacobsen, tøj   -   Storstrøm Forsikring   -   Ole Stage el   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Cafax/JDE   -   VML Beton   -   Restaurant Snekken   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dream Team Cleaning   -   ITFON   -   Hørkram   -   Brian´s Dyrecenter   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   VVS Lars Nielsen   -   Danbolig   -   Home, Vordingborg   -   Fog trælast   -   Cafe Oskar   -   Filtenborg El   -   MR, Niels Ove   -   Danlej   -   De raske drenge   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Renova   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Låseservice   -   VVSsøren   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Køkkenet   -   FE Olsen   -   Kaffebønnen   -   Klokkeblomst   -   Roma   -   Heramb køreskole   -   Øernes Revision   -   Karlsen   -   Lev-vel Sjælland   -   Bilbyen Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   JC Jensen   -   Phicasso, frisør   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg kommune   -   Kiss Real Estate   -   Jane B   -   Thorsvang   -   CoPrint   -   AjourCare   -   El centret   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rådhuspub'en   -   Loxam rental   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Paraffinhuset   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Jonica   -   AO   -   Colourplus   -   VVS Brian Johannessen   -   OT Skabe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Pankas   -   Frede Andersen & Søn   -   Fru Andkjær   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Kids Coolshop   -   Stars   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tid og stil   -   Hos Kim   -   Dansk Pyro Art   -   Møns Bank   -   Fejeriet Aps   -   Kayser og Thorsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danwax   -   Arnestedet   -   Taskehuset   -   CBG-Entreprise   -   Kop og Kande   -   Snedker Svendsen   -   Kai Døssing   -   Hold da helt fest   -   Jacobsens Bageri   -   Stage optik   -   First Stop   -   Peak Production   -   GF Forsikring   -   Jyske Bank   -   Borgens Blomsterbinderi   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program