Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Nybolig   -   Kayser og Thorsen   -   Shell   -   FE Olsen   -   Snedker Svendsen   -   Jacobsen, tøj   -   LE34   -   Kafé Ann'en   -   Home, Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Kop og Kande   -   Betty Boo   -   Møns Bank   -   Øernes Revision   -   Skousen   -   Arnestedet   -   JDE/Cafax   -   VVSsøren   -   Roma   -   Vordingborg Køkkenet   -   Dream Team Cleaning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Danwax   -   Filtenborg El   -   Rema1000   -   MyGym   -   Paraffinhuset   -   Tømrer Hyldgaard   -   HomeOptik's brillebus   -   Thorsvang   -   Show time music   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Loxam rental   -   Sydsjællands Ship Service   -   AO   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg Låseservice   -   Tuborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fru Andkjær   -   Bilbyen Vordingborg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Intersport, Seiffert   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   First Stop   -   Karlsen   -   Tømmergården Aps   -   Bycentrum Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Skjold Burne   -   CoPrint   -   MR, Niels Ove   -   Hold da helt fest   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Peak Production   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   JC Jensen   -   AjourCare   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   SJEB   -   Phicasso, frisør   -   Socialdemokraterne   -   Frede Andersen & Søn   -   Ore Strand Camping   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Slagter Zangenberg   -   Amigo Bar   -   SOSU Nykøbing   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Jyske Bank   -   Rådhuspub'en   -   Garant Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Heramb køreskole   -   Seesafe   -   CBG-Entreprise   -   O.P. Ejendomsservice   -   Danlej   -   VVS Brian Johannessen   -   OT Skabe   -   Snacks'n Smoothie   -   Bog og Ide   -   AB Lauridsen Maskiner   -   De raske drenge   -   Hos Kim   -   VML Beton   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   Cafe Einstein   -   Palles Autokraner   -   Lev-vel Sjælland   -   Pankas   -   Dansk Pyro Art   -   Colourplus   -   Jonica   -   Cafe Oskar   -   Kai Døssing   -   Det Gyldne Hjørne   -   Brian´s Dyrecenter   -   DGI huset Vordingborg   -   Taskehuset   -   Fejeriet Aps   -   Hørkram   -   GF Forsikring   -   Othello Konditoriet   -   El centret   -   Ole Stage el   -   Kids Coolshop   -   Tid og stil   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jane B   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Marina Fisk   -   Storstrøm Forsikring   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg kommune   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bygma, Hvalsø   -   Danbolig   -   Jacobsens Bageri   -   Restaurant Snekken   -   Henriks Hvidevarer   -   Fog trælast   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Stars   -   Renova   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Cafe Klint   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Stage optik   -   VVS Lars Nielsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   ITFON   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program