Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Tuborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Skousen   -   Karlsen   -   Benchmark Biler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Frede Andersen & Søn   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Rema1000   -   Bygma, Hvalsø   -   Borgens Blomsterbinderi   -   First Stop   -   JC Jensen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tømrer Hyldgaard   -   HuaXin   -   Seesafe   -   Din Skobutik   -   VVS Lars Nielsen   -   Phicasso, frisør   -   Colourplus   -   Garant Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Pankas   -   Bilbyen Vordingborg   -   Othello Konditoriet   -   El centret   -   Tid og stil   -   Amigo Bar   -   MR, Niels Ove   -   ITFON   -   AjourCare   -   Bog og Ide   -   Henriks Hvidevarer   -   Slagter Zangenberg   -   VVSsøren   -   O.P. Ejendomsservice   -   Marina Fisk   -   Danlej   -   Jonica   -   VML Beton   -   Arnestedet   -   Kafé Ann'en   -   Peak Production   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kai Døssing   -   DGI huset Vordingborg   -   Hos Kim   -   Ole Stage el   -   Dream Team Cleaning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fog trælast   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Taskehuset   -   Show time music   -   Det Gyldne Hjørne   -   Home, Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tømmergården Aps   -   FJ Byg   -   Heramb køreskole   -   Danbolig   -   Skjold Burne   -   Jane B   -   Hørkram   -   Palles Autokraner   -   Jacobsen, tøj   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kop og Kande   -   Kids Coolshop   -   JDE/Cafax   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Roma   -   De raske drenge   -   Heidis Guld og Sølv   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stars   -   Øernes Revision   -   GF Forsikring   -   Shell   -   Danmarks Borgcenter   -   Loxam rental   -   Vordingborg kommune   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Cafe Klint   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Danwax   -   Paraffinhuset   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVS Brian Johannessen   -   Snacks'n Smoothie   -   Socialdemokraterne   -   Restaurant Snekken   -   Rådhuspub'en   -   Møns Bank   -   Kaffebønnen   -   Hold da helt fest   -   SJEB   -   Lollands Bank   -   Dansk Pyro Art   -   LE34   -   Intersport, Seiffert   -   AO   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   CBG-Entreprise   -   Fru Andkjær Blomster   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Digital TV Service   -   OT Skabe   -   Thorsvang   -   Bycentrum Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   HomeOptik's brillebus   -   Kiss Real Estate   -   SOSU Nykøbing   -   Stage optik   -   Røstofte Maskiner   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Betty Boo   -   CoPrint   -   MyGym   -   Nybolig   -   FE Olsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fejeriet Aps   -   Jens Hunsballe   -   Jacobsens Bageri   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ore Strand Camping   -   Renova   -   Lev-vel Sjælland   -   Cafe Oskar   -   Kayser og Thorsen   -   Jyske Bank   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program