Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Verifone   -   Frede Andersen & Søn   -   Strikkelade   -   Home, Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   VML Entreprise ApS   -   Jacobsen   -   Rema1000   -   Hjorth's Grill   -   Cafe Klint   -   GF Forsikring   -   Vordingborg Ishus   -   Tid og stil   -   Jens Hunsballe   -   Øernes dækcenter   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Safe IT-Solutions   -   Radio 40 plus   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Hansen & Co   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   HomeOptik's brillebus   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CP Bådformidling   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Betty Boo   -   Café Guldgåsen   -   Paraffinhuset   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Vordingborg Net   -   Cafe La Buffalo   -   Insatech A/S   -   Benchmark Biler   -   Østen Group A/S   -   Amigo Bar   -   First Stop   -   Kayser og Thorsen   -   Kafé Ann'en   -   Lollands Bank   -   Hos Kim   -   Mono Group   -   Pankas   -   Nature Energy   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Grave-Eksperten ApS   -   DGI huset Vordingborg   -   HuaXin   -   Skjold Burne   -   Stars   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   PortvinSyd   -   Bold   -   Beck's Service   -   Seesafe   -   Viking Malt A/S   -   Diageo Denmark   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   Showtime Music & Event   -   Eurotrading DK ApS   -   MR, Niels Ove   -   Bog og Idé   -   Ole Stage el   -   De raske drenge   -   Lindsten El ApS   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Eurotrading DK ApS   -   SJEB   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MF Maskinservice   -   Intersport, Seiffert   -   Bruuns Studio   -   Franks Auto   -   Skønne Fusser   -   Fibia   -   Kvickly Vordingborg   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Colourplus   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Taskehuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Bentes Systue   -   Venstre   -   Fejeriet Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   Røstofte Maskiner   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Restaurant Snekken   -   Mercoprint   -   Tandlægehjørnet   -   Vordingborg Boligselskab   -   Circle K   -   JMS Maskinservice ApS   -   ITFON   -   Karl Mertz   -   Sønderby Legal   -   McDonald's Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tuborg   -   Jane B   -   Filtenborg El   -   BB Vikar   -   JDE   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   O.P. Ejendomsservice   -   Rådhuspub'en   -   OT Skabe   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Michael's Vinduespolering   -   Karlsen   -   Holbøll   -   Dream Team Cleaning   -   Phicasso, frisør   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Loxam rental   -   Hørkram   -   Palles Autokraner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Møns Bank   -   Heramb køreskole   -   Danbolig   -   Materialepladsen A/S   -   VVSsøren   -   J.A.Entreprenøren   -   Kaffebønnen   -   Lootbox   -   Socialdemokratiet   -   Vordingborg Kommune   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Stage optik   -   Din Skobutik   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hall-gruppen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   JC Jensen   -   JE Service   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Shell   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   Roma   -   Jonica   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Borgens Blomster   -  

Det fulde program for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018 er klar – oplev Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer og mange flere

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program