Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Slagter Zangenberg   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Fru Andkjær Blomster   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Othello Konditoriet   -   Intersport, Seiffert   -   Restaurant Snekken   -   Tandlægehuset   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   VVSsøren   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   FE Olsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   Møns Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Hørkram   -   Kafé Ann'en   -   Garant Vordingborg   -   Danbolig   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jonica   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Thorsvang   -   Cafe La Buffalo   -   PortvinSyd   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Mono Group   -   Paraffinhuset   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Snacks'n Smoothie   -   Karl Mertz   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Sydsjællands Ship Service   -   Donuts&Bobblez   -   El centret   -   OT Skabe   -   DFM Vordingborg Aps   -   Phicasso, frisør   -   Bycentrum Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stars   -   Circle K   -   Lollands Bank   -   Øernes Revision   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   MF Maskinservice   -   Lev-Vel Sjælland   -   Kop og Kande   -   JDE/Cafax   -   Vordingborg Køkkenet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Dream Team Cleaning   -   Loxam rental   -   Viking Malt A/S   -   Maler Rasmussen   -   Fladså Turist A/S   -   Peak Production   -   Seesafe   -   Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   First Stop   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Taskehuset   -   Roma   -   Strikkelade   -   Betty Boo   -   Rema1000   -   Franks Auto   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   HuaXin   -   Kayser og Thorsen   -   Colourplus   -   Din Skobutik   -   Snedker Svendsen   -   Bentes Systue   -   HomeOptik's brillebus   -   Socialdemokraterne   -   Kids Coolshop   -   Jane B   -   Tid og stil   -   Showtime Music & Event   -   VML Entreprise ApS   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Shell   -   Danlej   -   Amigo Bar   -   Nybolig   -   Michael's Vinduespolering   -   Ingemann's Bilpleje   -   Vordingborg Låseservice   -   Benchmark Biler   -   Jacobsen   -   Fibia   -   Kai Døssing   -   Hos Kim   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Home, Vordingborg   -   McDonald's Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Det Gyldne Hjørne   -   O.P. Ejendomsservice   -   Karlsen   -   CP Bådformidling   -   Arnestedet   -   MR, Niels Ove   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Oskar   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Ole Stage el   -   VVS Lars Nielsen   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Jens Hunsballe   -   Mercoprint   -   Candy Vordingborg   -   De raske drenge   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Heramb køreskole   -   Vordingborg Ishus   -   Hold da helt fest   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Boligselskab   -   Bog og Idé   -   Tuborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Verifone   -   ITFON   -   Pankas   -   Nuuday A/S - Telmore   -   JC Jensen   -   Røstofte Maskiner   -   LE34   -   SJEB   -   Henriks Hvidevarer   -   Ore Strand Camping   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Skjold Burne   -   Fejeriet Aps   -   Rådhuspub'en   -   Stage optik   -   Materialepladsen A/S   -   Borgens Blomster   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program