Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Socialdemokraterne   -   Snacks'n Smoothie   -   Vordingborg Låseservice   -   Frede Andersen & Søn   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Bog og Ide   -   Cafax/JDE   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jonica   -   Vordingborg Køkkenet   -   Digital TV Service   -   Arnestedet   -   MR, Niels Ove   -   Kids Coolshop   -   Hold da helt fest   -   Danlej   -   Kop og Kande   -   Jacobsen, tøj   -   FJ Byg   -   Cafe Einstein   -   HuaXin   -   Danbolig   -   Jyske Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Skjold Burne   -   Pankas   -   Stars   -   LE34   -   Privatvask   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg kommune   -   Palles Autokraner   -   Filtenborg El   -   Renova   -   Benchmark Biler   -   Henriks Hvidevarer   -   Lev-vel Sjælland   -   Fog trælast   -   Roma   -   Hos Kim   -   AB Lauridsen Maskiner   -   SJEB   -   Othello Konditoriet   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   CBG-Entreprise   -   Bycentrum Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bilbyen Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Tid og stil   -   Cafe Klint   -   O.P. Ejendomsservice   -   Phicasso, frisør   -   Ole Stage el   -   El centret   -   Peak Production   -   SOSU Nykøbing   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jane B   -   Jens Hunsballe   -   Olsen's haveservice   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Hørkram   -   Bygma, Hvalsø   -   Øernes Revision   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Møns Bank   -   Shell   -   Taskehuset   -   Heidis Guld og Sølv   -   Storstrøm Forsikring   -   Slagter Zangenberg   -   Danmarks Borgcenter   -   Colourplus   -   Lollands Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Røstofte Maskiner   -   Amigo Bar   -   JC Jensen   -   Karlsen   -   Restaurant Snekken   -   Det Gyldne Steakhouse   -   GF Forsikring   -   Dream Team Cleaning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tuborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Fejeriet Aps   -   Betty Boo   -   CoPrint   -   Ore Strand Camping   -   Kayser og Thorsen   -   DGI huset Vordingborg   -   OT Skabe   -   Snedker Svendsen   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Autohjørnet Vordingborg   -   ITFON   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Seesafe   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Thorsvang   -   VVSsøren   -   VML Beton   -   Cafe Oskar   -   Stage optik   -   Marina Fisk   -   First Stop   -   Jacobsens Bageri   -   De raske drenge   -   Heramb køreskole   -   Danwax   -   Loop Fitness Vordingborg   -   AO   -   MyGym   -   AjourCare   -   Show time music   -   Pribo-huset   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Klokkeblomst   -   Home, Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Paraffinhuset   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Din Skobutik   -   FE Olsen   -   Tømmergården Aps   -   Rema1000   -   Tømrer Hyldgaard   -   Nybolig   -   VVS Brian Johannessen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kiss Real Estate   -   Fru Andkjær   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Rådhuspub'en   -   Garant Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Loxam rental   -   Kai Døssing   -   Kafé Ann'en   -   Skousen   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program