Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   HomeOptik's brillebus   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kafé Ann'en   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Hjørne   -   JDE/Cafax   -   Cafe Klint   -   Hold da helt fest   -   Fog trælast   -   Othello Konditoriet   -   Kiss Real Estate   -   Din Skobutik   -   Brian´s Dyrecenter   -   Phicasso, frisør   -   LE34   -   Stage optik   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kai Døssing   -   Tømmergården Aps   -   FE Olsen   -   Tuborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tid og stil   -   Rådhuspub'en   -   Restaurant Snekken   -   Danwax   -   Pankas   -   VVS Lars Nielsen   -   Jyske Bank   -   AjourCare   -   Heramb køreskole   -   CBG-Entreprise   -   Bygma, Hvalsø   -   El centret   -   DGI huset Vordingborg   -   Peak Production   -   Show time music   -   Garant Vordingborg   -   De raske drenge   -   Dansk Pyro Art   -   Snacks'n Smoothie   -   Kaffebønnen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   SOSU Nykøbing   -   VML Beton   -   Tømrer Hyldgaard   -   SJEB   -   Bilbyen Vordingborg   -   Jonica   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Nybolig   -   GF Forsikring   -   VVS Brian Johannessen   -   Colourplus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Loxam rental   -   Marina Fisk   -   Jane B   -   Rema1000   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Cafe Oskar   -   Danbolig   -   Bog og Ide   -   Vordingborg Køkkenet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Filtenborg El   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Bycentrum Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Socialdemokraterne   -   Roma   -   Danlej   -   Henriks Hvidevarer   -   Arnestedet   -   Vordingborg Låseservice   -   Frede Andersen & Søn   -   Jacobsens Bageri   -   Amigo Bar   -   AO   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jens Hunsballe   -   Dream Team Cleaning   -   Benchmark Biler   -   Skousen   -   HuaXin   -   Snedker Svendsen   -   Loop Fitness Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Cafe Einstein   -   Slagter Zangenberg   -   Ole Stage el   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   ITFON   -   Palles Autokraner   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kim Skovgaard Hansen   -   CoPrint   -   OT Skabe   -   Øernes Revision   -   Fejeriet Aps   -   Seesafe   -   Skjold Burne   -   Storstrøm Forsikring   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kids Coolshop   -   Hørkram   -   Shell   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kop og Kande   -   Digital TV Service   -   Intersport, Seiffert   -   Paraffinhuset   -   Fru Andkjær   -   Taskehuset   -   Danmarks Borgcenter   -   Vordingborg kommune   -   Stars   -   Karlsen   -   First Stop   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Røstofte Maskiner   -   Hos Kim   -   Kayser og Thorsen   -   Møns Bank   -   Renova   -   VVSsøren   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FJ Byg   -   Thorsvang   -   Ore Strand Camping   -   Home, Vordingborg   -   Lollands Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   MyGym   -   Betty Boo   -   Jacobsen, tøj   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program