Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Loop Fitness Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Marina Fisk   -   CBG-Entreprise   -   JDE/Cafax   -   VML Beton   -   Karlsen   -   AjourCare   -   Danlej   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stars   -   Brian´s Dyrecenter   -   CoPrint   -   SJEB   -   Henriks Hvidevarer   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Show time music   -   Kids Coolshop   -   Jacobsen, tøj   -   El centret   -   Socialdemokraterne   -   Cafe Oskar   -   Amigo Bar   -   Seesafe   -   VVS Brian Johannessen   -   Røstofte Maskiner   -   Roma   -   Hold da helt fest   -   Kiss Real Estate   -   Dansk kvalitets brolægning   -   MR, Niels Ove   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Intersport, Seiffert   -   Stage optik   -   VVSsøren   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kai Døssing   -   Nybolig   -   Colourplus   -   SOSU Nykøbing   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møns Bank   -   Tuborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   OT Skabe   -   Renova   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tid og stil   -   HuaXin   -   Øernes Revision   -   Dream Team Cleaning   -   Heidis Guld og Sølv   -   ITFON   -   FJ Byg   -   Snedker Svendsen   -   Betty Boo   -   MyGym   -   Borgens Blomsterbinderi   -   VVS Lars Nielsen   -   Arnestedet   -   LE34   -   Home, Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Benchmark Biler   -   Danbolig   -   Autohjørnet Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Phicasso, frisør   -   Rema1000   -   First Stop   -   Othello Konditoriet   -   Palles Autokraner   -   Heramb køreskole   -   Tømmergården Aps   -   JC Jensen   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Låseservice   -   Din Skobutik   -   Danmarks Borgcenter   -   Ole Stage el   -   Slagter Zangenberg   -   Storstrøm Forsikring   -   Jyske Bank   -   Filtenborg El   -   Fog trælast   -   Taskehuset   -   Kaffebønnen   -   Jens Hunsballe   -   Shell   -   Snacks'n Smoothie   -   Jonica   -   Loxam rental   -   Hørkram   -   FE Olsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   De raske drenge   -   Garant Vordingborg   -   Thorsvang   -   AO   -   Lollands Bank   -   Ore Strand Camping   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kafé Ann'en   -   Skousen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Hos Kim   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Pankas   -   Cafe Klint   -   Jane B   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg kommune   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Rådhuspub'en   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Boligselskab   -   Restaurant Snekken   -   Bog og Ide   -   Lev-vel Sjælland   -   Paraffinhuset   -   Fru Andkjær   -   Tømrer Hyldgaard   -   Bilbyen Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Digital TV Service   -   Danwax   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Peak Production   -   Jacobsens Bageri   -   Bygma, Hvalsø   -   Dansk Pyro Art   -   Frede Andersen & Søn   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Skjold Burne   -   Kop og Kande   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Det Gyldne Steakhouse   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program