Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Din Skobutik   -   Jonica   -   Cafe Oskar   -   Kafé Ann'en   -   Loop Fitness Vordingborg   -   FJ Byg   -   Frede Andersen & Søn   -   Stage optik   -   Marina Fisk   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Skjold Burne   -   Loxam rental   -   Bilbyen Vordingborg   -   AO   -   VVS Brian Johannessen   -   Kayser og Thorsen   -   OT Skabe   -   Peak Production   -   Paraffinhuset   -   Snacks'n Smoothie   -   SOSU Nykøbing   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hos Kim   -   Fru Andkjær   -   Henriks Hvidevarer   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Renova   -   Filtenborg El   -   Vordingborg kommune   -   Othello Konditoriet   -   Jacobsen, tøj   -   Cafe Einstein   -   Hørkram   -   Slagter Zangenberg   -   MR, Niels Ove   -   Rema1000   -   O.P. Ejendomsservice   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jane B   -   Shell   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Colourplus   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Tømrer Hyldgaard   -   HuaXin   -   Cafe Klint   -   Taskehuset   -   SJEB   -   Jacobsens Bageri   -   Vordingborg Boligselskab   -   GF Forsikring   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lollands Bank   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   Amigo Bar   -   Kop og Kande   -   Tømmergården Aps   -   Vordingborg Låseservice   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Hjørne   -   Karlsen   -   Palles Autokraner   -   FE Olsen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JDE/Cafax   -   AjourCare   -   Skousen   -   Thorsvang   -   Bygma, Hvalsø   -   Heramb køreskole   -   Betty Boo   -   MyGym   -   HomeOptik's brillebus   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   LE34   -   Bog og Ide   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Socialdemokraterne   -   Ole Stage el   -   VML Beton   -   Danwax   -   Show time music   -   Seesafe   -   Vordingborg Køkkenet   -   CBG-Entreprise   -   Dansk Pyro Art   -   Intersport, Seiffert   -   Arnestedet   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Møblér med Møllers Møbler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   First Stop   -   Jyske Bank   -   CoPrint   -   Stars   -   De raske drenge   -   Danlej   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Snedker Svendsen   -   Nybolig   -   Pankas   -   Sydsjællands Ship Service   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Restaurant Snekken   -   Ore Strand Camping   -   Øernes Revision   -   Jens Hunsballe   -   Rådhuspub'en   -   Kiss Real Estate   -   Tid og stil   -   Digital TV Service   -   Dream Team Cleaning   -   Fog trælast   -   Danbolig   -   JC Jensen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VVSsøren   -   Kai Døssing   -   VVS Lars Nielsen   -   Garant Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   ITFON   -   Storstrøm Forsikring   -   Danmarks Borgcenter   -   Møns Bank   -   Benchmark Biler   -   DGI huset Vordingborg   -   Roma   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tuborg   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Kids Coolshop   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program