Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Kim Skovgaard Hansen   -   Michael's Vinduespolering   -   Eurotrading DK ApS   -   Røstofte Maskiner   -   Colourplus   -   Dream Team Cleaning   -   Betty Boo   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Shell   -   Bentes Systue   -   Grave-Eksperten ApS   -   MF Maskinservice   -   Øernes dækcenter   -   Restaurant Snekken   -   HuaXin   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Showtime Music & Event   -   HomeOptik's brillebus   -   PeakPro   -   Tandlægehuset   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   JDE   -   Strikkelade   -   Hold da helt fest   -   Jonica   -   Møns Bank   -   Mono Group   -   Karlsen   -   Circle K   -   Materialepladsen A/S   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Heramb køreskole   -   Mercoprint   -   O.P. Ejendomsservice   -   Tid og stil   -   Borgens Blomster   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hjorth's Grill   -   Phicasso, frisør   -   Intersport, Seiffert   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VVSsøren   -   Lollands Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Klint   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Kaffebønnen   -   Stars   -   Benchmark Biler   -   Lindsten El ApS   -   Insatech A/S   -   Venstre   -   JC Jensen   -   Fejeriet Aps   -   Karl Mertz   -   Ore Strand Camping   -   Hansen & Co   -   Skjold Burne   -   Eurotrading DK ApS   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Taskehuset   -   HuaXin   -   Hørkram   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Ingemann's Bilpleje   -   Seesafe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Tuborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   GF Forsikring   -   Jens Hunsballe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VML Entreprise ApS   -   Sydsjællands Ship Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   MR, Niels Ove   -   Kai Døssing   -   El centret   -   Pankas   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   VVS Lars Nielsen   -   Home, Vordingborg   -   Skønne Fusser   -   Bog og Idé   -   Din Skobutik   -   ITFON   -   Othello Konditoriet   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Øernes Revision   -   First Stop   -   Rema1000   -   Danbolig   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Filtenborg El   -   Loxam rental   -   Socialdemokratiet   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kayser og Thorsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Franks Auto   -   Brian´s Dyrecenter   -   SJEB   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Boligselskab   -   Viking Malt A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg Ishus   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   De raske drenge   -   Roma   -   Kids Coolshop   -   Jane B   -   Paraffinhuset   -   Nature Energy   -   Vordingborg Net   -   OT Skabe   -   Amigo Bar   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Hos Kim   -   Café Guldgåsen   -   PortvinSyd   -   Palles Autokraner   -   Cafe La Buffalo   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   Rådhuspub'en   -   Ole Stage el   -   Jacobsen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -  

Det fulde program for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018 er klar – oplev Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer og mange flere

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program