Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Paraffinhuset   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Stars   -   Franks Auto   -   Loxam rental   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Einstein   -   Vordingborg Låseservice   -   Taskehuset   -   JC Jensen   -   Rådhuspub'en   -   Tandlægehjørnet   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Restaurant Snekken   -   TOPmanager A/S   -   Mercoprint   -   Intersport, Seiffert   -   Showtime Music & Event   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Ingemann's Bilpleje   -   ITFON   -   Maler E & J Rasmussen   -   Lykke Service Teknik   -   Jane B   -   Karlsen   -   Ristorante Roma   -   Cafe Klint   -   Amigo Bar   -   Phicasso, frisør   -   SJEB   -   Skønne Fusser   -   Cafe La Buffalo   -   Stage optik   -   Pankas   -   Karl Mertz   -   Safe IT-Solutions   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   VVSsøren   -   Seesafe   -   Fejeriet ApS   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Home, Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   HuaXin   -   Kjærs Slibeservice   -   Tid og stil   -   HuaXin   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Danbolig   -   Øernes dækcenter   -   De raske drenge   -   Hjorth's Grill   -   Radio 40 plus   -   Jonica   -   Tuborg   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Ishus   -   Heramb køreskole   -   PortvinSyd   -   Røstofte Maskiner   -   JMS Maskinservice ApS   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Filtenborg El   -   First Stop   -   OT Skabe   -   Holbøll   -   Lollands Bank   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Bentes Systue   -   Hørkram   -   Party Line   -   Jens Hunsballe   -   Kafé Ann'en   -   MR. Niels Ove   -   Jacobsen   -   Tøjeksperten   -   EDC, Poul Erik Bech   -   GF Forsikring   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Neder Vindinge VVS   -   Øernes Revision   -   Viking Malt A/S   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Din Skobutik   -   DGI huset Vordingborg   -   JE Service   -   Vordingborg Køreskole   -   O.P. Ejendomsservice   -   VML Entreprise ApS   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bog og Idé   -   Henriks Hvidevarer   -   Hos Kim   -   Hemmingsen Transport   -   Wolt   -   Choco Isbar   -   Vordingborg Kommune   -   Othello Konditoriet   -   Betty Boo   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Snedker Svendsen   -   Dream Team Cleaning   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Bruuns Studio   -   Frede Andersen & Søn   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Youku - Sushi   -   Ole Stage el   -   Møns Bank   -   Nybolig   -   Grave-Eksperten ApS   -   Brian´s Dyrecenter   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Colourplus   -   Nuuday A/S - Telmore   -   VVS Lars Nielsen   -   Rema1000   -   Benchmark Biler   -   Palles Kraner   -   Shell   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Nicko-Leg   -   Kai Døssing   -   Vordingborg Boligselskab   -   Venstre   -  

Det fulde program for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018 er klar – oplev Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer og mange flere

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program