Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Regnbuen, privat børnepasning   -   SOSU Nykøbing   -   Vordingborg kommune   -   Hos Kim   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Øernes Revision   -   OT Skabe   -   Jyske Bank   -   De raske drenge   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jane B   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kim Skovgaard Hansen   -   CoPrint   -   Kaffebønnen   -   Benchmark Biler   -   Show time music   -   SJEB   -   Cafe Oskar   -   MyGym   -   Kids Coolshop   -   Henriks Hvidevarer   -   Danlej   -   MR, Niels Ove   -   AjourCare   -   Lollands Bank   -   JDE/Cafax   -   Kayser og Thorsen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Loxam rental   -   Peak Production   -   Socialdemokraterne   -   Slagter Zangenberg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVSsøren   -   Filtenborg El   -   Tuborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Telmore   -   HomeOptik's brillebus   -   Hold da helt fest   -   Brian´s Dyrecenter   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Låseservice   -   VVS Lars Nielsen   -   El centret   -   Seesafe   -   Bog og Ide   -   Betty Boo   -   Pankas   -   ITFON   -   Intersport, Seiffert   -   Røstofte Maskiner   -   Tid og stil   -   Dream Team Cleaning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Frede Andersen & Søn   -   Dansk Pyro Art   -   JC Jensen   -   Stage optik   -   Lev-vel Sjælland   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kiss Real Estate   -   Hørkram   -   Fog trælast   -   Fejeriet Aps   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2018. Her vil blandt andre Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer og Aura stå på scenen.
Og blandt de navne der har skabt tradition i festugen er Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge og Stig Rossen & Vennerne.

Vordingborg Festuge 2018 er den første festuge i den helt nye konstruktion med en støtteforening og en forening der afholder festugen. En konstruktion der er lavet for at skabe en stabil fremtid for festugen.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra d. 9. juli til den 14. juli.

Hele ugens program musikken på hovedscenen på Slotstorvet er:

Mandag: Citybois – DJ Srimon – Scarlet Pleasure
Tirsdag: Aura – Lars Lilholt Band
Onsdag: A Rush of Coldplay – Queen Machine
Torsdag: Bon Jovi Jam – Magtens Korridorer
Fredag: Sømændene – Peter og De Andre Kopier
Lørdag: Danser med Drenge – Stig Rossen & Vennerne

Programmet kan ses på: www.vfu.dk/program