Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Bycentrum Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   SJEB   -   Fog trælast   -   Peak Production   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kayser og Thorsen   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   Pankas   -   JC Jensen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Filtenborg El   -   VVSsøren   -   Dansk Pyro Art   -   Palles Autokraner   -   Kiss Real Estate   -   Hørkram   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lollands Bank   -   De raske drenge   -   Seesafe   -   Fru Andkjær   -   Tuborg   -   Loxam rental   -   Øernes Revision   -   Show time music   -  

Nu kan du købe tøj med Vordingborg Festuge logo i en lækker kvalitet. Tøjet køber du via vores samarbejdspartners webshop, klik her for at komme direkte til webshoppen.

Du vil også kunne købe tøjet i uge 28 på festuge-pladsen.