Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Lev-Vel Sjælland   -   Vordingborg Køkkenet   -   Møns Bank   -   Jacobsen   -   SJEB   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rema1000   -   HuaXin   -   Palles Autokraner   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   FE Olsen   -   Cafe Oskar   -   VML Beton   -   Materialepladsen A/S   -   Kop og Kande   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   Strikkelade   -   Maler Rasmussen   -   Kayser og Thorsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tandlægehuset   -   Vordingborg Boligselskab   -   VVSsøren   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Filtenborg El   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Seesafe   -   De raske drenge   -   JC Jensen   -   Showtime Music & Event   -   Din Skobutik   -   Pankas   -   Garant Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Socialdemokraterne   -   Kafé Ann'en   -   Amigo Bar   -   Betty Boo   -   Vordingborg Ishus   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   ITFON   -   Rådhuspub'en   -   MF Maskinservice   -   Arnestedet   -   Mono Group   -   Candy Vordingborg   -   Stage optik   -   Snedker Svendsen   -   Salg2salg   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   PortvinSyd   -   Cafe Klint   -   Fru Andkjær Blomster   -   Øernes Revision   -   Danlej   -   Danbolig   -   Loxam rental   -   Ore Strand Camping   -   Franks Auto   -   Phicasso, frisør   -   Hørkram   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Viking Malt A/S   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Cafe La Buffalo   -   Tid og stil   -   Peak Production   -   Frede Andersen & Søn   -   Tuborg   -   McDonald's Vordingborg   -   Kids Coolshop   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jane B   -   Fejeriet Aps   -   Taskehuset   -   Paraffinhuset   -   Ingemann's Bilpleje   -   Ole Stage el   -   Stars   -   Borgens Blomster   -   Fibia   -   LE34   -   AB Lauridsen Maskiner   -   CP Bådformidling   -   Vordingborg Låseservice   -   Othello Konditoriet   -   Benchmark Biler   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hos Kim   -   HomeOptik's brillebus   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Snacks'n Smoothie   -   Colourplus   -   Det Gyldne Hjørne   -   Henriks Hvidevarer   -   Shell   -   Bentes Systue   -   Kai Døssing   -   Sydsjællands Ship Service   -   First Stop   -   Thorsvang   -   Bog og Idé   -   Karl Mertz   -   Slagter Zangenberg   -   Dream Team Cleaning   -   Restaurant Snekken   -   Circle K   -   Karlsen   -   OT Skabe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   Kaffebønnen   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Vordingborg kommune   -   DFM Vordingborg Aps   -   Carsten Jensen Biler   -   Skjold Burne   -   Røstofte Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jonica   -   Jens Hunsballe   -   Home, Vordingborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   El centret   -   Intersport, Seiffert   -   MR, Niels Ove   -   Roma   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   O.P. Ejendomsservice   -   JDE/Cafax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Nybolig   -   Heramb køreskole   -   Autohjørnet Vordingborg   -  

Nu kan du købe tøj med Vordingborg Festuge logo i en lækker kvalitet. Tøjet køber du via vores samarbejdspartners webshop, klik her for at komme direkte til webshoppen.

Du vil også kunne købe tøjet i uge 28 på festuge-pladsen.