Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Øernes Revision   -   Pankas   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kiss Real Estate   -   Dansk Pyro Art   -   Fejeriet Aps   -   Seesafe   -   VVSsøren   -   VVS Lars Nielsen   -   Fru Andkjær   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg kommune   -   Show time music   -   SJEB   -   Hold da helt fest   -   Røstofte Maskiner   -   Fog trælast   -   Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Filtenborg El   -   Peak Production   -   Lollands Bank   -   Bycentrum Vordingborg   -   De raske drenge   -   JC Jensen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Hørkram   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Låseservice   -   Loxam rental   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   Dansk kvalitets brolægning   -  

Nyhed i Vordingborg Festuge 2018 – Cocktails

I Vordingborg Festuge 2018 kan du – ud over øl, vand, vin, cider, kaffe m.m.  – også købe lækre cocktails. Så der er masser af muligheder for at slukke tørsten i uge 28.

Prisen er kr. 65.- / 3 stk. for kr. 180.-