Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Pribo-huset   -   El centret   -   VVSsøren   -   Danwax   -   Øernes Revision   -   Heidis Guld og Sølv   -   Cafe Einstein   -   Karlsen   -   Kai Døssing   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Snacks'n Smoothie   -   O.P. Ejendomsservice   -   Møns Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dream Team Cleaning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Arnestedet   -   Kafé Ann'en   -   MyGym   -   Seesafe   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jyske Bank   -   Storstrøm Forsikring   -   Danmarks Borgcenter   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kiss Real Estate   -   Peak Production   -   Vordingborg Boligselskab   -   OT Skabe   -   Restaurant Snekken   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   CBG-Entreprise   -   Nybolig   -   Socialdemokraterne   -   Det Gyldne Hjørne   -   Colourplus   -   Tømmergården Aps   -   Paraffinhuset   -   Show time music   -   Bilbyen Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg kommune   -   Kids Coolshop   -   Intersport, Seiffert   -   AO   -   Bog og Ide   -   Tid og stil   -   Jens Hunsballe   -   VVS Lars Nielsen   -   FE Olsen   -   Røstofte Maskiner   -   VML Beton   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   De raske drenge   -   Privatvask   -   Pankas   -   Hos Kim   -   Cafe Oskar   -   Skousen   -   Ore Strand Camping   -   Din Skobutik   -   HuaXin   -   HomeOptik's brillebus   -   Tuborg   -   Vordingborg Låseservice   -   SJEB   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Othello Konditoriet   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Køkkenet   -   Danlej   -   Garant Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Palles Autokraner   -   Fru Andkjær   -   Roma   -   Frede Andersen & Søn   -   Filtenborg El   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fejeriet Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Snedker Svendsen   -   Kaffebønnen   -   Olsen's haveservice   -   Jane B   -   JC Jensen   -   ITFON   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Rådhuspub'en   -   Amigo Bar   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jacobsens Bageri   -   Henriks Hvidevarer   -   Phicasso, frisør   -   Loxam rental   -   VVS Brian Johannessen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   FJ Byg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Shell   -   CoPrint   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Renova   -   Slagter Zangenberg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lev-vel Sjælland   -   MR, Niels Ove   -   Fog trælast   -   Lollands Bank   -   Jacobsen, tøj   -   Bygma, Hvalsø   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Marina Fisk   -   Kayser og Thorsen   -   AjourCare   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Skjold Burne   -   DGI huset Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   LE34   -   SOSU Nykøbing   -   Home, Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk Pyro Art   -   Danbolig   -   Stars   -   Klokkeblomst   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Heramb køreskole   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bycentrum Vordingborg   -   First Stop   -   GF Forsikring   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Cafax/JDE   -   Taskehuset   -   Jonica   -   Ole Stage el   -   Rema1000   -   Betty Boo   -   Thorsvang   -  

Nyhed i Vordingborg Festuge 2018 – Cocktails

I Vordingborg Festuge 2018 kan du – ud over øl, vand, vin, cider, kaffe m.m.  – også købe lækre cocktails. Så der er masser af muligheder for at slukke tørsten i uge 28.

Prisen er kr. 65.- / 3 stk. for kr. 180.-