Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Tøjeksperten   -   Safe IT-Solutions   -   JC Jensen   -   Ristorante Roma   -   Stars   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Home, Vordingborg   -   Jonica   -   Vordingborg Låseservice   -   Frede Andersen & Søn   -   MF Maskinservice   -   Ole Stage el   -   Kafé Ann'en   -   Karlsen   -   Bruuns Studio   -   JE Service   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Kommune   -   ITFON   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lollands Bank   -   TOPmanager A/S   -   Ingemann's Bilpleje   -   Stage optik   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Tid og stil   -   OT Skabe   -   Karl Mertz   -   HuaXin   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   GF Forsikring   -   Jane B   -   First Stop   -   Din Skobutik   -   Wolt   -   Hos Kim   -   Hjorth's Grill   -   Kai Døssing   -   VML Entreprise ApS   -   Grave-Eksperten ApS   -   Dream Team Cleaning   -   Møns Bank   -   PortvinSyd   -   Bentes Systue   -   Amigo Bar   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Colourplus   -   Youku - Sushi   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Franks Auto   -   Vordingborg Køreskole   -   JMS Maskinservice ApS   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jens Hunsballe   -   Lykke Service Teknik   -   Rådhuspub'en   -   Rema1000   -   Hemmingsen Transport   -   Phicasso, frisør   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   Skønne Fusser   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   Snedker Svendsen   -   Filtenborg El   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   JDE   -   Cafe La Buffalo   -   Intersport, Seiffert   -   Hørkram   -   Pankas   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Røstofte Maskiner   -   Maler E & J Rasmussen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Viking Malt A/S   -   Øernes dækcenter   -   Taskehuset   -   Jacobsen   -   Cafe Klint   -   Neder Vindinge VVS   -   SJEB   -   HomeOptik's brillebus   -   Danbolig   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   MR. Niels Ove   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Dansk kvalitets brolægning   -   DGI huset Vordingborg   -   Nuuday A/S - Telmore   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kjærs Slibeservice   -   Cafe Einstein   -   De raske drenge   -   Paraffinhuset   -   Othello Konditoriet   -   GT Motors A/S   -   Tandlægehjørnet   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Choco Isbar   -   Nybolig   -   Kaffebønnen   -   Holbøll   -   Det Gyldne Hjørne   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Seesafe   -   HuaXin   -   Nicko-Leg   -   Mercoprint   -   Radio 40 plus   -   Shell   -   Loxam rental   -   Vordingborg Ishus   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Tuborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Showtime Music & Event   -   Bog og Idé   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Venstre   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Party Line   -   Fejeriet ApS   -   Heramb køreskole   -   VVSsøren   -   Palles Kraner   -   Øernes Revision   -  

Nyhed i 2018: Lækre Cocktails

Nyhed i Vordingborg Festuge 2018 – Cocktails

I Vordingborg Festuge 2018 kan du – ud over øl, vand, vin, cider, kaffe m.m.  – også købe lækre cocktails. Så der er masser af muligheder for at slukke tørsten i uge 28.

Prisen er kr. 65.- / 3 stk. for kr. 180.-