Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Fru Andkjær Blomster   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Mono Group   -   Phicasso, frisør   -   El centret   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Låseservice   -   Kim Skovgaard Hansen   -   ITFON   -   Jonica   -   Snacks'n Smoothie   -   Danbolig   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   JDE/Cafax   -   De raske drenge   -   Benchmark Biler   -   Jane B   -   Intersport, Seiffert   -   Kaffebønnen   -   Røstofte Maskiner   -   Kayser og Thorsen   -   VVSsøren   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Socialdemokraterne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Shell   -   Vordingborg Ishus   -   First Stop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   Tuborg   -   Stars   -   VML Entreprise ApS   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Peak Production   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Henriks Hvidevarer   -   MF Maskinservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bentes Systue   -   Circle K   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   DFM Vordingborg Aps   -   McDonald's Vordingborg   -   Borgens Blomster   -   Ole Stage el   -   Brian´s Dyrecenter   -   Fladså Turist A/S   -   Ore Strand Camping   -   Kids Coolshop   -   Home, Vordingborg   -   Taskehuset   -   MR, Niels Ove   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Karl Mertz   -   Amigo Bar   -   Arnestedet   -   Roma   -   Garant Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Othello Konditoriet   -   Dream Team Cleaning   -   Fibia   -   Materialepladsen A/S   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg kommune   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Boligselskab   -   Rema1000   -   Cafe Oskar   -   Snedker Svendsen   -   Slagter Zangenberg   -   Loxam rental   -   Frede Andersen & Søn   -   Danlej   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VVS Lars Nielsen   -   Mercoprint   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Strikkelade   -   Pankas   -   Betty Boo   -   Colourplus   -   Bycentrum Vordingborg   -   Verifone   -   Thorsvang   -   Franks Auto   -   Palles Autokraner   -   Showtime Music & Event   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hos Kim   -   Sydsjællands Ship Service   -   SJEB   -   Hold da helt fest   -   Viking Malt A/S   -   Rådhuspub'en   -   Jens Hunsballe   -   Maler Rasmussen   -   Stage optik   -   Tid og stil   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Michael's Vinduespolering   -   Ingemann's Bilpleje   -   Jacobsen   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Bog og Idé   -   Candy Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kafé Ann'en   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Donuts&Bobblez   -   Filtenborg El   -   Møns Bank   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   CP Bådformidling   -   Det Gyldne Hjørne   -   Hørkram   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Lollands Bank   -   Heramb køreskole   -   FE Olsen   -   Skjold Burne   -   Øernes Revision   -   Paraffinhuset   -   HuaXin   -   Tandlægehuset   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kop og Kande   -   Lev-Vel Sjælland   -   Cafe Klint   -   LE34   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   PortvinSyd   -   Din Skobutik   -   Nybolig   -   JC Jensen   -   Cafe La Buffalo   -   Karlsen   -   OT Skabe   -  

Amalie og Cecilie fra Slagelse har været Citybois fans lige siden drengene optrådte i X-factor.

Nu, mandag morgen, står de klar til at høre Citybois i Vordingborg Festuge som nogle af de første, så de sikrer sig en god plads.

Citybois går på scenen i Vordingborg Festuge 2018 mandag aften kl. 19.00.

Senere på aftenen, kl. 22.15, er det Scarlet Pleasure, der går på scenen.

Der er gratis entré til alle koncerter i Vordingborg Festuge. Se hele programmet for ugen her www.vfu.dk/program

Amalie og Cecilie fra Slagelse er klar til Citybois koncert i Vordingborg Festuge mandag aften