Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Amigo Bar   -   Filtenborg El   -   Ingemann's Bilpleje   -   Hold da helt fest   -   Othello Konditoriet   -   HuaXin   -   Tuborg   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Vordingborg Ishus   -   Paraffinhuset   -   Heramb køreskole   -   Hos Kim   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Safe IT-Solutions   -   Henriks Hvidevarer   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nature Energy   -   Pankas   -   Kayser og Thorsen   -   Benchmark Biler   -   Loxam rental   -   Home, Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Skjold Burne   -   Ore Strand Camping   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jonica   -   Dream Team Cleaning   -   Venstre   -   Kai Døssing   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   JDE   -   Shell   -   Vordingborg Låseservice   -   Michael's Vinduespolering   -   Tid og stil   -   Grave-Eksperten ApS   -   Kids Coolshop   -   Materialepladsen A/S   -   Colourplus   -   Showtime Music & Event   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   VML Entreprise ApS   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Café Guldgåsen   -   Hjorth's Grill   -   Roma   -   MF Maskinservice   -   De raske drenge   -   Palles Autokraner   -   Cafe La Buffalo   -   Jane B   -   GF Forsikring   -   Intersport, Seiffert   -   VVSsøren   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg Net   -   Rådhuspub'en   -   Mono Group   -   Eurotrading DK ApS   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Karl Mertz   -   Stars   -   Taskehuset   -   Stage optik   -   HuaXin   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Eurotrading DK ApS   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Nuuday A/S - Telmore   -   First Stop   -   Bentes Systue   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kaffebønnen   -   OT Skabe   -   SJEB   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Phicasso, frisør   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Betty Boo   -   El centret   -   Øernes Revision   -   Circle K   -   Restaurant Snekken   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Mercoprint   -   Bog og Idé   -   Cafe Klint   -   Møns Bank   -   Sydsjællands Ship Service   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hørkram   -   Ole Stage el   -   Snedker Svendsen   -   Jacobsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Skønne Fusser   -   Frede Andersen & Søn   -   VVS Lars Nielsen   -   Tandlægehuset   -   Jens Hunsballe   -   Øernes dækcenter   -   Borgens Blomster   -   Karlsen   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   O.P. Ejendomsservice   -   Franks Auto   -   MR, Niels Ove   -   Fejeriet Aps   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   PeakPro   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danbolig   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Socialdemokratiet   -   ITFON   -   Hansen & Co   -   Brian´s Dyrecenter   -   Røstofte Maskiner   -   Strikkelade   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Viking Malt A/S   -   Lollands Bank   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Lindsten El ApS   -   Insatech A/S   -   Seesafe   -   JC Jensen   -   Rema1000   -   PortvinSyd   -  

Amalie og Cecilie er klar til at høre Citybois

Amalie og Cecilie fra Slagelse har været Citybois fans lige siden drengene optrådte i X-factor.

Nu, mandag morgen, står de klar til at høre Citybois i Vordingborg Festuge som nogle af de første, så de sikrer sig en god plads.

Citybois går på scenen i Vordingborg Festuge 2018 mandag aften kl. 19.00.

Senere på aftenen, kl. 22.15, er det Scarlet Pleasure, der går på scenen.

Der er gratis entré til alle koncerter i Vordingborg Festuge. Se hele programmet for ugen her www.vfu.dk/program

Amalie og Cecilie fra Slagelse er klar til Citybois koncert i Vordingborg Festuge mandag aften