Tak til vores sponsorer og annoncører:
                VVSsøren   -   Tuborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Palles Autokraner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fog trælast   -   Filtenborg El   -   Øernes Revision   -   Loxam rental   -   Vordingborg Låseservice   -   Seesafe   -   Lollands Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Othello Konditoriet   -   Dansk Pyro Art   -   Show time music   -   Kiss Real Estate   -   JC Jensen   -   SJEB   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Køkkenet   -   Fejeriet Aps   -   Hørkram   -   Dansk kvalitets brolægning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Peak Production   -   Pankas   -   Fru Andkjær   -   Kayser og Thorsen   -   De raske drenge   -   Bycentrum Vordingborg   -  

Amalie og Cecilie fra Slagelse har været Citybois fans lige siden drengene optrådte i X-factor.

Nu, mandag morgen, står de klar til at høre Citybois i Vordingborg Festuge som nogle af de første, så de sikrer sig en god plads.

Citybois går på scenen i Vordingborg Festuge 2018 mandag aften kl. 19.00.

Senere på aftenen, kl. 22.15, er det Scarlet Pleasure, der går på scenen.

Der er gratis entré til alle koncerter i Vordingborg Festuge. Se hele programmet for ugen her www.vfu.dk/program

Amalie og Cecilie fra Slagelse er klar til Citybois koncert i Vordingborg Festuge mandag aften