Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kaffebønnen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tømrer Hyldgaard   -   Dansk Pyro Art   -   Det Gyldne Hjørne   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Marina Fisk   -   Tuborg   -   JDE/Cafax   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Storstrøm Forsikring   -   Jacobsen, tøj   -   Fog trælast   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kafé Ann'en   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Fejeriet Aps   -   Shell   -   Det Gyldne Steakhouse   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Benchmark Biler   -   VVS Lars Nielsen   -   Intersport, Seiffert   -   Seesafe   -   Danbolig   -   De raske drenge   -   LE34   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg kommune   -   VML Beton   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   FJ Byg   -   Cafe Oskar   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   FE Olsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Phicasso, frisør   -   Fru Andkjær Blomster   -   Othello Konditoriet   -   Roma   -   Palles Autokraner   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Paraffinhuset   -   Colourplus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kai Døssing   -   Hold da helt fest   -   Jonica   -   Ole Stage el   -   HomeOptik's brillebus   -   SJEB   -   Hos Kim   -   First Stop   -   Amigo Bar   -   Pankas   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stars   -   Lev-vel Sjælland   -   Stage optik   -   Loop Fitness Vordingborg   -   AO   -   Danlej   -   ITFON   -   CBG-Entreprise   -   Digital TV Service   -   GF Forsikring   -   Jacobsens Bageri   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Renova   -   MyGym   -   Henriks Hvidevarer   -   Dream Team Cleaning   -   Heramb køreskole   -   Bog og Ide   -   MR, Niels Ove   -   Jane B   -   Rådhuspub'en   -   Karlsen   -   Taskehuset   -   Danwax   -   Peak Production   -   Arnestedet   -   DGI huset Vordingborg   -   El centret   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jyske Bank   -   Snedker Svendsen   -   Slagter Zangenberg   -   Lollands Bank   -   Garant Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bygma, Hvalsø   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Øernes Revision   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Skousen   -   Nybolig   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Din Skobutik   -   Borgens Blomsterbinderi   -   AjourCare   -   Betty Boo   -   Thorsvang   -   Tømmergården Aps   -   Kids Coolshop   -   Rema1000   -   Skjold Burne   -   Socialdemokraterne   -   Sydsjællands Ship Service   -   Møns Bank   -   JC Jensen   -   Home, Vordingborg   -   Filtenborg El   -   Bilbyen Vordingborg   -   OT Skabe   -   Kiss Real Estate   -   Loxam rental   -   VVSsøren   -   SOSU Nykøbing   -   Danmarks Borgcenter   -   Ore Strand Camping   -   Frede Andersen & Søn   -   HuaXin   -   Røstofte Maskiner   -   Jens Hunsballe   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Cafe Klint   -   Kayser og Thorsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Hørkram   -   VVS Brian Johannessen   -   CoPrint   -   Kop og Kande   -   Show time music   -  

Amalie og Cecilie fra Slagelse har været Citybois fans lige siden drengene optrådte i X-factor.

Nu, mandag morgen, står de klar til at høre Citybois i Vordingborg Festuge som nogle af de første, så de sikrer sig en god plads.

Citybois går på scenen i Vordingborg Festuge 2018 mandag aften kl. 19.00.

Senere på aftenen, kl. 22.15, er det Scarlet Pleasure, der går på scenen.

Der er gratis entré til alle koncerter i Vordingborg Festuge. Se hele programmet for ugen her www.vfu.dk/program

Amalie og Cecilie fra Slagelse er klar til Citybois koncert i Vordingborg Festuge mandag aften