Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Taskehuset   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Restaurant Snekken   -   Roma   -   Vordingborg Køkkenet   -   Viking Malt A/S   -   Home, Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Brian´s Dyrecenter   -   McDonald's Vordingborg   -   GF Forsikring   -   Radio 40 plus   -   Det Gyldne Hjørne   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Diageo Denmark   -   Din Skobutik   -   Snedker Svendsen   -   VVSsøren   -   Fibia   -   Café Guldgåsen   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Bruuns Studio   -   Colourplus   -   Verifone   -   Cafe La Buffalo   -   Kaffebønnen   -   Franks Auto   -   Frede Andersen & Søn   -   Karl Mertz   -   Eurotrading DK ApS   -   Øernes Revision   -   Stage optik   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Skønne Fusser   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Othello Konditoriet   -   Danbolig   -   Tandlægehjørnet   -   J.A.Entreprenøren   -   Borgens Blomster   -   Cafe Klint   -   Kafé Ann'en   -   Øernes dækcenter   -   Lollands Bank   -   Showtime Music & Event   -   Hjorth's Grill   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   DGI huset Vordingborg   -   Mercoprint   -   BB Vikar   -   Rådhuspub'en   -   Hansen & Co   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   VML Entreprise ApS   -   Michael's Vinduespolering   -   Shell   -   JE Service   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Møns Bank   -   Hos Kim   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Beck's Service   -   Bog og Idé   -   Jacobsen   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Kommune   -   Stars   -   VVS Lars Nielsen   -   Mono Group   -   Palles Autokraner   -   Ole Stage el   -   ITFON   -   Kayser og Thorsen   -   Benchmark Biler   -   Materialepladsen A/S   -   Karlsen   -   Jonica   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Sydsjællands Ship Service   -   Filtenborg El   -   Kyse Kloak og anlæg   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   SJEB   -   Intersport, Seiffert   -   HuaXin   -   Phicasso, frisør   -   CP Bådformidling   -   Østen Group A/S   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   JC Jensen   -   Tuborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rema1000   -   Fejeriet Aps   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Net   -   Loxam rental   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Hørkram   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   JMS Maskinservice ApS   -   Jane B   -   HomeOptik's brillebus   -   Holbøll   -   Kai Døssing   -   Bentes Systue   -   Ingemann's Bilpleje   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   De raske drenge   -   Circle K   -   Vordingborg Ishus   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg Boligselskab   -   MR, Niels Ove   -   Det Gyldne Steakhouse   -   PortvinSyd   -   Skjold Burne   -   Kvickly Vordingborg   -   Tid og stil   -   Heramb køreskole   -   Nature Energy   -   Bold   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Dream Team Cleaning   -   Betty Boo   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Safe IT-Solutions   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Strikkelade   -   Paraffinhuset   -   JDE   -   Lootbox   -   Hall-gruppen   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   First Stop   -   Insatech A/S   -   Sønderby Legal   -   Henriks Hvidevarer   -   Socialdemokratiet   -   OT Skabe   -   Seesafe   -   Eurotrading DK ApS   -   Vordingborg Låseservice   -   Lindsten El ApS   -   Kids Coolshop   -   Amigo Bar   -   Venstre   -   Grave-Eksperten ApS   -  

Kl. 15:45 går første band på scenen i Vordingborg Festuge 2018

Kl. 15:45 mandag eftermiddag går Juiceboksen på den nye scene i Vordingborg Festuge 2018. De spiller som de første i festugen og de første på den nye scene på borgterrænet.

Hele mandagens program ser sådan ud:

Kl. 15:45 Juiceboksen

Kl. 17:30 Artisterne

Kl. 19:00 Citybois

Kl. 20:30 DJ Srimon

Kl. 21:00 In Limbo

Kl. 22: 15 Scarlet Pleasure

Se programmet for hele ugen her: www.vfu.dk/program