Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   Peak Production   -   Kiss Real Estate   -   Tuborg   -   Fejeriet Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   Fog trælast   -   Hørkram   -   Lollands Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   SJEB   -   Vordingborg kommune   -   Kayser og Thorsen   -   De raske drenge   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Loxam rental   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Palles Autokraner   -   JC Jensen   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   Show time music   -   Fru Andkjær   -   Øernes Revision   -   Seesafe   -   VVSsøren   -   Filtenborg El   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Pankas   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hold da helt fest   -   Dansk kvalitets brolægning   -  

Kl. 15:45 mandag eftermiddag går Juiceboksen på den nye scene i Vordingborg Festuge 2018. De spiller som de første i festugen og de første på den nye scene på borgterrænet.

Hele mandagens program ser sådan ud:

Kl. 15:45 Juiceboksen

Kl. 17:30 Artisterne

Kl. 19:00 Citybois

Kl. 20:30 DJ Srimon

Kl. 21:00 In Limbo

Kl. 22: 15 Scarlet Pleasure

Se programmet for hele ugen her: www.vfu.dk/program