Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Phicasso, frisør   -   Bold   -   First Stop   -   Lollands Bank   -   Nature Energy   -   Colourplus   -   Materialepladsen A/S   -   Shell   -   Vordingborg Låseservice   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Boligselskab   -   Ore Strand Camping   -   Franks Auto   -   Betty Boo   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   HuaXin   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Tandlægehjørnet   -   Palles Autokraner   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   De raske drenge   -   VML Entreprise ApS   -   Circle K   -   Jens Hunsballe   -   Hjorth's Grill   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Safe IT-Solutions   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Snedker Svendsen   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Karlsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Cafe Klint   -   ITFON   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Borgens Blomster   -   Taskehuset   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Othello Konditoriet   -   Grave-Eksperten ApS   -   Bruuns Studio   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Eurotrading DK ApS   -   SJEB   -   Jacobsen   -   Hørkram   -   Mercoprint   -   MR, Niels Ove   -   Dream Team Cleaning   -   Restaurant Snekken   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Hansen & Co   -   Showtime Music & Event   -   Filtenborg El   -   Paraffinhuset   -   Strikkelade   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Kai Døssing   -   Insatech A/S   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stars   -   Vordingborg Net   -   VVSsøren   -   DGI huset Vordingborg   -   Stage optik   -   JE Service   -   Seesafe   -   Danbolig   -   Mono Group   -   Tid og stil   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Østen Group A/S   -   Amigo Bar   -   Ingemann's Bilpleje   -   Holbøll   -   Skjold Burne   -   Henriks Hvidevarer   -   Frede Andersen & Søn   -   Sydsjællands Ship Service   -   Sønderby Legal   -   Eurotrading DK ApS   -   JC Jensen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   OT Skabe   -   Beck's Service   -   Viking Malt A/S   -   Venstre   -   GF Forsikring   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Lindsten El ApS   -   Tuborg   -   JMS Maskinservice ApS   -   EDC, Poul Erik Bech   -   MF Maskinservice   -   Møns Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   VVS Lars Nielsen   -   Loxam rental   -   Fibia   -   Rådhuspub'en   -   PortvinSyd   -   Kvickly Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Michael's Vinduespolering   -   JDE   -   Socialdemokratiet   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Ishus   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Verifone   -   Din Skobutik   -   Lootbox   -   J.A.Entreprenøren   -   Hall-gruppen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   BB Vikar   -   Bentes Systue   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kids Coolshop   -   Karl Mertz   -   Benchmark Biler   -   Roma   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Jonica   -   Kaffebønnen   -   Heramb køreskole   -   Diageo Denmark   -   Hos Kim   -   Røstofte Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   Bog og Idé   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Kommune   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Pankas   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Cafe La Buffalo   -   Café Guldgåsen   -   Kayser og Thorsen   -   Radio 40 plus   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   McDonald's Vordingborg   -   Øernes dækcenter   -   Fejeriet Aps   -   Rema1000   -   Skønne Fusser   -   Ole Stage el   -   Jane B   -   Intersport, Seiffert   -   CP Bådformidling   -  

Citybois og Scarlet Pleasure sparkede Vordingborg Festuge 2018 i gang

Mandag d. 9. juli 2018 var startskuddet for Vordingborg Festuge 2018 – og dermed en festuge baseret på en helt ny foreningsstruktur, der skal sikre festugen i mange år fremover.

Hovednavnene mandag aften var Citybois og Scarlet Pleasure og der var masser af fest og glad stemning på Slotstorvet i Vordingborg.