Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Fru Andkjær   -   VVS Lars Nielsen   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Låseservice   -   Seesafe   -   Othello Konditoriet   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   VVSsøren   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fog trælast   -   Hørkram   -   Palles Autokraner   -   JC Jensen   -   Filtenborg El   -   Hold da helt fest   -   Dansk Pyro Art   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Peak Production   -   Loxam rental   -   De raske drenge   -   Show time music   -   Tuborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Køkkenet   -   Fejeriet Aps   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg kommune   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Røstofte Maskiner   -   SJEB   -  

Mandag d. 9. juli 2018 var startskuddet for Vordingborg Festuge 2018 – og dermed en festuge baseret på en helt ny foreningsstruktur, der skal sikre festugen i mange år fremover.

Hovednavnene mandag aften var Citybois og Scarlet Pleasure og der var masser af fest og glad stemning på Slotstorvet i Vordingborg.