Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Circle K   -   O.P. Ejendomsservice   -   Maler Rasmussen   -   Phicasso, frisør   -   Franks Auto   -   Cafe Klint   -   Cafe La Buffalo   -   Bentes Systue   -   De raske drenge   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hørkram   -   Stage optik   -   Benchmark Biler   -   Fejeriet Aps   -   Ore Strand Camping   -   JC Jensen   -   Shell   -   Thorsvang   -   Kaffebønnen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Socialdemokraterne   -   HuaXin   -   First Stop   -   Strikkelade   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jonica   -   Peak Production   -   Heramb køreskole   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   ITFON   -   OT Skabe   -   Othello Konditoriet   -   Cafe Oskar   -   Mono Group   -   Vordingborg Boligselskab   -   Karlsen   -   Ole Stage el   -   Amigo Bar   -   Lundgreen Rideudstyr   -   MR, Niels Ove   -   Tid og stil   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Karl Mertz   -   Garant Vordingborg   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Vordingborg Låseservice   -   Verifone   -   Vordingborg Ishus   -   Møns Bank   -   Røstofte Maskiner   -   Loxam rental   -   Paraffinhuset   -   Michael's Vinduespolering   -   Vordingborg kommune   -   Hos Kim   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dream Team Cleaning   -   SJEB   -   Det Gyldne Steakhouse   -   FE Olsen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   HomeOptik's brillebus   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kop og Kande   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Rema1000   -   Kayser og Thorsen   -   Slagter Zangenberg   -   Filtenborg El   -   Danlej   -   Snacks'n Smoothie   -   Tandlægehuset   -   Fladså Turist A/S   -   Frede Andersen & Søn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Viking Malt A/S   -   Ingemann's Bilpleje   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Materialepladsen A/S   -   Skjold Burne   -   McDonald's Vordingborg   -   Betty Boo   -   Jacobsen   -   VML Entreprise ApS   -   Lollands Bank   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Stars   -   Fibia   -   Jane B   -   Henriks Hvidevarer   -   Palles Autokraner   -   DFM Vordingborg Aps   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Fru Andkjær Blomster   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Idé   -   Kafé Ann'en   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Nybolig   -   Tuborg   -   Rådhuspub'en   -   Candy Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   MF Maskinservice   -   Pankas   -   Home, Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Colourplus   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   LE34   -   Arnestedet   -   CP Bådformidling   -   Donuts&Bobblez   -   PortvinSyd   -   Restaurant Snekken   -   Showtime Music & Event   -   Danbolig   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Sydsjællands Ship Service   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Roma   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Hold da helt fest   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   VVSsøren   -   Snedker Svendsen   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Vordingborg Køkkenet   -   Taskehuset   -   Din Skobutik   -   Brian´s Dyrecenter   -   Seesafe   -   VVS Lars Nielsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Borgens Blomster   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Mercoprint   -   Lev-Vel Sjælland   -   Det Gyldne Hjørne   -   El centret   -   Kids Coolshop   -   Jens Hunsballe   -   Bycentrum Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Kai Døssing   -  

Mandag d. 9. juli 2018 var startskuddet for Vordingborg Festuge 2018 – og dermed en festuge baseret på en helt ny foreningsstruktur, der skal sikre festugen i mange år fremover.

Hovednavnene mandag aften var Citybois og Scarlet Pleasure og der var masser af fest og glad stemning på Slotstorvet i Vordingborg.