Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jacobsen, tøj   -   FE Olsen   -   MR, Niels Ove   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Cafe Oskar   -   Paraffinhuset   -   VVS Brian Johannessen   -   Bycentrum Vordingborg   -   CoPrint   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVSsøren   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Arnestedet   -   Rådhuspub'en   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Cafe Klint   -   JC Jensen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Peak Production   -   Danlej   -   ITFON   -   HuaXin   -   Seesafe   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jane B   -   Filtenborg El   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Garant Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Karlsen   -   CBG-Entreprise   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kiss Real Estate   -   Heramb køreskole   -   Jens Hunsballe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danwax   -   MyGym   -   Phicasso, frisør   -   Bilbyen Vordingborg   -   Shell   -   Snacks'n Smoothie   -   Restaurant Snekken   -   Danbolig   -   Hørkram   -   Lollands Bank   -   OT Skabe   -   Kai Døssing   -   De raske drenge   -   Socialdemokraterne   -   Ole Stage el   -   Intersport, Seiffert   -   Bygma, Hvalsø   -   Jyske Bank   -   SOSU Nykøbing   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Kop og Kande   -   Marina Fisk   -   Kafé Ann'en   -   Tømrer Hyldgaard   -   Røstofte Maskiner   -   Jonica   -   AO   -   First Stop   -   Øernes Revision   -   FJ Byg   -   El centret   -   Thorsvang   -   VVS Lars Nielsen   -   Digital TV Service   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dansk Pyro Art   -   LE34   -   Skjold Burne   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Snedker Svendsen   -   Show time music   -   Renova   -   Palles Autokraner   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tømmergården Aps   -   Henriks Hvidevarer   -   Kayser og Thorsen   -   Colourplus   -   Fru Andkjær Blomster   -   Hold da helt fest   -   Stage optik   -   Jacobsens Bageri   -   Amigo Bar   -   Ore Strand Camping   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Vordingborg kommune   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Betty Boo   -   Nybolig   -   Roma   -   Rema1000   -   Dream Team Cleaning   -   Danmarks Borgcenter   -   Tid og stil   -   Othello Konditoriet   -   Storstrøm Forsikring   -   Loxam rental   -   Fejeriet Aps   -   Fog trælast   -   Pankas   -   Sydsjællands Ship Service   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Kaffebønnen   -   Kids Coolshop   -   Stars   -   EDC, Poul Erik Bech   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Låseservice   -   JDE/Cafax   -   Skousen   -   Bog og Ide   -   Benchmark Biler   -   VML Beton   -   Møns Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Din Skobutik   -   GF Forsikring   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Tuborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Heidis Guld og Sølv   -   Taskehuset   -   AjourCare   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hos Kim   -   SJEB   -   Home, Vordingborg   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.