Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hos Kim   -   Show time music   -   VVSsøren   -   Skjold Burne   -   Bog og Ide   -   Nybolig   -   Jens Hunsballe   -   El centret   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Socialdemokraterne   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hørkram   -   Tømrer Hyldgaard   -   Fru Andkjær   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   JDE/Cafax   -   Dansk Pyro Art   -   Kaffebønnen   -   Fog trælast   -   Thorsvang   -   Slagter Zangenberg   -   LE34   -   Paraffinhuset   -   VVS Brian Johannessen   -   Colourplus   -   AB Lauridsen Maskiner   -   ITFON   -   Kayser og Thorsen   -   Home, Vordingborg   -   HuaXin   -   Heramb køreskole   -   AjourCare   -   FJ Byg   -   Taskehuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Danbolig   -   Snedker Svendsen   -   Restaurant Snekken   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Intersport, Seiffert   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Klint   -   Danwax   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Stars   -   Arnestedet   -   Kids Coolshop   -   Stage optik   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kop og Kande   -   Roma   -   SJEB   -   Amigo Bar   -   Sydsjællands Ship Service   -   Rådhuspub'en   -   Marina Fisk   -   Bygma, Hvalsø   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Cafe Einstein   -   Lollands Bank   -   O.P. Ejendomsservice   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Låseservice   -   VML Beton   -   First Stop   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Dream Team Cleaning   -   Storstrøm Forsikring   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tuborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Snacks'n Smoothie   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   Vordingborg Boligselskab   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Betty Boo   -   GF Forsikring   -   Filtenborg El   -   Palles Autokraner   -   Seesafe   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jonica   -   Vordingborg kommune   -   Ore Strand Camping   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   De raske drenge   -   AO   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Lev-vel Sjælland   -   Røstofte Maskiner   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Skousen   -   DGI huset Vordingborg   -   Jane B   -   Othello Konditoriet   -   Jacobsens Bageri   -   Jyske Bank   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tid og stil   -   JC Jensen   -   Shell   -   Kafé Ann'en   -   Phicasso, frisør   -   Din Skobutik   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tømmergården Aps   -   Danlej   -   SOSU Nykøbing   -   Kai Døssing   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Renova   -   Loxam rental   -   Benchmark Biler   -   Rema1000   -   MR, Niels Ove   -   FE Olsen   -   Heidis Guld og Sølv   -   MyGym   -   Kiss Real Estate   -   Bycentrum Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Cafe Oskar   -   Ole Stage el   -   Jacobsen, tøj   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Møns Bank   -   Karlsen   -   Garant Vordingborg   -   Pankas   -   Øernes Revision   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.