Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Show time music   -   Lollands Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   Tuborg   -   MyGym   -   Benchmark Biler   -   SOSU Nykøbing   -   VVSsøren   -   Othello Konditoriet   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Kiss Real Estate   -   Brian´s Dyrecenter   -   Dream Team Cleaning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jyske Bank   -   Vordingborg Låseservice   -   Jane B   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Tid og stil   -   Pankas   -   El centret   -   Hos Kim   -   Loxam rental   -   SJEB   -   OT Skabe   -   JDE/Cafax   -   Henriks Hvidevarer   -   Heidis Guld og Sølv   -   Stage optik   -   Filtenborg El   -   Seesafe   -   Dansk Pyro Art   -   Røstofte Maskiner   -   JC Jensen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bog og Ide   -   Frede Andersen & Søn   -   Kids Coolshop   -   Kayser og Thorsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   CoPrint   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Køkkenet   -   Lev-vel Sjælland   -   HomeOptik's brillebus   -   Peak Production   -   Slagter Zangenberg   -   Intersport, Seiffert   -   Fog trælast   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   ITFON   -   Hold da helt fest   -   Telmore   -   Hørkram   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   MR, Niels Ove   -   Palles Autokraner   -   AjourCare   -   De raske drenge   -   Danlej   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg Boligselskab   -   Betty Boo   -   Bycentrum Vordingborg   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.