Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Loxam rental   -   Fog trælast   -   Kiss Real Estate   -   VVSsøren   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Peak Production   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   Lollands Bank   -   Øernes Revision   -   Othello Konditoriet   -   Fejeriet Aps   -   Hold da helt fest   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Seesafe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk Pyro Art   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   SJEB   -   Kayser og Thorsen   -   Fru Andkjær   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   De raske drenge   -   Vordingborg Låseservice   -   Show time music   -   Røstofte Maskiner   -   JC Jensen   -   Vordingborg kommune   -   Pankas   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk kvalitets brolægning   -   VVS Lars Nielsen   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.