Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Snacks'n Smoothie   -   Henriks Hvidevarer   -   CBG-Entreprise   -   Roma   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Øernes Revision   -   Loop Fitness Vordingborg   -   MyGym   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bog og Ide   -   El centret   -   HuaXin   -   Pankas   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kayser og Thorsen   -   Taskehuset   -   Møblér med Møllers Møbler   -   FJ Byg   -   Frede Andersen & Søn   -   VML Beton   -   Jacobsens Bageri   -   Othello Konditoriet   -   SJEB   -   Ole Stage el   -   AO   -   LE34   -   Lev-vel Sjælland   -   VVSsøren   -   Danwax   -   Home, Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tid og stil   -   Kop og Kande   -   Kai Døssing   -   Digital TV Service   -   Cafe Einstein   -   Det Gyldne Hjørne   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   AjourCare   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Thorsvang   -   Rema1000   -   Renova   -   Colourplus   -   First Stop   -   MR, Niels Ove   -   Betty Boo   -   Det Gyldne Steakhouse   -   JDE/Cafax   -   Show time music   -   Arnestedet   -   Seesafe   -   VVS Brian Johannessen   -   Slagter Zangenberg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hos Kim   -   Kaffebønnen   -   Møns Bank   -   OT Skabe   -   Lollands Bank   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Ore Strand Camping   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Din Skobutik   -   ITFON   -   Tømmergården Aps   -   Socialdemokraterne   -   Heramb køreskole   -   Dansk Pyro Art   -   Tuborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Phicasso, frisør   -   Kiss Real Estate   -   Rådhuspub'en   -   Fog trælast   -   Nybolig   -   Danmarks Borgcenter   -   Cafe Oskar   -   Fru Andkjær   -   Karlsen   -   SOSU Nykøbing   -   DGI huset Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   De raske drenge   -   Skousen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   JC Jensen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Dream Team Cleaning   -   Loxam rental   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Vordingborg kommune   -   CoPrint   -   Skjold Burne   -   Shell   -   Restaurant Snekken   -   Jonica   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Danlej   -   Marina Fisk   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hørkram   -   Fejeriet Aps   -   Cafe Klint   -   Kafé Ann'en   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tømrer Hyldgaard   -   HomeOptik's brillebus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Jens Hunsballe   -   Amigo Bar   -   Garant Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Bilbyen Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   Palles Autokraner   -   Stage optik   -   VVS Lars Nielsen   -   Røstofte Maskiner   -   Danbolig   -   GF Forsikring   -   FE Olsen   -   Jyske Bank   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Peak Production   -   Bygma, Hvalsø   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Paraffinhuset   -   Filtenborg El   -   Kids Coolshop   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Intersport, Seiffert   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.