Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Møblér med Møllers Møbler   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Hos Kim   -   VVS Brian Johannessen   -   Show time music   -   Rema1000   -   Bilbyen Vordingborg   -   VVSsøren   -   Digital TV Service   -   Vordingborg kommune   -   Dream Team Cleaning   -   Hørkram   -   Rådhuspub'en   -   Fejeriet Aps   -   Nybolig   -   LE34   -   El centret   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Danbolig   -   Vordingborg Låseservice   -   Kafé Ann'en   -   Palles Autokraner   -   SJEB   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Tømrer Hyldgaard   -   Brian´s Dyrecenter   -   Karlsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Dansk kvalitets brolægning   -   GF Forsikring   -   Stars   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Paraffinhuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Jacobsens Bageri   -   Storstrøm Forsikring   -   Snedker Svendsen   -   Kayser og Thorsen   -   Tid og stil   -   Røstofte Maskiner   -   Bycentrum Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Jonica   -   Bog og Ide   -   Jacobsen, tøj   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Einstein   -   CBG-Entreprise   -   Phicasso, frisør   -   Frede Andersen & Søn   -   Filtenborg El   -   First Stop   -   Thorsvang   -   ITFON   -   Fog trælast   -   Skjold Burne   -   CoPrint   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg Boligselskab   -   Møns Bank   -   Garant Vordingborg   -   Hold da helt fest   -   Bygma, Hvalsø   -   Lev-vel Sjælland   -   Fru Andkjær   -   Snacks'n Smoothie   -   JC Jensen   -   MyGym   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   Jyske Bank   -   Det Gyldne Hjørne   -   Kaffebønnen   -   AO   -   AjourCare   -   Arnestedet   -   Betty Boo   -   FJ Byg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Restaurant Snekken   -   Stage optik   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lollands Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Øernes Revision   -   Ole Stage el   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Shell   -   VML Beton   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   OT Skabe   -   HuaXin   -   Kids Coolshop   -   Othello Konditoriet   -   Skousen   -   De raske drenge   -   Danwax   -   Sydsjællands Ship Service   -   Marina Fisk   -   Danlej   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Henriks Hvidevarer   -   Funder og Henriksen, revisor   -   FE Olsen   -   Ore Strand Camping   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Colourplus   -   Taskehuset   -   DGI huset Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Renova   -   Cafe Klint   -   Roma   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Oskar   -   Tømmergården Aps   -   Loxam rental   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Køkkenet   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Heramb køreskole   -   Peak Production   -   MR, Niels Ove   -   Benchmark Biler   -   Kiss Real Estate   -   Tuborg   -   Jens Hunsballe   -   JDE/Cafax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Home, Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Kop og Kande   -   Pankas   -   Intersport, Seiffert   -   Jane B   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.