Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Kids Coolshop   -   Benchmark Biler   -   Kai Døssing   -   Vordingborg kommune   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hos Kim   -   Amigo Bar   -   MR, Niels Ove   -   Snacks'n Smoothie   -   SJEB   -   Jacobsens Bageri   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Slagter Zangenberg   -   Tuborg   -   Danwax   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henriks Hvidevarer   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stage optik   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   SOSU Nykøbing   -   Arnestedet   -   Peak Production   -   Tid og stil   -   Palles Autokraner   -   Skousen   -   Thorsvang   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   Storstrøm Forsikring   -   Loxam rental   -   Digital TV Service   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Tømmergården Aps   -   Jane B   -   Heramb køreskole   -   LE34   -   Funder og Henriksen, revisor   -   CBG-Entreprise   -   Stars   -   Roma   -   Vordingborg Låseservice   -   Heidis Guld og Sølv   -   JC Jensen   -   Møns Bank   -   Jens Hunsballe   -   Colourplus   -   Betty Boo   -   Garant Vordingborg   -   Tømrer Hyldgaard   -   De raske drenge   -   O.P. Ejendomsservice   -   Taskehuset   -   Lollands Bank   -   Røstofte Maskiner   -   DGI huset Vordingborg   -   Bycentrum Vordingborg   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VML Beton   -   Karlsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Filtenborg El   -   Kayser og Thorsen   -   Fog trælast   -   ITFON   -   Bog og Ide   -   Hold da helt fest   -   Cafe Einstein   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Oskar   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jonica   -   Nybolig   -   Cafe Klint   -   Skjold Burne   -   Fejeriet Aps   -   Dream Team Cleaning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   AO   -   Din Skobutik   -   Frede Andersen & Søn   -   Jyske Bank   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   FJ Byg   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kiss Real Estate   -   Bilbyen Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   VVS Brian Johannessen   -   GF Forsikring   -   Marina Fisk   -   Vordingborg Køkkenet   -   JDE/Cafax   -   MyGym   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VVSsøren   -   Hørkram   -   Show time music   -   AjourCare   -   First Stop   -   Brian´s Dyrecenter   -   Danlej   -   Fru Andkjær   -   Seesafe   -   Pankas   -   Renova   -   Lev-vel Sjælland   -   Shell   -   Kop og Kande   -   Kafé Ann'en   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   Home, Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Øernes Revision   -   Danmarks Borgcenter   -   Snedker Svendsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bygma, Hvalsø   -   Ole Stage el   -   Danbolig   -   Socialdemokraterne   -   Kaffebønnen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Intersport, Seiffert   -   Jacobsen, tøj   -   Dansk Pyro Art   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   HuaXin   -   FE Olsen   -   El centret   -   Restaurant Snekken   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.