Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Borgens Blomsterbinderi   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MyGym   -   MR, Niels Ove   -   Danlej   -   Kop og Kande   -   VVS Brian Johannessen   -   Din Skobutik   -   Intersport, Seiffert   -   Seesafe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   HuaXin   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Boligselskab   -   CBG-Entreprise   -   Jane B   -   Tid og stil   -   AO   -   Home, Vordingborg   -   Colourplus   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   OT Skabe   -   Bog og Ide   -   Det Gyldne Hjørne   -   Møns Bank   -   El centret   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Oskar   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   Fog trælast   -   Rådhuspub'en   -   Palles Autokraner   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Lev-vel Sjælland   -   Ore Strand Camping   -   Bygma, Hvalsø   -   Jonica   -   Fru Andkjær   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Einstein   -   Skousen   -   Fejeriet Aps   -   SJEB   -   Taskehuset   -   VVS Lars Nielsen   -   Loxam rental   -   GF Forsikring   -   HomeOptik's brillebus   -   Dream Team Cleaning   -   Frede Andersen & Søn   -   Thorsvang   -   Garant Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Stars   -   Danwax   -   Karlsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Show time music   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   First Stop   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Kayser og Thorsen   -   Restaurant Snekken   -   FE Olsen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Phicasso, frisør   -   Betty Boo   -   Hold da helt fest   -   CoPrint   -   Peak Production   -   Marina Fisk   -   SOSU Nykøbing   -   Snacks'n Smoothie   -   Pankas   -   Lollands Bank   -   Kai Døssing   -   Kiss Real Estate   -   Storstrøm Forsikring   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Klint   -   DGI huset Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   FJ Byg   -   VVSsøren   -   Renova   -   Jacobsens Bageri   -   JDE/Cafax   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Shell   -   Nybolig   -   Amigo Bar   -   Røstofte Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Øernes Revision   -   Vordingborg kommune   -   LE34   -   VML Beton   -   Roma   -   Stage optik   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danbolig   -   Arnestedet   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Heramb køreskole   -   Benchmark Biler   -   Danmarks Borgcenter   -   Filtenborg El   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Digital TV Service   -   ITFON   -   Tømrer Hyldgaard   -   Jens Hunsballe   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bycentrum Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   AjourCare   -   Jyske Bank   -   Vordingborg Låseservice   -   Skjold Burne   -   Tuborg   -   De raske drenge   -   Brian´s Dyrecenter   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hørkram   -   Paraffinhuset   -   Kaffebønnen   -   Jacobsen, tøj   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Hos Kim   -   JC Jensen   -   Othello Konditoriet   -   Kafé Ann'en   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Bilbyen Vordingborg   -   O.P. Ejendomsservice   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.