Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Paraffinhuset   -   Intersport, Seiffert   -   Colourplus   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE   -   Venstre   -   Strikkelade   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Lollands Bank   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kafé Ann'en   -   Hold da helt fest   -   VVSsøren   -   Hos Kim   -   Kayser og Thorsen   -   ITFON   -   Benchmark Biler   -   Cafe La Buffalo   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bog og Idé   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Stage optik   -   OT Skabe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Skjold Burne   -   Shell   -   MF Maskinservice   -   Viking Malt A/S   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Jane B   -   Amigo Bar   -   Materialepladsen A/S   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Eurotrading DK ApS   -   Borgens Blomster   -   Jonica   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Ishus   -   Vordingborg Låseservice   -   Øernes Revision   -   Filtenborg El   -   Grave-Eksperten ApS   -   Cafe Klint   -   Socialdemokratiet   -   PeakPro   -   Loxam rental   -   Mercoprint   -   Seesafe   -   Røstofte Maskiner   -   Øernes dækcenter   -   El centret   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   O.P. Ejendomsservice   -   Vordingborg Boligselskab   -   Stars   -   Tid og stil   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Din Skobutik   -   HuaXin   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Nature Energy   -   Hørkram   -   JC Jensen   -   Taskehuset   -   De raske drenge   -   Karlsen   -   Safe IT-Solutions   -   Hjorth's Grill   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Jacobsen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hansen & Co   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ore Strand Camping   -   Eurotrading DK ApS   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Møns Bank   -   Karl Mertz   -   Home, Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Danbolig   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   PortvinSyd   -   Pankas   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Jens Hunsballe   -   Dream Team Cleaning   -   Tuborg   -   Michael's Vinduespolering   -   MR, Niels Ove   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kai Døssing   -   Mono Group   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   VML Entreprise ApS   -   Betty Boo   -   Franks Auto   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Net   -   Heramb køreskole   -   Kids Coolshop   -   Ole Stage el   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tandlægehuset   -   Henriks Hvidevarer   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   GF Forsikring   -   Café Guldgåsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Ingemann's Bilpleje   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Palles Autokraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   First Stop   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Rådhuspub'en   -   Skønne Fusser   -   Snedker Svendsen   -   SJEB   -   Roma   -   Circle K   -   Insatech A/S   -   Showtime Music & Event   -   Restaurant Snekken   -   Frede Andersen & Søn   -   Phicasso, frisør   -   Kaffebønnen   -   Lindsten El ApS   -   HuaXin   -   Bentes Systue   -   Rema1000   -  

Bliver der fyrværkeri i år?

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.