Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Østen Group A/S   -   Skjold Burne   -   Dream Team Cleaning   -   Benchmark Biler   -   Jens Hunsballe   -   Beck's Service   -   Showtime Music & Event   -   Karlsen   -   CP Bådformidling   -   Eurotrading DK ApS   -   Sønderby Legal   -   Det Gyldne Hjørne   -   HomeOptik's brillebus   -   Colourplus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Holbøll   -   JDE   -   MR, Niels Ove   -   Stars   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kids Coolshop   -   Karl Mertz   -   Shell   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Phicasso, frisør   -   Radio 40 plus   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Fejeriet Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Hjorth's Grill   -   Restaurant Snekken   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Taskehuset   -   Ore Strand Camping   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Othello Konditoriet   -   Strikkelade   -   Palles Autokraner   -   O.P. Ejendomsservice   -   Safe IT-Solutions   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jane B   -   Tandlægehjørnet   -   Venstre   -   Heramb køreskole   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Grave-Eksperten ApS   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Lootbox   -   Lollands Bank   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   SJEB   -   JMS Maskinservice ApS   -   VML Entreprise ApS   -   JC Jensen   -   Hos Kim   -   Intersport, Seiffert   -   Ole Stage el   -   Lindsten El ApS   -   Home, Vordingborg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Materialepladsen A/S   -   Rema1000   -   Sydsjællands Ship Service   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Bold   -   Bentes Systue   -   Nature Energy   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Eurotrading DK ApS   -   Amigo Bar   -   Tid og stil   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   HuaXin   -   Michael's Vinduespolering   -   Kaffebønnen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   McDonald's Vordingborg   -   Stage optik   -   Socialdemokratiet   -   Vordingborg Låseservice   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Øernes Revision   -   Ingemann's Bilpleje   -   Snedker Svendsen   -   Cafe La Buffalo   -   J.A.Entreprenøren   -   Mercoprint   -   De raske drenge   -   Vordingborg Ishus   -   Seesafe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   VVSsøren   -   Tuborg   -   Diageo Denmark   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Kafé Ann'en   -   BB Vikar   -   OT Skabe   -   Frede Andersen & Søn   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes dækcenter   -   GF Forsikring   -   Loxam rental   -   Paraffinhuset   -   Circle K   -   Verifone   -   ITFON   -   Røstofte Maskiner   -   Kvickly Vordingborg   -   Møns Bank   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Net   -   Danbolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jacobsen   -   First Stop   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Vordingborg Kommune   -   Filtenborg El   -   Viking Malt A/S   -   Cafe Klint   -   Bog og Idé   -   Borgens Blomster   -   Din Skobutik   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Roma   -   Henriks Hvidevarer   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kayser og Thorsen   -   Fibia   -   Café Guldgåsen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   JE Service   -   PortvinSyd   -   Bruuns Studio   -   MF Maskinservice   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Jonica   -   Hansen & Co   -   Hørkram   -   Insatech A/S   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Mono Group   -   Hall-gruppen   -   Franks Auto   -   DGI huset Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Skønne Fusser   -   Kai Døssing   -   Betty Boo   -  

Bliver der fyrværkeri i år?

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.