Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Colourplus   -   Kjærs Slibeservice   -   Radio 40 plus   -   JE Service   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Rema1000   -   HuaXin   -   Frede Andersen & Søn   -   Betty Boo   -   Party Line   -   Hemmingsen Transport   -   Shell   -   O.P. Ejendomsservice   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Hjorth's Grill   -   Stage optik   -   Bentes Systue   -   Home, Vordingborg   -   Nybolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   SJEB   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Choco Isbar   -   Othello Konditoriet   -   Seesafe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Hjørne   -   JMS Maskinservice ApS   -   MR. Niels Ove   -   Fejeriet ApS   -   Bog og Idé   -   Vordingborg Kommune   -   Viking Malt A/S   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Låseservice   -   Tøjeksperten   -   Møns Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   Pankas   -   Maler E & J Rasmussen   -   Amigo Bar   -   Kafé Ann'en   -   Cafe La Buffalo   -   Heramb køreskole   -   Dream Team Cleaning   -   Kai Døssing   -   Kaffebønnen   -   Benchmark Biler   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Karl Mertz   -   JC Jensen   -   Danbolig   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Jacobsen   -   VML Entreprise ApS   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Tuborg   -   Stars   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bruuns Studio   -   Snedker Svendsen   -   Jonica   -   HomeOptik's brillebus   -   Loxam rental   -   Karlsen   -   VVS Lars Nielsen   -   Jane B   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Ingemann's Bilpleje   -   Taskehuset   -   Lykke Service Teknik   -   MF Maskinservice   -   HuaXin   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Øernes Revision   -   Skønne Fusser   -   JDE   -   Cafe Einstein   -   GT Motors A/S   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Wolt   -   Venstre   -   Din Skobutik   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Neder Vindinge VVS   -   Vordingborg Ishus   -   Tandlægehjørnet   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Tid og stil   -   Showtime Music & Event   -   First Stop   -   Lollands Bank   -   Hørkram   -   Franks Auto   -   DGI huset Vordingborg   -   ITFON   -   VVSsøren   -   Palles Kraner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Øernes dækcenter   -   PortvinSyd   -   Hos Kim   -   Youku - Sushi   -   Paraffinhuset   -   Ristorante Roma   -   Nicko-Leg   -   Røstofte Maskiner   -   Restaurant Snekken   -   Filtenborg El   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Køreskole   -   Sydsjællands Ship Service   -   Holbøll   -   De raske drenge   -   Cafe Klint   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Grave-Eksperten ApS   -   Phicasso, frisør   -   GF Forsikring   -   Ole Stage el   -   OT Skabe   -   TOPmanager A/S   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Mercoprint   -  

Bliver der fyrværkeri i år?

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.