Tak til vores sponsorer og annoncører:
                CBG-Entreprise   -   Rema1000   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Oskar   -   Privatvask   -   Møns Bank   -   Loxam rental   -   Seesafe   -   Jacobsen, tøj   -   HuaXin   -   Kop og Kande   -   Peak Production   -   Snacks'n Smoothie   -   FE Olsen   -   Taskehuset   -   Hos Kim   -   SOSU Nykøbing   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Køkkenet   -   Intersport, Seiffert   -   Frede Andersen & Søn   -   Dream Team Cleaning   -   Sydsjællands Ship Service   -   Thorsvang   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danbolig   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Pribo-huset   -   Shell   -   Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   Lev-vel Sjælland   -   Skjold Burne   -   GF Forsikring   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -   Slagter Zangenberg   -   HomeOptik's brillebus   -   Bygma, Hvalsø   -   Kiss Real Estate   -   Benchmark Biler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Paraffinhuset   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Danwax   -   Othello Konditoriet   -   Olsen's haveservice   -   First Stop   -   Karlsen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Brian´s Dyrecenter   -   Dansk Pyro Art   -   Jyske Bank   -   Klokkeblomst   -   Vordingborg Boligselskab   -   Show time music   -   DGI huset Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Colourplus   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Rådhuspub'en   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danmarks Borgcenter   -   Skousen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Nybolig   -   Cafe Klint   -   Filtenborg El   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Loop Fitness Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Bog og Ide   -   Møblér med Møllers Møbler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kafé Ann'en   -   Jane B   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Låseservice   -   JC Jensen   -   Røstofte Maskiner   -   De raske drenge   -   Danlej   -   AO   -   El centret   -   Øernes Revision   -   Lollands Bank   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   LE34   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   ITFON   -   AjourCare   -   SJEB   -   Snedker Svendsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Tuborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Arnestedet   -   Socialdemokraterne   -   Digital TV Service   -   Kai Døssing   -   OT Skabe   -   Ole Stage el   -   Kids Coolshop   -   Betty Boo   -   Tid og stil   -   Tømmergården Aps   -   Renova   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MR, Niels Ove   -   VVS Brian Johannessen   -   Stage optik   -   Stars   -   Fog trælast   -   CoPrint   -   Home, Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Jonica   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jens Hunsballe   -   Hørkram   -   Cafax/JDE   -   VML Beton   -   Storstrøm Forsikring   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Cafe Einstein   -   Bilbyen Vordingborg   -   FJ Byg   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Henriks Hvidevarer   -   Heramb køreskole   -   Garant Vordingborg   -   Pankas   -   Roma   -   Ore Strand Camping   -   VVSsøren   -   Din Skobutik   -   Fru Andkjær   -   MyGym   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jacobsens Bageri   -   Marina Fisk   -   Hold da helt fest   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.