Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Bygma, Hvalsø   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kids Coolshop   -   Møblér med Møllers Møbler   -   SOSU Nykøbing   -   Bilbyen Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fru Andkjær   -   Danlej   -   Renova   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Danwax   -   Show time music   -   Kayser og Thorsen   -   Lollands Bank   -   Jyske Bank   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stage optik   -   Dansk Pyro Art   -   Digital TV Service   -   Kop og Kande   -   Øernes Revision   -   Garant Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Betty Boo   -   AO   -   Snacks'n Smoothie   -   DGI huset Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   Kafé Ann'en   -   Thorsvang   -   Røstofte Maskiner   -   Sydsjællands Ship Service   -   MR, Niels Ove   -   Hørkram   -   Jane B   -   Roma   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   VVS Lars Nielsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Henriks Hvidevarer   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Køkkenet   -   Rådhuspub'en   -   LE34   -   Colourplus   -   Palles Autokraner   -   Shell   -   Nybolig   -   Rema1000   -   Marina Fisk   -   FE Olsen   -   Stars   -   Privatvask   -   Jacobsen, tøj   -   Tuborg   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg Boligselskab   -   Fog trælast   -   Tømrer Hyldgaard   -   Filtenborg El   -   Frede Andersen & Søn   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Cafe Klint   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   CBG-Entreprise   -   De raske drenge   -   Taskehuset   -   Klokkeblomst   -   Tømmergården Aps   -   Danbolig   -   AjourCare   -   Arnestedet   -   Det Gyldne Hjørne   -   VVSsøren   -   El centret   -   Møns Bank   -   SJEB   -   Tid og stil   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danmarks Borgcenter   -   Bycentrum Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Dream Team Cleaning   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Ore Strand Camping   -   MyGym   -   Loxam rental   -   Hold da helt fest   -   Heramb køreskole   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Amigo Bar   -   OT Skabe   -   Hos Kim   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Othello Konditoriet   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg kommune   -   Kaffebønnen   -   GF Forsikring   -   Ole Stage el   -   Cafe Einstein   -   VVS Brian Johannessen   -   Pankas   -   Peak Production   -   VML Beton   -   Din Skobutik   -   Bog og Ide   -   Pribo-huset   -   JC Jensen   -   Olsen's haveservice   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Slagter Zangenberg   -   Skousen   -   Vordingborg Låseservice   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lev-vel Sjælland   -   Seesafe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Phicasso, frisør   -   Skjold Burne   -   Karlsen   -   Jacobsens Bageri   -   Home, Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Restaurant Snekken   -   CoPrint   -   Kai Døssing   -   Jonica   -   Fejeriet Aps   -   Cafax/JDE   -   HuaXin   -   Paraffinhuset   -   Storstrøm Forsikring   -   First Stop   -   ITFON   -   Kim Skovgaard Hansen   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.