Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Cafax/JDE   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   JC Jensen   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg kommune   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VML Beton   -   Frede Andersen & Søn   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Renova   -   MyGym   -   VVSsøren   -   Dream Team Cleaning   -   Storstrøm Forsikring   -   Jonica   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Fru Andkjær   -   VVS Lars Nielsen   -   Fog trælast   -   Kop og Kande   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Bygma, Hvalsø   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   LE34   -   Palles Autokraner   -   FE Olsen   -   Garant Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Ore Strand Camping   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tuborg   -   Shell   -   Kiss Real Estate   -   Digital TV Service   -   Kafé Ann'en   -   Tømrer Hyldgaard   -   AO   -   Rådhuspub'en   -   Peak Production   -   Vordingborg Boligselskab   -   CoPrint   -   Colourplus   -   First Stop   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Roma   -   Snacks'n Smoothie   -   Loxam rental   -   Benchmark Biler   -   Skousen   -   Hold da helt fest   -   Thorsvang   -   Othello Konditoriet   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Fejeriet Aps   -   Øernes Revision   -   Marina Fisk   -   Din Skobutik   -   Kayser og Thorsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   ITFON   -   Kaffebønnen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Restaurant Snekken   -   Ole Stage el   -   SJEB   -   Danwax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jane B   -   Jacobsen, tøj   -   Cafe Klint   -   Filtenborg El   -   Danlej   -   Cafe Oskar   -   Tid og stil   -   Home, Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   HuaXin   -   Rema1000   -   Tømmergården Aps   -   Privatvask   -   Kids Coolshop   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MR, Niels Ove   -   Klokkeblomst   -   Kai Døssing   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Show time music   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Henriks Hvidevarer   -   Taskehuset   -   Møns Bank   -   Snedker Svendsen   -   Paraffinhuset   -   Vordingborg Køkkenet   -   Intersport, Seiffert   -   Dansk Pyro Art   -   HomeOptik's brillebus   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Cafe Einstein   -   Betty Boo   -   Nybolig   -   Karlsen   -   Slagter Zangenberg   -   Hos Kim   -   VVS Brian Johannessen   -   Seesafe   -   Lollands Bank   -   Lev-vel Sjælland   -   Hørkram   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   OT Skabe   -   CBG-Entreprise   -   Danmarks Borgcenter   -   FJ Byg   -   Skjold Burne   -   Heramb køreskole   -   Sydsjællands Ship Service   -   Stars   -   De raske drenge   -   Socialdemokraterne   -   DGI huset Vordingborg   -   Pribo-huset   -   Jyske Bank   -   AjourCare   -   Stage optik   -   Danbolig   -   GF Forsikring   -   El centret   -   Olsen's haveservice   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Amigo Bar   -   Jacobsens Bageri   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Heidis Guld og Sølv   -   Arnestedet   -   Pankas   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bog og Ide   -   Røstofte Maskiner   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.