Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Kafé Ann'en   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Jacobsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Ishus   -   DFM Vordingborg Aps   -   Bentes Systue   -   Tid og stil   -   Thorsvang   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Showtime Music & Event   -   McDonald's Vordingborg   -   PortvinSyd   -   Kop og Kande   -   Franks Auto   -   Vordingborg kommune   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Hørkram   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VML Beton   -   Phicasso, frisør   -   Ore Strand Camping   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Pankas   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Øernes Revision   -   De raske drenge   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Borgens Blomster   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Colourplus   -   Din Skobutik   -   Snacks'n Smoothie   -   Viking Malt A/S   -   Roma   -   Restaurant Snekken   -   Danbolig   -   JDE/Cafax   -   Cafe Klint   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   HuaXin   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   JC Jensen   -   Slagter Zangenberg   -   Circle K   -   MF Maskinservice   -   Nuuday A/S - Telmore   -   MR, Niels Ove   -   El centret   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Møns Bank   -   Kids Coolshop   -   Cafe Oskar   -   Stars   -   Lev-Vel Sjælland   -   Ingemann's Bilpleje   -   Skjold Burne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Loxam rental   -   Vordingborg Låseservice   -   Fibia   -   First Stop   -   Jonica   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hold da helt fest   -   Rådhuspub'en   -   Jens Hunsballe   -   ITFON   -   Filtenborg El   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Dream Team Cleaning   -   Amigo Bar   -   Peak Production   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jane B   -   Palles Autokraner   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Danlej   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Fru Andkjær Blomster   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tandlægehuset   -   Kaffebønnen   -   LE34   -   Garant Vordingborg   -   Maler Rasmussen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Salg2salg   -   Carsten Jensen Biler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bog og Idé   -   Brian´s Dyrecenter   -   Cafe La Buffalo   -   Paraffinhuset   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Strikkelade   -   Intersport, Seiffert   -   Home, Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Shell   -   Benchmark Biler   -   Materialepladsen A/S   -   Heramb køreskole   -   Tuborg   -   Nybolig   -   Ole Stage el   -   Snedker Svendsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Mono Group   -   Henriks Hvidevarer   -   OT Skabe   -   Socialdemokraterne   -   Karl Mertz   -   FE Olsen   -   Candy Vordingborg   -   Arnestedet   -   Rema1000   -   Sydsjællands Ship Service   -   CP Bådformidling   -   Fejeriet Aps   -   Hos Kim   -   Stage optik   -   Røstofte Maskiner   -   Taskehuset   -   Kayser og Thorsen   -   Lollands Bank   -   Betty Boo   -   VVSsøren   -   Karlsen   -   Vordingborg Køkkenet   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.