Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Regnbuen, privat børnepasning   -   Thorsvang   -   Fladså Turist A/S   -   Lollands Bank   -   McDonald's Vordingborg   -   CP Bådformidling   -   Hos Kim   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dream Team Cleaning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Tandlægehuset   -   Taskehuset   -   Danlej   -   Othello Konditoriet   -   Ore Strand Camping   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Garant Vordingborg   -   VVSsøren   -   LE34   -   VVS Lars Nielsen   -   FE Olsen   -   Fejeriet Aps   -   First Stop   -   Heramb køreskole   -   ITFON   -   Paraffinhuset   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Boligselskab   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Donuts&Bobblez   -   Fibia   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Nybolig   -   JDE/Cafax   -   Verifone   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Maler Rasmussen   -   Vordingborg Låseservice   -   Palles Autokraner   -   Kayser og Thorsen   -   Rådhuspub'en   -   Kaffebønnen   -   Cafe La Buffalo   -   OT Skabe   -   Kids Coolshop   -   Restaurant Snekken   -   Viking Malt A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Brian´s Dyrecenter   -   Home, Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Jane B   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Stars   -   Michael's Vinduespolering   -   Ole Stage el   -   Intersport, Seiffert   -   SJEB   -   Snacks'n Smoothie   -   El centret   -   Tuborg   -   Stage optik   -   Danbolig   -   Vordingborg kommune   -   Tid og stil   -   Rema1000   -   Strikkelade   -   Hold da helt fest   -   Phicasso, frisør   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Bentes Systue   -   Bog og Idé   -   Benchmark Biler   -   MR, Niels Ove   -   Lev-Vel Sjælland   -   Fru Andkjær Blomster   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Borgens Blomster   -   O.P. Ejendomsservice   -   Øernes Revision   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Mercoprint   -   Vordingborg Ishus   -   AB Lauridsen Maskiner   -   JC Jensen   -   Snedker Svendsen   -   Din Skobutik   -   Sydsjællands Ship Service   -   Arnestedet   -   Socialdemokraterne   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Candy Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Showtime Music & Event   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   Filtenborg El   -   Materialepladsen A/S   -   Bycentrum Vordingborg   -   De raske drenge   -   DFM Vordingborg Aps   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Ingemann's Bilpleje   -   Mono Group   -   Betty Boo   -   Loxam rental   -   Jens Hunsballe   -   Jacobsen   -   Seesafe   -   Kafé Ann'en   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Cafe Oskar   -   Cafe Klint   -   PortvinSyd   -   Roma   -   Shell   -   Slagter Zangenberg   -   Peak Production   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   HomeOptik's brillebus   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Circle K   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   MF Maskinservice   -   HuaXin   -   Skjold Burne   -   Frede Andersen & Søn   -   Karl Mertz   -   VML Entreprise ApS   -   Amigo Bar   -   Møns Bank   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Karlsen   -   Jonica   -   Franks Auto   -   Colourplus   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Henriks Hvidevarer   -  

Det spørgsmål er blevet stillet mange gange i denne uge.

Traditionen med et flot festfyværkeri er en fast del af Vordingborg Festuge og med et afbrændingsforbud er der naturligvis stor interesse for hvad der skal ske lørdag aften, når vi siger tak for i år og på gensyn.

Vordingborg Festuge 2018 har været tilsmilet af dejligt sommervejr. Undtagelsen var tirsdag aften, da Lars Lilholt Band var på scenen på Slotstorvet – her regnede det i en time, men de garvede musikere og glade publikummer skabte alligevel en fest.

Regnen tirsdag er held i uheld for Vordingborg Festuge 2018. Helt unikt har Vordingborg Festuges leverandør af fyrværkeri fået en tilladelse fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning til affyring af festfyrværkeri.

Det betyder altså, at Vordingborg Festuge 2018 får den rigtige afslutning lørdag aften med fyrværkeri efter en festlig aften og en fantastisk uge 28.