Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Donuts&Bobblez   -   Ore Strand Camping   -   Loxam rental   -   Borgens Blomster   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Arnestedet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Snedker Svendsen   -   De raske drenge   -   Brian´s Dyrecenter   -   SJEB   -   Jonica   -   Kafé Ann'en   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Filtenborg El   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Franks Auto   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Colourplus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tandlægehuset   -   Jacobsen   -   CP Bådformidling   -   Kop og Kande   -   Røstofte Maskiner   -   Shell   -   JDE/Cafax   -   Ingemann's Bilpleje   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Ishus   -   Danbolig   -   Verifone   -   Thorsvang   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Fru Andkjær Blomster   -   Kayser og Thorsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Fibia   -   Vordingborg Boligselskab   -   Betty Boo   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jane B   -   JC Jensen   -   MR, Niels Ove   -   Peak Production   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Din Skobutik   -   McDonald's Vordingborg   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Stage optik   -   Heramb køreskole   -   Tuborg   -   Mono Group   -   Michael's Vinduespolering   -   DFM Vordingborg Aps   -   MF Maskinservice   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Skjold Burne   -   Øernes Revision   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   HomeOptik's brillebus   -   Taskehuset   -   Circle K   -   Sydsjællands Ship Service   -   LE34   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Garant Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Hørkram   -   Kids Coolshop   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danlej   -   VVSsøren   -   HuaXin   -   Roma   -   Rema1000   -   Jens Hunsballe   -   Restaurant Snekken   -   OT Skabe   -   Benchmark Biler   -   FE Olsen   -   Fejeriet Aps   -   Cafe Klint   -   Vordingborg Låseservice   -   Home, Vordingborg   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Dream Team Cleaning   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   First Stop   -   Vordingborg kommune   -   Seesafe   -   Kai Døssing   -   Karl Mertz   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Snacks'n Smoothie   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Palles Autokraner   -   VVS Lars Nielsen   -   Pankas   -   Tid og stil   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Socialdemokraterne   -   Karlsen   -   Cafe La Buffalo   -   VML Entreprise ApS   -   Fladså Turist A/S   -   Othello Konditoriet   -   Viking Malt A/S   -   Ole Stage el   -   Candy Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Mercoprint   -   Møns Bank   -   Phicasso, frisør   -   Bog og Idé   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   ITFON   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Frede Andersen & Søn   -   Maler Rasmussen   -   Slagter Zangenberg   -   Hos Kim   -   Bentes Systue   -   Hold da helt fest   -   Showtime Music & Event   -   Lev-Vel Sjælland   -   PortvinSyd   -   Kaffebønnen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stars   -   Rådhuspub'en   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lollands Bank   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Hjørne   -   Strikkelade   -   Materialepladsen A/S   -   Nybolig   -   Intersport, Seiffert   -   El centret   -   Cafe Oskar   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: