Tak til vores sponsorer og annoncører:
                AO   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Paraffinhuset   -   Kids Coolshop   -   FJ Byg   -   Vordingborg Boligselskab   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Heidis Guld og Sølv   -   Slagter Zangenberg   -   Fog trælast   -   Jonica   -   Cafe Oskar   -   Jyske Bank   -   Heramb køreskole   -   ITFON   -   Loxam rental   -   JC Jensen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Seesafe   -   Storstrøm Forsikring   -   Kayser og Thorsen   -   Kop og Kande   -   VVSsøren   -   Fejeriet Aps   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Klint   -   SOSU Nykøbing   -   VVS Brian Johannessen   -   Betty Boo   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Jane B   -   Taskehuset   -   Kai Døssing   -   Jacobsen, tøj   -   AjourCare   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Pankas   -   Bygma, Hvalsø   -   CBG-Entreprise   -   Rema1000   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   MyGym   -   Olsen's haveservice   -   Vordingborg Låseservice   -   Hold da helt fest   -   Kaffebønnen   -   Roma   -   Kiss Real Estate   -   Privatvask   -   Arnestedet   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Stage optik   -   HuaXin   -   Møns Bank   -   Pribo-huset   -   Skjold Burne   -   Danwax   -   OT Skabe   -   Vordingborg Køkkenet   -   Garant Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Tømrer Hyldgaard   -   MR, Niels Ove   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Show time music   -   Benchmark Biler   -   Skousen   -   Tid og stil   -   Lollands Bank   -   El centret   -   Lev-vel Sjælland   -   Renova   -   Peak Production   -   Danbolig   -   Rådhuspub'en   -   VML Beton   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Tuborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   Shell   -   Nybolig   -   Hørkram   -   Cafe Einstein   -   Bilbyen Vordingborg   -   Karlsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Snacks'n Smoothie   -   Digital TV Service   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Amigo Bar   -   Tømmergården Aps   -   CoPrint   -   Ore Strand Camping   -   Din Skobutik   -   FE Olsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dream Team Cleaning   -   Intersport, Seiffert   -   Bog og Ide   -   HomeOptik's brillebus   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Cafax/JDE   -   Danlej   -   Kim Skovgaard Hansen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Filtenborg El   -   Marina Fisk   -   Klokkeblomst   -   Ole Stage el   -   Hos Kim   -   Colourplus   -   LE34   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VVS Lars Nielsen   -   Stars   -   Frede Andersen & Søn   -   Røstofte Maskiner   -   Thorsvang   -   De raske drenge   -   Vordingborg kommune   -   Bycentrum Vordingborg   -   First Stop   -   SJEB   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Palles Autokraner   -   GF Forsikring   -   Kafé Ann'en   -   Othello Konditoriet   -   Socialdemokraterne   -   Phicasso, frisør   -   Restaurant Snekken   -   Fru Andkjær   -   Danmarks Borgcenter   -   Snedker Svendsen   -   Home, Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jacobsens Bageri   -   Jens Hunsballe   -   DGI huset Vordingborg   -   Leif Pedersen Biler A/S   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: