Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Renova   -   Tid og stil   -   Læderhuset   -   Skjold Burne   -   Privatvask   -   Kiss Real Estate   -   Shell   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Rådhuspub'en   -   VML Beton   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Pankas   -   Cafe Oskar   -   Jacobsens Bageri   -   Klokkeblomst   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jonica   -   Betty Boo   -   Vordingborg kommune   -   VVSsøren   -   Loxam rental   -   Møns Bank   -   Danwax   -   Snack'n Smothie   -   Frede Andersen & Søn   -   CoPrint   -   Heidis Guld og Sølv   -   Storstrøm Forsikring   -   AO   -   FE Olsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Peak Production   -   Dansk kvalitets brolægning   -   ITFON   -   GF Forsikring   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Socialdemokraterne   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Nybolig   -   Skousen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kafé Ann'en   -   CBG-Entreprise   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Show time music   -   Fru Andkjær   -   Restaurant Snekken   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Bygma, Hvalsø   -   SOSU Nykøbing   -   MyGym   -   OT Skabe   -   MR, Niels Ove   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hold da helt fest   -   Jane B   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Køkkenet   -   JC Jensen   -   Henriks Hvidevarer   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Fejeriet Aps   -   Heramb køreskole   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kai Døssing   -   Home, Vordingborg   -   Cafax/JDE   -   Pribo-huset   -   De raske drenge   -   Garant Vordingborg   -   Jyske Bank   -   El centret   -   Ore Strand Camping   -   Det Gyldne Hjørne   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kim Skovgaard Hansen, murer   -   Hos Kim   -   Filtenborg El   -   Ole Stage el   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Sydsjællands Ship Service   -   SJEB   -   Din Skobutik   -   AjourCare   -   Karlsen's   -   Danbolig   -   Cafe Klint   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Cafe Einstein   -   Digital TV Service   -   HomeOptik's brillebus   -   First Stop   -   Kaffebønnen   -   Arnestedet   -   Benchmark Biler   -   Dream Team Cleaning   -   Røstofte Maskiner   -   Hørkram   -   Kids Coolshop   -   FJ Byg   -   Stage optik   -   Bog og Ide   -   Danlej   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Dansk Pyro Art   -   Tømrer Hyldgaard   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Marina Fisk   -   Lollands Bank   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Fog trælast   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lars Nielsen VVS   -   Tuborg   -   Seesafe   -   Phicasso, frisør   -   Olsen's haveservice   -   Thorsvang   -   Tømmergården Aps   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Othello Konditoriet   -   Colourplus   -   Kayser og Thorsen   -   Jacobsen, tøj   -   Slagter Zangenberg   -   Snedker Svendsen   -   Lev-vel Sjælland Aps   -   Rema1000   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Palles Autokraner   -   VVS Brian Johannessen   -   Paraffinhuset   -   Roma   -   Intersport, Seiffert   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jens Hunsballe   -   Stars   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: