Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                SJEB   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Danlej   -   Kai Døssing   -   Røstofte Maskiner   -   FJ Byg   -   Marina Fisk   -   Intersport, Seiffert   -   Jens Hunsballe   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Din Skobutik   -   Hørkram   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kop og Kande   -   CoPrint   -   Jacobsen, tøj   -   Stars   -   Slagter Zangenberg   -   Hold da helt fest   -   Loop Fitness Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Vordingborg Køkkenet   -   First Stop   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Heramb køreskole   -   Jyske Bank   -   Taskehuset   -   Home, Vordingborg   -   HuaXin   -   Jacobsens Bageri   -   Snedker Svendsen   -   DGI huset Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Socialdemokraterne   -   Hos Kim   -   FE Olsen   -   Møns Bank   -   VVSsøren   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Einstein   -   Skjold Burne   -   Filtenborg El   -   Skousen   -   AO   -   Fog trælast   -   MR, Niels Ove   -   Sydsjællands Ship Service   -   Jane B   -   Palles Autokraner   -   Dream Team Cleaning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Rema1000   -   MyGym   -   Bygma, Hvalsø   -   Dansk Pyro Art   -   Kiss Real Estate   -   SOSU Nykøbing   -   Cafe Oskar   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Show time music   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Snacks'n Smoothie   -   Amigo Bar   -   Vordingborg kommune   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kids Coolshop   -   Lev-vel Sjælland   -   Tuborg   -   Rådhuspub'en   -   Danwax   -   Digital TV Service   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Phicasso, frisør   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Garant Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Tid og stil   -   Colourplus   -   Fejeriet Aps   -   Bilbyen Vordingborg   -   Jonica   -   ITFON   -   Storstrøm Forsikring   -   Nybolig   -   O.P. Ejendomsservice   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Restaurant Snekken   -   Tømrer Hyldgaard   -   Stage optik   -   Ole Stage el   -   Karlsen   -   JC Jensen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kafé Ann'en   -   De raske drenge   -   OT Skabe   -   Fru Andkjær   -   Renova   -   Henriks Hvidevarer   -   Othello Konditoriet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Peak Production   -   Pankas   -   LE34   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Thorsvang   -   VVS Lars Nielsen   -   Betty Boo   -   Lollands Bank   -   CBG-Entreprise   -   Paraffinhuset   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Tømmergården Aps   -   Heidis Guld og Sølv   -   Bycentrum Vordingborg   -   AjourCare   -   GF Forsikring   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Loxam rental   -   Kayser og Thorsen   -   VML Beton   -   Arnestedet   -   Danmarks Borgcenter   -   Benchmark Biler   -   Øernes Revision   -   HomeOptik's brillebus   -   Danbolig   -   Ore Strand Camping   -   El centret   -   Shell   -   Bog og Ide   -   Frede Andersen & Søn   -   Seesafe   -   Kaffebønnen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Roma   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: