Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                JE Service   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stage optik   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   Snedker Svendsen   -   VML Entreprise ApS   -   Kids Coolshop   -   ITFON   -   Eurotrading DK ApS   -   Socialdemokratiet   -   VVSsøren   -   Lootbox   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Eurotrading DK ApS   -   Strikkelade   -   Borgens Blomster   -   Kafé Ann'en   -   Østen Group A/S   -   Karlsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stars   -   Kvickly Vordingborg   -   Othello Konditoriet   -   Henriks Hvidevarer   -   Lollands Bank   -   Cafe La Buffalo   -   First Stop   -   Vordingborg Boligselskab   -   Taskehuset   -   Karl Mertz   -   Loxam rental   -   Tandlægehjørnet   -   Restaurant Snekken   -   Grave-Eksperten ApS   -   Kai Døssing   -   Møns Bank   -   Vordingborg Køkkenet   -   De raske drenge   -   OT Skabe   -   Colourplus   -   Mono Group   -   Franks Auto   -   Fibia   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Rådhuspub'en   -   Materialepladsen A/S   -   Phicasso, frisør   -   Dream Team Cleaning   -   Mercoprint   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kaffebønnen   -   Safe IT-Solutions   -   Roma   -   Holbøll   -   Vordingborg Kommune   -   PortvinSyd   -   Michael's Vinduespolering   -   JMS Maskinservice ApS   -   DGI huset Vordingborg   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   MR, Niels Ove   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Café Guldgåsen   -   Home, Vordingborg   -   Øernes Revision   -   HomeOptik's brillebus   -   Diageo Denmark   -   Tuborg   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Låseservice   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Klint   -   Hjorth's Grill   -   Paraffinhuset   -   Lindsten El ApS   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Shell   -   Heramb køreskole   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Jonica   -   Tid og stil   -   Fejeriet Aps   -   Betty Boo   -   GF Forsikring   -   Amigo Bar   -   Seesafe   -   SJEB   -   McDonald's Vordingborg   -   Ingemann's Bilpleje   -   Verifone   -   Jens Hunsballe   -   Viking Malt A/S   -   Skjold Burne   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Intersport, Seiffert   -   Insatech A/S   -   BB Vikar   -   Venstre   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Rema1000   -   Benchmark Biler   -   Hansen & Co   -   Frede Andersen & Søn   -   Showtime Music & Event   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Sydsjællands Ship Service   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Pankas   -   JDE   -   Palles Autokraner   -   Jane B   -   Danbolig   -   Bold   -   Bruuns Studio   -   Radio 40 plus   -   Skønne Fusser   -   Bentes Systue   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Ole Stage el   -   EDC, Poul Erik Bech   -   CP Bådformidling   -   Vordingborg Ishus   -   Nature Energy   -   JC Jensen   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kayser og Thorsen   -   Hall-gruppen   -   MF Maskinservice   -   Vordingborg Net   -   Circle K   -   HuaXin   -   VVS Lars Nielsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Filtenborg El   -   Bog og Idé   -   Hos Kim   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Jacobsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Beck's Service   -   Sønderby Legal   -   Øernes dækcenter   -   J.A.Entreprenøren   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Brian´s Dyrecenter   -   O.P. Ejendomsservice   -  

Par forlovet foran 10.000 mennesker til Vordingborg Festuge 2018

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: