Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Arnestedet   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Garant Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   MyGym   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   El centret   -   Kai Døssing   -   Cafe Oskar   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Peak Production   -   Henriks Hvidevarer   -   Kids Coolshop   -   CBG-Entreprise   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Socialdemokraterne   -   Amigo Bar   -   Dream Team Cleaning   -   JDE/Cafax   -   VVS Lars Nielsen   -   Phicasso, frisør   -   Røstofte Maskiner   -   Jane B   -   SJEB   -   Bog og Ide   -   Danmarks Borgcenter   -   Kaffebønnen   -   FE Olsen   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rådhuspub'en   -   Møns Bank   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lev-vel Sjælland   -   Lollands Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tømrer Hyldgaard   -   Tuborg   -   Vordingborg Låseservice   -   JC Jensen   -   Fog trælast   -   Palles Autokraner   -   Renova   -   FJ Byg   -   Fru Andkjær Blomster   -   Dansk kvalitets brolægning   -   AO   -   VVS Brian Johannessen   -   Hos Kim   -   Skjold Burne   -   Kiss Real Estate   -   Snedker Svendsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Danwax   -   Hørkram   -   Cafe Klint   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   OT Skabe   -   Vordingborg kommune   -   Digital TV Service   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg Boligselskab   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Køkkenet   -   VVSsøren   -   Bygma, Hvalsø   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Restaurant Snekken   -   Show time music   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jyske Bank   -   Bycentrum Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Heramb køreskole   -   ITFON   -   Thorsvang   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   LE34   -   Filtenborg El   -   Home, Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Hold da helt fest   -   CoPrint   -   Jonica   -   Danbolig   -   Loxam rental   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Nybolig   -   DGI huset Vordingborg   -   Paraffinhuset   -   Roma   -   Taskehuset   -   Othello Konditoriet   -   HuaXin   -   Bilbyen Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Din Skobutik   -   Shell   -   Stars   -   Jacobsens Bageri   -   Pankas   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kop og Kande   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fejeriet Aps   -   Karlsen   -   Ole Stage el   -   Tømmergården Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Skousen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snacks'n Smoothie   -   Benchmark Biler   -   Stage optik   -   Kayser og Thorsen   -   SOSU Nykøbing   -   Kafé Ann'en   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   MR, Niels Ove   -   GF Forsikring   -   Dansk Pyro Art   -   Rema1000   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Betty Boo   -   Danlej   -   Seesafe   -   Frede Andersen & Søn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Jens Hunsballe   -   Tid og stil   -   First Stop   -   Colourplus   -   VML Beton   -   De raske drenge   -   Øernes Revision   -   Heidis Guld og Sølv   -   Ore Strand Camping   -   AjourCare   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: