Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                SJEB   -   Colourplus   -   Stars   -   Renova   -   Fru Andkjær   -   JC Jensen   -   Taskehuset   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Peak Production   -   Jyske Bank   -   AjourCare   -   Frede Andersen & Søn   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Røstofte Maskiner   -   Kai Døssing   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Øernes Revision   -   Phicasso, frisør   -   Tømrer Hyldgaard   -   Heidis Guld og Sølv   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tømmergården Aps   -   Show time music   -   Lollands Bank   -   Hold da helt fest   -   Danbolig   -   Roma   -   De raske drenge   -   Filtenborg El   -   Palles Autokraner   -   Kop og Kande   -   Betty Boo   -   Snedker Svendsen   -   Marina Fisk   -   Danmarks Borgcenter   -   AO   -   Shell   -   Borgens Blomsterbinderi   -   O.P. Ejendomsservice   -   FJ Byg   -   Cafe Oskar   -   Garant Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jens Hunsballe   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Rema1000   -   VML Beton   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   VVS Brian Johannessen   -   Snacks'n Smoothie   -   Loxam rental   -   Kayser og Thorsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Digital TV Service   -   VVSsøren   -   Fejeriet Aps   -   Ore Strand Camping   -   Intersport, Seiffert   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jacobsens Bageri   -   Danwax   -   El centret   -   Tuborg   -   Jacobsen, tøj   -   SOSU Nykøbing   -   Slagter Zangenberg   -   Paraffinhuset   -   Din Skobutik   -   CoPrint   -   FE Olsen   -   Vordingborg kommune   -   Cafe Einstein   -   Home, Vordingborg   -   Nybolig   -   GF Forsikring   -   Dansk Pyro Art   -   Storstrøm Forsikring   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Jane B   -   Henriks Hvidevarer   -   Pankas   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Socialdemokraterne   -   Kafé Ann'en   -   Amigo Bar   -   Bygma, Hvalsø   -   Benchmark Biler   -   Skjold Burne   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Møns Bank   -   Cafe Klint   -   Kids Coolshop   -   Heramb køreskole   -   JDE/Cafax   -   Det Gyldne Hjørne   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   DGI huset Vordingborg   -   Jonica   -   Thorsvang   -   Hos Kim   -   Hørkram   -   Kaffebønnen   -   LE34   -   Karlsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Ole Stage el   -   HuaXin   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tid og stil   -   HomeOptik's brillebus   -   Bog og Ide   -   OT Skabe   -   Danlej   -   Arnestedet   -   MR, Niels Ove   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   MyGym   -   ITFON   -   Seesafe   -   Restaurant Snekken   -   Bilbyen Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dream Team Cleaning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   First Stop   -   Sydsjællands Ship Service   -   Skousen   -   Fog trælast   -   Stage optik   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: