Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Jonica   -   Pankas   -   Eurotrading DK ApS   -   Vordingborg Låseservice   -   Frede Andersen & Søn   -   JC Jensen   -   Eurotrading DK ApS   -   Franks Auto   -   Mercoprint   -   Vordingborg Køkkenet   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Michael's Vinduespolering   -   De raske drenge   -   Hold da helt fest   -   HuaXin   -   Cafe La Buffalo   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Roma   -   Kaffebønnen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Café Guldgåsen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Karlsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   GF Forsikring   -   Kids Coolshop   -   Loxam rental   -   Grave-Eksperten ApS   -   Vordingborg Net   -   First Stop   -   Henriks Hvidevarer   -   Paraffinhuset   -   Hos Kim   -   SJEB   -   Materialepladsen A/S   -   Lindsten El ApS   -   Øernes Revision   -   Øernes dækcenter   -   Kai Døssing   -   Benchmark Biler   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Restaurant Snekken   -   Bog og Idé   -   Insatech A/S   -   Jane B   -   El centret   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   Safe IT-Solutions   -   MR, Niels Ove   -   Rådhuspub'en   -   Tuborg   -   Hjorth's Grill   -   Heramb køreskole   -   Kayser og Thorsen   -   Intersport, Seiffert   -   MF Maskinservice   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   PortvinSyd   -   Tid og stil   -   Karl Mertz   -   Hansen & Co   -   Ore Strand Camping   -   Circle K   -   Socialdemokratiet   -   Amigo Bar   -   Home, Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Nuuday A/S - Telmore   -   O.P. Ejendomsservice   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Rema1000   -   Colourplus   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Cafe Klint   -   Showtime Music & Event   -   Tandlægehuset   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   PeakPro   -   Filtenborg El   -   Skønne Fusser   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Skjold Burne   -   Møns Bank   -   Taskehuset   -   Mono Group   -   Kafé Ann'en   -   Borgens Blomster   -   Stars   -   Jens Hunsballe   -   Fejeriet Aps   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Sydsjællands Ship Service   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Betty Boo   -   Ingemann's Bilpleje   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Ishus   -   VVSsøren   -   Seesafe   -   Palles Autokraner   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   VML Entreprise ApS   -   Venstre   -   Nature Energy   -   JDE   -   Snedker Svendsen   -   Jacobsen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Othello Konditoriet   -   Hørkram   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Viking Malt A/S   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Dream Team Cleaning   -   HomeOptik's brillebus   -   OT Skabe   -   Shell   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Danbolig   -   Stage optik   -   Ole Stage el   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Phicasso, frisør   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Røstofte Maskiner   -   Strikkelade   -  

Par forlovet foran 10.000 mennesker til Vordingborg Festuge 2018

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: