Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Fru Andkjær   -   Skousen   -   MR, Niels Ove   -   Lollands Bank   -   Digital TV Service   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Restaurant Snekken   -   Marina Fisk   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Møns Bank   -   Thorsvang   -   Tømmergården Aps   -   Phicasso, frisør   -   Dream Team Cleaning   -   SJEB   -   Storstrøm Forsikring   -   Henriks Hvidevarer   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Frede Andersen & Søn   -   Danmarks Borgcenter   -   Jacobsen, tøj   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Heidis Guld og Sølv   -   FE Olsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   ITFON   -   Karlsen   -   Kop og Kande   -   Dansk Pyro Art   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Danwax   -   De raske drenge   -   Stars   -   Snedker Svendsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Heramb køreskole   -   SOSU Nykøbing   -   Paraffinhuset   -   Arnestedet   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hold da helt fest   -   Loxam rental   -   Kai Døssing   -   VVS Lars Nielsen   -   El centret   -   Fejeriet Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Taskehuset   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Show time music   -   Jyske Bank   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kafé Ann'en   -   Rema1000   -   Roma   -   Lev-vel Sjælland   -   Seesafe   -   MyGym   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg Boligselskab   -   Rådhuspub'en   -   Cafe Klint   -   Fog trælast   -   Garant Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   JC Jensen   -   Hørkram   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   CBG-Entreprise   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Låseservice   -   Jens Hunsballe   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Stage optik   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tid og stil   -   Danlej   -   Ole Stage el   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Øernes Revision   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   Cafe Oskar   -   Betty Boo   -   Din Skobutik   -   Intersport, Seiffert   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bycentrum Vordingborg   -   Colourplus   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Cafe Einstein   -   AO   -   Bilbyen Vordingborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danbolig   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Hjørne   -   VML Beton   -   Bygma, Hvalsø   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Slagter Zangenberg   -   JDE/Cafax   -   Bog og Ide   -   FJ Byg   -   Pankas   -   AjourCare   -   Othello Konditoriet   -   LE34   -   GF Forsikring   -   Ore Strand Camping   -   Tuborg   -   Vordingborg kommune   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jonica   -   Kiss Real Estate   -   Renova   -   Home, Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Nybolig   -   VVS Brian Johannessen   -   Amigo Bar   -   Hos Kim   -   Snacks'n Smoothie   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Palles Autokraner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Skjold Burne   -   Shell   -   Kayser og Thorsen   -   First Stop   -   DGI huset Vordingborg   -   Kaffebønnen   -   Røstofte Maskiner   -   Jacobsens Bageri   -   Jane B   -   HuaXin   -   Peak Production   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: