Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Danlej   -   Det Gyldne Hjørne   -   De raske drenge   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bog og Ide   -   Hørkram   -   Tid og stil   -   Lollands Bank   -   Jane B   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Køkkenet   -   Pankas   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg kommune   -   MR, Niels Ove   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hold da helt fest   -   Dansk Pyro Art   -   Fog trælast   -   Lev-vel Sjælland   -   Palles Autokraner   -   Socialdemokraterne   -   Fejeriet Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Telmore   -   Dream Team Cleaning   -   Kaffebønnen   -   El centret   -   Øernes Revision   -   Kayser og Thorsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVSsøren   -   JC Jensen   -   SOSU Nykøbing   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jyske Bank   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   Loxam rental   -   Tuborg   -   MyGym   -   Vordingborg Låseservice   -   Filtenborg El   -   Stage optik   -   Intersport, Seiffert   -   Kids Coolshop   -   JDE/Cafax   -   Fru Andkjær   -   Cafe Oskar   -   Henriks Hvidevarer   -   Show time music   -   Røstofte Maskiner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Slagter Zangenberg   -   Betty Boo   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Heidis Guld og Sølv   -   Othello Konditoriet   -   AjourCare   -   Hos Kim   -   OT Skabe   -   CoPrint   -   ITFON   -   Kiss Real Estate   -   Peak Production   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Frede Andersen & Søn   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: