Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Bycentrum Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   Dansk Pyro Art   -   Jacobsens Bageri   -   Danmarks Borgcenter   -   Kayser og Thorsen   -   MyGym   -   HuaXin   -   CoPrint   -   Intersport, Seiffert   -   Din Skobutik   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tømmergården Aps   -   MR, Niels Ove   -   Tid og stil   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tømrer Hyldgaard   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   SOSU Nykøbing   -   Lollands Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Amigo Bar   -   Thorsvang   -   El centret   -   Vordingborg Boligselskab   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Ole Stage el   -   Garant Vordingborg   -   AO   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Palles Autokraner   -   Snedker Svendsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jane B   -   ITFON   -   FE Olsen   -   LE34   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   Home, Vordingborg   -   Stage optik   -   Phicasso, frisør   -   Show time music   -   Vordingborg kommune   -   VVSsøren   -   Benchmark Biler   -   Kaffebønnen   -   VVS Lars Nielsen   -   JDE/Cafax   -   Colourplus   -   Rema1000   -   Cafe Oskar   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dream Team Cleaning   -   Jacobsen, tøj   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Skousen   -   Røstofte Maskiner   -   CBG-Entreprise   -   Taskehuset   -   Snacks'n Smoothie   -   Kiss Real Estate   -   FJ Byg   -   Tuborg   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Klint   -   Betty Boo   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   EDC, Poul Erik Bech   -   First Stop   -   DGI huset Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   JC Jensen   -   AjourCare   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Marina Fisk   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   GF Forsikring   -   Seesafe   -   Kids Coolshop   -   Hold da helt fest   -   VML Beton   -   Othello Konditoriet   -   De raske drenge   -   Bilbyen Vordingborg   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danbolig   -   Paraffinhuset   -   Rådhuspub'en   -   Restaurant Snekken   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Øernes Revision   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Einstein   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kai Døssing   -   Filtenborg El   -   Bygma, Hvalsø   -   Fru Andkjær   -   Nybolig   -   Bog og Ide   -   Jonica   -   Digital TV Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Vordingborg Låseservice   -   Skjold Burne   -   Roma   -   Kafé Ann'en   -   OT Skabe   -   Fog trælast   -   Slagter Zangenberg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Heidis Guld og Sølv   -   Møns Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Pankas   -   Danwax   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Peak Production   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Karlsen   -   Hos Kim   -   HomeOptik's brillebus   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stars   -   Socialdemokraterne   -   Danlej   -   SJEB   -   Renova   -   Loxam rental   -   Heramb køreskole   -   Frede Andersen & Søn   -   Shell   -   Jyske Bank   -   Arnestedet   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: