Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Arnestedet   -   Cafe Klint   -   Roma   -   Jacobsen   -   Vordingborg kommune   -   Kafé Ann'en   -   Ingemann's Bilpleje   -   Colourplus   -   Snacks'n Smoothie   -   Røstofte Maskiner   -   Ore Strand Camping   -   Jonica   -   Skjold Burne   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   HuaXin   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Garant Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Pankas   -   Bentes Systue   -   VML Beton   -   O.P. Ejendomsservice   -   Carsten Jensen Biler   -   HomeOptik's brillebus   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Paraffinhuset   -   AB Lauridsen Maskiner   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Phicasso, frisør   -   Din Skobutik   -   Betty Boo   -   Vordingborg Køkkenet   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Othello Konditoriet   -   Palles Autokraner   -   Heramb køreskole   -   Filtenborg El   -   Mono Group   -   Strikkelade   -   PortvinSyd   -   Danbolig   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   JC Jensen   -   Borgens Blomster   -   Candy Vordingborg   -   Materialepladsen A/S   -   De raske drenge   -   El centret   -   Hold da helt fest   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Det Gyldne Hjørne   -   Restaurant Snekken   -   Karlsen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Vordingborg Boligselskab   -   Socialdemokraterne   -   Tuborg   -   Cafe Oskar   -   Franks Auto   -   Hørkram   -   Intersport, Seiffert   -   Fru Andkjær Blomster   -   Danlej   -   Lollands Bank   -   Tid og stil   -   Kai Døssing   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Slagter Zangenberg   -   Seesafe   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Ishus   -   Taskehuset   -   Ole Stage el   -   Sydsjællands Ship Service   -   LE34   -   Funder og Henriksen, revisor   -   McDonald's Vordingborg   -   MF Maskinservice   -   VVS Lars Nielsen   -   Møns Bank   -   Peak Production   -   Fejeriet Aps   -   Dream Team Cleaning   -   Maler Rasmussen   -   Stars   -   Cafe La Buffalo   -   OT Skabe   -   SJEB   -   JDE/Cafax   -   Showtime Music & Event   -   DFM Vordingborg Aps   -   Jane B   -   Benchmark Biler   -   Salg2salg   -   Loxam rental   -   Shell   -   CP Bådformidling   -   Kayser og Thorsen   -   Kaffebønnen   -   Jens Hunsballe   -   Karl Mertz   -   Frede Andersen & Søn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Viking Malt A/S   -   Kids Coolshop   -   FE Olsen   -   Bog og Idé   -   Kop og Kande   -   Home, Vordingborg   -   Tandlægehuset   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   First Stop   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   MR, Niels Ove   -   Hos Kim   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   ITFON   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Stage optik   -   Fibia   -   Thorsvang   -   Rådhuspub'en   -   Snedker Svendsen   -   Nybolig   -   Circle K   -   VVSsøren   -   Rema1000   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: