Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Dream Team Cleaning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Socialdemokraterne   -   Betty Boo   -   Tid og stil   -   HuaXin   -   AjourCare   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Renova   -   Lollands Bank   -   Storstrøm Forsikring   -   Kaffebønnen   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   Digital TV Service   -   Henriks Hvidevarer   -   Hos Kim   -   Fejeriet Aps   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Garant Vordingborg   -   FE Olsen   -   Kids Coolshop   -   Benchmark Biler   -   Loop Fitness Vordingborg   -   FJ Byg   -   GF Forsikring   -   Bygma, Hvalsø   -   Danlej   -   Slagter Zangenberg   -   Rema1000   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Skousen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Peak Production   -   Home, Vordingborg   -   Møns Bank   -   Tømmergården Aps   -   Jens Hunsballe   -   O.P. Ejendomsservice   -   Kop og Kande   -   VML Beton   -   Øernes Revision   -   Stars   -   ITFON   -   JC Jensen   -   Hold da helt fest   -   LE34   -   Hørkram   -   Jonica   -   Bilbyen Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Kai Døssing   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Seesafe   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Møblér med Møllers Møbler   -   SOSU Nykøbing   -   Kafé Ann'en   -   OT Skabe   -   Nybolig   -   Roma   -   Sydsjællands Ship Service   -   Snacks'n Smoothie   -   Paraffinhuset   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Oskar   -   DGI huset Vordingborg   -   Karlsen   -   SJEB   -   Ole Stage el   -   Danmarks Borgcenter   -   Palles Autokraner   -   De raske drenge   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Klint   -   Røstofte Maskiner   -   Fog trælast   -   Autohjørnet Vordingborg   -   VVS Brian Johannessen   -   Heramb køreskole   -   Rådhuspub'en   -   CBG-Entreprise   -   Ore Strand Camping   -   Colourplus   -   Show time music   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVS Lars Nielsen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Lev-vel Sjælland   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Marina Fisk   -   Skjold Burne   -   Filtenborg El   -   Loxam rental   -   Restaurant Snekken   -   Kiss Real Estate   -   Brian´s Dyrecenter   -   Din Skobutik   -   MyGym   -   Vordingborg kommune   -   Taskehuset   -   Cafe Einstein   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   AO   -   Jacobsen, tøj   -   Amigo Bar   -   Det Gyldne Hjørne   -   Pankas   -   Danbolig   -   MR, Niels Ove   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kayser og Thorsen   -   Bog og Ide   -   Snedker Svendsen   -   Shell   -   First Stop   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Fru Andkjær   -   El centret   -   Othello Konditoriet   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Jyske Bank   -   Bycentrum Vordingborg   -   Thorsvang   -   Frede Andersen & Søn   -   Tuborg   -   VVSsøren   -   Borgens Blomsterbinderi   -   JDE/Cafax   -   Arnestedet   -   Intersport, Seiffert   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   HomeOptik's brillebus   -   Jacobsens Bageri   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   CoPrint   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   Danwax   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: