Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Leif Pedersen Biler A/S   -   Colourplus   -   Øernes Revision   -   Paraffinhuset   -   Shell   -   Othello Konditoriet   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Bygma, Hvalsø   -   Phicasso, frisør   -   Bycentrum Vordingborg   -   VVSsøren   -   Cafe Einstein   -   Kaffebønnen   -   Marina Fisk   -   First Stop   -   Garant Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Fejeriet Aps   -   Kayser og Thorsen   -   SOSU Nykøbing   -   Tømmergården Aps   -   MR, Niels Ove   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Jacobsen, tøj   -   Jane B   -   Cafax/JDE   -   Danwax   -   Dansk Pyro Art   -   AjourCare   -   Danbolig   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Vordingborg Låseservice   -   FJ Byg   -   Loxam rental   -   Storstrøm Forsikring   -   Tømrer Hyldgaard   -   Bilbyen Vordingborg   -   Skousen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   VML Beton   -   Tuborg   -   Filtenborg El   -   Pankas   -   O.P. Ejendomsservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   AO   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Møns Bank   -   Palles Autokraner   -   Stars   -   Karlsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Det Gyldne Hjørne   -   Hold da helt fest   -   Home, Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Show time music   -   Hos Kim   -   Hørkram   -   Fog trælast   -   LE34   -   Dream Team Cleaning   -   Cafe Klint   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Seesafe   -   Intersport, Seiffert   -   Peak Production   -   Jonica   -   Digital TV Service   -   MyGym   -   Renova   -   Fru Andkjær   -   CoPrint   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Jyske Bank   -   Olsen's haveservice   -   CBG-Entreprise   -   El centret   -   Vordingborg Køkkenet   -   Skjold Burne   -   Tid og stil   -   Kiss Real Estate   -   Pribo-huset   -   Slagter Zangenberg   -   Benchmark Biler   -   Rema1000   -   Betty Boo   -   Socialdemokraterne   -   Klokkeblomst   -   Nybolig   -   Kids Coolshop   -   GF Forsikring   -   Restaurant Snekken   -   ITFON   -   Rådhuspub'en   -   Danmarks Borgcenter   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Arnestedet   -   Sydsjællands Ship Service   -   Brian´s Dyrecenter   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kop og Kande   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kai Døssing   -   Stage optik   -   Heramb køreskole   -   Amigo Bar   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Din Skobutik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Frede Andersen & Søn   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   OT Skabe   -   JC Jensen   -   Thorsvang   -   VVS Lars Nielsen   -   Roma   -   Bog og Ide   -   Vordingborg kommune   -   De raske drenge   -   Privatvask   -   Henriks Hvidevarer   -   HuaXin   -   Taskehuset   -   Lev-vel Sjælland   -   Danlej   -   Jacobsens Bageri   -   Jens Hunsballe   -   DGI huset Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Snedker Svendsen   -   FE Olsen   -   Ole Stage el   -   HomeOptik's brillebus   -   Lollands Bank   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snacks'n Smoothie   -   VVS Brian Johannessen   -   SJEB   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: