Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Betty Boo   -   Kop og Kande   -   VVSsøren   -   Snedker Svendsen   -   VML Beton   -   Socialdemokraterne   -   Kafé Ann'en   -   Cafe Einstein   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Rema1000   -   Det Gyldne Hjørne   -   Møns Bank   -   VVS Lars Nielsen   -   Home, Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Ole Stage el   -   Heidis Guld og Sølv   -   SJEB   -   Klokkeblomst   -   Slagter Zangenberg   -   Vordingborg Låseservice   -   Benchmark Biler   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   First Stop   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Privatvask   -   MyGym   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Din Skobutik   -   Digital TV Service   -   Øernes Revision   -   HuaXin   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Filtenborg El   -   Røstofte Maskiner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kayser og Thorsen   -   HomeOptik's brillebus   -   Olsen's haveservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   El centret   -   Peak Production   -   Dansk Pyro Art   -   Skousen   -   Frede Andersen & Søn   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Taskehuset   -   De raske drenge   -   Amigo Bar   -   Karlsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jyske Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   Skjold Burne   -   Vordingborg Boligselskab   -   DGI huset Vordingborg   -   Thorsvang   -   Hos Kim   -   Intersport, Seiffert   -   Stage optik   -   Hørkram   -   Jonica   -   LE34   -   Vordingborg kommune   -   Palles Autokraner   -   Tid og stil   -   Fejeriet Aps   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jens Hunsballe   -   Lollands Bank   -   GF Forsikring   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kaffebønnen   -   Lev-vel Sjælland   -   Kids Coolshop   -   Danbolig   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   ITFON   -   Cafax/JDE   -   CBG-Entreprise   -   Cafe Oskar   -   Show time music   -   Tømmergården Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   SOSU Nykøbing   -   Jacobsen, tøj   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Restaurant Snekken   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Loxam rental   -   Jacobsens Bageri   -   FJ Byg   -   Bygma, Hvalsø   -   OT Skabe   -   Vordingborg Køkkenet   -   MR, Niels Ove   -   Bycentrum Vordingborg   -   Fog trælast   -   Jane B   -   Pribo-huset   -   Bog og Ide   -   Hold da helt fest   -   Bilbyen Vordingborg   -   AO   -   Kim Skovgaard Hansen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Rådhuspub'en   -   Cafe Klint   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Arnestedet   -   Kai Døssing   -   Seesafe   -   Nybolig   -   Renova   -   AjourCare   -   Sydsjællands Ship Service   -   Tømrer Hyldgaard   -   Stars   -   Ore Strand Camping   -   Storstrøm Forsikring   -   Tuborg   -   Fru Andkjær   -   Brian´s Dyrecenter   -   Othello Konditoriet   -   Kiss Real Estate   -   Snacks'n Smoothie   -   Henriks Hvidevarer   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Phicasso, frisør   -   Heramb køreskole   -   Danwax   -   Danmarks Borgcenter   -   Paraffinhuset   -   Danlej   -   Roma   -   FE Olsen   -   JC Jensen   -   Garant Vordingborg   -   Shell   -   CoPrint   -   Colourplus   -   Pankas   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: