Tak til vores sponsorer og annoncører:
                VVSsøren   -   Lollands Bank   -   Øernes Revision   -   Hold da helt fest   -   Othello Konditoriet   -   Fejeriet Aps   -   Pankas   -   Filtenborg El   -   Vordingborg kommune   -   Peak Production   -   Tuborg   -   Kayser og Thorsen   -   Loxam rental   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Dansk Pyro Art   -   Fog trælast   -   JC Jensen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Røstofte Maskiner   -   De raske drenge   -   SJEB   -   Palles Autokraner   -   VVS Lars Nielsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg Låseservice   -   Seesafe   -   Show time music   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fru Andkjær   -   Hørkram   -   Kiss Real Estate   -   Kim Skovgaard Hansen   -  

Fredag aften spillede Peter & De Andre Kopier til Vordingborg Festuge 2018. Pausen mellem første og andet set blev lidt anderledes end normalt, da et par blandt publikum blev forlovet på storskærm foran 10.000 mennesker på Slotstorvet i Vordingborg.

Se klippet med Trine og Frank, der blev forlovet her: