Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Bentes Systue   -   ITFON   -   Vordingborg Ishus   -   Ole Stage el   -   Møns Bank   -   Karlsen   -   Bog og Idé   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Paraffinhuset   -   Det Gyldne Steakhouse   -   VML Entreprise ApS   -   VVSsøren   -   Hørkram   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Brian´s Dyrecenter   -   Viking Malt A/S   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Lindsten El ApS   -   GF Forsikring   -   HuaXin   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jane B   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Boligselskab   -   Karl Mertz   -   Materialepladsen A/S   -   OT Skabe   -   Amigo Bar   -   Ore Strand Camping   -   Tuborg   -   Kai Døssing   -   Rema1000   -   Det Gyldne Hjørne   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Loxam rental   -   Øernes dækcenter   -   Sydsjællands Ship Service   -   Benchmark Biler   -   HuaXin   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Ingemann's Bilpleje   -   First Stop   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Tid og stil   -   Michael's Vinduespolering   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Eurotrading DK ApS   -   Rådhuspub'en   -   Danbolig   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   El centret   -   Eurotrading DK ApS   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Intersport, Seiffert   -   Stage optik   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Taskehuset   -   Tandlægehuset   -   Hold da helt fest   -   Dream Team Cleaning   -   Strikkelade   -   Grave-Eksperten ApS   -   Venstre   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Vordingborg Net   -   JC Jensen   -   Betty Boo   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kids Coolshop   -   Kyse Kloak og anlæg   -   PortvinSyd   -   HomeOptik's brillebus   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   MF Maskinservice   -   Skjold Burne   -   Jonica   -   Mono Group   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Restaurant Snekken   -   Din Skobutik   -   Palles Autokraner   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Køkkenet   -   Insatech A/S   -   Jacobsen   -   Frede Andersen & Søn   -   Socialdemokratiet   -   JDE   -   Hjorth's Grill   -   SJEB   -   Café Guldgåsen   -   Home, Vordingborg   -   Roma   -   Othello Konditoriet   -   Seesafe   -   Franks Auto   -   Hansen & Co   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   De raske drenge   -   Circle K   -   Mercoprint   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Kaffebønnen   -   Snedker Svendsen   -   Kafé Ann'en   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Heramb køreskole   -   Skønne Fusser   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   MR, Niels Ove   -   Borgens Blomster   -   Kayser og Thorsen   -   Cafe La Buffalo   -   VVS Lars Nielsen   -   PeakPro   -   Jens Hunsballe   -   Nature Energy   -   Vordingborg Låseservice   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Phicasso, frisør   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Filtenborg El   -   Showtime Music & Event   -   Shell   -   Hos Kim   -   Stars   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Cafe Klint   -  

Udlodning af overskuddet fra Vordingborg Festuge 2018

Regnskabet for Vordingborg Festuge 2018 er endeligt gjort op og det viser et overskud på kr. 156.281.-

Dette beløb har vi nu udloddet til en stribe af de foreninger, der har ansøgt. Vi har samlet modtaget ansøgninger for kr. 474.037,- så vi har ikke kunnet hjælpe alle – men disse foreninger har i år modtaget penge fra Vordingborg Festuge:

 • KFUM Spejderne
 • Bokseklubben Tårnet 74
 • Kastrup Kroketklub
 • Sjølund spejder gruppe
 • Vinterbølle Gymnastikforening
 • Kastrup GIF
 • Kong Vomer gruppe spejdere
 • Møn golfklub
 • De grønne pigespejdere
 • Nyråd/Langbæk Alliancen
 • Fægteklubben trekanten
 • Sydsjællands Håndboldklub
 • Møn Håndboldklub
 • Ørslev GIF
 • Vordingborg Sportsrideklub
 • Vordingborg IF
 • Vordingborg Handicap Idræt

Tillykke til alle – vi arbejder nu på at lave en fantastisk festuge i 2019.