Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Fru Andkjær   -   Frede Andersen & Søn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   El centret   -   Bycentrum Vordingborg   -   Tuborg   -   Lollands Bank   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Peak Production   -   Øernes Revision   -   CoPrint   -   Vordingborg Boligselskab   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Dream Team Cleaning   -   SJEB   -   Socialdemokraterne   -   Heidis Guld og Sølv   -   JDE/Cafax   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg kommune   -   OT Skabe   -   Slagter Zangenberg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dansk Pyro Art   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kayser og Thorsen   -   Pankas   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Othello Konditoriet   -   Vordingborg Køkkenet   -   MyGym   -   Seesafe   -   Filtenborg El   -   Show time music   -   Palles Autokraner   -   JC Jensen   -   Fog trælast   -   Hold da helt fest   -   Vordingborg Låseservice   -   Kids Coolshop   -   Danlej   -   Kiss Real Estate   -   Loxam rental   -   Lev-vel Sjælland   -   ITFON   -   VVSsøren   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Fejeriet Aps   -   Røstofte Maskiner   -   De raske drenge   -   Kaffebønnen   -   VVS Lars Nielsen   -   Hørkram   -  

Regnskabet for Vordingborg Festuge 2018 er endeligt gjort op og det viser et overskud på kr. 156.281.-

Dette beløb har vi nu udloddet til en stribe af de foreninger, der har ansøgt. Vi har samlet modtaget ansøgninger for kr. 474.037,- så vi har ikke kunnet hjælpe alle – men disse foreninger har i år modtaget penge fra Vordingborg Festuge:

 • KFUM Spejderne
 • Bokseklubben Tårnet 74
 • Kastrup Kroketklub
 • Sjølund spejder gruppe
 • Vinterbølle Gymnastikforening
 • Kastrup GIF
 • Kong Vomer gruppe spejdere
 • Møn golfklub
 • De grønne pigespejdere
 • Nyråd/Langbæk Alliancen
 • Fægteklubben trekanten
 • Sydsjællands Håndboldklub
 • Møn Håndboldklub
 • Ørslev GIF
 • Vordingborg Sportsrideklub
 • Vordingborg IF
 • Vordingborg Handicap Idræt

Tillykke til alle – vi arbejder nu på at lave en fantastisk festuge i 2019.