Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Paraffinhuset   -   Peak Production   -   Intersport, Seiffert   -   ITFON   -   Kai Døssing   -   Stage optik   -   Digital TV Service   -   Skousen   -   VML Beton   -   Jacobsen, tøj   -   Danbolig   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Kayser og Thorsen   -   Loxam rental   -   HuaXin   -   Jonica   -   Vordingborg kommune   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jens Hunsballe   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lev-vel Sjælland   -   Jacobsens Bageri   -   Kop og Kande   -   O.P. Ejendomsservice   -   Marina Fisk   -   Skjold Burne   -   DGI huset Vordingborg   -   CBG-Entreprise   -   Palles Autokraner   -   Restaurant Snekken   -   Heramb køreskole   -   Thorsvang   -   Heidis Guld og Sølv   -   Det Gyldne Hjørne   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Ole Stage el   -   MyGym   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tid og stil   -   Kids Coolshop   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Jane B   -   Storstrøm Forsikring   -   Cafe Oskar   -   Bilbyen Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Rema1000   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Cafe Klint   -   LE34   -   Rådhuspub'en   -   Renova   -   Kiss Real Estate   -   Sydsjællands Ship Service   -   Benchmark Biler   -   Tømrer Hyldgaard   -   Betty Boo   -   Tømmergården Aps   -   Tuborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Karlsen   -   Øernes Revision   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Socialdemokraterne   -   JC Jensen   -   FE Olsen   -   Slagter Zangenberg   -   Bog og Ide   -   Seesafe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Shell   -   Othello Konditoriet   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   De raske drenge   -   Pankas   -   Dream Team Cleaning   -   Vordingborg Låseservice   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Taskehuset   -   JDE/Cafax   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Stars   -   SJEB   -   Arnestedet   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   First Stop   -   Garant Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   HomeOptik's brillebus   -   Fog trælast   -   Danlej   -   SOSU Nykøbing   -   Hos Kim   -   Bygma, Hvalsø   -   Cafe Einstein   -   Brian´s Dyrecenter   -   Dansk Pyro Art   -   VVSsøren   -   Colourplus   -   Roma   -   Hørkram   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Din Skobutik   -   AO   -   CoPrint   -   VVS Lars Nielsen   -   Snacks'n Smoothie   -   MR, Niels Ove   -   Bycentrum Vordingborg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Frede Andersen & Søn   -   Fru Andkjær   -   FJ Byg   -   Nybolig   -   Show time music   -   Home, Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   AjourCare   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Møns Bank   -   OT Skabe   -   Hold da helt fest   -   Danwax   -   Filtenborg El   -   Jyske Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   GF Forsikring   -   Kaffebønnen   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Phicasso, frisør   -   Røstofte Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Ore Strand Camping   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019