Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Kayser og Thorsen   -   VVSsøren   -   De raske drenge   -   Palles Autokraner   -   Peak Production   -   Seesafe   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   Fru Andkjær   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Køkkenet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tuborg   -   Fejeriet Aps   -   Hold da helt fest   -   Hørkram   -   Fog trælast   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   Lollands Bank   -   Filtenborg El   -   Kiss Real Estate   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg kommune   -   Loxam rental   -   Dansk Pyro Art   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Røstofte Maskiner   -   Othello Konditoriet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Show time music   -   JC Jensen   -   Vordingborg Låseservice   -   Øernes Revision   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019