Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Loop Fitness Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   OT Skabe   -   Fejeriet Aps   -   Jacobsen, tøj   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Rema1000   -   Røstofte Maskiner   -   VML Beton   -   Kop og Kande   -   Amigo Bar   -   Tømrer Hyldgaard   -   Rådhuspub'en   -   Dream Team Cleaning   -   Hold da helt fest   -   Hørkram   -   AO   -   Privatvask   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Dansk Pyro Art   -   Digital TV Service   -   Shell   -   Bog og Ide   -   Jonica   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kiss Real Estate   -   El centret   -   Kids Coolshop   -   Arnestedet   -   GF Forsikring   -   Colourplus   -   Intersport, Seiffert   -   SJEB   -   Lev-vel Sjælland Aps   -   Cafe Klint   -   Pribo-huset   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Cafax/JDE   -   Filtenborg El   -   Brian´s Dyrecenter   -   Home, Vordingborg   -   Danbolig   -   Tuborg   -   MyGym   -   Tid og stil   -   Heidis Guld og Sølv   -   Paraffinhuset   -   Bygma, Hvalsø   -   Jane B   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Snack'n Smothie   -   Olsen's haveservice   -   Stage optik   -   AjourCare   -   Garant Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   JC Jensen   -   Jacobsens Bageri   -   Vordingborg Køkkenet   -   CBG-Entreprise   -   Betty Boo   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   VVSsøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Danlej   -   Lars Nielsen VVS   -   Phicasso, frisør   -   Fru Andkjær   -   Bilbyen Vordingborg   -   De raske drenge   -   Fog trælast   -   Øernes Revision   -   Cafe Oskar   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Skjold Burne   -   Cafe Einstein   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Din Skobutik   -   First Stop   -   CoPrint   -   Kayser og Thorsen   -   Ole Stage el   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Klokkeblomst   -   Loxam rental   -   Danwax   -   Nybolig   -   Kafé Ann'en   -   Show time music   -   Det Gyldne Hjørne   -   Restaurant Snekken   -   Kaffebønnen   -   Thorsvang   -   MR, Niels Ove   -   Marina Fisk   -   Karlsen's   -   Tømmergården Aps   -   Frede Andersen & Søn   -   Hos Kim   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Slagter Zangenberg   -   FJ Byg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Socialdemokraterne   -   Lollands Bank   -   Jyske Bank   -   Palles Autokraner   -   Kai Døssing   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Pankas   -   FE Olsen   -   Peak Production   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Ore Strand Camping   -   Seesafe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg kommune   -   Danmarks Borgcenter   -   ITFON   -   SOSU Nykøbing   -   Stars   -   HomeOptik's brillebus   -   HuaXin   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Læderhuset   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Sydsjællands Ship Service   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jens Hunsballe   -   Othello Konditoriet   -   Roma   -   Bycentrum Vordingborg   -   Møns Bank   -   Kim Skovgaard Hansen, murer   -   Skousen   -   Renova   -   VVS Brian Johannessen   -   Storstrøm Forsikring   -   Snedker Svendsen   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019