Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                EDC, Poul Erik Bech   -   Lollands Bank   -   Showtime Music & Event   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   HomeOptik's brillebus   -   Nicko-Leg   -   Hemmingsen Transport   -   Franks Auto   -   Din Skobutik   -   Skønne Fusser   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Venstre   -   Fejeriet ApS   -   Jens Hunsballe   -   Amigo Bar   -   MR. Niels Ove   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Ristorante Roma   -   Loxam rental   -   Tid og stil   -   VVSsøren   -   JDE   -   Othello Konditoriet   -   Hos Kim   -   Kaffebønnen   -   Karl Mertz   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Viking Malt A/S   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Kjærs Slibeservice   -   Bentes Systue   -   Stars   -   Party Line   -   JC Jensen   -   Hørkram   -   Seesafe   -   Home, Vordingborg   -   JMS Maskinservice ApS   -   Mercoprint   -   Kim Skovgaard Hansen   -   GF Forsikring   -   Nybolig   -   Vordingborg Boligselskab   -   Betty Boo   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Phicasso, frisør   -   Møns Bank   -   Maler E & J Rasmussen   -   Colourplus   -   DGI huset Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   OT Skabe   -   HuaXin   -   Taskehuset   -   Vordingborg Køreskole   -   PortvinSyd   -   Bog og Idé   -   Tøjeksperten   -   Heramb køreskole   -   VML Entreprise ApS   -   Lykke Service Teknik   -   Bruuns Studio   -   Choco Isbar   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Hjorth's Grill   -   De raske drenge   -   Rema1000   -   Cafe Klint   -   Kai Døssing   -   Snedker Svendsen   -   Jane B   -   Wolt   -   MF Maskinservice   -   Shell   -   Grave-Eksperten ApS   -   TOPmanager A/S   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   JE Service   -   O.P. Ejendomsservice   -   Rådhuspub'en   -   HuaXin   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Jonica   -   Jacobsen   -   First Stop   -   Filtenborg El   -   Benchmark Biler   -   Paraffinhuset   -   Sydsjællands Ship Service   -   Danbolig   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Palles Kraner   -   Vordingborg Køkkenet   -   ITFON   -   Øernes Revision   -   Cafe Einstein   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kafé Ann'en   -   Safe IT-Solutions   -   VVS Lars Nielsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Youku - Sushi   -   Røstofte Maskiner   -   Henriks Hvidevarer   -   Ole Stage el   -   SJEB   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Frede Andersen & Søn   -   Dream Team Cleaning   -   Øernes dækcenter   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Radio 40 plus   -   Tuborg   -   Karlsen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tandlægehjørnet   -   Neder Vindinge VVS   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Ishus   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe La Buffalo   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Holbøll   -   Vordingborg Kommune   -   Stage optik   -   Pankas   -   Intersport, Seiffert   -  

Program for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019