Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Malerfirmaet Lillian & Otte   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snedker Svendsen   -   Røstofte Maskiner   -   AO   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Oskar   -   Filtenborg El   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kop og Kande   -   Det Gyldne Hjørne   -   Fru Andkjær   -   Fejeriet Aps   -   CBG-Entreprise   -   SJEB   -   SOSU Nykøbing   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Skjold Burne   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Marina Fisk   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Kaffebønnen   -   Digital TV Service   -   Møns Bank   -   LE34   -   Cafe Einstein   -   Jonica   -   Roma   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Kai Døssing   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Bygma, Hvalsø   -   Din Skobutik   -   Rådhuspub'en   -   Phicasso, frisør   -   Jacobsens Bageri   -   VVSsøren   -   Tømmergården Aps   -   Arnestedet   -   FJ Byg   -   Vordingborg Boligselskab   -   Taskehuset   -   CoPrint   -   Seesafe   -   Thorsvang   -   Dansk kvalitets brolægning   -   HuaXin   -   Heramb køreskole   -   Kayser og Thorsen   -   Snacks'n Smoothie   -   Kafé Ann'en   -   FE Olsen   -   MR, Niels Ove   -   JC Jensen   -   Show time music   -   Shell   -   De raske drenge   -   VVS Brian Johannessen   -   VVS Lars Nielsen   -   Danmarks Borgcenter   -   JDE/Cafax   -   Loxam rental   -   Jane B   -   Pankas   -   Vordingborg kommune   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hold da helt fest   -   Hørkram   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Hos Kim   -   Bog og Ide   -   Ole Stage el   -   Nybolig   -   DGI huset Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Frede Andersen & Søn   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Palles Autokraner   -   Bilbyen Vordingborg   -   OT Skabe   -   Karlsen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Restaurant Snekken   -   Stage optik   -   Amigo Bar   -   Heidis Guld og Sølv   -   HomeOptik's brillebus   -   First Stop   -   Kids Coolshop   -   Vordingborg Køkkenet   -   Paraffinhuset   -   Henriks Hvidevarer   -   Home, Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Intersport, Seiffert   -   Betty Boo   -   Cafe Klint   -   Danbolig   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Stars   -   Garant Vordingborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Dream Team Cleaning   -   Othello Konditoriet   -   Kiss Real Estate   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk Pyro Art   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Benchmark Biler   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danwax   -   MyGym   -   VML Beton   -   Peak Production   -   Tid og stil   -   Loop Fitness Vordingborg   -   AjourCare   -   Jacobsen, tøj   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danlej   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Lev-vel Sjælland   -   Tuborg   -   Jens Hunsballe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Rema1000   -   O.P. Ejendomsservice   -   Colourplus   -   Fog trælast   -   ITFON   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Vordingborg Låseservice   -   Renova   -   GF Forsikring   -   Øernes Revision   -   Jyske Bank   -   Skousen   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019