Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kop og Kande   -   Jonica   -   Heramb køreskole   -   Din Skobutik   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Snacks'n Smoothie   -   DGI huset Vordingborg   -   Cafax/JDE   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Cafe Oskar   -   Seesafe   -   Betty Boo   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jens Hunsballe   -   Karlsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   VVS Lars Nielsen   -   Kids Coolshop   -   Snedker Svendsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Det Gyldne Hjørne   -   Home, Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   OT Skabe   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jyske Bank   -   Digital TV Service   -   Hørkram   -   Loxam rental   -   Jacobsen, tøj   -   Kaffebønnen   -   GF Forsikring   -   Tid og stil   -   SJEB   -   De raske drenge   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Einstein   -   Garant Vordingborg   -   Shell   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Restaurant Snekken   -   Fejeriet Aps   -   Taskehuset   -   El centret   -   First Stop   -   ITFON   -   Lollands Bank   -   Danbolig   -   Slagter Zangenberg   -   Phicasso, frisør   -   Pribo-huset   -   Renova   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bygma, Hvalsø   -   Henriks Hvidevarer   -   Roma   -   Colourplus   -   Bycentrum Vordingborg   -   Lev-vel Sjælland   -   AjourCare   -   Vordingborg kommune   -   SOSU Nykøbing   -   Tømmergården Aps   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dream Team Cleaning   -   Peak Production   -   Kafé Ann'en   -   Ore Strand Camping   -   Show time music   -   Stage optik   -   VVS Brian Johannessen   -   VML Beton   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Fru Andkjær   -   Dansk Pyro Art   -   Socialdemokraterne   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Paraffinhuset   -   Skousen   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tuborg   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Rådhuspub'en   -   Ole Stage el   -   FJ Byg   -   Arnestedet   -   Vordingborg Låseservice   -   Bilbyen Vordingborg   -   CoPrint   -   Bog og Ide   -   Storstrøm Forsikring   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kiss Real Estate   -   FE Olsen   -   VVSsøren   -   Cafe Klint   -   HuaXin   -   Stars   -   Sydsjællands Ship Service   -   Fog trælast   -   Hos Kim   -   AO   -   Hold da helt fest   -   Klokkeblomst   -   Kayser og Thorsen   -   Palles Autokraner   -   Olsen's haveservice   -   Intersport, Seiffert   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Filtenborg El   -   Danlej   -   Kai Døssing   -   Othello Konditoriet   -   Benchmark Biler   -   HomeOptik's brillebus   -   MR, Niels Ove   -   CBG-Entreprise   -   Rema1000   -   Røstofte Maskiner   -   Marina Fisk   -   Møns Bank   -   Amigo Bar   -   Nybolig   -   Skjold Burne   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Pankas   -   JC Jensen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danwax   -   LE34   -   Jane B   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg Køkkenet   -   Thorsvang   -   MyGym   -   Privatvask   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Øernes Revision   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019