Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Boligselskab   -   Fog trælast   -   Møblér med Møllers Møbler   -   FJ Byg   -   Kiss Real Estate   -   Kaffebønnen   -   Kop og Kande   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Hold da helt fest   -   Peak Production   -   De raske drenge   -   Phicasso, frisør   -   Tømrer Hyldgaard   -   Pankas   -   Jonica   -   Heidis Guld og Sølv   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Låseservice   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danbolig   -   Slagter Zangenberg   -   Colourplus   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stars   -   Øernes Revision   -   Det Gyldne Hjørne   -   Skjold Burne   -   Digital TV Service   -   MyGym   -   SOSU Nykøbing   -   Arnestedet   -   Stage optik   -   Renova   -   VVS Brian Johannessen   -   El centret   -   Rådhuspub'en   -   Marina Fisk   -   AO   -   Nybolig   -   Det Gyldne Steakhouse   -   O.P. Ejendomsservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   MR, Niels Ove   -   Restaurant Snekken   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jane B   -   SJEB   -   JC Jensen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Garant Vordingborg   -   Loxam rental   -   Bilbyen Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Møns Bank   -   Skousen   -   Lollands Bank   -   Danwax   -   Heramb køreskole   -   Jens Hunsballe   -   Socialdemokraterne   -   Kids Coolshop   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Karlsen   -   ITFON   -   AjourCare   -   Show time music   -   Sydsjællands Ship Service   -   Ore Strand Camping   -   Thorsvang   -   HuaXin   -   Snacks'n Smoothie   -   Frede Andersen & Søn   -   Snedker Svendsen   -   DGI huset Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Roma   -   Fru Andkjær Blomster   -   Røstofte Maskiner   -   Seesafe   -   JDE/Cafax   -   Tømmergården Aps   -   Intersport, Seiffert   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   CBG-Entreprise   -   Tuborg   -   Storstrøm Forsikring   -   Benchmark Biler   -   Autohjørnet Vordingborg   -   First Stop   -   Kayser og Thorsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Kai Døssing   -   Vordingborg kommune   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bog og Ide   -   Lev-vel Sjælland   -   Home, Vordingborg   -   Betty Boo   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Danlej   -   Amigo Bar   -   OT Skabe   -   FE Olsen   -   Fejeriet Aps   -   Brian´s Dyrecenter   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jacobsen, tøj   -   Shell   -   Hos Kim   -   Palles Autokraner   -   Ole Stage el   -   Vordingborg Køkkenet   -   Cafe Klint   -   Tid og stil   -   Hørkram   -   Din Skobutik   -   Bycentrum Vordingborg   -   CoPrint   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   VVSsøren   -   GF Forsikring   -   Bygma, Hvalsø   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Cafe Oskar   -   LE34   -   Henriks Hvidevarer   -   VML Beton   -   VVS Lars Nielsen   -   Kafé Ann'en   -   Taskehuset   -   Paraffinhuset   -   Kim Skovgaard Hansen   -   HomeOptik's brillebus   -   Filtenborg El   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Othello Konditoriet   -   Rema1000   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019