Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Dream Team Cleaning   -   Danmarks Borgcenter   -   Rema1000   -   HuaXin   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Arnestedet   -   Henriks Hvidevarer   -   Kiss Real Estate   -   Frede Andersen & Søn   -   Peak Production   -   Hold da helt fest   -   Pankas   -   Nybolig   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Fru Andkjær   -   Slagter Zangenberg   -   Cafe Oskar   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jane B   -   First Stop   -   SOSU Nykøbing   -   Jacobsens Bageri   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Garant Vordingborg   -   CoPrint   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Danbolig   -   Kop og Kande   -   VML Beton   -   GF Forsikring   -   MyGym   -   MR, Niels Ove   -   Bycentrum Vordingborg   -   Shell   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Rådhuspub'en   -   Filtenborg El   -   De raske drenge   -   Fejeriet Aps   -   Kafé Ann'en   -   Renova   -   Amigo Bar   -   Skousen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Fog trælast   -   Sydsjællands Ship Service   -   Karlsen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Palles Autokraner   -   CBG-Entreprise   -   Lev-vel Sjælland   -   Tømrer Hyldgaard   -   Hørkram   -   Kaffebønnen   -   Cafe Einstein   -   Brian´s Dyrecenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hos Kim   -   ITFON   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danwax   -   Jyske Bank   -   Kids Coolshop   -   Dansk Pyro Art   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Din Skobutik   -   HomeOptik's brillebus   -   JDE/Cafax   -   Bog og Ide   -   FJ Byg   -   Betty Boo   -   Snedker Svendsen   -   VVS Brian Johannessen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Seesafe   -   OT Skabe   -   AjourCare   -   Heidis Guld og Sølv   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Digital TV Service   -   Skjold Burne   -   DGI huset Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   AB Lauridsen Maskiner   -   AO   -   Socialdemokraterne   -   FE Olsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Danlej   -   Loxam rental   -   Vordingborg Køkkenet   -   Ole Stage el   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Restaurant Snekken   -   Tuborg   -   Phicasso, frisør   -   Lollands Bank   -   Heramb køreskole   -   Jonica   -   Othello Konditoriet   -   Tid og stil   -   Storstrøm Forsikring   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Paraffinhuset   -   LE34   -   Kayser og Thorsen   -   Jens Hunsballe   -   Vordingborg kommune   -   Thorsvang   -   Marina Fisk   -   Stage optik   -   Røstofte Maskiner   -   Benchmark Biler   -   Jacobsen, tøj   -   Møns Bank   -   Colourplus   -   El centret   -   Show time music   -   O.P. Ejendomsservice   -   Home, Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Snacks'n Smoothie   -   Intersport, Seiffert   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Stars   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Klint   -   Loop Fitness Vordingborg   -   JC Jensen   -   Ore Strand Camping   -   SJEB   -   VVS Lars Nielsen   -   Taskehuset   -   Bilbyen Vordingborg   -   Roma   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019