Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Skjold Burne   -   Verifone   -   Borgens Blomster   -   Hørkram   -   Kafé Ann'en   -   Rema1000   -   Sydsjællands Ship Service   -   Arnestedet   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Vordingborg Ishus   -   Danlej   -   Donuts&Bobblez   -   Ingemann's Bilpleje   -   Rådhuspub'en   -   Kim Skovgaard Hansen   -   CP Bådformidling   -   SJEB   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stars   -   Hold da helt fest   -   Kids Coolshop   -   Mono Group   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Cafe La Buffalo   -   Shell   -   FE Olsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kai Døssing   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Viking Malt A/S   -   Lev-Vel Sjælland   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   MR, Niels Ove   -   Hos Kim   -   Amigo Bar   -   Tuborg   -   Ore Strand Camping   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Circle K   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Ole Stage el   -   Røstofte Maskiner   -   JC Jensen   -   ITFON   -   Jane B   -   Phicasso, frisør   -   Fladså Turist A/S   -   Seesafe   -   Cafe Oskar   -   Socialdemokraterne   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Karl Mertz   -   Loxam rental   -   Snedker Svendsen   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   De raske drenge   -   Michael's Vinduespolering   -   Møns Bank   -   HuaXin   -   Othello Konditoriet   -   Kaffebønnen   -   Materialepladsen A/S   -   Palles Autokraner   -   Lollands Bank   -   Franks Auto   -   Garant Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Vordingborg kommune   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fejeriet Aps   -   Det Gyldne Hjørne   -   Jens Hunsballe   -   Colourplus   -   Kayser og Thorsen   -   Stage optik   -   Vordingborg Låseservice   -   MF Maskinservice   -   Pankas   -   VML Entreprise ApS   -   Candy Vordingborg   -   Din Skobutik   -   Karlsen   -   Strikkelade   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tid og stil   -   Paraffinhuset   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Filtenborg El   -   Snacks'n Smoothie   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Peak Production   -   Taskehuset   -   Jonica   -   Bentes Systue   -   Nybolig   -   Maler Rasmussen   -   LE34   -   Thorsvang   -   Restaurant Snekken   -   Dream Team Cleaning   -   Bycentrum Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Brian´s Dyrecenter   -   McDonald's Vordingborg   -   Showtime Music & Event   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   DFM Vordingborg Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Cafe Klint   -   Jacobsen   -   First Stop   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Home, Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   El centret   -   Mercoprint   -   Roma   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Heramb køreskole   -   Fru Andkjær Blomster   -   Øernes Revision   -   Danbolig   -   VVSsøren   -   Betty Boo   -   Vordingborg Køkkenet   -   Frede Andersen & Søn   -   Benchmark Biler   -   VVS Lars Nielsen   -   Tandlægehuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   PortvinSyd   -   OT Skabe   -   Bog og Idé   -   Slagter Zangenberg   -   Kop og Kande   -   Fibia   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019