Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Thorsvang   -   HuaXin   -   Bycentrum Vordingborg   -   Danbolig   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Filtenborg El   -   Taskehuset   -   Loop Fitness Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Skjold Burne   -   FJ Byg   -   Vordingborg kommune   -   Shell   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Din Skobutik   -   Lev-vel Sjælland   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Cafe Einstein   -   Frede Andersen & Søn   -   VVSsøren   -   Phicasso, frisør   -   EDC, Poul Erik Bech   -   DGI huset Vordingborg   -   Benchmark Biler   -   Jens Hunsballe   -   Marina Fisk   -   CoPrint   -   Øernes Revision   -   Colourplus   -   Møns Bank   -   Kafé Ann'en   -   Nybolig   -   AjourCare   -   Pankas   -   HomeOptik's brillebus   -   FE Olsen   -   Jacobsens Bageri   -   Rema1000   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Intersport, Seiffert   -   VML Beton   -   VVS Brian Johannessen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   GF Forsikring   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Amigo Bar   -   JC Jensen   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Danwax   -   Storstrøm Forsikring   -   Henriks Hvidevarer   -   Skousen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bygma, Hvalsø   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Vordingborg Låseservice   -   Restaurant Snekken   -   Tid og stil   -   Betty Boo   -   Fog trælast   -   SJEB   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   LE34   -   OT Skabe   -   Palles Autokraner   -   Stars   -   Tømmergården Aps   -   Heramb køreskole   -   Show time music   -   Karlsen   -   Roma   -   Dansk Pyro Art   -   First Stop   -   Hos Kim   -   Kop og Kande   -   Rådhuspub'en   -   Jonica   -   Home, Vordingborg   -   Kiss Real Estate   -   Cafe Klint   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Jane B   -   Dream Team Cleaning   -   Ore Strand Camping   -   Vordingborg Køkkenet   -   De raske drenge   -   El centret   -   O.P. Ejendomsservice   -   ITFON   -   Digital TV Service   -   Danlej   -   Lollands Bank   -   Funder og Henriksen, revisor   -   AO   -   Vordingborg Boligselskab   -   CBG-Entreprise   -   Heidis Guld og Sølv   -   MyGym   -   Paraffinhuset   -   Røstofte Maskiner   -   Jyske Bank   -   Garant Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Loxam rental   -   Hold da helt fest   -   Kids Coolshop   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Fejeriet Aps   -   Peak Production   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kai Døssing   -   Jacobsen, tøj   -   Tømrer Hyldgaard   -   Det Gyldne Hjørne   -   Seesafe   -   Arnestedet   -   Stage optik   -   Snacks'n Smoothie   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tuborg   -   Ole Stage el   -   VVS Lars Nielsen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Othello Konditoriet   -   Bilbyen Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Fru Andkjær   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   MR, Niels Ove   -   Renova   -   Kayser og Thorsen   -   Danmarks Borgcenter   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   Socialdemokraterne   -   Bog og Ide   -   Hørkram   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019