Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Ole Stage el   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Intersport, Seiffert   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danlej   -   Vordingborg Køkkenet   -   Loxam rental   -   OT Skabe   -   Shell   -   Kiss Real Estate   -   AjourCare   -   Øernes Revision   -   Hold da helt fest   -   Heidis Guld og Sølv   -   VVSsøren   -   Jonica   -   Fog trælast   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Dream Team Cleaning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Tømrer Hyldgaard   -   Cafe Einstein   -   Lev-vel Sjælland   -   Kim Skovgaard Hansen   -   VVS Lars Nielsen   -   Renova   -   Skjold Burne   -   Olsen's haveservice   -   Peak Production   -   ITFON   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Thorsvang   -   Brian´s Dyrecenter   -   MyGym   -   FE Olsen   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   Show time music   -   SJEB   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danbolig   -   Fru Andkjær   -   Din Skobutik   -   Arnestedet   -   Fejeriet Aps   -   Privatvask   -   Jane B   -   Nybolig   -   Hos Kim   -   Phicasso, frisør   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Snedker Svendsen   -   VVS Brian Johannessen   -   CBG-Entreprise   -   Kai Døssing   -   Bilbyen Vordingborg   -   Jacobsen, tøj   -   Cafax/JDE   -   Bog og Ide   -   HuaXin   -   FJ Byg   -   Garant Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   De raske drenge   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Taskehuset   -   Ore Strand Camping   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Vordingborg kommune   -   Lollands Bank   -   Storstrøm Forsikring   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Rådhuspub'en   -   Danwax   -   Stage optik   -   Palles Autokraner   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   MR, Niels Ove   -   Kaffebønnen   -   Kop og Kande   -   Møns Bank   -   VML Beton   -   Othello Konditoriet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   SOSU Nykøbing   -   CoPrint   -   Filtenborg El   -   GF Forsikring   -   Socialdemokraterne   -   Tid og stil   -   Jacobsens Bageri   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Jens Hunsballe   -   First Stop   -   El centret   -   Home, Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Amigo Bar   -   Cafe Klint   -   Røstofte Maskiner   -   HomeOptik's brillebus   -   Pribo-huset   -   Dansk Pyro Art   -   DGI huset Vordingborg   -   Seesafe   -   Henriks Hvidevarer   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Snacks'n Smoothie   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vordingborg Låseservice   -   Rema1000   -   LE34   -   Digital TV Service   -   Tuborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   JC Jensen   -   Kafé Ann'en   -   Klokkeblomst   -   Cafe Oskar   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Restaurant Snekken   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skousen   -   AO   -   Danmarks Borgcenter   -   Hørkram   -   Stars   -   Marina Fisk   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Frede Andersen & Søn   -   Kayser og Thorsen   -   Roma   -   Tømmergården Aps   -   Heramb køreskole   -   Bycentrum Vordingborg   -   Colourplus   -   Kids Coolshop   -   Karlsen   -   Paraffinhuset   -   Pankas   -   Slagter Zangenberg   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019