Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Jyske Bank   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Danlej   -   Vordingborg Boligselskab   -   Vordingborg Køkkenet   -   ITFON   -   Kai Døssing   -   SOSU Nykøbing   -   Taskehuset   -   Nybolig   -   Socialdemokraterne   -   Rema1000   -   Vordingborg kommune   -   Show time music   -   Øernes Revision   -   Fru Andkjær   -   Tømrer Hyldgaard   -   Kayser og Thorsen   -   Ole Stage el   -   Cafe Klint   -   Lev-vel Sjælland   -   Marina Fisk   -   Shell   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Othello Konditoriet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Palles Autokraner   -   Ore Strand Camping   -   Hos Kim   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Henriks Hvidevarer   -   Rådhuspub'en   -   Cafax/JDE   -   Fog trælast   -   Pankas   -   FJ Byg   -   El centret   -   Slagter Zangenberg   -   Peak Production   -   Kafé Ann'en   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   CBG-Entreprise   -   GF Forsikring   -   Jane B   -   Digital TV Service   -   HuaXin   -   Privatvask   -   Bygma, Hvalsø   -   Lollands Bank   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Filtenborg El   -   Intersport, Seiffert   -   AO   -   VVS Brian Johannessen   -   Dansk Pyro Art   -   Hold da helt fest   -   Det Gyldne Hjørne   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Hørkram   -   Kaffebønnen   -   Snacks'n Smoothie   -   Tid og stil   -   MR, Niels Ove   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Danmarks Borgcenter   -   Storstrøm Forsikring   -   Cafe Oskar   -   Danwax   -   Jacobsen, tøj   -   OT Skabe   -   Møns Bank   -   Thorsvang   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Garant Vordingborg   -   Tømmergården Aps   -   Kiss Real Estate   -   Røstofte Maskiner   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jacobsens Bageri   -   DGI huset Vordingborg   -   Cafe Einstein   -   Benchmark Biler   -   Jonica   -   Paraffinhuset   -   Kids Coolshop   -   Danbolig   -   Phicasso, frisør   -   Pribo-huset   -   Colourplus   -   Bog og Ide   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Restaurant Snekken   -   Jens Hunsballe   -   Brian´s Dyrecenter   -   First Stop   -   Frede Andersen & Søn   -   Snedker Svendsen   -   Betty Boo   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Seesafe   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Autohjørnet Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Sydsjællands Ship Service   -   Renova   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Amigo Bar   -   Fejeriet Aps   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Skjold Burne   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Dream Team Cleaning   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Tuborg   -   Skousen   -   Loxam rental   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Karlsen   -   SJEB   -   CoPrint   -   VVS Lars Nielsen   -   Heramb køreskole   -   Stage optik   -   VML Beton   -   VVSsøren   -   MyGym   -   Kop og Kande   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   FE Olsen   -   Klokkeblomst   -   Bilbyen Vordingborg   -   De raske drenge   -   Olsen's haveservice   -   Home, Vordingborg   -   Roma   -   Din Skobutik   -   O.P. Ejendomsservice   -   LE34   -   Vordingborg Låseservice   -   AjourCare   -   Arnestedet   -   Stars   -   JC Jensen   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019