Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Loxam rental   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   De raske drenge   -   Danwax   -   Møns Bank   -   Danmarks Borgcenter   -   Jacobsens Bageri   -   Stage optik   -   Stars   -   DGI huset Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Fog trælast   -   Fejeriet Aps   -   Jens Hunsballe   -   Phicasso, frisør   -   Kids Coolshop   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Rema1000   -   First Stop   -   Jonica   -   Din Skobutik   -   AjourCare   -   Socialdemokraterne   -   Lollands Bank   -   Vordingborg Boligselskab   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Othello Konditoriet   -   Rådhuspub'en   -   Funder og Henriksen, revisor   -   CoPrint   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Skjold Burne   -   Hold da helt fest   -   Benchmark Biler   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVS Brian Johannessen   -   Peak Production   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Seesafe   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Vordingborg Låseservice   -   Shell   -   Danlej   -   Amigo Bar   -   OT Skabe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Bilbyen Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Slagter Zangenberg   -   ITFON   -   LE34   -   HuaXin   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tømrer Hyldgaard   -   Lev-vel Sjælland   -   SOSU Nykøbing   -   Hos Kim   -   Bygma, Hvalsø   -   Renova   -   Snedker Svendsen   -   SJEB   -   Jyske Bank   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Tid og stil   -   Show time music   -   Storstrøm Forsikring   -   Thorsvang   -   Ore Strand Camping   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Tømmergården Aps   -   Paraffinhuset   -   Kayser og Thorsen   -   VVSsøren   -   Henriks Hvidevarer   -   Snacks'n Smoothie   -   Hørkram   -   Øernes Revision   -   Heramb køreskole   -   Marina Fisk   -   Danbolig   -   VVS Lars Nielsen   -   Vordingborg kommune   -   JDE/Cafax   -   Arnestedet   -   Pankas   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Fru Andkjær   -   Sydsjællands Ship Service   -   Frede Andersen & Søn   -   GF Forsikring   -   Kai Døssing   -   Kop og Kande   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Vordingborg Køkkenet   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe Einstein   -   CBG-Entreprise   -   FJ Byg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Cafe Klint   -   FE Olsen   -   Taskehuset   -   Det Gyldne Hjørne   -   Bycentrum Vordingborg   -   Roma   -   MyGym   -   Home, Vordingborg   -   Karlsen   -   AO   -   Dream Team Cleaning   -   Loop Fitness Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Heidis Guld og Sølv   -   Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   Filtenborg El   -   Dansk Pyro Art   -   Kiss Real Estate   -   Intersport, Seiffert   -   O.P. Ejendomsservice   -   Betty Boo   -   Røstofte Maskiner   -   Skousen   -   Tuborg   -   JC Jensen   -   Bog og Ide   -   Jane B   -   Cafe Oskar   -   VML Beton   -   Restaurant Snekken   -   Garant Vordingborg   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jacobsen, tøj   -   El centret   -   Nybolig   -   Colourplus   -   Digital TV Service   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019