Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Taskehuset   -   Borgens Blomster   -   Det Gyldne Hjørne   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Karl Mertz   -   PortvinSyd   -   Røstofte Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   El centret   -   JC Jensen   -   VVS Lars Nielsen   -   LE34   -   Heramb køreskole   -   Candy Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Socialdemokraterne   -   Vordingborg kommune   -   O.P. Ejendomsservice   -   Danbolig   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Lev-Vel Sjælland   -   Vordingborg Ishus   -   Øernes Revision   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bycentrum Vordingborg   -   Cafe Oskar   -   Restaurant Snekken   -   Rådhuspub'en   -   Othello Konditoriet   -   HuaXin   -   Materialepladsen A/S   -   Viking Malt A/S   -   Slagter Zangenberg   -   Colourplus   -   Loxam rental   -   Cafe La Buffalo   -   Strikkelade   -   Snacks'n Smoothie   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ole Stage el   -   Ore Strand Camping   -   Cafe Klint   -   Lollands Bank   -   Kaffebønnen   -   Mono Group   -   VVSsøren   -   Stage optik   -   Shell   -   Intersport, Seiffert   -   Hos Kim   -   Tid og stil   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jacobsen   -   Fru Andkjær Blomster   -   Showtime Music & Event   -   Amigo Bar   -   Din Skobutik   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Arnestedet   -   Fibia   -   Kids Coolshop   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Stars   -   Bentes Systue   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jonica   -   Carsten Jensen Biler   -   Henriks Hvidevarer   -   Rema1000   -   Ingemann's Bilpleje   -   Sydsjællands Ship Service   -   MR, Niels Ove   -   Garant Vordingborg   -   CP Bådformidling   -   Hold da helt fest   -   Tandlægehuset   -   Circle K   -   DFM Vordingborg Aps   -   Roma   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Dream Team Cleaning   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Frede Andersen & Søn   -   Kayser og Thorsen   -   Seesafe   -   Paraffinhuset   -   Brian´s Dyrecenter   -   First Stop   -   Fejeriet Aps   -   Franks Auto   -   Benchmark Biler   -   Kafé Ann'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   OT Skabe   -   VML Beton   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Pankas   -   Nuuday A/S - Telmore   -   SJEB   -   Maler Rasmussen   -   Tuborg   -   FE Olsen   -   De raske drenge   -   Hørkram   -   JDE/Cafax   -   Filtenborg El   -   Skjold Burne   -   Møns Bank   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Peak Production   -   MF Maskinservice   -   Betty Boo   -   Thorsvang   -   ITFON   -   HomeOptik's brillebus   -   Jens Hunsballe   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bog og Idé   -   Jane B   -   Vordingborg Køkkenet   -   Palles Autokraner   -   Danlej   -   Snedker Svendsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Karlsen   -   Kop og Kande   -   McDonald's Vordingborg   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Nybolig   -   Vordingborg Låseservice   -   Salg2salg   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019