Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Jane B   -   HuaXin   -   Øernes Revision   -   Shell   -   Kai Døssing   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Showtime Music & Event   -   Paraffinhuset   -   Circle K   -   Vordingborg Net   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   De raske drenge   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   VVSsøren   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   El centret   -   Pankas   -   Karl Mertz   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Danbolig   -   Lollands Bank   -   Michael's Vinduespolering   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Socialdemokratiet   -   Funder og Henriksen, revisor   -   JDE   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fejeriet Aps   -   Ingemann's Bilpleje   -   Eurotrading DK ApS   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   MR, Niels Ove   -   Brian´s Dyrecenter   -   Hjorth's Grill   -   ITFON   -   Vordingborg Låseservice   -   Heramb køreskole   -   PeakPro   -   Colourplus   -   Filtenborg El   -   Amigo Bar   -   Møns Bank   -   Øernes dækcenter   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Røstofte Maskiner   -   Snedker Svendsen   -   Mercoprint   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Cafe La Buffalo   -   Café Guldgåsen   -   Cafe Klint   -   Loxam rental   -   Jacobsen   -   Skønne Fusser   -   Jonica   -   Insatech A/S   -   Venstre   -   Henriks Hvidevarer   -   Phicasso, frisør   -   Seesafe   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Franks Auto   -   Safe IT-Solutions   -   VML Entreprise ApS   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Rådhuspub'en   -   Nature Energy   -   VVS Lars Nielsen   -   Tandlægehuset   -   Kafé Ann'en   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Restaurant Snekken   -   Eurotrading DK ApS   -   Betty Boo   -   HomeOptik's brillebus   -   Grave-Eksperten ApS   -   Intersport, Seiffert   -   Rema1000   -   Borgens Blomster   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kids Coolshop   -   GF Forsikring   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   Kayser og Thorsen   -   Hold da helt fest   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Køkkenet   -   Mono Group   -   Det Gyldne Hjørne   -   Materialepladsen A/S   -   Tuborg   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   OT Skabe   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Kaffebønnen   -   SJEB   -   Stars   -   Viking Malt A/S   -   PortvinSyd   -   MF Maskinservice   -   Hørkram   -   Taskehuset   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dream Team Cleaning   -   Roma   -   HuaXin   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Hos Kim   -   Frede Andersen & Søn   -   Din Skobutik   -   Karlsen   -   Jens Hunsballe   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Lindsten El ApS   -   JC Jensen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Bog og Idé   -   Palles Autokraner   -   Benchmark Biler   -   Stage optik   -   Home, Vordingborg   -   Bentes Systue   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Othello Konditoriet   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Ole Stage el   -   Strikkelade   -   Sydsjællands Ship Service   -   Hansen & Co   -   First Stop   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tid og stil   -   Vordingborg Ishus   -  

Program for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019