Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Othello Konditoriet   -   Pankas   -   Stage optik   -   Dansk Pyro Art   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tuborg   -   Slagter Zangenberg   -   Dream Team Cleaning   -   Peak Production   -   SOSU Nykøbing   -   Heidis Guld og Sølv   -   Seesafe   -   Brian´s Dyrecenter   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   Lev-vel Sjælland   -   El centret   -   CoPrint   -   Palles Autokraner   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Køkkenet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Frede Andersen & Søn   -   Cafe Oskar   -   OT Skabe   -   Betty Boo   -   Kayser og Thorsen   -   JDE/Cafax   -   MyGym   -   Vordingborg Boligselskab   -   Show time music   -   Røstofte Maskiner   -   Bycentrum Vordingborg   -   Vordingborg Låseservice   -   Danlej   -   SJEB   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Fog trælast   -   Hold da helt fest   -   Øernes Revision   -   Jyske Bank   -   Bog og Ide   -   ITFON   -   Kaffebønnen   -   AjourCare   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Socialdemokraterne   -   Intersport, Seiffert   -   VVS Lars Nielsen   -   Tid og stil   -   Kids Coolshop   -   Benchmark Biler   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jane B   -   Fejeriet Aps   -   VVSsøren   -   Hos Kim   -   Henriks Hvidevarer   -   HomeOptik's brillebus   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lollands Bank   -   Kiss Real Estate   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg kommune   -   Loxam rental   -   JC Jensen   -   Telmore   -   De raske drenge   -   Fru Andkjær   -  

Fuldt festuge program er klar for hovedscenen til Vordingborg Festuge 2019. Det er i år Vordingborg Festuge nr. 40 og musikprogrammet er lagt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe og dermed er grundlaget for en fantastisk uge 28 i Vordingborg lagt.

Vordingborg Festuge 2019 bygger videre på de tiltag der blev gjort i 2018 hvor der også på borgterrænet er en stor scene til lokale bands på vej frem – lokalt i denne sammenhæng er hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Navnene til denne scene offentliggøres senere.

Også salg af cocktails fortsætter, så der vil igen blive mulighed for at nyde festlige cocktails sammen med musikken – eller nogle af de mange andre drikkevarer der tilbydes.

Derudover byder årets festuge på nye tiltag med mad hvor sortimentet bliver større – der vil blive mulighed for at købe dagens ret og der vil blive mulighed for at købe Street Food.

Økonomisk set er netop salg af mad og drikke et vigtigt grundlag for at festugen kan eksistere, da der jo er gratis entré til alle koncerter. Så derfor er indtægten på mad og drikke afgørende for at festugen kan lade sig gøre. Derudover er det indtægter fra sponsorer og annoncører, som er de andre vigtige indtægtskilder, der gør festugen mulig.

Vordingborg Festuge er båret af alle de frivillige, der hvert år bruger en masse timer på, at løse de mange opgaver, der skal til for at festugen kan forløbe som den skal. Uden den frivillige indsats på alle niveauer kunne det slet ikke lade sig gøre.

Som altid afholdes Vordingborg Festuge i uge 28 – i år er det fra mandag d. 8. juli til og med lørdag den 13. juli.

Se det aktuelle program her:  www.vfu.dk/program

 

Phlake – onsdag i Vordingborg Festuge 2019