Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Paraffinhuset   -   VML Entreprise ApS   -   VVS Lars Nielsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Wolt   -   Nicko-Leg   -   Jonica   -   Hjorth's Grill   -   Seesafe   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Loxam rental   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Restaurant Snekken   -   Holbøll   -   GF Forsikring   -   Røstofte Maskiner   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   Palles Kraner   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Jacobsen   -   OT Skabe   -   Venstre   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   HuaXin   -   Stage optik   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Møns Bank   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Vordingborg Boligselskab   -   HuaXin   -   Henriks Hvidevarer   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Lollands Bank   -   Jens Hunsballe   -   Cafe La Buffalo   -   Frede Andersen & Søn   -   Hørkram   -   Vordingborg Låseservice   -   Grave-Eksperten ApS   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nybolig   -   Vordingborg Kommune   -   Filtenborg El   -   Party Line   -   First Stop   -   Viking Malt A/S   -   Vordingborg Ishus   -   Ingemann's Bilpleje   -   Dream Team Cleaning   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Køreskole   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   TOPmanager A/S   -   JDE   -   MR. Niels Ove   -   DGI huset Vordingborg   -   Cafe Klint   -   Lykke Service Teknik   -   Mercoprint   -   JC Jensen   -   Heramb køreskole   -   Colourplus   -   Maler E & J Rasmussen   -   Amigo Bar   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Tandlægehjørnet   -   Choco Isbar   -   Taskehuset   -   Hos Kim   -   Fejeriet ApS   -   Jane B   -   Franks Auto   -   Sydsjællands Ship Service   -   SJEB   -   Karl Mertz   -   Othello Konditoriet   -   Radio 40 plus   -   Kai Døssing   -   Betty Boo   -   Danbolig   -   Stars   -   ITFON   -   Showtime Music & Event   -   Hemmingsen Transport   -   VVSsøren   -   Rema1000   -   Øernes Revision   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Køkkenet   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Kjærs Slibeservice   -   Pankas   -   Bentes Systue   -   Tøjeksperten   -   Din Skobutik   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Bog og Idé   -   O.P. Ejendomsservice   -   Brian´s Dyrecenter   -   JMS Maskinservice ApS   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Home, Vordingborg   -   Youku - Sushi   -   Øernes dækcenter   -   Skønne Fusser   -   JE Service   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Ole Stage el   -   Phicasso, frisør   -   Neder Vindinge VVS   -   Kafé Ann'en   -   Bruuns Studio   -   PortvinSyd   -   MF Maskinservice   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Snedker Svendsen   -   Safe IT-Solutions   -   Cafe Einstein   -   Ristorante Roma   -   Tuborg   -   Intersport, Seiffert   -   De raske drenge   -   Shell   -   Tid og stil   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Karlsen   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2019 er uddelt

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2019 lyder på kr. 103.070,54 og er skabt på grund af jeres fantastiske opbakning. Beløbet er nu blevet uddelt blandt årets ansøgere.

Vordingborg Festuge har i 2019 modtaget ansøgninger for over kr. 600.000.- og det betyder, at vi desværre ikke kan give til alle. Men der kan selvfølgelig søges igen i 2020.

Vi er i fuld gang for at skabe grundlaget for Vordingborg Festuge 2020 – så hvis din virksomhed har lyst til at støtte op om projektet i form af annoncering eller sponsorat, så kontakt os her: www.vfu.dk/bliv-annoncoersponsor/

Følgende har modtaget et beløb:

Kastrup Kroketklub – tilskud havetraktor med plæneklipper

Bokseklubben Tårnet 74 – boksering

Vordingborg Gymnastikforening – tilskud til instruktørkurser

Møn Håndboldklub – indkøb af børnebasketbolde

Møn Golfklub – tilskud til indkøb af mobil teltpavillon

Vordingborg Badminton klub – tilskud til indkøb af miniton udstyr

Sejlklubben Snekken – ny mast til jolle

Stensved Tennis – tilskud til reparation boldkanon

De grønne pigespejdere – tilskud til indkøb af bålgryde, hængekøjer

Møn Dans – indkøb af udstyr til dans

Kastrup GIF – tilskud til opstart ungdomsfodbold

Orienteringsklubben O-63 – indkøb af printer og aflæsningsenhed til orienteringsløb

Vordingborg IF – indkøb af træningsudstyr børn og unge

Lundby Tennisklub – tilskud til maling til klubhus og skur

De grønne pigespejdere, Præstø – tilskud til indkøb af køkkensæt mm

Sydsjællands Klatreklub – renovering af klatretårn

Ørslev GIF gymnastik – tilskud til indkøb af træningselastikker og en faldskærm

KFUM spejderne, Vordingborg – tilskud til indkøb af telt og gasbrænder

Stege Ndr. Skytteforening – tilskud til renovering skydebaner efter lynnedslag