Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Rådhuspub'en   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Jacobsen   -   Heramb køreskole   -   JDE   -   Intersport, Seiffert   -   Insatech A/S   -   Tid og stil   -   Eurotrading DK ApS   -   Øernes dækcenter   -   Jonica   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   MF Maskinservice   -   JC Jensen   -   First Stop   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kai Døssing   -   Socialdemokratiet   -   Din Skobutik   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   Othello Konditoriet   -   PortvinSyd   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Ore Strand Camping   -   Jens Hunsballe   -   GF Forsikring   -   Kyse Kloak og anlæg   -   VVSsøren   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Filtenborg El   -   Michael's Vinduespolering   -   Kafé Ann'en   -   Snedker Svendsen   -   Øernes Revision   -   Stars   -   Venstre   -   Palles Autokraner   -   Henriks Hvidevarer   -   HomeOptik's brillebus   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Taskehuset   -   Showtime Music & Event   -   Bentes Systue   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Betty Boo   -   Danbolig   -   MR, Niels Ove   -   Karl Mertz   -   Vordingborg Net   -   Møns Bank   -   Stage optik   -   Phicasso, frisør   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Ingemann's Bilpleje   -   Colourplus   -   Hansen & Co   -   Skjold Burne   -   Seesafe   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Viking Malt A/S   -   SJEB   -   Røstofte Maskiner   -   Det Gyldne Hjørne   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hjorth's Grill   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Lollands Bank   -   OT Skabe   -   Strikkelade   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Sydsjællands Ship Service   -   Eurotrading DK ApS   -   VVS Lars Nielsen   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Ole Stage el   -   ITFON   -   Kaffebønnen   -   De raske drenge   -   Cafe La Buffalo   -   Circle K   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tandlægehuset   -   Amigo Bar   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hold da helt fest   -   Grave-Eksperten ApS   -   PeakPro   -   Tuborg   -   Skønne Fusser   -   Karlsen   -   Roma   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Køkkenet   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   El centret   -   Mono Group   -   Frede Andersen & Søn   -   Fejeriet Aps   -   HuaXin   -   Rema1000   -   Benchmark Biler   -   Materialepladsen A/S   -   Vordingborg Ishus   -   Cafe Klint   -   HuaXin   -   Pankas   -   Safe IT-Solutions   -   O.P. Ejendomsservice   -   Borgens Blomster   -   Paraffinhuset   -   Jane B   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Lindsten El ApS   -   Home, Vordingborg   -   Loxam rental   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Restaurant Snekken   -   Dream Team Cleaning   -   Shell   -   Café Guldgåsen   -   Vordingborg Boligselskab   -   Det Gyldne Steakhouse   -   VML Entreprise ApS   -   Brian´s Dyrecenter   -   Bog og Idé   -   Mercoprint   -   Hos Kim   -   Kayser og Thorsen   -   Franks Auto   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Nature Energy   -   Kids Coolshop   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2019 er uddelt

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2019 lyder på kr. 103.070,54 og er skabt på grund af jeres fantastiske opbakning. Beløbet er nu blevet uddelt blandt årets ansøgere.

Vordingborg Festuge har i 2019 modtaget ansøgninger for over kr. 600.000.- og det betyder, at vi desværre ikke kan give til alle. Men der kan selvfølgelig søges igen i 2020.

Vi er i fuld gang for at skabe grundlaget for Vordingborg Festuge 2020 – så hvis din virksomhed har lyst til at støtte op om projektet i form af annoncering eller sponsorat, så kontakt os her: www.vfu.dk/bliv-annoncoersponsor/

Følgende har modtaget et beløb:

Kastrup Kroketklub – tilskud havetraktor med plæneklipper

Bokseklubben Tårnet 74 – boksering

Vordingborg Gymnastikforening – tilskud til instruktørkurser

Møn Håndboldklub – indkøb af børnebasketbolde

Møn Golfklub – tilskud til indkøb af mobil teltpavillon

Vordingborg Badminton klub – tilskud til indkøb af miniton udstyr

Sejlklubben Snekken – ny mast til jolle

Stensved Tennis – tilskud til reparation boldkanon

De grønne pigespejdere – tilskud til indkøb af bålgryde, hængekøjer

Møn Dans – indkøb af udstyr til dans

Kastrup GIF – tilskud til opstart ungdomsfodbold

Orienteringsklubben O-63 – indkøb af printer og aflæsningsenhed til orienteringsløb

Vordingborg IF – indkøb af træningsudstyr børn og unge

Lundby Tennisklub – tilskud til maling til klubhus og skur

De grønne pigespejdere, Præstø – tilskud til indkøb af køkkensæt mm

Sydsjællands Klatreklub – renovering af klatretårn

Ørslev GIF gymnastik – tilskud til indkøb af træningselastikker og en faldskærm

KFUM spejderne, Vordingborg – tilskud til indkøb af telt og gasbrænder

Stege Ndr. Skytteforening – tilskud til renovering skydebaner efter lynnedslag