Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Cafe La Buffalo   -   Socialdemokraterne   -   Cafe Oskar   -   Pankas   -   Det Gyldne Steakhouse   -   HomeOptik's brillebus   -   Taskehuset   -   Arnestedet   -   Kyse Kloak og anlæg   -   DFM Vordingborg Aps   -   PortvinSyd   -   SJEB   -   Hos Kim   -   Circle K   -   Møns Bank   -   FE Olsen   -   Materialepladsen A/S   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Donuts&Bobblez   -   Hold da helt fest   -   Henriks Hvidevarer   -   Rema1000   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   JC Jensen   -   OT Skabe   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   CP Bådformidling   -   Jane B   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Snedker Svendsen   -   Tuborg   -   Palles Autokraner   -   Maler Rasmussen   -   Snacks'n Smoothie   -   Vordingborg Boligselskab   -   ITFON   -   Fejeriet Aps   -   Ore Strand Camping   -   Candy Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Garant Vordingborg   -   Slagter Zangenberg   -   Phicasso, frisør   -   Bycentrum Vordingborg   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Røstofte Maskiner   -   Verifone   -   Vordingborg Låseservice   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Borgens Blomster   -   Roma   -   Kayser og Thorsen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Ole Stage el   -   Jonica   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Vordingborg Køkkenet   -   Othello Konditoriet   -   Hørkram   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Peak Production   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kaffebønnen   -   Jens Hunsballe   -   Fibia   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Stage optik   -   Fladså Turist A/S   -   Rådhuspub'en   -   Thorsvang   -   Danlej   -   MR, Niels Ove   -   LE34   -   Shell   -   First Stop   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Salg2salg   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bentes Systue   -   Stars   -   Din Skobutik   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   MF Maskinservice   -   Nybolig   -   Strikkelade   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Tid og stil   -   Skjold Burne   -   McDonald's Vordingborg   -   Tandlægehuset   -   Amigo Bar   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Karlsen   -   Showtime Music & Event   -   El centret   -   Viking Malt A/S   -   Fru Andkjær Blomster   -   Filtenborg El   -   Mono Group   -   Cafe Klint   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Danbolig   -   Seesafe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   HuaXin   -   Kafé Ann'en   -   Intersport, Seiffert   -   Michael's Vinduespolering   -   Home, Vordingborg   -   JDE/Cafax   -   Sydsjællands Ship Service   -   Dream Team Cleaning   -   Heramb køreskole   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kids Coolshop   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kai Døssing   -   De raske drenge   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Benchmark Biler   -   Karl Mertz   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Jacobsen   -   VML Entreprise ApS   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Restaurant Snekken   -   Betty Boo   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Lollands Bank   -   Bog og Idé   -   Franks Auto   -   Kop og Kande   -   Vordingborg kommune   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Loxam rental   -   Lev-Vel Sjælland   -   Paraffinhuset   -   Vordingborg Ishus   -   Colourplus   -   O.P. Ejendomsservice   -   Frede Andersen & Søn   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2019 lyder på kr. 103.070,54 og er skabt på grund af jeres fantastiske opbakning. Beløbet er nu blevet uddelt blandt årets ansøgere.

Vordingborg Festuge har i 2019 modtaget ansøgninger for over kr. 600.000.- og det betyder, at vi desværre ikke kan give til alle. Men der kan selvfølgelig søges igen i 2020.

Vi er i fuld gang for at skabe grundlaget for Vordingborg Festuge 2020 – så hvis din virksomhed har lyst til at støtte op om projektet i form af annoncering eller sponsorat, så kontakt os her: www.vfu.dk/bliv-annoncoersponsor/

Følgende har modtaget et beløb:

Kastrup Kroketklub – tilskud havetraktor med plæneklipper

Bokseklubben Tårnet 74 – boksering

Vordingborg Gymnastikforening – tilskud til instruktørkurser

Møn Håndboldklub – indkøb af børnebasketbolde

Møn Golfklub – tilskud til indkøb af mobil teltpavillon

Vordingborg Badminton klub – tilskud til indkøb af miniton udstyr

Sejlklubben Snekken – ny mast til jolle

Stensved Tennis – tilskud til reparation boldkanon

De grønne pigespejdere – tilskud til indkøb af bålgryde, hængekøjer

Møn Dans – indkøb af udstyr til dans

Kastrup GIF – tilskud til opstart ungdomsfodbold

Orienteringsklubben O-63 – indkøb af printer og aflæsningsenhed til orienteringsløb

Vordingborg IF – indkøb af træningsudstyr børn og unge

Lundby Tennisklub – tilskud til maling til klubhus og skur

De grønne pigespejdere, Præstø – tilskud til indkøb af køkkensæt mm

Sydsjællands Klatreklub – renovering af klatretårn

Ørslev GIF gymnastik – tilskud til indkøb af træningselastikker og en faldskærm

KFUM spejderne, Vordingborg – tilskud til indkøb af telt og gasbrænder

Stege Ndr. Skytteforening – tilskud til renovering skydebaner efter lynnedslag