Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Othello Konditoriet   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Øernes dækcenter   -   Lollands Bank   -   Eurotrading DK ApS   -   Kayser og Thorsen   -   Betty Boo   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tandlægehjørnet   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   Hall-gruppen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Viking Malt A/S   -   Skjold Burne   -   Beck's Service   -   O.P. Ejendomsservice   -   VML Entreprise ApS   -   Diageo Denmark   -   Cafe La Buffalo   -   Loxam rental   -   JE Service   -   JMS Maskinservice ApS   -   MF Maskinservice   -   Nature Energy   -   Røstofte Maskiner   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Pankas   -   Lootbox   -   Eurotrading DK ApS   -   Stage optik   -   Restaurant Snekken   -   Ingemann's Bilpleje   -   Vordingborg Ishus   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Stars   -   ITFON   -   Showtime Music & Event   -   PortvinSyd   -   Phicasso, frisør   -   Strikkelade   -   Østen Group A/S   -   Jens Hunsballe   -   Bold   -   Frede Andersen & Søn   -   Lindsten El ApS   -   Taskehuset   -   McDonald's Vordingborg   -   SJEB   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   CP Bådformidling   -   Benchmark Biler   -   Colourplus   -   Vordingborg Boligselskab   -   Henriks Hvidevarer   -   First Stop   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Venstre   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Insatech A/S   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   DGI huset Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Hørkram   -   Hjorth's Grill   -   VVSsøren   -   Amigo Bar   -   Skønne Fusser   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Jane B   -   Din Skobutik   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Franks Auto   -   Øernes Revision   -   Circle K   -   Seesafe   -   HomeOptik's brillebus   -   Paraffinhuset   -   Michael's Vinduespolering   -   Sydsjællands Ship Service   -   Kvickly Vordingborg   -   Karlsen   -   J.A.Entreprenøren   -   Shell   -   Fejeriet Aps   -   GF Forsikring   -   BB Vikar   -   Mercoprint   -   Dream Team Cleaning   -   Hansen & Co   -   VVS Lars Nielsen   -   De raske drenge   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Materialepladsen A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   HuaXin   -   MR, Niels Ove   -   Fibia   -   JC Jensen   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Kids Coolshop   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Intersport, Seiffert   -   Bentes Systue   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Net   -   Grave-Eksperten ApS   -   Palles Autokraner   -   OT Skabe   -   Sønderby Legal   -   Jacobsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Vordingborg Kommune   -   Rådhuspub'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Møns Bank   -   Bruuns Studio   -   Karl Mertz   -   Safe IT-Solutions   -   Vordingborg Låseservice   -   Holbøll   -   Radio 40 plus   -   Café Guldgåsen   -   Verifone   -   Kai Døssing   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Ore Strand Camping   -   Bog og Idé   -   Hos Kim   -   Rema1000   -   Socialdemokratiet   -   Ole Stage el   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Kaffebønnen   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Filtenborg El   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Roma   -   Home, Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Jonica   -   Det Gyldne Hjørne   -   Snedker Svendsen   -   Tid og stil   -   Tuborg   -   JDE   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Cafe Klint   -   Mono Group   -   Danbolig   -   Borgens Blomster   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2022 er uddelt til 31 foreninger

Vordingborg Festuge kom stærkt tilbage i 2022 og vi havde fantastisk opbakning fra sponsorer, annoncører, gæster og alle vores frivillige hjælpere.

De 6 dage i uge 28 endte ud i et overskud på kr. 295.273,86 – og de penge er nu fordelt og udbetalt til foreninger, der har søgt om hjælp til forskellige formål.

Disse 31 foreninger har i år modtaget penge fra Vordingborg Festuge:

 • Kastrup Kroketklub
 • Vintersbølle Gymnastikforening
 • Overvægt i fællesskabet
 • Vordingborg fægteklub
 • Bokseklubben Tårnet 74
 • Vordingborg Politihundeforening
 • KFUM spejderne, Vordingborg
 • Ørslev GIF
 • Vordingborg Motorcross Klub
 • Kong Volmer Gruppe, Det danske spejderkorps
 • Kong Volmer Søtrop, Det danske spejderkorps
 • Parkinson foreningen
 • Sydsjællands Automobil Klub
 • Stensved Gymnastikforening
 • Nyraad IF – Triathlon klub
 • De Grønne pigespejdere,Sct. Clemens
 • O-63, Orienteringsklub
 • Foreningen Svend Gønge
 • Lokalhistorisk forening Vinterbølle/Nyråd
 • Det Danske spejderkorps, Præstø
 • Det Danske spejderkorps, Sjølund
 • Prins Jørgens Garde
 • P-dellen, Fitnessforening, Lundby
 • De grønne pigespejdere, Præstø
 • Vordingborg Handicap Idært
 • Damsholte Skytteforening
 • Vordingborg IF
 • Danseklubben, Møn
 • Nyråd IF – bordtennis
 • Øens dyr
 • Værkstedet