Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024 Støt Vordingborg Festuge på MobilePay 11190
                Øernes Revision   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Paraffinhuset   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   Brian´s Dyrecenter   -   Amigo Bar   -   Bog og Idé   -   Snedker Svendsen   -   Tuborg   -   Dream Team Cleaning   -   Sydsjællands Ship Service   -   JE Service   -   Jens Hunsballe   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Øernes dækcenter   -   Vordingborg Boligselskab   -   Ole Stage el   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Othello Konditoriet   -   HuaXin   -   PortvinSyd   -   Safe IT-Solutions   -   Lollands Bank   -   JMS Maskinservice ApS   -   Vordingborg Køkkenet   -   Franks Auto   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Jacobsen   -   Neder Vindinge VVS   -   Showtime Music & Event   -   First Stop   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Kommune   -   Pankas   -   Youku - Sushi   -   Karl Mertz   -   Røstofte Maskiner   -   Cafe Klint   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Taskehuset   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   HomeOptik's brillebus   -   VVSsøren   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Vordingborg Køreskole   -   Choco Isbar   -   Frede Andersen & Søn   -   Stage optik   -   Kjærs Slibeservice   -   VML Entreprise ApS   -   Betty Boo   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   De raske drenge   -   Cafe La Buffalo   -   JC Jensen   -   Cafe Einstein   -   Kaffebønnen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Intersport, Seiffert   -   Jonica   -   Hørkram   -   Møns Bank   -   Bentes Systue   -   Tøjeksperten   -   Mercoprint   -   Ingemann's Bilpleje   -   O.P. Ejendomsservice   -   Nicko-Leg   -   Palles Kraner   -   Grave-Eksperten ApS   -   Tid og stil   -   Maler E & J Rasmussen   -   Colourplus   -   HuaXin   -   Kai Døssing   -   OT Skabe   -   Filtenborg El   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Party Line   -   Bruuns Studio   -   ITFON   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Lykke Service Teknik   -   Vordingborg Låseservice   -   Din Skobutik   -   TOPmanager A/S   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Henriks Hvidevarer   -   Nybolig   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Hjorth's Grill   -   Karlsen   -   Benchmark Biler   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   VVS Lars Nielsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Holbøll   -   MR. Niels Ove   -   Hos Kim   -   SJEB   -   Danbolig   -   Rema1000   -   Shell   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Tandlægehjørnet   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Skønne Fusser   -   Home, Vordingborg   -   Radio 40 plus   -   Wolt   -   Phicasso, frisør   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Restaurant Snekken   -   GT Motors A/S   -   Ristorante Roma   -   Viking Malt A/S   -   Rådhuspub'en   -   Heramb køreskole   -   Fejeriet ApS   -   Jane B   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Hemmingsen Transport   -   Dansk kvalitets brolægning   -   MF Maskinservice   -   GF Forsikring   -   Seesafe   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Kafé Ann'en   -   Stars   -   JDE   -   Loxam rental   -   Vordingborg Ishus   -   Venstre   -   DGI huset Vordingborg   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2022 er uddelt til 31 foreninger

Vordingborg Festuge kom stærkt tilbage i 2022 og vi havde fantastisk opbakning fra sponsorer, annoncører, gæster og alle vores frivillige hjælpere.

De 6 dage i uge 28 endte ud i et overskud på kr. 295.273,86 – og de penge er nu fordelt og udbetalt til foreninger, der har søgt om hjælp til forskellige formål.

Disse 31 foreninger har i år modtaget penge fra Vordingborg Festuge:

 • Kastrup Kroketklub
 • Vintersbølle Gymnastikforening
 • Overvægt i fællesskabet
 • Vordingborg fægteklub
 • Bokseklubben Tårnet 74
 • Vordingborg Politihundeforening
 • KFUM spejderne, Vordingborg
 • Ørslev GIF
 • Vordingborg Motorcross Klub
 • Kong Volmer Gruppe, Det danske spejderkorps
 • Kong Volmer Søtrop, Det danske spejderkorps
 • Parkinson foreningen
 • Sydsjællands Automobil Klub
 • Stensved Gymnastikforening
 • Nyraad IF – Triathlon klub
 • De Grønne pigespejdere,Sct. Clemens
 • O-63, Orienteringsklub
 • Foreningen Svend Gønge
 • Lokalhistorisk forening Vinterbølle/Nyråd
 • Det Danske spejderkorps, Præstø
 • Det Danske spejderkorps, Sjølund
 • Prins Jørgens Garde
 • P-dellen, Fitnessforening, Lundby
 • De grønne pigespejdere, Præstø
 • Vordingborg Handicap Idært
 • Damsholte Skytteforening
 • Vordingborg IF
 • Danseklubben, Møn
 • Nyråd IF – bordtennis
 • Øens dyr
 • Værkstedet