Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024:
                Rådhuspub'en   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Cafe Einstein   -   VVSsøren   -   Hos Kim   -   Karl Mertz   -   OT Skabe   -   Taskehuset   -   JC Jensen   -   Vordingborg Ishus   -   HuaXin   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Jane B   -   Møns Bank   -   Øernes dækcenter   -   Paraffinhuset   -   First Stop   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Choco Isbar   -   Franks Auto   -   Loxam rental   -   Youku - Sushi   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Kaffebønnen   -   JE Service   -   Danbolig   -   Safe IT-Solutions   -   Showtime Music & Event   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Stars   -   Bog og Idé   -   Radio 40 plus   -   Tid og stil   -   DGI huset Vordingborg   -   Neder Vindinge VVS   -   VVS Lars Nielsen   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   HuaXin   -   Vordingborg Køreskole   -   PortvinSyd   -   Vordingborg Kommune   -   Venstre   -   Din Skobutik   -   Hjorth's Grill   -   HomeOptik's brillebus   -   Palles Kraner   -   Det Gyldne Hjørne   -   Nybolig   -   Party Line   -   Stage optik   -   Rema1000   -   Jonica   -   Snedker Svendsen   -   Seesafe   -   Dream Team Cleaning   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fejeriet ApS   -   Shell   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   MF Maskinservice   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VML Entreprise ApS   -   JMS Maskinservice ApS   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Frede Andersen & Søn   -   GF Forsikring   -   Jacobsen   -   Hørkram   -   Kafé Ann'en   -   Amigo Bar   -   Benchmark Biler   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Phicasso, frisør   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Vordingborg Køkkenet   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Jens Hunsballe   -   Kai Døssing   -   Lykke Service Teknik   -   Intersport, Seiffert   -   Viking Malt A/S   -   De raske drenge   -   Skønne Fusser   -   Filtenborg El   -   Vordingborg Låseservice   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   Restaurant Snekken   -   Tuborg   -   Nicko-Leg   -   Othello Konditoriet   -   Henriks Hvidevarer   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Ingemann's Bilpleje   -   Kjærs Slibeservice   -   Øernes Revision   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Hemmingsen Transport   -   Heramb køreskole   -   Brian´s Dyrecenter   -   Cafe Klint   -   SJEB   -   Wolt   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Ristorante Roma   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Tøjeksperten   -   MR. Niels Ove   -   Bruuns Studio   -   Colourplus   -   ITFON   -   Mercoprint   -   Tandlægehjørnet   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bentes Systue   -   Ole Stage el   -   TOPmanager A/S   -   Cafe La Buffalo   -   Karlsen   -   Maler E & J Rasmussen   -   Pankas   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Lollands Bank   -   Holbøll   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Home, Vordingborg   -   JDE   -   Grave-Eksperten ApS   -   Røstofte Maskiner   -   Vordingborg Boligselskab   -   Sydsjællands Ship Service   -   Betty Boo   -  

Overskuddet fra Vordingborg Festuge 2023 er uddelt til 38 foreninger

Vordingborg Festuge 2023 havde igen fantastisk opbakning fra sponsorer, annoncører, gæster og alle vores frivillige hjælpere. Tak til alle, der har været med til, at det kan lade sig gøre at afholde Vordingborg Festuge.

På trods af inflation og generelle prisstigninger i samfundet endte de 6 dage i uge 28 med et overskud på kr. 244.961,27 – og de penge er nu fordelt og udbetalt til foreninger, der har søgt om hjælp til forskellige formål.

Vordingborg Festuge er drevet af frivillige kræfter og økonomien er afhængig af sponsorer, annoncører samt salg af mad og drikkevarer i uge 28.
Er du interesseret i, at bakke op omkring Vordingborg Festuge som sponsor/annoncør, så kig nærmere her: https://vfu.dk/bliv-sponsor/

Disse 38 foreninger har i 2023 modtaget penge fra Vordingborg Festuge:

 • Bokseklubben Tårnet 74
 • De grønne pigespejdere, Præstø
 • Foreningen for Traditionelle Håndværk
 • Kalvehave-spejderne, KFUM
 • Kastrup Fællesidræt
 • Kastrup Kroketklub
 • KFUM spejderne, Vordingborg
 • Kong Volmer Gruppe, Det danske spejderkorps
 • Kong Volmer Søtrop, Det danske spejderkorps
 • Lundby Tennisklub
 • Mødrehjælpen, Vordingborg lokalforening
 • Møn Golf Klub
 • Møns Amatørgeologiske forening
 • Møns Sportsdykkerklub
 • Nyråd IF – badminton
 • Nyråd IF – bordtennis
 • Ornebjerg Skytteforening
 • Parkinson foreningen
 • P-dellen, Fitnessforening, Lundby
 • Prins Jørgens Garde
 • Rytmiske kor VIVE
 • Stop spild lokalt, Vordingborg
 • Sydsjællands Automobil Klub
 • VAF Skytteforening
 • Vandklubben Klintholm Havn
 • Vintersbølle Gymnastikforening
 • Vordingborg Badminton Klub
 • Vordingborg Dartklub
 • Vordingborg Gymnastikforening
 • Vordingborg Handicap Idræt
 • Vordingborg IF
 • Vordingborg Jagt- og Flugtskydnings Forening
 • Vordingborg Motionscykelklub
 • Vordingborg Motorcross Klub
 • Vordingborg Svømmeklub
 • Vordingborg Tennis Klub
 • Værkstedet
 • Østmøn Fodboldklub