Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Sydsjællands Ship Service   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Karlsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tid og stil   -   Lev-vel Sjælland   -   AO   -   HuaXin   -   De raske drenge   -   Renova   -   FJ Byg   -   Colourplus   -   Digital TV Service   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   OT Skabe   -   Din Skobutik   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   AjourCare   -   Stage optik   -   Snacks'n Smoothie   -   Roma   -   CBG-Entreprise   -   Vordingborg Låseservice   -   Kaffebønnen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Brian´s Dyrecenter   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Hold da helt fest   -   Bycentrum Vordingborg   -   ITFON   -   Kim Skovgaard Hansen   -   El centret   -   Taskehuset   -   Vordingborg kommune   -   Othello Konditoriet   -   Tømrer Hyldgaard   -   Dansk Pyro Art   -   Vordingborg Boligselskab   -   Danwax   -   Øernes Revision   -   Rådhuspub'en   -   Møblér med Møllers Møbler   -   GF Forsikring   -   EDC, Poul Erik Bech   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Hos Kim   -   Betty Boo   -   Thorsvang   -   CoPrint   -   JC Jensen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Hørkram   -   Henriks Hvidevarer   -   Ole Stage el   -   Fog trælast   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Home, Vordingborg   -   Marina Fisk   -   Paraffinhuset   -   Palles Autokraner   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Lollands Bank   -   Shell   -   Cafe Klint   -   FE Olsen   -   Filtenborg El   -   Arnestedet   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Seesafe   -   Garant Vordingborg   -   Jonica   -   Restaurant Snekken   -   Kai Døssing   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Slagter Zangenberg   -   Danbolig   -   Rema1000   -   Jacobsen, tøj   -   Danmarks Borgcenter   -   Socialdemokraterne   -   Stars   -   Kayser og Thorsen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Danlej   -   DGI huset Vordingborg   -   SOSU Nykøbing   -   Kop og Kande   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   MyGym   -   Peak Production   -   Jens Hunsballe   -   Tømmergården Aps   -   Kiss Real Estate   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Pankas   -   Røstofte Maskiner   -   Jane B   -   LE34   -   First Stop   -   Ore Strand Camping   -   JDE/Cafax   -   Fejeriet Aps   -   Intersport, Seiffert   -   SJEB   -   Bilbyen Vordingborg   -   Jacobsens Bageri   -   Benchmark Biler   -   Bygma, Hvalsø   -   Tuborg   -   Kafé Ann'en   -   Møns Bank   -   Heidis Guld og Sølv   -   Jyske Bank   -   VVS Brian Johannessen   -   Fru Andkjær Blomster   -   HomeOptik's brillebus   -   Kids Coolshop   -   Loxam rental   -   Snedker Svendsen   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   O.P. Ejendomsservice   -   Storstrøm Forsikring   -   Show time music   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Phicasso, frisør   -   Cafe Oskar   -   Skjold Burne   -   Nybolig   -   VML Beton   -   Bog og Ide   -   Borgens Blomsterbinderi   -   MR, Niels Ove   -   Dream Team Cleaning   -   Amigo Bar   -   Heramb køreskole   -   Skousen   -   VVS Lars Nielsen   -   Frede Andersen & Søn   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: