Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2024 Støt Vordingborg Festuge på MobilePay 11190
                Vordingborg Køreskole   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Radio 40 plus   -   Cafe Klint   -   JMS Maskinservice ApS   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Ishus   -   Home, Vordingborg   -   GT Motors A/S   -   Showtime Music & Event   -   Colourplus   -   Kafé Ann'en   -   Franks Auto   -   Tuborg   -   TOPmanager A/S   -   Møns Bank   -   Jacobsen   -   Amigo Bar   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Skønne Fusser   -   Filtenborg El   -   JDE   -   Det Gyldne Hjørne   -   Rema1000   -   Lollands Bank   -   Stage optik   -   Vordingborg Vinhandel Skjold Burne   -   Bruuns Studio   -   JC Jensen   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Henriks Hvidevarer   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Rådhuspub'en   -   Hemmingsen Transport   -   Intersport, Seiffert   -   PortvinSyd   -   Jonica   -   Frede Andersen & Søn   -   Autohjørnet Vordingborg   -   ITFON   -   Viking Malt A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Holbøll   -   Venstre   -   Tid og stil   -   Hos Kim   -   Cafe La Buffalo   -   First Stop   -   Sydsjællands Ship Service   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Karl Mertz   -   Wolt   -   OT Skabe   -   Phicasso, frisør   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   O.P. Ejendomsservice   -   SJEB   -   Kjærs Slibeservice   -   VVSsøren   -   XL Byg - Byggeland Præstø   -   Loxam rental   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Karlsen   -   Jens Hunsballe   -   Party Line   -   Hjorth's Grill   -   Vordingborg Køkkenet   -   Hørkram   -   Ole Stage el   -   PeakPro - Webudvikling & Videoproduktion   -   HomeOptik's brillebus   -   Nicko-Leg   -   Palles Kraner   -   Kai Døssing   -   Tandlægehjørnet   -   Seesafe   -   GF Forsikring   -   Ingemann's Bilpleje   -   Vordingborg Låseservice   -   Bog og Idé   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Frimann Hansen Automobiler A/S   -   VVS Lars Nielsen   -   Bentes Systue   -   Benchmark Biler   -   Heramb køreskole   -   Choco Isbar   -   Paraffinhuset   -   Dream Team Cleaning   -   Mercoprint   -   Pankas   -   Danbolig   -   DGI huset Vordingborg   -   Othello Konditoriet   -   Jane B   -   Shell   -   Lykke Service Teknik   -   Neder Vindinge VVS   -   Brian´s Dyrecenter   -   Grave-Eksperten ApS   -   Vordingborg Boligselskab   -   JE Service   -   VML Entreprise ApS   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Fejeriet ApS   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Betty Boo   -   Maler E & J Rasmussen   -   Safe IT-Solutions   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Kommune   -   HuaXin   -   MR. Niels Ove   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   MF Maskinservice   -   Restaurant Snekken   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Øernes dækcenter   -   Kaffebønnen   -   Cafe Einstein   -   Snedker Svendsen   -   Stars   -   HuaXin   -   Tøjeksperten   -   De raske drenge   -   Ristorante Roma   -   Taskehuset   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Nybolig   -   Youku - Sushi   -   Røstofte Maskiner   -  

Ny scene med lokale og regionale musikere til Vordingborg Festuge 2018

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: