Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Dansk kvalitets brolægning   -   Peak Production   -   Skousen   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Skjold Burne   -   Restaurant Snekken   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Din Skobutik   -   Ore Strand Camping   -   Storstrøm Forsikring   -   Arnestedet   -   Øernes Revision   -   DGI huset Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Snacks'n Smoothie   -   Henriks Hvidevarer   -   Betty Boo   -   Sydsjællands Ship Service   -   Det Gyldne Hjørne   -   O.P. Ejendomsservice   -   Fru Andkjær   -   Filtenborg El   -   Roma   -   First Stop   -   Vordingborg kommune   -   ITFON   -   Heidis Guld og Sølv   -   MR, Niels Ove   -   Hos Kim   -   Fog trælast   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Jyske Bank   -   Rådhuspub'en   -   Jacobsen, tøj   -   SOSU Nykøbing   -   Palles Autokraner   -   El centret   -   OT Skabe   -   Shell   -   FJ Byg   -   Dream Team Cleaning   -   Jane B   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Pankas   -   Intersport, Seiffert   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Frede Andersen & Søn   -   MyGym   -   Bilbyen Vordingborg   -   Danwax   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Lollands Bank   -   Tømrer Flemming Frimann Pedersen   -   Hold da helt fest   -   Tuborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Renova   -   Tømrer Hyldgaard   -   Vordingborg Låseservice   -   Cafe Oskar   -   Dansk Pyro Art   -   Jonica   -   VVS Lars Nielsen   -   Amigo Bar   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Tømmergården Aps   -   Kafé Ann'en   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Nybolig   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Rema1000   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Vordingborg Køkkenet   -   VML Beton   -   Fejeriet Aps   -   Kids Coolshop   -   AjourCare   -   Cafax/JDE   -   Autohjørnet Vordingborg   -   De raske drenge   -   Cafe Einstein   -   Taskehuset   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Brian´s Dyrecenter   -   VVS Brian Johannessen   -   Røstofte Maskiner   -   Jacobsens Bageri   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Tid og stil   -   Slagter Zangenberg   -   Stars   -   Loxam rental   -   Danlej   -   Hørkram   -   Cafe Klint   -   HomeOptik's brillebus   -   Danmarks Borgcenter   -   Karlsen   -   Seesafe   -   GF Forsikring   -   Jens Hunsballe   -   Olsen's haveservice   -   Danbolig   -   Home, Vordingborg   -   Heramb køreskole   -   Thorsvang   -   Vordingborg Boligselskab   -   Digital TV Service   -   Klokkeblomst   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Kiss Real Estate   -   Colourplus   -   CBG-Entreprise   -   HuaXin   -   Bog og Ide   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Phicasso, frisør   -   Snedker Svendsen   -   Othello Konditoriet   -   Garant Vordingborg   -   LE34   -   Marina Fisk   -   Kop og Kande   -   Møns Bank   -   Kai Døssing   -   Paraffinhuset   -   Bycentrum Vordingborg   -   CoPrint   -   Lev-vel Sjælland   -   SJEB   -   Show time music   -   JC Jensen   -   FE Olsen   -   AO   -   Socialdemokraterne   -   Pribo-huset   -   Privatvask   -   Benchmark Biler   -   Stage optik   -   Kaffebønnen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVSsøren   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Kayser og Thorsen   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: