Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Palles Autokraner   -   Kaffebønnen   -   Øernes Revision   -   Dansk Pyro Art   -   Lollands Bank   -   Tid og stil   -   Seesafe   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hørkram   -   JDE/Cafax   -   Fejeriet Aps   -   Frede Andersen & Søn   -   Kids Coolshop   -   Socialdemokraterne   -   Betty Boo   -   Benchmark Biler   -   Vordingborg kommune   -   OT Skabe   -   De raske drenge   -   MR, Niels Ove   -   Lev-vel Sjælland   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Dansk kvalitets brolægning   -   SOSU Nykøbing   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Henriks Hvidevarer   -   Jane B   -   Pankas   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Fru Andkjær   -   Jyske Bank   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Telmore   -   Dream Team Cleaning   -   Stage optik   -   Peak Production   -   El centret   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Othello Konditoriet   -   Intersport, Seiffert   -   JC Jensen   -   SJEB   -   Hold da helt fest   -   Brian´s Dyrecenter   -   Vordingborg Boligselskab   -   MyGym   -   AjourCare   -   Slagter Zangenberg   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kayser og Thorsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kiss Real Estate   -   Vordingborg Låseservice   -   Danlej   -   Show time music   -   Cafe Oskar   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   CoPrint   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   ITFON   -   Hos Kim   -   Røstofte Maskiner   -   Heidis Guld og Sølv   -   Filtenborg El   -   Loxam rental   -   Tuborg   -   Fog trælast   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: