Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Lindsten El ApS   -   Jacobsen   -   Ore Strand Camping   -   Skønne Fusser   -   Brian´s Dyrecenter   -   Lootbox   -   Heramb køreskole   -   Loxam rental   -   Verifone   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Øernes Revision   -   PortvinSyd   -   Stage optik   -   BB Vikar   -   Rådhuspub'en   -   HomeOptik's brillebus   -   Intersport, Seiffert   -   Fibia   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Karlsen   -   Bog og Idé   -   Cafe Klint   -   Franks Auto   -   Tuborg   -   DGI huset Vordingborg   -   Holbøll   -   Autohjørnet Vordingborg   -   JE Service   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Eurotrading DK ApS   -   Hjorth's Grill   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Østen Group A/S   -   ITFON   -   Home, Vordingborg   -   Eurotrading DK ApS   -   Phicasso, frisør   -   Bold   -   Stars   -   Radio 40 plus   -   Skjold Burne   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   De raske drenge   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Sønderby Legal   -   Diageo Denmark   -   O.P. Ejendomsservice   -   Jonica   -   MF Maskinservice   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Showtime Music & Event   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Vordingborg Låseservice   -   Hos Kim   -   Restaurant Snekken   -   Grave-Eksperten ApS   -   Viking Malt A/S   -   Jane B   -   Dream Team Cleaning   -   Pankas   -   Venstre   -   Vordingborg Boligselskab   -   Palles Autokraner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kafé Ann'en   -   Paraffinhuset   -   Hall-gruppen   -   JMS Maskinservice ApS   -   Henriks Hvidevarer   -   Fejeriet Aps   -   SJEB   -   Taskehuset   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   MR, Niels Ove   -   Kayser og Thorsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Hansen & Co   -   Cafe La Buffalo   -   Vordingborg Net   -   Vordingborg Køkkenet   -   Tid og stil   -   Michael's Vinduespolering   -   Snedker Svendsen   -   Kvickly Vordingborg   -   VVSsøren   -   OT Skabe   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Rema1000   -   Nature Energy   -   Kyse Kloak og anlæg   -   PeakPro - Video / Foto / Web / Kommunikation   -   First Stop   -   McDonald's Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   J.A.Entreprenøren   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   GF Forsikring   -   Seesafe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   VML Entreprise ApS   -   Café Guldgåsen   -   Socialdemokratiet   -   Møns Bank   -   Amigo Bar   -   Danbolig   -   CP Bådformidling   -   Karl Mertz   -   Betty Boo   -   Colourplus   -   EDC, Poul Erik Bech   -   JDE   -   Sydsjællands Ship Service   -   Insatech A/S   -   Hørkram   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Jens Hunsballe   -   VVS Lars Nielsen   -   Bruuns Studio   -   Kai Døssing   -   Kaffebønnen   -   Anlægsgartner OKNygaard   -   Frede Andersen & Søn   -   Ingemann's Bilpleje   -   Vordingborg Kommune   -   Shell   -   Roma   -   Benchmark Biler   -   Bentes Systue   -   Tandlægehjørnet   -   Circle K   -   Øernes dækcenter   -   Mercoprint   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Kids Coolshop   -   Strikkelade   -   JC Jensen   -   Lollands Bank   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Ole Stage el   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Beck's Service   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Vordingborg Ishus   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Det Gyldne Hjørne   -   Materialepladsen A/S   -   Othello Konditoriet   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Borgens Blomster   -   Røstofte Maskiner   -   Safe IT-Solutions   -   Filtenborg El   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   Mono Group   -  

Ny scene med lokale og regionale musikere til Vordingborg Festuge 2018

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: