Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Vordingborg Køkkenet   -   Thorsvang   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Digital TV Service   -   Vordingborg Boligselskab   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Møns Bank   -   Snedker Svendsen   -   SJEB   -   Møblér med Møllers Møbler   -   AO   -   AB Lauridsen Maskiner   -   El centret   -   Bycentrum Vordingborg   -   Ole Stage el   -   Phicasso, frisør   -   Stars   -   Bygma, Hvalsø   -   Vordingborg kommune   -   Rådhuspub'en   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Klint   -   Brian´s Dyrecenter   -   MyGym   -   Dream Team Cleaning   -   Skousen   -   Kai Døssing   -   Lev-vel Sjælland   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   VVS Brian Johannessen   -   Dansk Pyro Art   -   Jyske Bank   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   VVSsøren   -   Renova   -   Hørkram   -   Henriks Hvidevarer   -   OT Skabe   -   Roma   -   JDE/Cafax   -   Garant Vordingborg   -   Lollands Bank   -   VML Beton   -   Fog trælast   -   Kop og Kande   -   Vordingborg Låseservice   -   Peak Production   -   Seesafe   -   Danmarks Borgcenter   -   HuaXin   -   GF Forsikring   -   Røstofte Maskiner   -   FJ Byg   -   Shell   -   Cafe Einstein   -   Jens Hunsballe   -   Kaffebønnen   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Jane B   -   Loxam rental   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Home, Vordingborg   -   Bog og Ide   -   Tømmergården Aps   -   Socialdemokraterne   -   Marina Fisk   -   Filtenborg El   -   Intersport, Seiffert   -   Fejeriet Aps   -   Cafe Oskar   -   Sydsjællands Ship Service   -   Benchmark Biler   -   Hold da helt fest   -   DGI huset Vordingborg   -   First Stop   -   Heidis Guld og Sølv   -   O.P. Ejendomsservice   -   Din Skobutik   -   AjourCare   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Tid og stil   -   JC Jensen   -   Bilbyen Vordingborg   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Karlsen   -   Fru Andkjær   -   Restaurant Snekken   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Tuborg   -   Rema1000   -   Jacobsens Bageri   -   SOSU Nykøbing   -   Slagter Zangenberg   -   Paraffinhuset   -   ITFON   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Danlej   -   Hos Kim   -   Danwax   -   Tømrer Hyldgaard   -   Snacks'n Smoothie   -   Amigo Bar   -   Frede Andersen & Søn   -   Nybolig   -   Show time music   -   Stage optik   -   Skjold Burne   -   De raske drenge   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kids Coolshop   -   Kiss Real Estate   -   Kafé Ann'en   -   CBG-Entreprise   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Arnestedet   -   LE34   -   Kayser og Thorsen   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Othello Konditoriet   -   FE Olsen   -   Betty Boo   -   HomeOptik's brillebus   -   CoPrint   -   Taskehuset   -   MR, Niels Ove   -   Pankas   -   Heramb køreskole   -   Danbolig   -   Storstrøm Forsikring   -   Palles Autokraner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Ore Strand Camping   -   Colourplus   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Jonica   -   Jacobsen, tøj   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: