Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Dream Team Cleaning   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Seesafe   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Intersport, Seiffert   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Othello Konditoriet   -   JDE   -   Øernes Revision   -   Hold da helt fest   -   Phicasso, frisør   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes dækcenter   -   SJEB   -   Ore Strand Camping   -   Røstofte Maskiner   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hjorth's Grill   -   Snedker Svendsen   -   Tuborg   -   Jens Hunsballe   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe La Buffalo   -   Ingemann's Bilpleje   -   PortvinSyd   -   Hansen & Co   -   Colourplus   -   Brian´s Dyrecenter   -   Jonica   -   GF Forsikring   -   Lollands Bank   -   Skønne Fusser   -   HuaXin   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   VML Entreprise ApS   -   Showtime Music & Event   -   Jane B   -   Café Guldgåsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Shell   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Pankas   -   Cafe Klint   -   Franks Auto   -   Hos Kim   -   Heramb køreskole   -   Rådhuspub'en   -   Borgens Blomster   -   Restaurant Snekken   -   Filtenborg El   -   VVSsøren   -   Kai Døssing   -   Mono Group   -   Karlsen   -   Michael's Vinduespolering   -   MF Maskinservice   -   Benchmark Biler   -   Tid og stil   -   Materialepladsen A/S   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Kayser og Thorsen   -   Henriks Hvidevarer   -   Karl Mertz   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Vordingborg Net   -   First Stop   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Socialdemokratiet   -   El centret   -   PeakPro   -   HomeOptik's brillebus   -   Stage optik   -   Stars   -   Circle K   -   Din Skobutik   -   Insatech A/S   -   Vordingborg Låseservice   -   Bentes Systue   -   Taskehuset   -   Amigo Bar   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Paraffinhuset   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Mercoprint   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Fejeriet Aps   -   Lindsten El ApS   -   Palles Autokraner   -   Ole Stage el   -   ITFON   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Eurotrading DK ApS   -   Vordingborg Boligselskab   -   Hørkram   -   Kaffebønnen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Jacobsen   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Møns Bank   -   JC Jensen   -   Frede Andersen & Søn   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Kids Coolshop   -   Bog og Idé   -   Safe IT-Solutions   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   HuaXin   -   Roma   -   Loxam rental   -   O.P. Ejendomsservice   -   Skjold Burne   -   Strikkelade   -   Betty Boo   -   Nature Energy   -   Kafé Ann'en   -   Vordingborg Ishus   -   OT Skabe   -   Danbolig   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Eurotrading DK ApS   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Viking Malt A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Home, Vordingborg   -   MR, Niels Ove   -   Venstre   -   Tandlægehuset   -   Vordingborg Køkkenet   -   De raske drenge   -   Sydsjællands Ship Service   -   Grave-Eksperten ApS   -  

Ny scene med lokale og regionale musikere til Vordingborg Festuge 2018

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: