Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   VVSsøren   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Danlej   -   JDE/Cafax   -   Palles Autokraner   -   Marina Fisk   -   Kafé Ann'en   -   Heidis Guld og Sølv   -   Kai Døssing   -   CBG-Entreprise   -   Taskehuset   -   Jens Hunsballe   -   Hos Kim   -   Karlsen   -   Storstrøm Forsikring   -   Frede Andersen & Søn   -   Renova   -   SOSU Nykøbing   -   Danmarks Borgcenter   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Rema1000   -   VML Beton   -   Brian´s Dyrecenter   -   Filtenborg El   -   Socialdemokraterne   -   Tømrer Hyldgaard   -   Nybolig   -   JC Jensen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Ole Stage el   -   DGI huset Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   GF Forsikring   -   FJ Byg   -   Tømmergården Aps   -   Skousen   -   Bycentrum Vordingborg   -   Digital TV Service   -   Hold da helt fest   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Stage optik   -   Jacobsens Bageri   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Hørkram   -   Heramb køreskole   -   Seesafe   -   ITFON   -   CoPrint   -   Fejeriet Aps   -   Arnestedet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   HuaXin   -   Slagter Zangenberg   -   Snacks'n Smoothie   -   Kids Coolshop   -   Kop og Kande   -   AjourCare   -   Lollands Bank   -   OT Skabe   -   Cafe Oskar   -   Kaffebønnen   -   HomeOptik's brillebus   -   Kiss Real Estate   -   VVS Lars Nielsen   -   Møns Bank   -   Bygma, Hvalsø   -   Snedker Svendsen   -   Vordingborg Køkkenet   -   Din Skobutik   -   Vordingborg Boligselskab   -   Møblér med Møllers Møbler   -   FE Olsen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Roma   -   Othello Konditoriet   -   Fog trælast   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Amigo Bar   -   Henriks Hvidevarer   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Dansk Pyro Art   -   MyGym   -   VVS Brian Johannessen   -   Stars   -   Restaurant Snekken   -   Jonica   -   Vordingborg Låseservice   -   Phicasso, frisør   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Paraffinhuset   -   De raske drenge   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Fru Andkjær   -   Tuborg   -   Øernes Revision   -   Danbolig   -   Funder og Henriksen, revisor   -   SJEB   -   Danwax   -   MR, Niels Ove   -   Vordingborg kommune   -   Jyske Bank   -   Kayser og Thorsen   -   Røstofte Maskiner   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   LE34   -   Jacobsen, tøj   -   El centret   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Bilbyen Vordingborg   -   Pankas   -   Cafe Einstein   -   Rådhuspub'en   -   Intersport, Seiffert   -   O.P. Ejendomsservice   -   Peak Production   -   First Stop   -   Loxam rental   -   Lev-vel Sjælland   -   AO   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Ore Strand Camping   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Garant Vordingborg   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Tid og stil   -   Skjold Burne   -   Betty Boo   -   Cafe Klint   -   Jane B   -   Bog og Ide   -   Colourplus   -   Thorsvang   -   Show time music   -   Shell   -   Home, Vordingborg   -   Dream Team Cleaning   -   Benchmark Biler   -   EDC, Poul Erik Bech   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: