Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Cafe Klint   -   Colourplus   -   Taskehuset   -   Peak Production   -   AjourCare   -   Fog trælast   -   Lev-vel Sjælland   -   Dansk Pyro Art   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Filtenborg El   -   Ole Stage el   -   Fru Andkjær   -   Brian´s Dyrecenter   -   Betty Boo   -   Kiss Real Estate   -   Heramb køreskole   -   Seesafe   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Danmarks Borgcenter   -   Øernes Revision   -   Kaffebønnen   -   Amigo Bar   -   Fejeriet Aps   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Jonica   -   Socialdemokraterne   -   Intersport, Seiffert   -   Jacobsen, tøj   -   FJ Byg   -   VML Beton   -   Hold da helt fest   -   VVSsøren   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Låseservice   -   Skjold Burne   -   Benchmark Biler   -   Nybolig   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Loop Fitness Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Digital TV Service   -   Garant Vordingborg   -   Bygma, Hvalsø   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   LE34   -   MR, Niels Ove   -   Renova   -   Paraffinhuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Thorsvang   -   Restaurant Snekken   -   Tømrer Hyldgaard   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Vordingborg kommune   -   Jane B   -   Heidis Guld og Sølv   -   Tuborg   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   OT Skabe   -   CBG-Entreprise   -   Kids Coolshop   -   Hørkram   -   Home, Vordingborg   -   AO   -   GF Forsikring   -   Vordingborg Boligselskab   -   Ore Strand Camping   -   SOSU Nykøbing   -   Pankas   -   Slagter Zangenberg   -   Stars   -   VVS Brian Johannessen   -   Danwax   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Danbolig   -   Jacobsens Bageri   -   Skousen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Palles Autokraner   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Shell   -   Sydsjællands Ship Service   -   El centret   -   Cafe Einstein   -   Storstrøm Forsikring   -   Kim Skovgaard Hansen   -   DGI huset Vordingborg   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Danlej   -   Karlsen   -   SJEB   -   Snedker Svendsen   -   MyGym   -   Stage optik   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tømmergården Aps   -   Bycentrum Vordingborg   -   Hos Kim   -   Møns Bank   -   Show time music   -   Jens Hunsballe   -   Jyske Bank   -   Arnestedet   -   Othello Konditoriet   -   Lollands Bank   -   Rema1000   -   VVS Lars Nielsen   -   JC Jensen   -   Kop og Kande   -   HuaXin   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Phicasso, frisør   -   Dream Team Cleaning   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JDE/Cafax   -   Røstofte Maskiner   -   First Stop   -   ITFON   -   De raske drenge   -   Kai Døssing   -   FE Olsen   -   CoPrint   -   Snacks'n Smoothie   -   Rådhuspub'en   -   Vordingborg Køkkenet   -   HomeOptik's brillebus   -   Din Skobutik   -   Bog og Ide   -   Marina Fisk   -   Cafe Oskar   -   Henriks Hvidevarer   -   Tid og stil   -   Loxam rental   -   Kayser og Thorsen   -   Kafé Ann'en   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Bilbyen Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Roma   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: