Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Bog og Ide   -   ITFON   -   First Stop   -   Lev-vel Sjælland   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Slagter Zangenberg   -   Show time music   -   Autohjørnet Vordingborg   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kiss Real Estate   -   LE34   -   CoPrint   -   Stars   -   Rema1000   -   Vordingborg Køkkenet   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   Stage optik   -   SJEB   -   Tømmergården Aps   -   Digital TV Service   -   Paraffinhuset   -   O.P. Ejendomsservice   -   Bycentrum Vordingborg   -   Socialdemokraterne   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Loxam rental   -   Cafe Klint   -   Fog trælast   -   Kafé Ann'en   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   DGI huset Vordingborg   -   Danwax   -   AjourCare   -   Hørkram   -   Din Skobutik   -   GF Forsikring   -   El centret   -   Danmarks Borgcenter   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Nybolig   -   Palles Autokraner   -   Phicasso, frisør   -   VVSsøren   -   Filtenborg El   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Cafe Einstein   -   De raske drenge   -   Home, Vordingborg   -   Heidis Guld og Sølv   -   Fru Andkjær   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Vordingborg Låseservice   -   Lollands Bank   -   Det Gyldne Steakhouse   -   MR, Niels Ove   -   JC Jensen   -   Heramb køreskole   -   Brian´s Dyrecenter   -   Sydsjællands Ship Service   -   Roma   -   Jacobsens Bageri   -   Loop Fitness Vordingborg   -   FJ Byg   -   Dansk Pyro Art   -   Tuborg   -   Intersport, Seiffert   -   Peak Production   -   Marina Fisk   -   Rådhuspub'en   -   Tømrer Hyldgaard   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Boligselskab   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Kayser og Thorsen   -   VML Beton   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Henriks Hvidevarer   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Pankas   -   Colourplus   -   Jacobsen, tøj   -   Bilbyen Vordingborg   -   FE Olsen   -   Danlej   -   Hold da helt fest   -   Snacks'n Smoothie   -   Hos Kim   -   Amigo Bar   -   VVS Lars Nielsen   -   Møblér med Møllers Møbler   -   Seesafe   -   Kaffebønnen   -   Jonica   -   Arnestedet   -   Kids Coolshop   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Frede Andersen & Søn   -   Ole Stage el   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Renova   -   Bygma, Hvalsø   -   Fejeriet Aps   -   Betty Boo   -   Vordingborg kommune   -   Snedker Svendsen   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Othello Konditoriet   -   Tid og stil   -   Benchmark Biler   -   Det Gyldne Hjørne   -   OT Skabe   -   Thorsvang   -   Kop og Kande   -   JDE/Cafax   -   HuaXin   -   Jens Hunsballe   -   Garant Vordingborg   -   Skjold Burne   -   Jyske Bank   -   CBG-Entreprise   -   Taskehuset   -   SOSU Nykøbing   -   Ore Strand Camping   -   Storstrøm Forsikring   -   AO   -   VVS Brian Johannessen   -   Møns Bank   -   Jane B   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Dream Team Cleaning   -   Danbolig   -   Shell   -   Skousen   -   Karlsen   -   Cafe Oskar   -   MyGym   -   Kai Døssing   -   Øernes Revision   -   Restaurant Snekken   -   Borgens Blomsterbinderi   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: