Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2019:
                Loop Fitness Vordingborg   -   Jyske Bank   -   Jens Hunsballe   -   Cafe Klint   -   Henrik Ejby, ejendomsmægler   -   Danwax   -   Kayser og Thorsen   -   Allerslev Vogmandsforretning   -   Show time music   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Shell   -   El centret   -   Fru Andkjær   -   Karlsen   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Tømmergården Aps   -   De raske drenge   -   Tuborg   -   Snedker Svendsen   -   Din Skobutik   -   EDC, Poul Erik Bech   -   VVSsøren   -   D.T. Brolægning & Entreprise Aps   -   Danlej   -   OT Skabe   -   DGI huset Vordingborg   -   Frede Andersen & Søn   -   Kafé Ann'en   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Colourplus   -   JDE/Cafax   -   O.P. Ejendomsservice   -   Heidis Guld og Sølv   -   FE Olsen   -   AO   -   Kop og Kande   -   Stege, Stensved og Vordingborg Begravelsesforretning   -   Henriks Hvidevarer   -   Kids Coolshop   -   GF Forsikring   -   Jonica   -   Hold da helt fest   -   Palles Autokraner   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Hørkram   -   Phicasso, frisør   -   Dansk Pyro Art   -   Cafe Einstein   -   Borgens Blomsterbinderi   -   Heramb køreskole   -   Skousen   -   Loxam rental   -   Øernes Revision   -   Lev-vel Sjælland   -   Bygma, Hvalsø   -   Kaffebønnen   -   Kai Døssing   -   Det Gyldne Hjørne   -   Vordingborg Låseservice   -   Vordingborg Køkkenet   -   JC Jensen   -   Bilbyen Vordingborg   -   Restaurant Snekken   -   Fejeriet Aps   -   Tømrer Hyldgaard   -   Othello Konditoriet   -   Jane B   -   FJ Byg   -   Brian´s Dyrecenter   -   Kiss Real Estate   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Sydsjællands Ship Service   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Socialdemokraterne   -   VVS Brian Johannessen   -   Intersport, Seiffert   -   Thorsvang   -   Garant Vordingborg   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Nybolig   -   Stage optik   -   Bycentrum Vordingborg   -   Ore Strand Camping   -   LE34   -   Slagter Zangenberg   -   Renova   -   Cafe Oskar   -   Filtenborg El   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   VVS Lars Nielsen   -   CoPrint   -   Peak Production   -   Danbolig   -   Bog og Ide   -   SJEB   -   Rådhuspub'en   -   Storstrøm Forsikring   -   Rema1000   -   Paraffinhuset   -   CBG-Entreprise   -   Digital TV Service   -   Fog trælast   -   ITFON   -   AjourCare   -   Møns Bank   -   Tid og stil   -   Jacobsen, tøj   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   Kim Skovgaard Hansen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   VML Beton   -   Pankas   -   Danmarks Borgcenter   -   Snacks'n Smoothie   -   Hos Kim   -   Stars   -   Arnestedet   -   First Stop   -   Marina Fisk   -   Ole Stage el   -   HomeOptik's brillebus   -   HuaXin   -   Dream Team Cleaning   -   Møblér med Møllers Møbler   -   MyGym   -   MR, Niels Ove   -   Benchmark Biler   -   SOSU Nykøbing   -   Amigo Bar   -   Seesafe   -   Vordingborg kommune   -   Lollands Bank   -   Jacobsens Bageri   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Røstofte Maskiner   -   Betty Boo   -   Home, Vordingborg   -   Roma   -   Taskehuset   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: