Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Ole Stage el   -   VVS Lars Nielsen   -   Øernes Revision   -   Vordingborg Boligselskab   -   Jonica   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Ingemann's Bilpleje   -   Jacobsen   -   MR, Niels Ove   -   El centret   -   HomeOptik's brillebus   -   Intersport, Seiffert   -   Kai Døssing   -   Brian´s Dyrecenter   -   MF Maskinservice   -   Kafé Ann'en   -   Hørkram   -   Othello Konditoriet   -   Hold da helt fest   -   JDE/Cafax   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Fladså Turist A/S   -   Snacks'n Smoothie   -   Pankas   -   Benchmark Biler   -   Kids Coolshop   -   Sydsjællands Ship Service   -   Materialepladsen A/S   -   Vordingborg Ishus   -   Circle K   -   Vordingborg kommune   -   Strikkelade   -   Heramb køreskole   -   Cafe Klint   -   Palles Autokraner   -   Røstofte Maskiner   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   McDonald's Vordingborg   -   HuaXin   -   Filtenborg El   -   Nybolig   -   Fru Andkjær Blomster   -   Fibia   -   Peak Production   -   Stage optik   -   ITFON   -   Mono Group   -   Kop og Kande   -   Hos Kim   -   Snedker Svendsen   -   First Stop   -   Kayser og Thorsen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Seesafe   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Karl Mertz   -   Phicasso, frisør   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Dream Team Cleaning   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Tandlægehuset   -   VVSsøren   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Mercoprint   -   Skjold Burne   -   Kaffebønnen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Bentes Systue   -   LE34   -   Betty Boo   -   Michael's Vinduespolering   -   Vordingborg Låseservice   -   CP Bådformidling   -   Verifone   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Viking Malt A/S   -   Amigo Bar   -   JC Jensen   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Franks Auto   -   Thorsvang   -   Karlsen   -   Stars   -   Tuborg   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Din Skobutik   -   SJEB   -   Jane B   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Rema1000   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Restaurant Snekken   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Arnestedet   -   Cafe Oskar   -   Home, Vordingborg   -   Showtime Music & Event   -   Danlej   -   Slagter Zangenberg   -   Socialdemokraterne   -   Rådhuspub'en   -   Bycentrum Vordingborg   -   Møns Bank   -   OT Skabe   -   VML Entreprise ApS   -   Danbolig   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Maler Rasmussen   -   Loxam rental   -   Fejeriet Aps   -   Paraffinhuset   -   PortvinSyd   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Kyse Kloak og anlæg   -   O.P. Ejendomsservice   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Henriks Hvidevarer   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Tid og stil   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Colourplus   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Garant Vordingborg   -   Donuts&Bobblez   -   FE Olsen   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Shell   -   Candy Vordingborg   -   Taskehuset   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Cafe La Buffalo   -   Ore Strand Camping   -   Lollands Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Borgens Blomster   -   Vordingborg Køkkenet   -   Roma   -   Bog og Idé   -   DFM Vordingborg Aps   -   Jens Hunsballe   -   De raske drenge   -   Bygma, Nykøbing Falster   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: