Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Intersport, Seiffert   -   Din Skobutik   -   Kids Coolshop   -   FE Olsen   -   Thorsvang   -   Sydsjællands Ship Service   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Filtenborg El   -   Danbolig   -   Garant Vordingborg   -   PortvinSyd   -   Ore Strand Camping   -   Vordingborg Ishus   -   Home, Vordingborg   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Betty Boo   -   Vordingborg kommune   -   Vordingborg Køkkenet   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Boligselskab   -   Skjold Burne   -   Materialepladsen A/S   -   Colourplus   -   Nybolig   -   Peak Production   -   Hos Kim   -   Tid og stil   -   Paraffinhuset   -   Rema1000   -   Møns Bank   -   Stars   -   Borgens Blomster   -   Amigo Bar   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Arnestedet   -   Fejeriet Aps   -   VVS Lars Nielsen   -   Loxam rental   -   First Stop   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Hørkram   -   MR, Niels Ove   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Bycentrum Vordingborg   -   Jacobsen   -   Hold da helt fest   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Autohjørnet Vordingborg   -   HomeOptik's brillebus   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Phicasso, frisør   -   Maler Rasmussen   -   Carsten Jensen Biler   -   Palles Autokraner   -   Bentes Systue   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Mono Group   -   Cafe La Buffalo   -   Dream Team Cleaning   -   VML Beton   -   Jens Hunsballe   -   JDE/Cafax   -   OT Skabe   -   Jonica   -   Cafe Klint   -   LE34   -   Henriks Hvidevarer   -   Kai Døssing   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   Lev-Vel Sjælland   -   Danlej   -   Pankas   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Shell   -   Brian´s Dyrecenter   -   Circle K   -   Franks Auto   -   Restaurant Snekken   -   ITFON   -   SJEB   -   Candy Vordingborg   -   Kafé Ann'en   -   Seesafe   -   Strikkelade   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Øernes Revision   -   Rådhuspub'en   -   JC Jensen   -   Tandlægehuset   -   Karl Mertz   -   Kaffebønnen   -   Det Gyldne Hjørne   -   Tuborg   -   Ole Stage el   -   Cafe Oskar   -   Kayser og Thorsen   -   El centret   -   Socialdemokraterne   -   Salg2salg   -   Kim Skovgaard Hansen   -   MF Maskinservice   -   Taskehuset   -   Fibia   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Bog og Idé   -   Ingemann's Bilpleje   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Vordingborg Låseservice   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Snedker Svendsen   -   De raske drenge   -   Othello Konditoriet   -   Lollands Bank   -   Frede Andersen & Søn   -   Fru Andkjær Blomster   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Stage optik   -   Roma   -   Røstofte Maskiner   -   Heramb køreskole   -   Snacks'n Smoothie   -   McDonald's Vordingborg   -   Jane B   -   Viking Malt A/S   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   HuaXin   -   Showtime Music & Event   -   Kop og Kande   -   Slagter Zangenberg   -   O.P. Ejendomsservice   -   DFM Vordingborg Aps   -   VVSsøren   -   CP Bådformidling   -  

Med Gåsetårnet som baggrund bliver der på borgterrænet i Vordingborg Festuge 2018 etableret en ny frtistående scene hvor 16 lokale og regionale kunstnere vil optræde.
Vordingborg Festuge vil gerne understøtte udviklingen af talenter i landsdelen og i samarbejde med Øveforeningen Bunkeren og Young Sounds (Stars) præsenteres en bred vifte af musikere, der her får mulighed for at optræde på en stor scene i festugen.
Flere af navnene har udgivet musik, som kan høres på de forskellige musiktjenester – bl.a. Pastell, Sorte Fugle, Elephant Suit og Nikolaj Rysager.

Musikprogrammet på den nye scene begynder allerede om eftermiddagen kl. 15.45.
Og mellem hovednavnene om aftenen på scenen på Slotstorvet vil der være optræden på scenen på borgterrænet med lokale og regionale musikere og de bliver dermed en vigtig del af hele musikprogrammet sammen med Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt, Stig Rossen, Danser med Drenge m.fl..

De nye scene bliver også en del af det traditionelle sildebord lørdag middag og eftermiddag hvor Sussi & Leo samt Butterflies optræder.

Festugens opbygning på borgterrænet bliver samtidig ændret så det får en bedre sammenhæng med området på Slotstorvet.

Vordingborg Festuge 2018 er som altid i uge 28 – det vil sige fra d. 9. til d. 14. juli.
Årets festuge er den første i den helt nye struktur hvor Vordingborg Festuge er blevet etableret i to selvstændige foreninger – hhv. en støtteforening og en forening der afholder festugen – og dermed igen står på helt egne ben.

Programmet for hele uge 28 kan ses på: www.vfu.dk/program

Se præsentation af musikken på den nye scene her: