Tak til vores sponsorer og annoncører:
                Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Othello Konditoriet   -   De raske drenge   -   Pankas   -   Filtenborg El   -   Hold da helt fest   -   Peak Production   -   Hørkram   -   Vordingborg Køkkenet   -   Kayser og Thorsen   -   Vordingborg kommune   -   Fog trælast   -   VVS Lars Nielsen   -   VVSsøren   -   Dansk kvalitets brolægning   -   Tuborg   -   Fejeriet Aps   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Show time music   -   Bycentrum Vordingborg   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   JC Jensen   -   Loxam rental   -   Røstofte Maskiner   -   Øernes Revision   -   Lollands Bank   -   Seesafe   -   Kiss Real Estate   -   Palles Autokraner   -   SJEB   -   Dansk Pyro Art   -   Fru Andkjær   -   Vordingborg Låseservice   -  

Hovednavne på Slotstorvet til Vordingborg Festuge 2018 er: Citybois, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt Band, A Rush of Coldplay, Queen Machine, Bon Jovi Jam, Magtens Korridorer, Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge, Stig Rossen og Vennerne.

Se program for Vordingborg Festuge, klik her.