Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2022:
                Amigo Bar   -   Home, Vordingborg   -   Møns Bank   -   Thorsvang   -   Restaurant Snekken   -   JC Jensen   -   Sydsjællands Ship Service   -   Taskehuset   -   Socialdemokraterne   -   Jonica   -   Vordingborg kommune   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   El centret   -   Phicasso, frisør   -   Fladså Turist A/S   -   Intersport, Seiffert   -   Lollands Bank   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Slagter Zangenberg   -   Lev-Vel Sjælland   -   Michael's Vinduespolering   -   Materialepladsen A/S   -   Vognmand Søren Agger Pedersen   -   Candy Vordingborg   -   Seesafe   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Garant Vordingborg   -   Røstofte Maskiner   -   Strikkelade   -   PortvinSyd   -   Vordingborg Ishus   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Ore Strand Camping   -   Fibia   -   Brian´s Dyrecenter   -   Tandlægehuset   -   Loxam rental   -   Palles Autokraner   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Nybolig   -   Fejeriet Aps   -   Colourplus   -   Mono Group   -   Borgens Blomster   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Cafe Oskar   -   Snacks'n Smoothie   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Kyse Kloak og anlæg   -   De raske drenge   -   HomeOptik's brillebus   -   Vordingborg Køkkenet   -   Bycentrum Vordingborg   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Stage optik   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   First Stop   -   VVS Lars Nielsen   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Kids Coolshop   -   Cafe La Buffalo   -   Verifone   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   Rådhuspub'en   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Pankas   -   Dansk Byggeentreprise og Rådgivning   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Paraffinhuset   -   DFM Vordingborg Aps   -   ITFON   -   O.P. Ejendomsservice   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Ingemann's Bilpleje   -   Benchmark Biler   -   Ole Stage el   -   Bog og Idé   -   Betty Boo   -   Franks Auto   -   Hørkram   -   Fru Andkjær Blomster   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Snedker Svendsen   -   OT Skabe   -   Karl Mertz   -   Jens Hunsballe   -   Jacobsen   -   Maler Rasmussen   -   Danbolig   -   Tid og stil   -   Vordingborg Låseservice   -   Rema1000   -   Bentes Systue   -   Dream Team Cleaning   -   Henrik Hansen Automobiler A/S   -   Stars   -   Jane B   -   Din Skobutik   -   Viking Malt A/S   -   Vordingborg Boligselskab   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Kaffebønnen   -   Kafé Ann'en   -   Kop og Kande   -   MF Maskinservice   -   Skjold Burne   -   MR, Niels Ove   -   Lundgreen Rideudstyr   -   Shell   -   Othello Konditoriet   -   FE Olsen   -   Øernes Revision   -   Heramb køreskole   -   LE34   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Donuts&Bobblez   -   Malermester Klaus Ege Hansen   -   Funder og Henriksen, revisor   -   Arnestedet   -   Frede Andersen & Søn   -   Henriks Hvidevarer   -   Showtime Music & Event   -   Danlej   -   JDE/Cafax   -   Peak Production   -   EDC, Poul Erik Bech   -   SJEB   -   Hold da helt fest   -   Mercoprint   -   CP Bådformidling   -   VML Entreprise ApS   -   Circle K   -   VVSsøren   -   McDonald's Vordingborg   -   Kai Døssing   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Roma   -   Filtenborg El   -   Tuborg   -   Karlsen   -   Hos Kim   -   Kayser og Thorsen   -   AB Lauridsen Maskiner   -   HuaXin   -   Det Gyldne Hjørne   -   Cafe Klint   -   Dansk kvalitets brolægning   -  

Hovednavne på Slotstorvet til Vordingborg Festuge 2018 er: Citybois, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt Band, A Rush of Coldplay, Queen Machine, Bon Jovi Jam, Magtens Korridorer, Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge, Stig Rossen og Vennerne.

Se program for Vordingborg Festuge, klik her.