Tak til vores sponsorer og annoncører - Vordingborg Festuge 2023:
                Funder og Henriksen, revisor   -   Forlev Vognmandsforretning A/S   -   Autohjørnet Vordingborg   -   Møns Bank   -   Intersport, Seiffert   -   Michael's Vinduespolering   -   HomeOptik's brillebus   -   Begravelsesforretningen for Vordingborg og Omegn A/S   -   Roma   -   Skjold Burne   -   Restaurant Snekken   -   Paraffinhuset   -   Leif Pedersen Biler A/S   -   AB Lauridsen Maskiner   -   Circle K   -   Hold da helt fest   -   Kai Døssing   -   OT Skabe   -   Jonica   -   Sydsjællands Reptilmesse   -   Cafe Klint   -   Insatech A/S   -   Det Gyldne Steakhouse   -   Grave-Eksperten ApS   -   Danbolig   -   PortvinSyd   -   De raske drenge   -   Kloakmester C. Christensen ApS   -   Regnbuen, privat børnepasning   -   Nuuday A/S - Telmore   -   Hansen & Co   -   Mono Group   -   Venstre   -   Bygma, Nykøbing Falster   -   Hollænderhavens Møde- og Selskabslokaler   -   Hos Kim   -   Karl Mertz   -   O.P. Ejendomsservice   -   VVS Lars Nielsen   -   Løje Skovservice & Entreprenørforretning   -   Vordingborg Køkkenet   -   Eurotrading DK ApS   -   Rema1000   -   Rådhuspub'en   -   Lollands Bank   -   Colourplus   -   VML Entreprise ApS   -   PeakPro   -   Tandlægehuset   -   Palles Autokraner   -   Franks Auto   -   Ole Stage el   -   Pankas   -   Carsten Jensen Biler Aps   -   Ore Strand Camping   -   Betty Boo   -   Lindsten El ApS   -   Seesafe   -   VVSsøren   -   Irvold IT & Kommunikation Aps   -   Vordingborg Ishus   -   Lasse Ahm Consult/TOPmanager   -   Café Guldgåsen   -   Dream Team Cleaning   -   Cafe La Buffalo   -   JDE   -   Phicasso, frisør   -   Det Gyldne Hjørne   -   Brian´s Dyrecenter   -   Materialepladsen A/S   -   MR, Niels Ove   -   Kids Coolshop   -   Socialdemokratiet   -   Ingemann's Bilpleje   -   Tuborg   -   Bog og Idé   -   Dansk kvalitets brolægning   -   MF Maskinservice   -   JC Jensen   -   Strikkelade   -   Stars   -   Henriks Hvidevarer   -   Othello Konditoriet   -   Kafé Ann'en   -   Home, Vordingborg   -   Øernes Revision   -   Sydsjællands Ship Service   -   Frede Andersen & Søn   -   EDC, Poul Erik Bech   -   Kayser og Thorsen   -   Malerfirmaet Lillian & Otte   -   Jens Hunsballe   -   Loxam rental   -   Fejeriet Aps   -   Vordingborg Boligselskab   -   Tid og stil   -   Sparekassen Sjælland-Fyn   -   Kyse Kloak og anlæg   -   Eurotrading DK ApS   -   Heramb køreskole   -   Nature Energy   -   Kaffebønnen   -   Filtenborg El   -   Safe IT-Solutions   -   Jane B   -   GF Forsikring   -   Taskehuset   -   Stengel anlægsgartner og entreprenør   -   Benchmark Biler   -   Karlsen   -   XL Byg - Sydsjællands Tømmerhandel   -   Stage optik   -   Vordingborg Net   -   Øernes dækcenter   -   El centret   -   Hjorth's Grill   -   Jacobsen   -   Bentes Systue   -   Mercoprint   -   Snedker Svendsen   -   Shell   -   First Stop   -   ITFON   -   Midt- og Sydsjælland Brand og redning   -   Showtime Music & Event   -   Røstofte Maskiner   -   Kim Skovgaard Hansen   -   Amigo Bar   -   Vordingborg Låseservice   -   Skønne Fusser   -   Stege, Præstø, Stensved, Vordingborg Begravelsesforretninger   -   Hørkram   -   Viking Malt A/S   -   Borgens Blomster   -   SJEB   -   HuaXin   -   Din Skobutik   -   HuaXin   -  

Se video med hovednavnene på Slotstorvet til Vordingborg Festuge 2018

Hovednavne på Slotstorvet til Vordingborg Festuge 2018 er: Citybois, Scarlet Pleasure, Aura, Lars Lilholt Band, A Rush of Coldplay, Queen Machine, Bon Jovi Jam, Magtens Korridorer, Sømændene, Peter og De Andre Kopier, Danser med Drenge, Stig Rossen og Vennerne.

Se program for Vordingborg Festuge, klik her.